evet canım...hayırlısı artık...herkese iyi haftalarrr karularr nasılsınız balımmmm görüşmeyeliii yeni arkadaşlarımız hoşgelmiş sefa gelmiş inşallahhh en kısa zamanda bebişleri gelirrrr
fadiğimm merak etme tatlım rabbim istedikten sonra 1 tane bile yeter dimi kuşummm sabır lazım bize bol bol sabır
hııı baya olmuşCADIARZUpeki test yaptınmı:uhm:hııımmm buarada benim sat 20 kasım kızlar adet olmadımmm daha heyooo heyooo heyooo :hulya:
canım daha önce yazdığım mesajı alıntı yapıyorum...fadikciğim bişey sorabilirmiyim?geçmişi okuduğumda çörekotundan bahsetmişsin.tam olarak anlşatırmısın anlamadım kusura bakma.bende onu uygulamak istiyorum
canım tam olarak ölçüsü yok...
biraz göz kararı oluyor (tarçın bal ve dövülmüş çörek otu)
hepsinden de aynı miktarda kaşıkla koyabilirsin...
sabbah ve akşamları aç karınına yaklaşık bir tatkı kaşığı yiyorsun...
ha unutmadan adetin 3 günü başlayıp 12.günü falan bırakacakmışsın...
ben ilk ay tam 12. gününe kadar kullandım....yumurtlama oldu...
ama yumurta olduktan sonra adet olana kadar kasılarımda çok ağrı oldu...
benim tahminim kür biraz ağır geldi galiba...
bu ay da biraz azalttcaktıma ama azaltmama gerek kalmadan hep kürü yemeği unuttum...
bayrama denk gekmişti kalabalık iş güç. derken adetin 3. gününden itibaren 3-4 gün ya sabah ya akşam ancak alabildim...
sonrada bıraktım...ama bu ay da yumoş oldu ve hiç ağrılarım olmadı...
benim tavsiyem sen ne ilk ay yediğim gibi nede 2. ay yediğim gibi ye...
sen orta bir yolunu bul...
evet canım...hayırlısı artık...
hııı baya olmuşCADIARZUpeki test yaptınmı:uhm:
canım daha önce yazdığım mesajı alıntı yapıyorum...
hııımmm buarada benim sat 20 kasım kızlar adet olmadımmm daha heyooo heyooo heyooo :hulya:
Yeni yıl bize inşallah uğurlu gerlir. Ben geleceğine inanıyorum. 2010 ilk ayında hamile kalacam inşallah.
önemli değil canım...kolay gelsinopuyorumnanaktansağol canım ya neyse ben bunu bi köşeye not alarım teşekkür edrim tekrar.hepinizi öpüyorum .hadi ben kaçayım
inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Yeni yıl bize inşallah uğurlu gerlir. Ben geleceğine inanıyorum. 2010 ilk ayında hamile kalacam inşallah.
hadi bakalim canim yilin son bombasi senden olsun
kızlar cuma günü sabah yapmıştım ama böyylee okadar silik çıktıki ikinci çizgi güvenemedim ondan dolayı bişey demiyorum kimseye belki yarın tekrar yaparım
kızlar cuma günü sabah yapmıştım ama böyylee okadar silik çıktıki ikinci çizgi güvenemedim ondan dolayı bişey demiyorum kimseye belki yarın tekrar yaparım
canım bu yumurtlma günleri her ay aynı gün olmayabiliyor...Kızlar ben birgün doktara gittiğimde ogün yumurtlama günümdü tesadüf adetimin ilk gününden itabaran saydık 13. gündü. Doktor hamlile kalmak istersen 13 gün say dedi. Ama ondan sonra adetim çok düzensizleşti stresten galiba. Şimdi düzene girdi acaba yumurtlama günüm değişebilir mi?
aaaa canım hemen bidaha test yap...kaç gün geçmiş eğer varsa daha koyu çıkar...kızlar cuma günü sabah yapmıştım ama böyylee okadar silik çıktıki ikinci çizgi güvenemedim ondan dolayı bişey demiyorum kimseye belki yarın tekrar yaparım
canım benim:teselli:bazen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz...hep dua edıyorum ama eskısı gıbı morelımı bozmuyor bebek olayı neden acaba umudummu azalıyor buda benı çok korkutuyor şu sıralar canımı çok acıtıyorlar ama aglayamıyorum:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?