Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım...hayırlısı artık...

hııımmm buarada benim sat 20 kasım kızlar adet olmadımmm daha heyooo heyooo heyooo :hulya:
hııı baya olmuşCADIARZUpeki test yaptınmı:uhm:

fadikciğim bişey sorabilirmiyim?geçmişi okuduğumda çörekotundan bahsetmişsin.tam olarak anlşatırmısın anlamadım kusura bakma.bende onu uygulamak istiyorum
canım daha önce yazdığım mesajı alıntı yapıyorum...

evet canım...hayırlısı artık...

hııı baya olmuşCADIARZUpeki test yaptınmı:uhm:

canım daha önce yazdığım mesajı alıntı yapıyorum...

sağol canım ya neyse ben bunu bi köşeye not alarım teşekkür edrim tekrar.hepinizi öpüyorum .hadi ben kaçayım

yine bi hamiş kokusu mu aldınız, kalabalıklaşmışız, , içimizdeki hamile kimse çıksın çabuk ortayakaydirigubbakcemile

sağol canım ya neyse ben bunu bi köşeye not alarım teşekkür edrim tekrar.hepinizi öpüyorum .hadi ben kaçayım
önemli değil canım...kolay gelsinopuyorumnanaktan

Yeni yıl bize inşallah uğurlu gerlir. Ben geleceğine inanıyorum. 2010 ilk ayında hamile kalacam inşallah.
inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar biraz kalabalık olduk gibihihoyyythoşgeldiniz herkese selamlaropuyorumnanaktan

topiğimizde yeni arkadaşlar görüyorum,
hepiniz hoşgeldiniz,
umarım yeni yılla birlikte,
bizim topiğimizde uğurlu gelir de,
bebişleriniz göbişlerinize konuverir
hep birlikte kutlarız...

Kızlar ben birgün doktara gittiğimde ogün yumurtlama günümdü tesadüf adetimin ilk gününden itabaran saydık 13. gündü. Doktor hamlile kalmak istersen 13 gün say dedi. Ama ondan sonra adetim çok düzensizleşti stresten galiba. Şimdi düzene girdi acaba yumurtlama günüm değişebilir mi?

kızlar cuma günü sabah yapmıştım ama böyylee okadar silik çıktıki ikinci çizgi güvenemedim ondan dolayı bişey demiyorum kimseye belki yarın tekrar yaparım

slm kızlar işimiz yok saat 3te gelcekmış annemlerdeyım ya benım kırmızılar hala gelmedı ıyıce stres yaptım ne guzel duzenlı adetım vardı ya

kızlar cuma günü sabah yapmıştım ama böyylee okadar silik çıktıki ikinci çizgi güvenemedim ondan dolayı bişey demiyorum kimseye belki yarın tekrar yaparım

hadi inşallah o silik çizgi iyice belirginleşmiştir de bebeğin göbişindedir,
hayırlısıyla müjdeli haberi verirsin bize

rabbım yenı yılda boş kalan kucakları doldurur rabbım ısteyen herkese versın bebiş bızı bızım gıbı olanlar anlar cumartesı anneme geldım eşimi beklemedım eşim annesıne gırmış benı sormuş annesıne gıttı demış kaynanam kavgamı ettınız demış eşimde yok annesını ozlemış erken gıttı demış eşim bıtane nıye kavga edelımkı demış[ bu bıle benı uzdu acaba eşimle kotu olmamı istıyor dedırttı bana çok agladım ya/COLOR]

hep dua edıyorum ama eskısı gıbı morelımı bozmuyor bebek olayı neden acaba umudummu azalıyor buda benı çok korkutuyor şu sıralar canımı çok acıtıyorlar ama aglayamıyorum:çok üzgünüm:

gunaydın arkadaslar cok hos buldumsızlerı tskkurler edıyorum bugun sanırım buyuk gunde olan arkadaslar var umarım bekledıklerı kırmızılıkları gormezler hayırlısıyla ezanda okunuyor suan arkadslar ınsallah ezan hurmetıne rabbım hepımızın dualrını kabul eder opuyorumnanaktan

canım bu yumurtlma günleri her ay aynı gün olmayabiliyor...
yani bazen değişken oluyor...

aaaa canım hemen bidaha test yap...kaç gün geçmiş eğer varsa daha koyu çıkar...

canım benim:teselli:bazen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz...
sana ne desem boş...rabbim gönlüne ferahlık versin...
canım bu adet olamamakta çok etkiliyor...galiba sen bu yüzden stres oldun...allah yardımcın olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…