Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım allah razı olsun inşşş canım inşşş bu duaların yerini bulsub inşşşşşş
canım sen eşine inan güven kayınvalideye çok takılma istediğini düşünsün hi üzme kendini böle şeyler için çünki bizi,m üzülecek o kadar çokderdimiz varki
onlar nereden bilsin yaşamıyorlarki

rabiminşşş yeni senede yeni güzeliklerele bizleri de güldürsün inşşşşşş

amin amin innnşşşşş
rabim herkesin gönlündekini nasip etsin inşşşşş

selam kızlar.maşallah 3 günde ne kadarda ilerlemiş sayfalar.eee ben görmeyeli kaçan göçen hamiş olan varmı ,yeni havadisler varmı.ayy özlemişim burayı.:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::enbuyukkk::enbuyukkk:

topiğimizde yeni arkadaşlar görüyorum,
hepiniz hoşgeldiniz,
umarım yeni yılla birlikte,
bizim topiğimizde uğurlu gelir de,
bebişleriniz göbişlerinize konuverir
hep birlikte kutlarız...

amin yüreği güzel arkadaşım amin

yetercim tek sen varsın galiba şimdilik.nasılsın iyisin mi.nası gidiyo.değişik şeyler varmı.

günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkese
bu yılın son haftasındayız inşallah bu yılın son hamişleride çıkar
bu hafta benim umudum yine seneye kaldı

sağlık olsun canım yyaaa

hem sene ye kaldı şunun şurasında bir hafta belkide yeni yılda yeni anne adayımız sen olursun kimbilir
iinnnşşşşşşşşşşşşşş

fadık canım kırmızılar geldı annemın temızlıgını yapıyordum bıde baktım gelmışler annem dedı yapma belkı hamıledırsın dıye yok dedım işi bıtırelım tahlıl yaptıralım dedı canım annem ya

yeter canım inşşşşşşşş ıyıkı varsınız ya dualarım hep sızlerle

aramıza hoş geldin
burada aradın bilğileri bulabilirsin inşşş biksel ilçalar işe yararlarda sende hamişlerimizarasına girersin
canım hiçüzme kendini burası senin gibi benimgibi bir sürü arkaşla dolu
buradakiler bazan seni senden bile daha iyi anlıyorlar

merhaba bende bu lısteye gırmelıyım galıba
tarıh 1 ocak 1aşılama basarısız beklemedeyız suan
ARAMIZA HOŞ GELDİN

KIZZZZZZZZZZ BAL NERELERDESİN YAAAA
TAMAM BEBİŞ KONUŞMA AMA ARADA GEL ÖZLEDİKopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SENİN MUZİPsırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey ESPİRİLRERİNİ ŞAKALARINI ÖZLEDİK :lepi::lepi::lepi:

kızlar ya benim adet gelmicek galiba.hamilelik manasında değil ha.ilaç kullanmadan adet olayım dedim.soğan kürü uyguluyorm ama hala göğüslerimde bir hassaslaşma yok.adete 5 -6gün kaldı.adetim düzenliyken illaki göğsüm hassaslaşırdı ama şimdi tık yok daha.birfikri olan varsa yazarsa sevinirim.arkadaşlar yardım edin bana.

yetercim tek sen varsın galiba şimdilik.nasılsın iyisin mi.nası gidiyo.değişik şeyler varmı.

EVET CANIMSANIRIM TOPıĞı BEN BEKLıYORUM BU GÜN :hulya: :hulya: :hulya:
CANIM BENDE BıR DEĞıŞıKLıK YOK ZATEN DOĞAL YOLDAN DEĞıŞıKLıK BEKLEMıYORUM

AMA BU GÜN DıŞıM AĞRIYOR VE 20 LıK DıŞ
DR GıDEMıYORUM ÇENE CERAHıSı OLMASSA BAKMIYOR MERSıN YADA ADANAYA GıTMEM GERKıYOR RANDEVU ALDIM NıSAN AYINA VERDıLER
NE YAPACAĞIMI BıLMıYORUM

Son düzenleme:

canım aramıza hoşgeldin.bizdede aynı problemler var.bizde uğraşıyoz.allahım tez zamanda hepimizin yüzünü güldürür inş.:Saruboceq:

canım benim çok geçmiş olsun.bu zıkkım 20lik diş insanı öldürüyo.hafta sonu ablama gitmiştim onunkide ağrıyodu.oda aldıracakmış.bilirim onun ağrısını bende de oluyo zaman zaman birtürlü çıkamadılar.tekrardan çok geçmiş olsun.

DUAMSIN kullanıcısından alıntı
merhaba bende bu lısteye gırmelıyım galıba
tarıh 1 ocak 1aşılama basarısız beklemedeyız suan

aramıza hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…