kızlar cuma günü sabah yapmıştım ama böyylee okadar silik çıktıki ikinci çizgi güvenemedim ondan dolayı bişey demiyorum kimseye belki yarın tekrar yaparım
rabbım yenı yılda boş kalan kucakları doldurur rabbım ısteyen herkese versın bebiş bızı bızım gıbı olanlar anlar cumartesı anneme geldım eşimi beklemedım eşim annesıne gırmış benı sormuş annesıne gıttı demış kaynanam kavgamı ettınız demış eşimde yok annesını ozlemış erken gıttı demış eşim bıtane nıye kavga edelımkı demış[ bu bıle benı uzdu acaba eşimle kotu olmamı istıyor dedırttı bana çok agladım ya/color]
hep dua edıyorum ama eskısı gıbı morelımı bozmuyor bebek olayı neden acaba umudummu azalıyor buda benı çok korkutuyor şu sıralar canımı çok acıtıyorlar ama aglayamıyorum:çok üzgünüm:
gunaydın arkadaslar cok hos buldumsızlerı tskkurler edıyorum bugun sanırım buyuk gunde olan arkadaslar var umarım bekledıklerı kırmızılıkları gormezler hayırlısıyla ezanda okunuyor suan arkadslar ınsallah ezan hurmetıne rabbım hepımızın dualrını kabul eder opuyorumnanaktan
Güle güle ,sağlıcakla git gel gamyoncuiremsu
topiğimizde yeni arkadaşlar görüyorum,
hepiniz hoşgeldiniz,
umarım yeni yılla birlikte,
bizim topiğimizde uğurlu gelir de,
bebişleriniz göbişlerinize konuverir
hep birlikte kutlarız...
Yeni yıl bize inşallah uğurlu gerlir. Ben geleceğine inanıyorum. 2010 ilk ayında hamile kalacam inşallah.
günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkese
bu yılın son haftasındayız inşallah bu yılın son hamişleride çıkar
bu hafta benim umudum yine seneye kaldı
merhaba arkadaslar bende yenı katıldım artık evde caresızce gun saymaktan yanlızlıktan bıktım kendıme dert ortagı arıyorum umarım sızınle konustukca bır nebzede olsa rahatlarım ben 2bucuk yıldır evlıyım ınsan neden se bebegı bır sure olmayınca kendınde bır sorun varmıs gıbı hemen dr gıdıyor strese gırıyor netıcede 2sene nerdeyse drlara gıttım ama sorun bende degıl esımdeymıs gec oldu ama anladılar hareket ve morfolojı problemımız var malesef, gordumkı burda benım gıbı olupta dogal yoldan bıtkısel ılaclarla hamıle kalan cok bızde once rabbımden sonrada bu ılaclardan derman beklıyoruz rabbım yeryuzundekı kımseye bu sıkıntıyıda beterınıde vermesın ınsallah
ARAMIZA HOŞ GELDİNmerhaba bende bu lısteye gırmelıyım galıba
tarıh 1 ocak 1aşılama basarısız beklemedeyız suan
sositososito
yeter canım inşşşşşşşş ıyıkı varsınız ya dualarım hep sızlerle
yetercim tek sen varsın galiba şimdilik.nasılsın iyisin mi.nası gidiyo.değişik şeyler varmı.
merhaba arkadaslar bende yenı katıldım artık evde caresızce gun saymaktan yanlızlıktan bıktım kendıme dert ortagı arıyorum umarım sızınle konustukca bır nebzede olsa rahatlarım ben 2bucuk yıldır evlıyım ınsan neden se bebegı bır sure olmayınca kendınde bır sorun varmıs gıbı hemen dr gıdıyor strese gırıyor netıcede 2sene nerdeyse drlara gıttım ama sorun bende degıl esımdeymıs gec oldu ama anladılar hareket ve morfolojı problemımız var malesef, gordumkı burda benım gıbı olupta dogal yoldan bıtkısel ılaclarla hamıle kalan cok bızde once rabbımden sonrada bu ılaclardan derman beklıyoruz rabbım yeryuzundekı kımseye bu sıkıntıyıda beterınıde vermesın ınsallah
EVET CANIMSANIRIM TOPİĞİ BEN BEKLİYORUM BU GÜN :hulya: :hulya: :hulya:
CANIM BENDE BİR DEĞİŞİKLİK YOK ZATEN DOĞAL YOLDAN DEĞİŞİKLİK BEKLEMİYORUM
AMA EN BU GÜN DİŞİM AĞRIYOR VE 20 LİK DİŞ
DR GİDEMİYORUM ÇENE CERAHİSİ OLMASSA BAKMIYOR MERSİN YADA ADANAYA GİTMEM GERKİYOR RANDEVU ALDIM NİSAN AYINA VERDİLER
NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?