merhaba kızlar kötü bir gece geçirdim dün akşam iş çıkışı eşim rahatsızlanmış yine bayılcak gibi olmuş ama bayılmamış bütün gece başında bekledim ona bişey olcak diye hernekdar hastalığını kabullendim desemde olmuyormuş demekki rabbim herşeyden önce sağlık versin gerisi elbet gelir hayattaki herşey boş aslında sağlığın olmadıktan sonra.
bugün dr.randevum var ama aksilikler hiç bitmiyor patronlarımın ikiside şehir dışında bakalım ne olcak bende telefonla arayıp izin isticem dua edin bana bi aksilik yaşamayayım
yeğen mevzusuna gelince benimde çok sevdiğim tatlımı tatlımı bi yeğenim var rana her dakka onunlaym memlekette olduğumda geçen bayramda ananemlere onuda götürmüştüm ananemde benim olayımı bilmiyor kendi çocuğunu doğurda onu böyle sev dedi başka çocuklara bukdar düşme dedi o an gözlerim doldu teyzem hemen cevap verdi ben duramadım bile hemen kalktım o ortamdan zor bişey ya rabbim bu sınavıda atlatmayı cümlemize nasip etsin
fadikcim ya sana bişey sorcaktım.ben en sonki adetimin 5.günüydü boğazım çok kötü iltahaplamıştı.antibiyotik almamak için çok direndim ama en sonunda dayanamaz oldum.dr gittim antibiyotik verdi.10tane içtim.onunda etkisi olur değilmi adetime.derler ya sakınılan göze çöp bararmış.ben ilaçsız adet olmaya çalışırken 10tane antibiyotik ikullanmak zorunda kaldım.soğan kürü işe yaradı gibi ama bilmiyom.başını şişirmedim inş.
gözünüz aydın....inanın çok sevindim....merhaba arkadaşlar ben sizi her zaman takip ediyordum ama yazmıyordum.ekim de başarısız bir tüp denemesinden sonra buay kendiliğinden hamileyim.bizde eşimde teratozospermi morfoloji % 8 çıktı.bendede yumurtalarda gelişimbozukluğu olduğu tüpte anlaşıldı.düşünsenize 20 gelişmiş yumurtadan yanlız 2si kaliteli çıktı doktor vücüdun kendini kapatmış demişti .mucizem beni buldu inşallah sizleri de bulur rabbim isteyen herkese versin kimseyi aratmasın
evet canım bekle bakalım...valla doğru söylüon da canım çok üzülüyom.yine gelmicek diye neyse gününü bekliyim bakim.çok teşekkürler canım aydınlattığın için.
evet canım kimse yok....kimse yok galiba hadi ben kaçıyorum canlar hepinize tekrar tekrar iyi akşamlar
hu huuu kıslarrr nabersiniz bakayım kaç gundur yoktum bilgisayarım bozuldu şirkette h1n1 olmuş tedaviye gitti geldi kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar ben sizi her zaman takip ediyordum ama yazmıyordum.ekim de başarısız bir tüp denemesinden sonra buay kendiliğinden hamileyim.bizde eşimde teratozospermi morfoloji % 8 çıktı.bendede yumurtalarda gelişimbozukluğu olduğu tüpte anlaşıldı.düşünsenize 20 gelişmiş yumurtadan yanlız 2si kaliteli çıktı doktor vücüdun kendini kapatmış demişti .mucizem beni buldu inşallah sizleri de bulur rabbim isteyen herkese versin kimseyi aratmasın
merhaba arkadaşlar ben sizi her zaman takip ediyordum ama yazmıyordum.ekim de başarısız bir tüp denemesinden sonra buay kendiliğinden hamileyim.bizde eşimde teratozospermi morfoloji % 8 çıktı.bendede yumurtalarda gelişimbozukluğu olduğu tüpte anlaşıldı.düşünsenize 20 gelişmiş yumurtadan yanlız 2si kaliteli çıktı doktor vücüdun kendini kapatmış demişti .mucizem beni buldu inşallah sizleri de bulur rabbim isteyen herkese versin kimseyi aratmasın
canom teste çağırmadılar zaten adetle belli olcak..
7 ocakta..
yumurtalar çatlamamış sanırım kasıklarıma bastırdım şişlik var ve acıdı.. hihoyyyt
hayırlısı artık..
inş 2010 hepimize uğurlu gelir..
kız sen hala doğurmuyomusun kaydirigubbakcemile3
ne kadar var canım doğuma..
bu arada milupa çekilişle bebeğinizin 1 yıllık mamasını karşılıyormuş..
sitesine girip üye olun şansınızı deneyin bi..
NASILSIN CANIM hihoyyythihoyyyt
TÜP BEBEKTEYDİN AZ ÖNCE :lepi::lepi::lepi:
YUKARIYA ÇAĞIRDIM AMA GELMEDİN KKKIIZZZZZZZZZZ:kedi::kedi:
SELAM MİLLET .KİMSELER KALMAMIŞ TOPİKTE.BUGÜN HERKES ÇOK YOĞUN GALİBA.
AŞK MELEĞİ UMUDUNUKAYBETME CANLARIM SABIR EDELİM.UMUTSUZ OLMAYIN LÜTFEN .ÇIKMADIK CANDAN ÜMİT KESİLMEZ.SADECE ÖLÜM KARŞISINDA İNSAN ÇARESİZ KALIR.BİDE DÜŞÜNSENİZE YARINA ÇIKACAĞIMIZ NE MALUM Kİ.İNSAN YARIN ÖLECEĞİNİ BİLSE BU GÜN BU KADAR CAN SIKARMI SIKMAZ.SABIR VE ŞÜKREDELİM.BOL BOL DUA EDELİM.:Saruboceq::Saruboceq:
Merhaba Arkadaşlar,
Ben burada ki yazıları okuyunca bunalıma girip ümitsizliğe kapılıyorum. İçim acıyor kendimi kötü hissediyorum. Akşam eve gittiğimde eşimle konuşup ağlıyorum. eşim çok kızıyor okuma diyor. Ama okumadanda duramıyorum. Bir ay ince eşim varikösel ameliyatı oldu. Bebeğimizin olacağını inanıyorum ama sonra ya olmazsa diye bir düşünce gelip kalbim bir tuhaf oluyor. Çok karışık duygular içersindeyim. Hiç böyle bir forma katılıp bu sorunumu paylaşacağım aklıma bile gelmezdi. İnşallah 2010 bize uğurlu gelir hepimiz sağlıklı, mutlu, bebekli bir yıl geçiririz. AMİN
bazan geliyor diyorumki acaba bu hasret ne zaman bitecek
acaba bitecekmi yoksa ben hep böle yapayalnızmı yaşayıp öleceğim
ama içimde bir yer var orası hep yalnız kalmayacaksın rabin sana ve senin gibi olanlara mucizelerinizi gönderecek diyor
ve ben o sese inanmak istiyorum
inşşş kızlar inşşş 2010 bizlere şans getrisin bebklerimiz gelsin ama öncesinde sağlık sıhat versin rabim huzur versin inşşşşşş
sonrasında kuzularımızda gelecekle inşşşşşşşş
CANIM YYAAAAAAAAAA :gitme::gitme:
BENİM YEĞENİMDE BANA KIZKADEŞİM HAMİLE OLUNCA HALACIĞIM SENİN BEBEĞİN NE ZAMAN OLACAK DEMİŞ :gitme::gitme::gitme:
İNŞŞŞ BİR GÜN İNŞŞŞ O GÜN UZAK DEĞİLDİR İNŞŞŞŞŞ
neden keşke korunmasydım diyorsun ki
bak ben hiç korunmadım ama 6 yıldır hala bekliyorum gelmiyor
böle yapmayoın kendinize eğer gelecekse önünde hiç bir şey duramaz
ne kadar güzel bir haber kızlar
bakın bazan böle güzeilkler mucizelerde oluyor inşşş bu mucizeler bizede raslasın inşşşşşş
canım ilk çocuğumuzun doğal yola olmasının zor olduğunu öğrendiğimde bende kısanıyordum her gördüğüm hamiş her bebek beni kötü hisetiriyordu ama artık böle düşünmüyoru herkese çok yürekten iyi dileklerde bulunuyorum
ama yeğenlerim çok başka onlar sanki benim çocuklarım kokularında kendi bebeğimin kokusunu buluyorum
onlara her sarıldığımda kendi çocuğuma sarılmış gibi olyorum
rabim bizlerde yaşatsın inşşşş
kendi çocuklarımızı kucakladığımız kokladımız günleri
allah razı olsun canım kadeşimlerde sorum yok sebepsiz infertilite
iki tanede düşük yaptı geçen yıllarda bu gün de dr aşılamaya geçti bakalım inşşş sağlıcakla gelsin kadeşiminde bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?