Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
anladım canım tekrar geçmiş olsuna.s.
adetin düzenli gelmesinede çok sevindim...
inşallah artık hep böyle olur....

herkese günaydınlar canlara.s.

aaaa ozlemcigim gelmis
hosgeldin canim napiyorsun
ne var ne yok

hoşbuldum canımm.
iyidir ne olsun sizler neler yapıyosunuz bakayyımmm

evet fadikom cillop gibi oldu bir daha koparmaz inşallah burdan beni:))))

kıslarrrr hepinize iyi yıllarr. umarım diğer yılda hamiş kalmayan kalmasınnn :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

GÜNAYDIN TOPİĞİN GÜLLERİ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar.... nasılsınız?
kahvaltı yapacam isteyen buyursun gelsincokacimcoook şööööyle bir keyif kahvesi içeriz ardından:içelim:

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN :teselli::teselli:

BAK ADETLERİN DÜZENE GİRMİŞ
İNŞŞŞ 2010 DA HAMİLELİKTE OLUR

yeteeeeerr napıyon kııııısss

selam arkadaşlar yılın son günündeyiz inşallah yeni yıl herkes için unutamayacağı güzellikte bir yıl olur

canim bende seninicnden gelen sese inanmak istiyrorum
insallah 2010 bizim yilimiz olur

inşşşş içimizdeki o ses gerçek olacak

calarım yyaaaa ne kadar hassalar değilmi
yetişkin insanların düşünemedği şeyleri düşünüyor bu çocuklar
rabim onlara uzun sağlıklı ömürler nesip etsin

evet canim bende senin gibi dusunuyorum diyorum demek ki zamani gelmemis ama yine de ister istemez icimdeki bu keskeleride atamiyorum

canim kiskandigim icin kendimden utaniyorum cunke ben kucuk bir bebegi melegi kiskaniyorum ama napim kiskanmadan da yapamiyorum elimde degil

canım zamanı geldiğinde rabim ol dediğine önünde hiç bir şey duramaz ve o gün bizim meleklerimiz gelecek
rabim sabıra versin ki o günübekleyelim

canım ben senin kıskandığını düşünmüyorum o değiş bir his sanırım ben ne zaman yaşayacağım hissi yoksa bebeği olmayan bir insan bir bebeği kıskanamaz

RABİM SAĞLICAKA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın yeterciğim doğru diyosun zamanı gelince herşey olyur ALLAH'ın izniyle nişallah ben inanıyorumki olacak.bu bir sınav.herşeyin hayırlısı olsun RRabbim o zamana kadar bize sabır versin ve inş. o günler çok uzak değildir:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…