- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
selam umudunu kaybetme nasılsın canım
senin sorunun nedir????
günaydın kızlar
anladım canım tekrar geçmiş olsuna.s.slm arkadaslar.....
fadikcim safra kesemde bir suru tas varmis safrakesemi alacaklar....
tulincim insallah senin guzel haberini alip oyle giderim ameliyata:1hug:
bu arada benim kirmizilar erkenden geldiler, sagolsunlar eskiden haftalarca beklerdim simdiyse gununde geliyolar, fadik yeni tarihim 29ocak,
2009 yilinda basima gelen en guzel sey adetlerimin duzene girmis olmasi, bende pko var ve ilk adetimden bu yana hic dogru durust bi duzen gormeedim ilk defa, duzene girdi ve makina tikir tikir calisiyo coook mutluyum:teytey::teytey:belki hamilelik olmadi ama adet duzeni halayim olsun
aaaa ozlemcigim gelmis
hosgeldin canim napiyorsun
ne var ne yok
slm arkadaslar.....
ask melegim gecmis olsun canim...a.s.
fadikcim safra kesemde bir suru tas varmis safrakesemi alacaklar....
tulincim insallah senin guzel haberini alip oyle giderim ameliyata:1hug:
bu arada benim kirmizilar erkenden geldiler, sagolsunlar eskiden haftalarca beklerdim simdiyse gununde geliyolar, fadik yeni tarihim 29ocak,
2009 yilinda basima gelen en guzel sey adetlerimin duzene girmis olmasi, bende pko var ve ilk adetimden bu yana hic dogru durust bi duzen gormeedim ilk defa, duzene girdi ve makina tikir tikir calisiyo coook mutluyum:teytey::teytey:belki hamilelik olmadi ama adet duzeni halayim olsun
simdiden yeni yiliniz kutlu olsun allahim hepimizin gonlune gore versin
hepinizi coooook opuyorumopuyorumnanaktan
biraz karamsar msjlar okudum lutfen kizlar olmasin boyle, biz insallah sinavimizi basariyla gececez, allah buyuktur
canim bende seninicnden gelen sese inanmak istiyrorum
insallah 2010 bizim yilimiz olur
canim benim yegen kandillerde ya da dilek diledigi zaman hep benim icin bebek istiyor
ve dilegini kimseye soylemiyor
eger baskasi duyarsakabul olmaz diye
yuksek sesle istiyorki cabuk olsun diye
ama benim yanimda hic demiyor
heralde uzulmemi istemiyor
diger yegenlerim yanimda bir iki defa soyledilier
ama bu hic soylemiyor beni uzmemek icin
evet canim bende senin gibi dusunuyorum diyorum demek ki zamani gelmemis ama yine de ister istemez icimdeki bu keskeleride atamiyorum
canim kiskandigim icin kendimden utaniyorum cunke ben kucuk bir bebegi melegi kiskaniyorum ama napim kiskanmadan da yapamiyorum elimde degil
canim insallah o da bebegine kavusur ya
allah yuzune baksin
hoşbuldum canımm.
iyidir ne olsun sizler neler yapıyosunuz bakayyımmm
evet fadikom cillop gibi oldu bir daha koparmaz inşallah burdan beni:))))
kıslarrrr hepinize iyi yıllarr. umarım diğer yılda hamiş kalmayan kalmasınnn :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
GÜNAYDIN TOPİĞİN GÜLLERİ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar ben sizi her zaman takip ediyordum ama yazmıyordum.ekim de başarısız bir tüp denemesinden sonra buay kendiliğinden hamileyim.bizde eşimde teratozospermi morfoloji % 8 çıktı.bendede yumurtalarda gelişimbozukluğu olduğu tüpte anlaşıldı.düşünsenize 20 gelişmiş yumurtadan yanlız 2si kaliteli çıktı doktor vücüdun kendini kapatmış demişti .mucizem beni buldu inşallah sizleri de bulur rabbim isteyen herkese versin kimseyi aratmasın
canım zamanı geldiğinde rabim ol dediğine önünde hiç bir şey duramaz ve o gün bizim meleklerimiz gelecek
rabim sabıra versin ki o günübekleyelim
canım ben senin kıskandığını düşünmüyorum o değiş bir his sanırım ben ne zaman yaşayacağım hissi yoksa bebeği olmayan bir insan bir bebeği kıskanamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?