Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yeteeeeerr napıyon kııııısss
canım iyiyim temizlik yapıyordum sizlere bir bakim dedim
siz nasılsınız
bebişler nasıllar

selam arkadaşlar yılın son günündeyiz inşallah yeni yıl herkes için unutamayacağı güzellikte bir yıl olur

amin aymesim
inşş yeni yıl herkezin beklediğini getirsin inşşşşşş

inşşş canım inşşş uzak değildir
rabim güç sabır versin ki o günü bekleyebilelim

insallahhh

evet onlar cok hasaslar
onlar buyumusde kuculmusler
zaten ben one diyorum ki kucuk adam

selam canim iyidir canim ya nolsun
bizim sorun esim azosperm :gitme::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım sizin azosperm olmanız daha az şansınız olduğunu göstermez.allahım verirken bu azo dursun vermeyim demiyo.istediğine veriyo.yani üzüleceğin bişey yok.inan bana seni teselli amaçlı söylemiom.hepimizin sperm durumu ne olursa olsun sonuçta bebek yok mu yok.spermlerin durumuna göre evlat sahibi olunmuyo allahım verirse oluyo.lütfen üzülme.ha üzülmekle bişeyler olacaksa daha öncede söylemiştim hep beraber oturup üzüleleim.ok mi canım.sadece sabır ve dua.

ALLAHIM TEZ ZAMANDA BİZE TATDIRSIN ANNE OLMAYI.İNŞ.AMİİİNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq:

inşşş özlemciğim inşşşşş
yeni sene yenilikleriye güzelikleriye gelsin
herkisin ihtiyacı olanı getirsin inşşşşşş

neyse kızlar ben kaçayım bayağı oldu bilgisayarın başındayın şu lanet ev işleri beni bekliyor gidip onları yapayımgerçi birazını daha önce yaptım ama kalınca bende sıkıntı yaratıyor.opuyorumnanaktan

yyyaaaaaaa hiç sorma bende temizlik yapıyordumyarım bıraktım sizlere bakmaya geldim kaldım burada böle

KIZLAR YYAAAAAAA AŞAĞIYI UZUN SÜREDıR BÖLE GÖRMEMEıŞTıM adepeli+, aymes, canzi3445, can_iso, umudunukaybetme
BEN TEMıZLıĞıBıTıREYıM GENE GELıRıM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…