- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
günaydın kızlar ay galiba bugünde kimseler yok aynı zamanı tutturamıyoruz
canım iyiyim temizlik yapıyordum sizlere bir bakim dedimyeteeeeerr napıyon kııııısss
selam arkadaşlar yılın son günündeyiz inşallah yeni yıl herkes için unutamayacağı güzellikte bir yıl olur
selam arkadaşlar yılın son günündeyiz inşallah yeni yıl herkes için unutamayacağı güzellikte bir yıl olur
günaydın yeterciğim doğru diyosun zamanı gelince herşey olyur allah'ın izniyle nişallah ben inanıyorumki olacak.bu bir sınav.herşeyin hayırlısı olsun rrabbim o zamana kadar bize sabır versin ve inş. O günler çok uzak değildir:saruboceq:
inşşşş içimizdeki o ses gerçek olacak
calarım yyaaaa ne kadar hassalar değilmi
yetişkin insanların düşünemedği şeyleri düşünüyor bu çocuklar
rabim onlara uzun sağlıklı ömürler nesip etsin
selam canim iyidir canim ya nolsun
bizim sorun esim azosperm :gitme::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hoşbuldum canımm.
Iyidir ne olsun sizler neler yapıyosunuz bakayyımmm
evet fadikom cillop gibi oldu bir daha koparmaz inşallah burdan beni:))))
kıslarrrr hepinize iyi yıllarr. Umarım diğer yılda hamiş kalmayan kalmasınnn :cüvcüv::cüvcüv::cüvcüv:
insallahhh
evet onlar cok hasaslar
onlar buyumusde kuculmusler
zaten ben one diyorum ki kucuk adam
neyse kızlar ben kaçayım bayağı oldu bilgisayarın başındayın şu lanet ev işleri beni bekliyor gidip onları yapayımgerçi birazını daha önce yaptım ama kalınca bende sıkıntı yaratıyor.opuyorumnanaktan
günaydın kızlar.... nasılsınız?
kahvaltı yapacam isteyen buyursun gelsincokacimcoook şööööyle bir keyif kahvesi içeriz ardından:içelim:
BENDE DE KAHVALTI HAZIR BİRAZINIZDA BURAYA GELİN.....................:içelim::içelim:
canım iyiyim temizlik yapıyordum sizlere bir bakim dedim
siz nasılsınız
bebişler nasıllar
amin aymesim
inşş yeni yıl herkezin beklediğini getirsin inşşşşşş
BENDE DE KAHVALTI HAZIR BİRAZINIZDA BURAYA GELİN.....................:içelim::içelim:
aminnnnn canım inşallah bu yıl bizim yılımız olur
ok:lepi::lepi::lepi: Hemen çıkıyorum
süper bi teklif bu gerçi benim öğle yemeği saatim geldi ama olsunkaydirigubbakcemile5
canım iyiyim temizlik yapıyordum sizlere bir bakim dedim
siz nasılsınız
bebişler nasıllar
iyiyiz canım çok şükür, bende kalkacam birazdan temizliğe, ufak ufak işleri yapiiimde yarın kociş evde zor işlere yardım eder sağolsun, onun işini hafifleteyim biraz diyorum
bebişlerde iyidir inşallah teyzesi, 2 haftadır bende görmüyorum cumartesi kontrolüm var, cinsiyetleri belli olacak inşallah,
inanın elimi her karnıma koyuşumda ve onları her ultrasonda gördüğümde sizin içinde dua ediyorum Rabbim hepinize nasip etsin ve burada bebeği olmayan kalmasın inşallah, hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?