canım iyiyim temizlik yapıyordum sizlere bir bakim dedim
siz nasılsınız
bebişler nasıllar
iyiyiz canım çok şükür, bende kalkacam birazdan temizliğe, ufak ufak işleri yapiiimde yarın kociş evde zor işlere yardım eder sağolsun, onun işini hafifleteyim biraz diyorum
bebişlerde iyidir inşallah teyzesi, 2 haftadır bende görmüyorum cumartesi kontrolüm var, cinsiyetleri belli olacak inşallah,
inanın elimi her karnıma koyuşumda ve onları her ultrasonda gördüğümde sizin içinde dua ediyorum Rabbim hepinize nasip etsin ve burada bebeği olmayan kalmasın inşallah, hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
RABBİM DUY BU HAMİŞ ARKADAŞIMIZIN SESİNİ DUASINI KABUL ET.İNŞ AMİİİİNN
tülinim ya inşallah kist yokdurdur....
hadi bakalım tulinim 2010 ilk müjdesin senden olsun inşallahkaydirigubbakcemile5
tulincim insallah senin guzel haberini alip oyle giderim ameliyata:1hug:
................
canım sizin azosperm olmanız daha az şansınız olduğunu göstermez.allahım verirken bu azo dursun vermeyim demiyo.istediğine veriyo.yani üzüleceğin bişey yok.inan bana seni teselli amaçlı söylemiom.hepimizin sperm durumu ne olursa olsun sonuçta bebek yok mu yok.spermlerin durumuna göre evlat sahibi olunmuyo allahım verirse oluyo.lütfen üzülme.ha üzülmekle bişeyler olacaksa daha öncede söylemiştim hep beraber oturup üzüleleim.ok mi canım.sadece sabır ve dua.
ALLAHIM TEZ ZAMANDA BİZE TATDIRSIN ANNE OLMAYI.İNŞ.AMİİİNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq:
ay inş fadiğim yoksa 2 ay uğraşıcam eritmeye..
kısmet canım bakalım nolcak..
ayşecim sağol canım..
KIZLAR HEPİNİZE EŞLERİNİZ VE ARTIK İNŞ BU SENE OLACAK BEBEKLERİNİZLE NİCE SAĞLIKLI HUZURLU SENELER DİLİYORUM..
İNŞ BU SENE HEPİMİZE UĞURLU GELİR DAHA FAZLA BEKLEMEYİZ MELEKLERİMİZ İÇİN..
HERKES İÇİN SAĞLIK DİLİYORUM..
MUTLULUK DİLİYORUM..
HUZUR DİLİYORUM..
BOL BOL AŞK DİLİYORUM..
VE OLMAZSA OLMAZ PARA DİLİYORUM..
HEPİNİZE İYİ SENELER FISTIKLAR.. Şeniz Şeniz Şeniz :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
BU ARADA SEMİŞİMİZ DOĞUM YAPMIŞ PAZAR GÜNÜ..
ŞU AN BİRAZ SIKINTILARI VARMIŞ..
İYİ OLDUĞUNDA FOTOLARINI EKLİYECEKMİŞ KAAN BEBEĞİN..
SAĞLIKLA BÜYÜSÜN İNŞ.. Şeniz
arkadaşlar hepinizin yeni yılını kutluyorum allahım sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmenizi nasip etsin allahım bu yıl sizlerin yüzlerini güldürsün bir dahaki yıla hepinize bebişlerinizle girmeyi nasip etsin hepinizi çok çok öpüyorumm
siz nasılsınız
bebişler nasıllar
iyiyiz canım çok şükür, bende kalkacam birazdan temizliğe, ufak ufak işleri yapiiimde yarın kociş evde zor işlere yardım eder sağolsun, onun işini hafifleteyim biraz diyorum
bebişlerde iyidir inşallah teyzesi, 2 haftadır bende görmüyorum cumartesi kontrolüm var, cinsiyetleri belli olacak inşallah,
inanın elimi her karnıma koyuşumda ve onları her ultrasonda gördüğümde sizin içinde dua ediyorum Rabbim hepinize nasip etsin ve burada bebeği olmayan kalmasın inşallah, hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
yok canim hic bir isi tutma hamileligin tadini cikar
birde bizim icin dua et
vallah ben hamile olsam varya wc ye bile yardim alarak giderim:roflol::roflol:
canim insallah yeniyil sana esine ve bebislerin mutlulk ve huzur getirir
siz nasılsınız
bebişler nasıllar
aminnnnnnn canım aminnn inşallah duaların kabul olur canım bizimde yüzümüz gülerkaydirigubbakcemile3
tamam canım senide eklerim....EĞER BU ARKADAŞLARDAN LİSTEMİZE GİRMEK İSTEYENLER VARSA BİLGİLERİNİ
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERİP
BENDE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM DİYE BELİRTMELERİNİ İSTİYORUM...
Bende listeye girmek istiyorum. Son Adetim 16/Aralık/2009. Eşim 25/Kasım/2009 tarihinde ameliyat oldu. Sper sayısı ilk teste 45 milyondu 3 ay keçiboynuzu kullandık sayı 75 milyona çıktı. Fakat eşimin hareketliliğinde sorun olduğunu anladık hızlı ileri hareketlilik en son yaptırdığımız testte %18'di Son testen sonra 3 ay daha bekledik hamile kalamadım ve ameliyata karar verdik. İnşallah 2010'da hamileyim diyecem sizlere. AMİNNNNN.
KIZLAR HEPİNİZE EŞLERİNİZ VE ARTIK İNŞ BU SENE OLACAK BEBEKLERİNİZLE NİCE SAĞLIKLI HUZURLU SENELER DİLİYORUM..
İNŞ BU SENE HEPİMİZE UĞURLU GELİR DAHA FAZLA BEKLEMEYİZ MELEKLERİMİZ İÇİN..
HERKES İÇİN SAĞLIK DİLİYORUM..
MUTLULUK DİLİYORUM..
HUZUR DİLİYORUM..
BOL BOL AŞK DİLİYORUM..
VE OLMAZSA OLMAZ PARA DİLİYORUM..
HEPİNİZE İYİ SENELER FISTIKLAR.. Şeniz Şeniz Şeniz :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
BU ARADA SEMİŞİMİZ DOĞUM YAPMIŞ PAZAR GÜNÜ..
ŞU AN BİRAZ SIKINTILARI VARMIŞ..
İYİ OLDUĞUNDA FOTOLARINI EKLİYECEKMİŞ KAAN BEBEĞİN..
SAĞLIKLA BÜYÜSÜN İNŞ.. Şeniz
morfoloji %2 diye hatırlıyorum eve gidince yine bakacam. İnşallah inşallah sorun yaşamam çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için.
yok canim hic bir isi tutma hamileligin tadini cikar
birde bizim icin dua et
vallah ben hamile olsam varya wc ye bile yardim alarak giderim:roflol::roflol:
canim insallah yeniyil sana esine ve bebislerin mutlulk ve huzur getirir
dualarım sizinle tatlım merak etme, sağol canım
2010 hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirsin, ikiz ikiz bebişler göndersin rabbim hepinize, üzüntüden, sıkıntıdan uzak bir yıl olsun herkes için!
MUTLU YILLAR!!! hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LİSTEMİZE GİRMEK İSTEYENLER VARSA BİLGİLERİNİ
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERİP
BENDE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM DİYE BELİRTMELERİNİ İSTİYORUM...[/I][/B][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?