Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

günaydın kızlar
kociş yemeğe gelmeden bi bakıp çıkıyım dedim
hepinizi öpüyorum kızlaaarrr:)))

günaydınn kızlarr....yeni yılda allah hepinizin gönlüne göre versin inşalahh....allah hepinize herşeyin hayırlısını nasip etsinn....mutlu yıllarrrrrrrrrrrrr................

tülinim ya inşallah kist yokdurdur....

ay inş fadiğim yoksa 2 ay uğraşıcam eritmeye..

hadi bakalım tulinim 2010 ilk müjdesin senden olsun inşallahkaydirigubbakcemile5

kısmet canım bakalım nolcak..

tulincim insallah senin guzel haberini alip oyle giderim ameliyata:1hug:
................

ayşecim sağol canım..

KIZLAR HEPİNİZE EŞLERİNİZ VE ARTIK İNŞ BU SENE OLACAK BEBEKLERİNİZLE NİCE SAĞLIKLI HUZURLU SENELER DİLİYORUM..
İNŞ BU SENE HEPİMİZE UĞURLU GELİR DAHA FAZLA BEKLEMEYİZ MELEKLERİMİZ İÇİN..
HERKES İÇİN SAĞLIK DİLİYORUM..
MUTLULUK DİLİYORUM..
HUZUR DİLİYORUM..
BOL BOL AŞK DİLİYORUM..
VE OLMAZSA OLMAZ PARA DİLİYORUM..
HEPİNİZE İYİ SENELER FISTIKLAR.. Şeniz Şeniz Şeniz :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

BU ARADA SEMİŞİMİZ DOĞUM YAPMIŞ PAZAR GÜNÜ..
ŞU AN BİRAZ SIKINTILARI VARMIŞ..
İYİ OLDUĞUNDA FOTOLARINI EKLİYECEKMİŞ KAAN BEBEĞİN..
SAĞLIKLA BÜYÜSÜN İNŞ.. Şeniz

arkadaşlar hepinizin yeni yılını kutluyorum allahım sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmenizi nasip etsin allahım bu yıl sizlerin yüzlerini güldürsün bir dahaki yıla hepinize bebişlerinizle girmeyi nasip etsin hepinizi çok çok öpüyorumm

oncelikle herkese selam

canim napim iste elimde degil uzuluyorum
ya kurban oldugum allah neden bize de vermiyor
ya niye yalan soyleyeyim bazen diyorum ki allahim istemeyene veriyorsun da neden bize vermiyorsun
evet her zaman dua ediyorum her dakika her saniye olmuyor iste olmuyor
bazen diyorum ki rabbim sen istesen tasa bile cani verirsin eger istersen bizede verirsin esim azosperm olsa bile

canim guzel dualarin ve dileklerin icin tesekkurler
sanada iyi seneler tatlim
insallah 2010 yili bizim yilimiz olur

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canimya insallah seneye bebeklerimizle yilbasiyi kutlariz
ozaman buyuk bir parti yaparim
iste o zaman kimse beni tutamazhihoyyythihoyyythihoyyyt
hihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

EĞER BU ARKADAŞLARDAN LİSTEMİZE GİRMEK İSTEYENLER VARSA BİLGİLERİNİ
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERİP
BENDE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM DİYE BELİRTMELERİNİ İSTİYORUM...[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

Bende listeye girmek istiyorum. Son Adetim 16/Aralık/2009. Eşim 25/Kasım/2009 tarihinde ameliyat oldu. Sper sayısı ilk teste 45 milyondu 3 ay keçiboynuzu kullandık sayı 75 milyona çıktı. Fakat eşimin hareketliliğinde sorun olduğunu anladık hızlı ileri hareketlilik en son yaptırdığımız testte %18'di Son testen sonra 3 ay daha bekledik hamile kalamadım ve ameliyata karar verdik. İnşallah 2010'da hamileyim diyecem sizlere. AMİNNNNN.

tamam canım senide eklerim....
testtiniz de öğle çok kötü değil....hatta sayı problemi hiç yok...harekette az düşük...
eğer morfolojide sorun yoksa bence sizin bu değerlerle doğal yoldan şansınız yüksek...

güzel dileklerine bende katılıyorum canımopuyorumnanaktan

demek semiş doğum yapmış:asigim:

selamun aleyküm kızlar.yeni yılda inş hepimizin bebişleri gelir.kızlar akşama hindi dolması yapan varmı.yapan varsa azcıkta bana göndersin.olurmu.hiç yemedim de tadını merak ediyom.hede cokacimcoookcokacimcoook

morfoloji %2 diye hatırlıyorum eve gidince yine bakacam. İnşallah inşallah sorun yaşamam çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için.

canım fadik arkadaşımızın da dediği gibi sayı çok iyi harekette fena değil ama morfoloji düşük biraz.gerçi %2morfolojiyle hamiş kalan çok ama biraz engelliyo.yani allaha kalmış.kimininki oluyo bu morfolojiyle kimininki olmuyo.kısmet artık.tekrar söyleyim durumunuz çok iyi.

Bende listeye girmek istiyorum. Son Adetim 16/Aralık/2009. Eşim 25/Kasım/2009 tarihinde ameliyat oldu. Sper sayısı ilk teste 45 milyondu 3 ay keçiboynuzu kullandık sayı 75 milyona çıktı. Fakat eşimin hareketliliğinde sorun olduğunu anladık hızlı ileri hareketlilik en son yaptırdığımız testte %18'di Son testen sonra 3 ay daha bekledik hamile kalamadım ve ameliyata karar verdik. İnşallah 2010'da hamileyim diyecem sizlere. AMİNNNNN.[/QUOTE]

Hoşgeldin aramıza,İnşallah hep beraber 2010da hepimiz diyeceğiz bu lafıı :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…