canım fadik arkadaşımızın da dediği gibi sayı çok iyi harekette fena değil ama morfoloji düşük biraz.gerçi %2morfolojiyle hamiş kalan çok ama biraz engelliyo.yani allaha kalmış.kimininki oluyo bu morfolojiyle kimininki olmuyo.kısmet artık.tekrar söyleyim durumunuz çok iyi.
Çok teşekkür ederim içim ferahladı gerçekten. Benimde içimde öyle birşey var ki sanki çok beklemiyecez hemen hamile kalacakmışım gibi hissediyorum. Benim birde en büyük sorunum çalıştığım için yorgun oluyorum ve haftada 1 en fazla 2 kere cinsi münadebette bulunuyordum. Eşim budan dolayıda hamile kalamadığımı söylüyor. Bu ay kendimi zorlamaya başladım. Bakalım ne kadar etkili olacak.
dualarım sizinle tatlım merak etme, sağol canım
2010 hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirsin, ikiz ikiz bebişler göndersin rabbim hepinize, üzüntüden, sıkıntıdan uzak bir yıl olsun herkes için!
MUTLU YILLAR!!! hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
sagol canim dualarini eksik etme
canim ikizim olmasin cok istiyorum
hii birde yaramaz olmali
Canım zor bir durum birbirimizin halinden en çok biz anlarız.vakti gelmeyince bişey sebep oluyor işte hayırlısı ve sağlıklısı olsun işallah.öyle de............ halimize çok şükür dee.................. deee si var işte
canım olursun üzülme allah büyük ne çaresizler hamile kaldı.onlara veren rabbim bizleride görüyordur, ama kulum biraz daha sabret bebişine kavuşacaksın diyordur.ya canim oyle diyosun da yapamiyorum
elimde degil
ya bugun arkadaslarla bir aradaydik
ben grup icinde en neseli olan bendim butun grubu gulmekten kirardim ve ne derdim olursa olsun hic kimse farketmezdi
ama simdi yapamiyorum
bniraz guleyim dedim baktim yine dalmisim yine uzulmusum
ne var yani bende :CüvCüv: boyle olsam ccok mu yani :CüvCüv:
:gitme: :gitme: :gitme: :sinifsinif: :sinifsinif::sinifsinif:
bazan geliyor diyorumki acaba bu hasret ne zaman bitecek
acaba bitecekmi yoksa ben hep böle yapayalnızmı yaşayıp öleceğim
ama içimde bir yer var orası hep yalnız kalmayacaksın rabin sana ve senin gibi olanlara mucizelerinizi gönderecek diyor
ve ben o sese inanmak istiyorum
inşşş kızlar inşşş 2010 bizlere şans getrisin bebklerimiz gelsin ama öncesinde sağlık sıhat versin rabim huzur versin inşşşşşş
sonrasında kuzularımızda gelecekle inşşşşşşşş
Çok teşekkür ederim içim ferahladı gerçekten. Benimde içimde öyle birşey var ki sanki çok beklemiyecez hemen hamile kalacakmışım gibi hissediyorum. Benim birde en büyük sorunum çalıştığım için yorgun oluyorum ve haftada 1 en fazla 2 kere cinsi münadebette bulunuyordum. Eşim budan dolayıda hamile kalamadığımı söylüyor. Bu ay kendimi zorlamaya başladım. Bakalım ne kadar etkili olacak.
canim bizim sorun cinsi munasabete girmememkten olsa inan canim gece gunduz yaparim
hatta isten cikar butun zamanimi buna harcardim:roflol::roflol::roflol:
canim bizim sorun cinsi munasabete girmememkten olsa inan canim gece gunduz yaparim
hatta isten cikar butun zamanimi buna harcardim:roflol::roflol::roflol:
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Varikosel ameliyatı olan kişide ilk aylarda canlı sperm olmaz mı? 3 ay sonramı canlı sperm olmaya başlar yoksa ameliyattan önce ki spermden 3 ay sonramı fazla olur?
yeni yıl hepimize sağlık,mutluluk,huzur,bereket ve bol kazanç getirsin,her açıdan verimli bir yıl olur inşallah :)
kıss hiç gülecem yoktu.yangın ayşe seniiii.(canım şaka yapıyom ha )valla ben çalışmıyom yorgunluğum falan yok ama yine canım istemiyo.zaten ben bu cinsi münasebeti heç sevmedim.çoktandır böyle gülmemiştim.
hadi kızlar canlanalım çalışmalara devam.bol bol .
HER-ŞEY-ÇO-CUK-İÇİNsırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Varikosel ameliyatı olan kişide ilk aylarda canlı sperm olmaz mı? 3 ay sonramı canlı sperm olmaya başlar yoksa ameliyattan önce ki spermden 3 ay sonramı fazla olur?
canim bende sevmiyom benim canim cok aciyor ama olsun
sloganimiz neydi hersey cocuk icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?