Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Çok teşekkür ederim içim ferahladı gerçekten. Benimde içimde öyle birşey var ki sanki çok beklemiyecez hemen hamile kalacakmışım gibi hissediyorum. Benim birde en büyük sorunum çalıştığım için yorgun oluyorum ve haftada 1 en fazla 2 kere cinsi münadebette bulunuyordum. Eşim budan dolayıda hamile kalamadığımı söylüyor. Bu ay kendimi zorlamaya başladım. Bakalım ne kadar etkili olacak.

Kızlar Herkese Selam,

Herkesin ailesine yeni üyeler katacağı mutlu,sağlıklı huzur dolu bir yıl diliyorummm...

Öptümmms...
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

benide eklermisiniz bu gün doktora götürdüm tahlillerimi benim hormon sonuçlarım normalmiş eşimin sperm sayısı düşük ve ileri hareketliliği azmış ürolojiye gitmesi gerek dedi doktor

canım hiç kafaya takmana gerek yok.eşiniz haklı bence.yumurtlama günlerini takip et o günlerde gün aşırı ilişki olsun.bizde de bu sorun çıktı çıkalı sadece bebek için ilişki oluyo..her şey çocuk için .ayıptır söylemesi ilişkiden bende bıkkınlık geldi.her defasında ya tutarsa umuduyla oluyo.:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

hani nasreddin hoca göle maya çalmış ya tutarsa diye.benimkide o hesap.dediğim gibi morfoloji sorun yaratmazsa durumunuz çok iyi.

öyle de............ halimize çok şükür dee.................. deee si var işte
Canım zor bir durum birbirimizin halinden en çok biz anlarız.vakti gelmeyince bişey sebep oluyor işte hayırlısı ve sağlıklısı olsun işallah.
canım olursun üzülme allah büyük ne çaresizler hamile kaldı.onlara veren rabbim bizleride görüyordur, ama kulum biraz daha sabret bebişine kavuşacaksın diyordur.

işallah canım içinden gelen ses doğrudur azcık sabır.önemli olan sağlık sen stresten,üzüntüden hasta ol bebek olsa ne olur.rabbim hepimize nasip edecek inanıyorum buna listemiz dolup taşacak işallah.:Saruboceq:

canim bizim sorun cinsi munasabete girmememkten olsa inan canim gece gunduz yaparim
hatta isten cikar butun zamanimi buna harcardim:roflol::roflol::roflol:

Her yeniyıl bir başka güzel.. 2010 yeniyıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeniyılınız kutlu olsun.

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Varikosel ameliyatı olan kişide ilk aylarda canlı sperm olmaz mı? 3 ay sonramı canlı sperm olmaya başlar yoksa ameliyattan önce ki spermden 3 ay sonramı fazla olur?

yeni yıl hepimize sağlık,mutluluk,huzur,bereket ve bol kazanç getirsin,her açıdan verimli bir yıl olur inşallah :)

canim bizim sorun cinsi munasabete girmememkten olsa inan canim gece gunduz yaparim
hatta isten cikar butun zamanimi buna harcardim:roflol::roflol::roflol:

kıss hiç gülecem yoktu.yangın ayşe seniiii.(canım şaka yapıyom ha )valla ben çalışmıyom yorgunluğum falan yok ama yine canım istemiyo.zaten ben bu cinsi münasebeti heç sevmedim.çoktandır böyle gülmemiştim.

hadi kızlar canlanalım çalışmalara devam.bol bol .

HER-ŞEY-ÇO-CUK-İÇİNsırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Varikosel ameliyatı olan kişide ilk aylarda canlı sperm olmaz mı? 3 ay sonramı canlı sperm olmaya başlar yoksa ameliyattan önce ki spermden 3 ay sonramı fazla olur?

canim pek bu konuda bilgim yok ama varikosel ameliyatinda sonra hamile olan cok kisi duydum
canim insallh senin bebisinde erken gelir

canim bende sevmiyom benim canim cok aciyor ama olsun
sloganimiz neydi hersey cocuk icin

arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Varikosel ameliyatı olan kişide ilk aylarda canlı sperm olmaz mı? 3 ay sonramı canlı sperm olmaya başlar yoksa ameliyattan önce ki spermden 3 ay sonramı fazla olur?

canım siz bir dr mı gittiniz.isterseniz başka dr larada görünün.bu durumda amaliyata gerek varmıymış ki.durumunuz çok iyide.amaliyattan sonra en az 3ay kiminde 6ay kiminde1yıl sonra düzelme oluyo.benim bildiğim bu kadar.
Gerçi daha iyi bilenler cvp yazar şimdi.

Hepimiz birbirimiz için dua edelim lütfen. Hamile kalacağımıza inanalım. ıçimizdeymiş gibi hissedelim. 2010'da hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alacaz ve bebeklerimizi birbirimize anlatacaz. Yüce allahım bunu bizden esirgemeyecek göreceksizni.

canim bende sevmiyom benim canim cok aciyor ama olsun
sloganimiz neydi hersey cocuk icin

CANIM AYNI DERTTEN BEN DE ÇEKİYOM.ŞAŞIYOM İLİŞKİYİ DÖRT GÖZLE BEKLEYENLERE

Bİ HİKAYE AKLIMA GELDİ.ANLATİM;KÖYDE ADAMIN BİRİ TARLADAN GELMİŞ ÇOK YORGUNMUŞ.KADINDA HER ZAMAN KOCA GELECEĞİ VAKİT SICAK SUYU HAZIR EDERMİŞ.KOCAYA İŞARET ETMİŞ.KOCA DEMİŞKİ;BUGÜN DEMİŞ DARI(YANİ MISIR)SUYUNDAN GELDİM DEMİŞ (YANİ MISIR SULAMAKTAN GELMİŞ)ÇOK YORGUNUM KALSIN DEMİŞ.KADIN AHIRA GİTMİ İNEK SAĞMAYA.BAKMIŞ İNEK YATIYOMUŞ İNEĞE BİR VURMUŞ.DİYOMUŞKİ;KALK DİYOMUŞ DEVRİLEKALASICA SENDEMİ DARI SUYUNDAN GELDİN DİYOMUŞ.SİNİRİNİ İNEKTEN ÇIKARIYOMUŞ:roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…