Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inş canım inş.

kızlar ben kaçtım kociş gelecek
tekrardan herkese mutlu ve bol bebişli yıllar.........opuyorumnanaktan
1 yıl sonra görüşürüz :roflol: ( yılbaşında bu espiriyi yapmayı çok seviyorum) :roflol: :roflol:

Ben bu durumu psikolojik olarak o kadar çok kafaya taktım ki herhalde ondan hamile kalamadım ya da ilişki sıklığından bilemiyorum. Evleneli 16 ay oldu hiç korunmadık ve hamile kalamadım. Başka doktorada gittik ameliyat şart değil dedi. Bende doktora gittim en son tüplerime baktırdım sorun yok. Ameliyatı yapan doktorda hemen ameliyat ol demedi biraz daha bekleyin dedi 3 ay bekledi. Eşim kontole gittiğinde doktor öyle bir davranmış ki 3 ay sonra gel tahlil yapalım bile dememiş. eşim diyor ki boşuna ameliyat oldum doktor bile önemsemiyor diyor. bilemiyorum bildiğim tek şey şuan bu konuda psikolojimin düzelmiş olması. şimdi hamile kalabileceğime inanıyorum.:) :roflol::roflol::roflol:

kızlar iyi seneler
yeni sene yeni mutlukuları güzelikleri getrisin
hepinizin dilekleri 2010 yılında sizleri bulsun

inşşş canım 2010 güzeilkler,i süprizleriyle gelsin

bizde evleneli 16ay oldu.dediğin gibi sizde psikolojik olmuştur.inş en kısa zamanda hamiş kalırsın.rabbim isteyen herkese nasi etsin.amiiiiinnnn

sağol canım inşşşşş
sanda sağlıcakla bebeişini kucaklamyı nasip etsin inşşşşş

selam canim tekrar geldim
ya canim simdi bende sana benim olayi anlatayim
biz evliligimizin ilk siralarinda bebek isterken yani sorunun oladigin zannederken
iliskiye giriyorduk yalnizca bebek icin amac bu
sonra yumurtalama gununu tutturmaya calisiyorduk eee tamda bilmiyoruz ben cahil esim cahil bu konuda
neyse canim biz bebek icin hergun beraberiz
6. 7. gun benle esim istemeden yataga geliyoruz
o garibimin de dudrumu vahim birde gunduz de cok yoruluyor
ikimizede gina gelmisti artik
bu boyle olacak gibi degil simdi bebek icin kusacaktik ya nerdeyse kusmalik oluyorduk
neyse sonra hergun yapmanin ise yaramadigin anlayinca rahatladik rahat bir nefes aldik:roflol::roflol::roflol:

selam kıslarr
ya benide listeye eklermisniz acaba :kedi:
bu arada reglim 3 gün geçti gelen giden yok
sabat test yaptım baktım çıkmadı geri uyudum kalktım baktım test karışöış birbirine kaydirigubbakcemile3
ikinci çizgi silik orta çizgi birbirine girmiş
ayy testte bana benzedi delikafadulden

anlıycanız yok yani inşlhh 2010 bizim sıpaları getirir artık

canım bende de ilk geceden kalma bi şey galiba.dr psikolojik diyodu.6aya kadar normal dedi.ondan sonra ilişkiye alışırsın demişti.:roflol::roflol::roflol:

herkese hayırlı saglıklı mutlu hayırlı evlatları olmus anne babalar olarak adım atmamızı temennı edıyorum arkadaslar ıkıncı prenglı ıgnemı olmustum fakat galıba adet olucam belırtıler basladı cunku yanlız artık ucuncu ıgnemı yaptırmayacam ıcımden oyle gelıyor artık oluruna bırakacam Rabbım benı sevıyordur bır bıldıgı vardır herseyı denedım cunku olmuyor cok yoruldum herseye aglar oldum dıyorumkı Alahım dıleseydı verırdı bundada bır hayır var olmuyorsa boyle tesellı edıcem sızce 3 sansımıda kullansammı ıgne ve klomen tedavısını yoksa bıraksammı 3 tedavıde acaba sonuc alan varmı

ARKADAŞLAR HERKESİN YENİ YILI HAYIRLI VEDE UĞURLU OLSUN.BİZLERE ÇİFTE ÇİFTE BEBİŞLER GETİRSİN.YILMAK YOK BOL BOL ÇALIŞMALARA DEVAM.

HER-ŞEY-ÇO-CUK-İÇİN:lepi::lepi::lepi:delikafaduldendelikafadulden:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…