hepimiz birbirimiz için dua edelim lütfen. Hamile kalacağımıza inanalım. Içimizdeymiş gibi hissedelim. 2010'da hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alacaz ve bebeklerimizi birbirimize anlatacaz. Yüce allahım bunu bizden esirgemeyecek göreceksizni.
canım siz bir dr mı gittiniz.isterseniz başka dr larada görünün.bu durumda amaliyata gerek varmıymış ki.durumunuz çok iyide.amaliyattan sonra en az 3ay kiminde 6ay kiminde1yıl sonra düzelme oluyo.benim bildiğim bu kadar.
Gerçi daha iyi bilenler cvp yazar şimdi.
hepimiz birbirimiz için dua edelim lütfen. Hamile kalacağımıza inanalım. Içimizdeymiş gibi hissedelim. 2010'da hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alacaz ve bebeklerimizi birbirimize anlatacaz. Yüce allahım bunu bizden esirgemeyecek göreceksizni.
ben bu durumu psikolojik olarak o kadar çok kafaya taktım ki herhalde ondan hamile kalamadım ya da ilişki sıklığından bilemiyorum. Evleneli 16 ay oldu hiç korunmadık ve hamile kalamadım. Başka doktorada gittik ameliyat şart değil dedi. Bende doktora gittim en son tüplerime baktırdım sorun yok. Ameliyatı yapan doktorda hemen ameliyat ol demedi biraz daha bekleyin dedi 3 ay bekledi. Eşim kontole gittiğinde doktor öyle bir davranmış ki 3 ay sonra gel tahlil yapalım bile dememiş. Eşim diyor ki boşuna ameliyat oldum doktor bile önemsemiyor diyor. Bilemiyorum bildiğim tek şey şuan bu konuda psikolojimin düzelmiş olması. şimdi hamile kalabileceğime inanıyorum.:) :roflol::roflol::roflol:
sagol canim dualarini eksik etme
canim ikizim olmasin cok istiyorum
hii birde yaramaz olmali
Canım zor bir durum birbirimizin halinden en çok biz anlarız.vakti gelmeyince bişey sebep oluyor işte hayırlısı ve sağlıklısı olsun işallah.
canım olursun üzülme allah büyük ne çaresizler hamile kaldı.onlara veren rabbim bizleride görüyordur, ama kulum biraz daha sabret bebişine kavuşacaksın diyordur.
işallah canım içinden gelen ses doğrudur azcık sabır.önemli olan sağlık sen stresten,üzüntüden hasta ol bebek olsa ne olur.rabbim hepimize nasip edecek inanıyorum buna listemiz dolup taşacak işallah.:Saruboceq:
KIZLAR İNŞŞŞ GÜZEİLKLER BİZİDE BULSUN
RABİM SABRINI VERSİN
Kİ O SABIRLA BEKLEYELİM BEKLEDİKLERİMİZİ
İKİZLERİMİZİ TEK LERİMİZİ
[ımg]http://img301.imageshack.us/img301/9536/yilbasi4ey9.gif[/ımg]
her yeniyıl bir başka güzel.. 2010 yeniyıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeniyılınız kutlu olsun.
dualarım sizinle tatlım merak etme, sağol canım
2010 hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirsin, ikiz ikiz bebişler göndersin rabbim hepinize, üzüntüden, sıkıntıdan uzak bir yıl olsun herkes için!
MUTLU YILLAR!!! hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
İNŞŞŞ 2010 HAYIRLI OLURDA TOPİK HAMİŞTEN GEÇİLMEZ :lepi::lepi::lepi:
CANIM AYNI DERTTEN BEN DE ÇEKİYOM.ŞAŞIYOM İLİŞKİYİ DÖRT GÖZLE BEKLEYENLERE
Bİ HİKAYE AKLIMA GELDİ.ANLATİM;KÖYDE ADAMIN BİRİ TARLADAN GELMİŞ ÇOK YORGUNMUŞ.KADINDA HER ZAMAN KOCA GELECEĞİ VAKİT SICAK SUYU HAZIR EDERMİŞ.KOCAYA İŞARET ETMİŞ.KOCA DEMİŞKİ;BUGÜN DEMİŞ DARI(YANİ MISIR)SUYUNDAN GELDİM DEMİŞ (YANİ MISIR SULAMAKTAN GELMİŞ)ÇOK YORGUNUM KALSIN DEMİŞ.KADIN AHIRA GİTMİ İNEK SAĞMAYA.BAKMIŞ İNEK YATIYOMUŞ İNEĞE BİR VURMUŞ.DİYOMUŞKİ;KALK DİYOMUŞ DEVRİLEKALASICA SENDEMİ DARI SUYUNDAN GELDİN DİYOMUŞ.SİNİRİNİ İNEKTEN ÇIKARIYOMUŞ:roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden
kızlar iyi seneler
yeni sene yeni mutlukuları güzelikleri getrisin
hepinizin dilekleri 2010 yılında sizleri bulsun
selam canim tekrar geldim
ya canim simdi bende sana benim olayi anlatayim
biz evliligimizin ilk siralarinda bebek isterken yani sorunun oladigin zannederken
iliskiye giriyorduk yalnizca bebek icin amac bu
sonra yumurtalama gununu tutturmaya calisiyorduk eee tamda bilmiyoruz ben cahil esim cahil bu konuda
neyse canim biz bebek icin hergun beraberiz
6. 7. gun benle esim istemeden yataga geliyoruz
o garibimin de dudrumu vahim birde gunduz de cok yoruluyor
ikimizede gina gelmisti artik
bu boyle olacak gibi degil simdi bebek icin kusacaktik ya nerdeyse kusmalik oluyorduk
neyse sonra hergun yapmanin ise yaramadigin anlayinca rahatladik rahat bir nefes aldik:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?