Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yeni yılınız kutlu olsun herkese hayırlar getirsin
ınşallah bol bebişli bır yıl olur hepimize
Allah herkese gönlündekını versın ınşallah

Son düzenleme:

Canlarım hepinizin yeni yılını kutluyorum. Yeni yılda tüm güzellikler sizinle olsun. Hakkınızda hayırlı olan tüm dilekleriniz kabul olsun inşallah. Ailenizle , sevdiklerinizle birlikte daha nice seneler görmenizi diliyorum. :Saruboceq:

2009 yılı benim için çok güzel bir yıldı. 2009 yılının Şubat ayında tüp bebek tedavisine başlamış , Mart ayında meleğimin benimle olduğunu öğrenmiş , Kasım ayında da onu Allahın izniyle sağ salim kucağıma almıştım. Rabbime ne kadar şükretsem azdır elbet. :Saruboceq:

İnşallah bebek yolu gözleyen arkadaşlarımız da 2010 yılında bu güzellikleri yaşarlar. Ümidinizi sakın kaybetmeyin. Ümit olmazsa yaşamın hiç anlamı olmaz. Sizce imkansız da olsa Allah katında hiçbirşey imkansız değildir bunu unutmayın. Dualarımız sizinle arkadaşlar. En çok sizler için dua ediyoruz. :Saruboceq:

Hepinizi kocaman öpüyorum. Şeniz Herşey gönlünüzce olsun inşallah. :Saruboceq:

nevrosky hayırlı olsun zemuszemus bebeğini almışsın kucağına allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün inşallah :Saruboceq:

Sağol bitanem. Allah razı olsun. Darısı başınıza inşallah. Allahım size de bağışlasın dilerim. :Saruboceq:

Maşallah bitanemm. Allah sağlıkla kucağınıza da aldırsın inşallah kızınızı. :Saruboceq:

Canım Allah kardeşinin de yardımcısı olsun inşallah. İkiniz de 2010 da kucaklarınızı doldurun dilerim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Semişimiz doğurmuş demekkkk. delikafadulden Şükürler olsun diyelim. :Saruboceq: Maşallah diyelim. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Uzun bir ömrü , güzel bir geleceği olmasını diliyorum. :Saruboceq: Darısı bütün arkadaşlarımızın başına inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ıyi geceler kızlar 2010'un ilk mesajı benden!!!
MUTLU YILLAR opuyorumnanaktan

SELAM MİLLET.NERDESİNİZ YAVV.GÖRÜŞMEYELİ TAM KOCAMAN 1YIL OLMUŞ.ÖZLETTİNİZ KENDİNİZİ.:roflol::roflol::roflol::dance::dance::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:lülülülülülülülülülülülühihoyyythihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

İyi geceler kızlar 2010'un ilk mesajı benden!!!
MUTLU YILLAR opuyorumnanaktan

TÜHH YA İLKİNİ BEN YAZİM DEDİM.SEN BENDEN HIZLI ÇIKTIN.HERKES YILBAŞINI KUTLUYO GALİBA,BENDE BURDA KÖS KÖS OTURUYOM.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama

mutlu seneler kucağimizin bebeklrimizle dolması dileğiylee hihoyyyt:sm_cool::1hug::teytey::teytey::teytey::CüvCüv::Saruboceq:

mutlu yıllaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sağlıklı mutlu bol bebekli bir yıl geçiririz inşallaaaaaaahhh

ANAM KUTLAMALAR BİTİYO HERHALDE YAVAŞ YAVAŞ GELMEYE BAŞLADINIZ.lmaz:lmaz:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

TÜHH YA İLKİNİ BEN YAZİM DEDİM.SEN BENDEN HIZLI ÇIKTIN.HERKES YILBAŞINI KUTLUYO GALİBA,BENDE BURDA KÖS KÖS OTURUYOM.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama

lülülülülülü hehe kaçırdın ilk ben yazdım :sm_cool:
kimse yokmu kıııısss yalnızmı kaldın gel bize birlikte kutlayalım yeni yılıkaydirigubbakcemile

lülülülülülü hehe kaçırdın ilk ben yazdım :sm_cool:
kimse yokmu kıııısss yalnızmı kaldın gel bize birlikte kutlayalım yeni yılıkaydirigubbakcemile

YOK ANAM YOK BıR KOCıŞ BıRDE BEN.SıNEK BıLE YOK.TEŞEKKÜRLER CANIM BU YIL GEÇTı ARTIK SENEYE GELıRıM .:roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldenvereliniortakvereliniortakvereliniortak

NEYSE BEN KAÇAR ıYı GECELER MUTLU YILLAR.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende çıkıyorum ilk mesajımı yazdım gideyim, iyi geceler, nice mutlu seneler.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…