- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
selam kıslarr
ya benide listeye eklermisniz acaba :kedi:
bu arada reglim 3 gün geçti gelen giden yok
sabat test yaptım baktım çıkmadı geri uyudum kalktım baktım test karışöış birbirine kaydirigubbakcemile3
ikinci çizgi silik orta çizgi birbirine girmiş
ayy testte bana benzedi delikafadulden
anlıycanız yok yani inşlhh 2010 bizim sıpaları getirir artık
hihoyyytmutlu krismıslarrr hepinizeeehihoyyyt
canım bende de ilk geceden kalma bi şey galiba.dr psikolojik diyodu.6aya kadar normal dedi.ondan sonra ilişkiye alışırsın demişti.:roflol::roflol::roflol:
herkese sağlıklı, mutlu, bol bebişli yıllar diliyorum[/QUO
sanada tatlim bol bebisli yillar saglilli mutluopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ARKADAŞLAR HERKESİN YENİ YILI HAYIRLI VEDE UĞURLU OLSUN.BİZLERE ÇİFTE ÇİFTE BEBİŞLER GETİRSİN.YILMAK YOK BOL BOL ÇALIŞMALARA DEVAM.
HER-ŞEY-ÇO-CUK-İÇİN:lepi::lepi::lepi:delikafaduldendelikafadulden:teytey::teytey:
yeni yılınız kutlu olsun herkese hayırlar getirsin
İnşallah bol bebişli bİr yıl olur hepimize
Allah herkese gönlündekİnİ versİn İnşallah
slm kızlar.iyi yıllar diliyorum.inş meleklerimiz bu yıl almak nasip olur.sperm sayısının değişken olması normalmidir?
http://www.kadinlarkulubu.com/10780699-mesaj468.html Bu şahsın nasıl bir insan olduğuna buyrun siz karar verin..Bir de bebeklerimi kaybettiğimi yazdığım mesaja rep verip hahaha demiş........Ne kadar zavallı........
SELAM MİLLET.NERDESİNİZ YAVV.GÖRÜŞMEYELİ TAM KOCAMAN 1YIL OLMUŞ.ÖZLETTİNİZ KENDİNİZİ.:roflol::roflol::roflol::dance::dance::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:lülülülülülülülülülülülühihoyyythihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
İyi geceler kızlar 2010'un ilk mesajı benden!!!
MUTLU YILLAR opuyorumnanaktan
mutlu seneler kucağimizin bebeklrimizle dolması dileğiylee hihoyyyt:sm_cool::1hug::teytey::teytey::teytey::CüvCüv::Saruboceq:
mutlu yıllaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sağlıklı mutlu bol bebekli bir yıl geçiririz inşallaaaaaaahhh
Canlarım hepinizin yeni yılını kutluyorum. Yeni yılda tüm güzellikler sizinle olsun. Hakkınızda hayırlı olan tüm dilekleriniz kabul olsun inşallah. Ailenizle , sevdiklerinizle birlikte daha nice seneler görmenizi diliyorum. :Saruboceq:
2009 yılı benim için çok güzel bir yıldı. 2009 yılının Şubat ayında tüp bebek tedavisine başlamış , Mart ayında meleğimin benimle olduğunu öğrenmiş , Kasım ayında da onu Allahın izniyle sağ salim kucağıma almıştım. Rabbime ne kadar şükretsem azdır elbet. :Saruboceq:
İnşallah bebek yolu gözleyen arkadaşlarımız da 2010 yılında bu güzellikleri yaşarlar. Ümidinizi sakın kaybetmeyin. Ümit olmazsa yaşamın hiç anlamı olmaz. Sizce imkansız da olsa Allah katında hiçbirşey imkansız değildir bunu unutmayın. Dualarımız sizinle arkadaşlar. En çok sizler için dua ediyoruz. :Saruboceq:
Hepinizi kocaman öpüyorum. Şeniz Herşey gönlünüzce olsun inşallah. :Saruboceq:
kızlar hepinize kırmızı don aldım güle güle giyiin.gerçi geçmi kaldım ben herkes kaybolmuş:jeyyar:
herkese hayırlı saglıklı mutlu hayırlı evlatları olmus anne babalar olarak adım atmamızı temennı edıyorum arkadaslar ıkıncı prenglı ıgnemı olmustum fakat galıba adet olucam belırtıler basladı cunku yanlız artık ucuncu ıgnemı yaptırmayacam ıcımden oyle gelıyor artık oluruna bırakacam Rabbım benı sevıyordur bır bıldıgı vardır herseyı denedım cunku olmuyor cok yoruldum herseye aglar oldum dıyorumkı Alahım dıleseydı verırdı bundada bır hayır var olmuyorsa boyle tesellı edıcem sızce 3 sansımıda kullansammı ıgne ve klomen tedavısını yoksa bıraksammı 3 tedavıde acaba sonuc alan varmı
ya kızlar aranızda batıbahat hastanesinded tedavi olan varmıCADIARZU
casnim 16 ay gecmis daha duzelme olmamis :roflol::roflol:
yok anam yok ben teke de raziyim oncebir tane gelsinde
ama ikizim olmasini gercekten cok isterim
canim cok sirin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?