kızlar hepinize kırmızı don aldım güle güle giyiin.gerçi geçmi kaldım ben herkes kaybolmuş:jeyyar:
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR.SİZİ UYKUCULAR SİZE.GECE YATMAZSINIZ SABAH KALKMAZSINIZ.NAPİM BEN SİZİNLE.NEYSE SENEDE 1DEFA OLSUNDA BAŞKA OLMASIN.
UMUDUNUKAYBETME CANIM SEN GECE HİÇMİ UYUMADIN KISSS.SABAHA KADAR EĞLENCE OLMAZ HERHAL.SENİ SENİ.
HADİ GELİN ARTIK YA.:bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
EVET YA PEK DÜZELDİ SAYILMAZ.
ANACIM BANA DA 1TANE DE YETER DEHANİ OLMUŞKEN 2TANE OLSA DAHA MAKBULE GEÇER DEMİ.YANİ BULDUM DA BUNUYOM.:roflol::roflol:
ÇOK TATLI DEĞİL Mİ.
slm kızlar
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunn opuyorumnanaktan
canim ya cok ism vardi :jeyyar:
anladin sen onu:jeyyar::jeyyar:
canim tekrar dr git istersen
cunku omrun boyunca bu boyle gecmez
evet cok tatli
slm kızlar
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunn opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/10780699-mesaj468.html Bu şahsın nasıl bir insan olduğuna buyrun siz karar verin..Bir de bebeklerimi kaybettiğimi yazdığım mesaja rep verip hahaha demiş........Ne kadar zavallı........
AYY ÇOK GÜZELMİŞ CANIM.TEŞEKKÜR EDERİM.BENDE İÇ ÇAMAŞIRA HİÇ DOYMAM NEDENSE.hihoyyythihoyyythihoyyyt
kııss umudunukaybetme canım sen yurtdışında mı oturuyon.anam taaa nerdesin sen.valla çok şanslısın.orda çok soran olmuyordur.bebek var mı diye.ne güzel valla.ben burda kafamı dışarı uzatsam soruyolar.çok stres oluyo.bunaldım artık etraftan.
aman boşver ya valla bizim derdimiz milleti alıyor.bazen o kadar cahilce konuşanlar oluyorki gülüyorum sadece.bide evleneli 6 yıl bitti arada istemiyormusunuz diyenler oluyor.eee be kadın hadi 1-2 yıl istemezsin 6 yılda kafayı yemedim olmasın bebek diye.yok istiyorum dediğin zamanda doktora gitmiyormusun doktora git diyorlar.bende saolun iyiki söyledidiniz hiç aklıma gelmedi doktor diyorum içimden.işte böyle bitmiyorki hiç rabbim acısında halimize birer bebiş nasip etsin hepimize.:Saruboceq:
NASILDA BİLDİM AMA SENİ YANGIN SENİ.:roflol::roflol::roflol:naniknaniknaniknanikdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
HADİ BAKALIM YILBAŞI HEDİYESİNİ GETİRSİN İNŞ.HEMDE 2 TANE BİRDEN.İNŞ.AMİİİNN
NASIL YANİ KISS.ANLAMADIM.fisfisfisfisfisfisfisfisfis
HADİ BAKİM HALAYINI ÇEKMEYE HAZIRLANIYOM HA.HABERİN OLSUN.:teytey::teytey::teytey::teytey:
kııss umudunukaybetme canım sen yurtdışında mı oturuyon.anam taaa nerdesin sen.valla çok şanslısın.orda çok soran olmuyordur.bebek var mı diye.ne güzel valla.ben burda kafamı dışarı uzatsam soruyolar.çok stres oluyo.bunaldım artık etraftan.
aman boşver ya valla bizim derdimiz milleti alıyor.bazen o kadar cahilce konuşanlar oluyorki gülüyorum sadece.bide evleneli 6 yıl bitti arada istemiyormusunuz diyenler oluyor.eee be kadın hadi 1-2 yıl istemezsin 6 yılda kafayı yemedim olmasın bebek diye.yok istiyorum dediğin zamanda doktora gitmiyormusun doktora git diyorlar.bende saolun iyiki söyledidiniz hiç aklıma gelmedi doktor diyorum içimden.işte böyle bitmiyorki hiç rabbim acısında halimize birer bebiş nasip etsin hepimize.:Saruboceq:
kızlar namazımı kılmadım daha.kalkim namazımı kılayım.bol bol dua da ederim hepimize.
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Varikosel ameliyatı olan kişide ilk aylarda canlı sperm olmaz mı? 3 ay sonramı canlı sperm olmaya başlar yoksa ameliyattan önce ki spermden 3 ay sonramı fazla olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?