Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim ya cok ism vardi :jeyyar:
anladin sen onu:jeyyar::jeyyar:

canim ya cok ism vardi :jeyyar:
anladin sen onu:jeyyar::jeyyar:

NASILDA BİLDİM AMA SENİ YANGIN SENİ.:roflol::roflol::roflol:naniknaniknaniknanikdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

HADİ BAKALIM YILBAŞI HEDİYESİNİ GETİRSİN İNŞ.HEMDE 2 TANE BİRDEN.İNŞ.AMİİİNN

canim tekrar dr git istersen
cunku omrun boyunca bu boyle gecmez
evet cok tatli

NASIL YANİ KISS.ANLAMADIM.fisfisfisfisfisfisfisfisfis

HADİ BAKİM HALAYINI ÇEKMEYE HAZIRLANIYOM HA.HABERİN OLSUN.:teytey::teytey::teytey::teytey:

kııss umudunukaybetme canım sen yurtdışında mı oturuyon.anam taaa nerdesin sen.valla çok şanslısın.orda çok soran olmuyordur.bebek var mı diye.ne güzel valla.ben burda kafamı dışarı uzatsam soruyolar.çok stres oluyo.bunaldım artık etraftan.

http://www.kadinlarkulubu.com/10780699-mesaj468.html Bu şahsın nasıl bir insan olduğuna buyrun siz karar verin..Bir de bebeklerimi kaybettiğimi yazdığım mesaja rep verip hahaha demiş........Ne kadar zavallı........

klava: klava: klava: :tomato: :tomato:boşver ya allah bildiği gibi yapsın.ne vicdansız insanlar ya başkalarının acısına hahaha diyebilecek kadar iğrençleşebiliyorlar.benneyaptımki

aman boşver ya valla bizim derdimiz milleti alıyor.bazen o kadar cahilce konuşanlar oluyorki gülüyorum sadece.bide evleneli 6 yıl bitti arada istemiyormusunuz diyenler oluyor.eee be kadın hadi 1-2 yıl istemezsin 6 yılda kafayı yemedim olmasın bebek diye.yok istiyorum dediğin zamanda doktora gitmiyormusun doktora git diyorlar.bende saolun iyiki söyledidiniz hiç aklıma gelmedi doktor diyorum içimden.işte böyle bitmiyorki hiç rabbim acısında halimize birer bebiş nasip etsin hepimize.:Saruboceq:

AMİİİN CANIM AMİİİİN.ŞU CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ HÜRMETİNE RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN.BEN DE SANIYOM Kİ BİRAZ DAHA ZAMAN GEÇİNCE SORMAZLAR HERHALDE DİYOM.AMA DİYONKİ 6YIL OLDU HALA SORUYOLAR.DESENE MİLLETTEN KURTULUŞ YOK.senağlama:1no2::1no2::1no2:

kızlar namazımı kılmadım daha.kalkim namazımı kılayım.bol bol dua da ederim hepimize.

canim senin icin diyorum hani ilk geceden gelen bir korkun vardi ya ondan bahsediyorum

canim birde benim icin halay caekme cunku biz bebegi bir seferde basaranlardan degiliz:roflol:

yok canim be ne sansi insanlar simdi bana aciyarak bakiyor
cunku cevrem turk kayniyor
evet bende cok bunaldim
keske beni kimsenin tanimadigi bir yere gitsem

canim evet cok cahiller
bazen oyle laflar oluyor ki sanki biz cocuk yapmayi bilmiyormusuz gibi konusuyorlar oyle ima ediyorlaar
sanki bak ben nasil dogurdum benim taktigimi uygula der gibiler salaklar

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Varikosel ameliyatı olan kişide ilk aylarda canlı sperm olmaz mı? 3 ay sonramı canlı sperm olmaya başlar yoksa ameliyattan önce ki spermden 3 ay sonramı fazla olur?

canım benim eşim varikosel ameliyatı oldu bende 6 ay sonra hamile kaldım ama ameliyattan 1 ay sonrada hamile kalan oluyo yani bu demektir ki canlı sperm herzaman oluya sadece 3. aydan sonra ameliyat sonucu daha net görülüyo dr o zaman test istiyorlar artış varmı yokmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…