orası hiç belli olmaz canım.bi bakmışsın olmuş.hamişlerin çoğu hiç beklemediğimiz anda çıkageldi bebişimiz diyo ya.:lepi:canim senin icin diyorum hani ilk geceden gelen bir korkun vardi ya ondan bahsediyorum
he anladı canım.:jeyyar::jeyyar:
canim birde benim icin halay caekme cunku biz bebegi bir seferde basaranlardan degiliz:roflol:
aynı bende bıktım artık acımaklı gözlerden.bi de sanki kendi marifetleriyle çocuk sahibi oluyolar gibi hava atıyolar.allah veriyo demiyolar.:CüvCüv::CüvCüv:yok canim be ne sansi insanlar simdi bana aciyarak bakiyor
cunku cevrem turk kayniyor
evet bende cok bunaldim
keske beni kimsenin tanimadigi bir yere gitsem
canim beni unutma
cuma gunu bir vakit varmis bu vakitte namaz basinda edilen dua kabul olurmus
canim sen namazdan kalkma bugun hepimiz icin dua et
kıslar 4.günüm ama hala gelen giden yok
olmazsam pzrtsi gidip kan testi yaptırcam :ecrin_bebek:
slm kızlar cumamız mübarek dualarımız kabul olsun inşallah.:Saruboceq:
slm arkadaslar.....
ask melegim gecmis olsun canim...a.s.
fadikcim safra kesemde bir suru tas varmis safrakesemi alacaklar....
tulincim insallah senin guzel haberini alip oyle giderim ameliyata:1hug:
bu arada benim kirmizilar erkenden geldiler, sagolsunlar eskiden haftalarca beklerdim simdiyse gununde geliyolar, fadik yeni tarihim 29ocak,
2009 yilinda basima gelen en guzel sey adetlerimin duzene girmis olmasi, bende pko var ve ilk adetimden bu yana hic dogru durust bi duzen gormeedim ilk defa, duzene girdi ve makina tikir tikir calisiyo coook mutluyum:teytey::teytey:belki hamilelik olmadi ama adet duzeni halayim olsun
simdiden yeni yiliniz kutlu olsun allahim hepimizin gonlune gore versin
hepinizi coooook opuyorumopuyorumnanaktan
biraz karamsar msjlar okudum lutfen kizlar olmasin boyle, biz insallah sinavimizi basariyla gececez, allah buyuktur
ben yeni yıla ağrılı girdim malesef . dün doktordaydım yatak istirahati verdi annemdeyim yatıyorum sürekli. arada geliri görüşürüz kızlar
ben yeni yıla ağrılı girdim malesef . Dün doktordaydım yatak istirahati verdi annemdeyim yatıyorum sürekli. Arada geliri görüşürüz kızlar
slmmmm kızlar
hayırlı cumalar
rabim yeni yılın ilk cumasında dualarınızı kabul etsin inşşşş
en çok istediğiniz şeyi en kısa zamanda göndersin inşşşşş
orası hiç belli olmaz canım.bi bakmışsın olmuş.hamişlerin çoğu hiç beklemediğimiz anda çıkageldi bebişimiz diyo ya.:lepi:
aynı bende bıktım artık acımaklı gözlerden.bi de sanki kendi marifetleriyle çocuk sahibi oluyolar gibi hava atıyolar.allah veriyo demiyolar.:CüvCüv::CüvCüv:
boll bol dua ettim hepimiz için.canım dua ettiğimi söylemek istemiyom.böylesi daha makbule geçermiş.yani duaların gizli olması daha iyidir.valla işim olmasa hiç kalkmayacam da malum işte.inş. dualarımız kabul olur.amiiiiiin.:Saruboceq::Saruboceq:
slm kızlar cumanız mübarek olsun. yeniyılınız kutlu olsun inşallah 2010 hepimiz için güzel bir yıl olur hepinizin düm dua ve dilekleri gerçekleşsin
slmmmm kızlar
hayırlı cumalar
rabim yeni yılın ilk cumasında dualarınızı kabul etsin inşşşş
en çok istediğiniz şeyi en kısa zamanda göndersin inşşşşş
ben yeni yıla ağrılı girdim malesef . dün doktordaydım yatak istirahati verdi annemdeyim yatıyorum sürekli. arada geliri görüşürüz kızlar
insallah canim seni allah soyletmistir insalllah bu cuma gunude
evet canim rrabbim bizede verecek onlara verdigigibi
tamam ozaman canim ben bir daha sormuycam ama sen hep bana dua et olur mu canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
amin canım sormazlarmı hiç 10 yıl geçsede sorarlar.AMİİİN CANIM AMİİİİN.ŞU CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ HÜRMETİNE RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN.BEN DE SANIYOM Kİ BİRAZ DAHA ZAMAN GEÇİNCE SORMAZLAR HERHALDE DİYOM.AMA DİYONKİ 6YIL OLDU HALA SORUYOLAR.DESENE MİLLETTEN KURTULUŞ YOK.senağlama:1no2::1no2::1no2:
canim evet cok cahiller
bazen oyle laflar oluyor ki sanki biz cocuk yapmayi bilmiyormusuz gibi konusuyorlar oyle ima ediyorlaar
sanki bak ben nasil dogurdum benim taktigimi uygula der gibiler salaklar
amin canım sormazlarmı hiç 10 yıl geçsede sorarlar.
biraz vurdun duymaz olmak gerekiyor yoksa çok üzülüyor insan.ben artık allah nasip etmedimi olmuyor hayırlısı olsun diyorum.ne yapalım takdir ilahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?