Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim senin icin diyorum hani ilk geceden gelen bir korkun vardi ya ondan bahsediyorum
he anladı canım.:jeyyar::jeyyar:
canim birde benim icin halay caekme cunku biz bebegi bir seferde basaranlardan degiliz:roflol:
orası hiç belli olmaz canım.bi bakmışsın olmuş.hamişlerin çoğu hiç beklemediğimiz anda çıkageldi bebişimiz diyo ya.:lepi:
yok canim be ne sansi insanlar simdi bana aciyarak bakiyor
cunku cevrem turk kayniyor
evet bende cok bunaldim
keske beni kimsenin tanimadigi bir yere gitsem
aynı bende bıktım artık acımaklı gözlerden.bi de sanki kendi marifetleriyle çocuk sahibi oluyolar gibi hava atıyolar.allah veriyo demiyolar.:CüvCüv::CüvCüv:
canim beni unutma
cuma gunu bir vakit varmis bu vakitte namaz basinda edilen dua kabul olurmus
canim sen namazdan kalkma bugun hepimiz icin dua et

boll bol dua ettim hepimiz için.canım dua ettiğimi söylemek istemiyom.böylesi daha makbule geçermiş.yani duaların gizli olması daha iyidir.valla işim olmasa hiç kalkmayacam da malum işte.inş. dualarımız kabul olur.amiiiiiin.:Saruboceq::Saruboceq:

kıslar 4.günüm ama hala gelen giden yok
olmazsam pzrtsi gidip kan testi yaptırcam :ecrin_bebek:

benimkide yine unuttu gelmeyi.bende pazartesine kadar gelmezse dr gitcem.keşke evde böyle adet söktürecek bitkisel şeyler olsa.adeti söktürür 3.günü giderdim.şimdi git dr adet söktrcü versin gel kullan adet olunca 3.günü tekrar git.aman be bıktım valla bu dr gel gitten.:1no2::1no2::bbo::bbo::bbo:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

.

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar cumanız mübarek olsun. yeniyılınız kutlu olsun inşallah 2010 hepimiz için güzel bir yıl olur hepinizin düm dua ve dilekleri gerçekleşsin

slmmmm kızlar
hayırlı cumalar
rabim yeni yılın ilk cumasında dualarınızı kabul etsin inşşşş
en çok istediğiniz şeyi en kısa zamanda göndersin inşşşşş

ben yeni yıla ağrılı girdim malesef . dün doktordaydım yatak istirahati verdi annemdeyim yatıyorum sürekli. arada geliri görüşürüz kızlar

canım öncelikle çok geçmiş olsun.allah şifa versin.sana da mutlu yıllar.adetlerim düzene girdi demişin.ilaçlarlamı düzene girdi acaba yoksa bitkisel şeylermi uyguladın.merak ettim.:uhm::uhm:

ben yeni yıla ağrılı girdim malesef . dün doktordaydım yatak istirahati verdi annemdeyim yatıyorum sürekli. arada geliri görüşürüz kızlar

kıss sevimli hayalet çok geçmiş olsun.hayırdır kötü bişey yok inş.dikkat et kendine.yoksa hindiyi fazla mı kaçırdın.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ben yeni yıla ağrılı girdim malesef . Dün doktordaydım yatak istirahati verdi annemdeyim yatıyorum sürekli. Arada geliri görüşürüz kızlar

iyi seneler canım geçmişolsun dikkat etkendine ve meleğine

slmmmm kızlar
hayırlı cumalar
rabim yeni yılın ilk cumasında dualarınızı kabul etsin inşşşş
en çok istediğiniz şeyi en kısa zamanda göndersin inşşşşş

aleykum selam yeteeercim.AMİİİİİNNN AMİİİİİİİİİİNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq:

insallah canim seni allah soyletmistir insalllah bu cuma gunude

evet canim rrabbim bizede verecek onlara verdigigibi

tamam ozaman canim ben bir daha sormuycam ama sen hep bana dua et olur mu canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

insallah canim seni allah soyletmistir insalllah bu cuma gunude

evet canim rrabbim bizede verecek onlara verdigigibi

tamam ozaman canim ben bir daha sormuycam ama sen hep bana dua et olur mu canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

TAMAM CANIM .RABBİM TEZ ZAMANDA KABUL ETSİN İNŞ.AMİN:Saruboceq:

amin canım sormazlarmı hiç 10 yıl geçsede sorarlar.
canim evet cok cahiller
bazen oyle laflar oluyor ki sanki biz cocuk yapmayi bilmiyormusuz gibi konusuyorlar oyle ima ediyorlaar
sanki bak ben nasil dogurdum benim taktigimi uygula der gibiler salaklar

biraz vurdun duymaz olmak gerekiyor yoksa çok üzülüyor insan.ben artık allah nasip etmedimi olmuyor hayırlısı olsun diyorum.ne yapalım takdir ilahi.

kızlar ya bişey soracam bilen vardır mutlaka bende kuranı kerimin meal kitabı var onu okumak içinde abdest almak gerekiyormu?aklıma takıldada...

amin canım sormazlarmı hiç 10 yıl geçsede sorarlar.

biraz vurdun duymaz olmak gerekiyor yoksa çok üzülüyor insan.ben artık allah nasip etmedimi olmuyor hayırlısı olsun diyorum.ne yapalım takdir ilahi.

cok zor be gulum
icim yanarken nasil vurdum duymaz olayim ki
ahhhhhhh aaahhhhhhhhh
bazen varya korkutuk sarhos olup herseyi unutmak istiyorum:içelim::içelim::içelim:
:içelim:
:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…