- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
kızlar ya bişey soracam bilen vardır mutlaka bende kuranı kerimin meal kitabı var onu okumak içinde abdest almak gerekiyormu?aklıma takıldada...
cok zor be gulum
icim yanarken nasil vurdum duymaz olayim ki
ahhhhhhh aaahhhhhhhhh
bazen varya korkutuk sarhos olup herseyi unutmak istiyorum:içelim::içelim::içelim:
:içelim:
:içelim:
canim tam emin degilim ama ben okurkeen abdest aliyorum
kıss sevimli hayalet çok geçmiş olsun.hayırdır kötü bişey yok inş.dikkat et kendine.yoksa hindiyi fazla mı kaçırdın.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
iyi seneler canım geçmişolsun dikkat etkendine ve meleğine
canim cok gecmis olsun
noldu neyin var
çok geçmiş olsun canım.hayırdır işallah neyin var?:a015:
canım bizim için böylesi hayırlıymış,sizin şer bildikleriniz hayır,hayır bildikleriniz şer olabilir demiş rabbim.yoksa gücü yetmeyecekmi rabbimin.niye ben,neden olmuyor diyene kadar dualarımız kabul olurmuş.ben tedavi gördüğümde doktor normal olur diyordu,herşey yolunda gidiyordu,biz bu ay tamam diyorduk.her negatif sonuçta doktor üzülüyordu oysaki hipertroid varmış farkında olmadan tedavi görmüşüm ve buda gebeliğe engelmiş.bu defa acaba kötü bişey çıkarmı,nodüller kötü huyluysa diyip can derdine düşünce sağlıktan önemli bişey olmadığını anladım.tabi bebek çok önemli ama sağlığın yerinde olmayınca aklına bile gelmiyor.mutlaka bişey engel oluyor nasipte olmayınca.o yüzden şimdi takmıyorum üzülmüyor değilim ama eskisi gibi değil.hayırlısı olsun ama önce benim sağlığım yerinde olsun bu günümüzü aratmasın rabbim.:Saruboceq:
abdest alırım o sorun değilde merak ettiğim için sordum.opuyorumnanaktan
çok sağolun canlarım. kasık ağrılarım var iki tarafta ağrıyo sancıyo. allaha şükür kanamam yok.
aslında 15 gün önce doktora gittiğimde bana yürüyüş yapabilirsin başla artık demişti. bende arada yürüyodum 1 haftadırda hergün yürüdüm kendimi yormamaya çalıştım ama 1 saati buldu yürüyüşlerim. ağır gelmiş meğer.dün gittiğimdede çokmu ayakta kaldın dedi bende yok sadece yürüyüşlerimi yapıyorum dedi 1 saat falan diyicede aynenböyle oldu :1shok:doktor.ben yürü dediysem 15 dk oda eklemlerin çalışsın diye demiştim dedi. bana saat vermemiştiki ne biliyim ben. şimdilik dinleniyorum bir sorun olmaz inşallah
kızlar ya bişey soracam bilen vardır mutlaka bende kuranı kerimin meal kitabı var onu okumak içinde abdest almak gerekiyormu?aklıma takıldada...
çok sağolun canlarım. kasık ağrılarım var iki tarafta ağrıyo sancıyo. allaha şükür kanamam yok.
aslında 15 gün önce doktora gittiğimde bana yürüyüş yapabilirsin başla artık demişti. bende arada yürüyodum 1 haftadırda hergün yürüdüm kendimi yormamaya çalıştım ama 1 saati buldu yürüyüşlerim. ağır gelmiş meğer.dün gittiğimdede çokmu ayakta kaldın dedi bende yok sadece yürüyüşlerimi yapıyorum dedi 1 saat falan diyicede aynenböyle oldu :1shok:doktor.ben yürü dediysem 15 dk oda eklemlerin çalışsın diye demiştim dedi. bana saat vermemiştiki ne biliyim ben. şimdilik dinleniyorum bir sorun olmaz inşallah
canım bizim için böylesi hayırlıymış,sizin şer bildikleriniz hayır,hayır bildikleriniz şer olabilir demiş rabbim.yoksa gücü yetmeyecekmi rabbimin.niye ben,neden olmuyor diyene kadar dualarımız kabul olurmuş.ben tedavi gördüğümde doktor normal olur diyordu,herşey yolunda gidiyordu,biz bu ay tamam diyorduk.her negatif sonuçta doktor üzülüyordu oysaki hipertroid varmış farkında olmadan tedavi görmüşüm ve buda gebeliğe engelmiş.bu defa acaba kötü bişey çıkarmı,nodüller kötü huyluysa diyip can derdine düşünce sağlıktan önemli bişey olmadığını anladım.tabi bebek çok önemli ama sağlığın yerinde olmayınca aklına bile gelmiyor.mutlaka bişey engel oluyor nasipte olmayınca.o yüzden şimdi takmıyorum üzülmüyor değilim ama eskisi gibi değil.hayırlısı olsun ama önce benim sağlığım yerinde olsun bu günümüzü aratmasın rabbim.:Saruboceq:
kızlar tekrardan mutlu yıllar birşey sorucam evvelsi günkasıklarım çok ağrıdı dünde azıcık kahverengi leke geldii uzayan cinsten büyük ihtimalle yumurtla belirtisi ama yok yılbaşı mılbaşı derken bu güne kaldık sizce ilişki olsa yumurta hala ordamıdır??
dediğin gibi yumurtlama olmuş galiba.bence bi dene.kaybedecek bişey yok değil mi.
doğru canım haklısın teşekkürler öptüüümzemuszemus
arkadaşlar hepinizin yeniyılı kutlu olsun..
Allah hepimize sağlıklı,mutlu ,huzurlu ve bebişli bir 2010 yılı nasip etsin inşallah...
oooo çok geçmiş olsun dikkat et bi daha.allah esirgesin.çok sağolun canlarım. kasık ağrılarım var iki tarafta ağrıyo sancıyo. allaha şükür kanamam yok.
allah yardımcın olsun işallah tez zamanda gelir bebişin.ya canim dogru haklisin hemde cok haklisin ama bilmiyorum needen ben boyle oldum
hele esimebakinca icim sizliyor
canim senin yasadiklarin cok zor
ama suna inan tum samiyetimle soyluyorum benim hayatimda o kadar cok sorunlarim varki o kadarcok dertlerim var ki duysan inanmazsin
iste hayatimda bu kadar kotu seyin icinde bir umut bir mucize bekliyorum
tamam canım.vallahi bende tam emin degilim ama ogrenirsen benide haberdaret canim
yok abdestsiz rahat edemem zaten sordum sadeceyerimsenibenabdestli okusan daha iyi olur.yani abdestsiz okuma.ok mi canım.
canım sanada çok geçmiş olsun.valla çok üzüldüm.şimdi durumun nasıl.inş geçmiştir.dediğin gibi önce sağlık.inş tez zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.amiiiin:Saruboceq:
eşimin sperm sayısı,hareketliliği düşük diye doktor klomen verdi sizin eşlerinizide verdimi doktor hiç bunun yanında keçi boynuzu kullanmak yararlı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?