Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
şekerlerim ilk günümüz ilk cumamız hayırlara vesile olur inşaalah cumamız hayırlı olsun rabbim kucaklarımızı doldursn ben iki aydır aktarlarla uğraşiyom eşim garibim macundan demirdikeni hapından bide çakşırotu keciboynuzu ve demirdikeni otunu kaynatıp içiriyom adam kafayı yedi allah sonumuzu hayr etsin yaza kadar devam belki bi mucize olur bn 3 kere tüb denedm ii bildiğinz bi hastane varmı bide uygunndan hepinizi öptmopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3:Saruboceq::CüvCüv:

eşimin sperm sayısı,hareketliliği düşük diye doktor klomen verdi sizin eşlerinizide verdimi doktor hiç bunun yanında keçi boynuzu kullanmak yararlı olur mu

Benim eşimde klomen kullanmıştı ama sperm değerlerinde hiç bi değişiklik olmamıştı
Ben internetten araştırıp eşime Solgar Maxi L-Carnitine diye bi vitamin aldım
3 şişe kullandı, 3. şişe bittiğinde ben hamileydim:CüvCüv:
Herkese bu vitamini tavsiye ediyorum

Eşin sigara içiyo mu, eğer içmiyosa her akşam 1 yada 2 havucu katı meyva sıkacağında sık
İçine 1-2 damla sıvıyağ koy,eşine içir

aminnnnnnnnnnnnn canim
insallah benim yaramaz sipayida gonderir rabbim

aleykum selam yeteeercim.AMİİİİİNNN AMİİİİİİİİİİNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq:

İNŞŞŞ KIZLAR GELECEK BİZİM SIPALARDA

İNŞŞŞ 2010 HAYILISIYLA GELİRLER:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ:lepi::lepi::lepi::lepi:

AMA ARTIK GELMEZLERSE BEN BİLİYORUM ONLARA YAPACAĞIMI klava:klava:klava:klava:

ŞİMDİ BBEİŞLER BENİM YAZDIKLARIMI OKUYORLARSA DELİ BU KARI DİYORLARDIR :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlr ben kaÇtım kocıŞ seslenıyor
Şımdılık byyyy

bende havucu katı meyva sıkıcağından geçirip suyunu içiriyorum eşime bide keçi boynuzu suyunu da içirdim doktor klomen verdi hatta her gün yarısını içiceksin pazarları hariç dedi değerleri biraz düşük dedi doktor nisan da tekrar spermogram alırız dedi inşallah gerek kalmadan değerleri yükselirde bebişimiz gelir.bende bal,çörek otu,tarçın karışımı yiyorum

benide eklermisiniz bu gün doktora götürdüm tahlillerimi benim hormon sonuçlarım normalmiş eşimin sperm sayısı düşük ve ileri hareketliliği azmış ürolojiye gitmesi gerek dedi doktor
hoşgeldin canıma.s.
allah yardımcınız olsun...değerleriniz kısa zaman da düzelir inşallah...

tamam senide eklerim

hoşgeldin canım...inşalalh hamilesindir...

yumurta çatladığı zamanla birlikte 2 gün döllenme ihtimali var...

şifa olsun canım... değerler kısa zaman da düzelir inşallah....

Arkadaşlar biliyorsunuz nevrosky arkadaşımız bir süre listelere bakamayacak.
Bu yüzden şimdilik küçük bir liste yapalım dedik…
Nevrosky arkadaşımızın en son 28-08-2009 tarihindeki listeye burdan göz atabilirsiniz…
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-7715.html
Çünkü çok uzun olduğu için,bu listedeki her şeyi yeni listemize yazamayacağım…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

turkbayragiLıSTEMıZZZZ(Erkek ınfertilitesi)turkbayragi

gulem---28 Aralık---Hareket ve morfoloji---proxeed plus,keçiboynuzu tozu,ısırgan tohumu,bal,polen,arı sütü
Ceylin_naz---29 Aralık---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
bafo---30 aralık---morfoloji ve hareket---???
adepeli---=1 Ocak---sayı,hareket ve morfoloji---doğal yoldan---keçib.k.,klomen, evicap,L-arginine,fındık, fıstık ballı süt ,patlamış mısır,ceviz,kuru siyah üzüm ara sıra kabak çekirdeği
samsak---1 Ocak---azo sperm---doğal yoldan---(1. tüp bebek denemsi yarım kaldı, tese ameliyatında sperm bulunamadı)
nazz81---03 Ocak---sayı ve morfoloji--- keçiboynuzu kürü pekmezi ve tribulus adında karışım
ecemnurr---03-Ocak---sayı ve hareket,---doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü, E vitamini, çakşır otu, arı poleni, bal
meryem42---6 Ocak---Sayı---Doğal yoldan(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarı
tuliny---07 Ocak---Sayı,hareket,morfoloji (Nisan-2008 de varikosel ameliyatı oldu)---Aşılama tedavisinde---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental(artık ilaç kullanmıyor)
ARKAMAHALLE---08 Ocak---sayı---doğal yoldan
beyzanur55---10 Ocak---hareket (eşi 2007 de varikasel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(1. aşılama başarısız)---evicap , keçi boynuzu
melony---13 Ocak---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---E vitamini,keçib.kürü,selenyum,çinko,üzüm çekirdeği ekstersi
zencefill---13 Ocak---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 Tüp Bebek Denemesi,döllenme olmadığı için yarıda kaldı)---Klomen,evicap,pentox(artık ilaç kullanmıyolar)
HARZEM---16 Ocak---Azosperm---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
esra1989---16 Ocak---???---(1. aşılama başarısız)---keçiboynuzu k.
yabangülüm.---16 Ocak---Morfoloji---Doğal yoldan---???
kelebek_1974---16 Ocak---hareket ve morfoloji (kasım 2009 da eşi ameliyat olmuş)---???
eftalya_35 ---19 Ocak---hareket varikosel(1eylül ameliyat tarih ---Doğal yoldan---keçiboynuzu kürü, evicap kullanıyor
Fadik---19 Ocak---Sayı va Hareket---Varikosel(15 Temmuz 2008 de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçib. Kürü,E vitamini
UykucuSirine---20 Ocak---Hareket ve Morfoloji---normal yoldan---(2 Aşılama,1 tüp bebek başarısız,1 Tüp Bebek karnında öldü)
ozlem82do---20 Ocak---Hareket---Doğal yoldan---(2. Aşılama, 1. tüp bebek başarısız)
umudunukaybetme---20 Ocak---azosperm---???
fatıma zehra---22 Ocak---morfoloji---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz(fatımada da çikolata kisti var)
aşk_meleği---22 Ocak---Hareket ve Morfoloji(1 sene önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
yeteeeeer---22 OcakSayı ve Hareket---Doğal yoldan (2 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçib.Kür.,Aktardan karışım
Mrs.Gizmo---23 Ocak---Morfoloji---Tüp bebek tedavisin de(1 başarısız aşılama)-Vitamin Takviyesi
aymes---25 Ocak---Sayı ve Hareket---Ocak'ta ameliyat oldu---Doğal yoldan(1.Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçib.kürü,3 ay klomen kullandı
serenalar---26 Ocak---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
sidelya01---29 Ocak---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçib.kürü,çörekotu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
ayse57---29 Ocak---Morfoloji,varikosel (Kendisinde de PKO var)---doğal yoldan---(4 Aşılama ve 7 Tüp Bebek başarısız , 2 Tüp Bebek düşük)---???
almira85---30 Ocak---sayı ve hareket---doğal yoldan---keçiboynuzu-havuz kürü-çinko bulunan sebzeler-klomen-antibiyotik (azitro 3 tane)

butterfly 's'---???---Azosperm---doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,3 tüp bebek başarısız)---???
mavimenekse---???---azo spermi---doğal yoldan---(???)---endol, trental,proxeed plus
nergis55---???---Morfoloji---3. aşılama tedavisinde---(2. Aşılama Tedavisi başarısız)---Çinko,e vitamini,selenyum,folik asit
surayn ---???azosperm---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla)---(1. tüp bebek karnında öldü)
parlak87---???---sayı,varikosel---normal yoldan---???
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---Klomen kullanıyor(Doğal)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal
papatyaa10---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (1Tüp Bebek başarısız)---???
Gokkbb--- ???---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini,çakşır otu çayı,siyah kuru üzüm
sevvalzeynep---???---azosperm---doğal yoldan---(3 tüp bebek denemesi başarısız)keçib.kürü,arı sütü
zehra.tugba---???---???---???---???
lalin80---???---sayı,hareket,morfoloji---tüp bebek tedavisinde---
becun---??? ---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
gulce8484---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1.aşılama başarısız)
arzu0000--- ???--- morfoloji--- doğal yoldan--- keçiboynuzu kürü---
cankiz84---???---???---tüp bebek tedavisinde---???
maviumutolsun---???---Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız,doğal yoldan 1 düşük)
mavioje---???---varikosel,eşi 2008 aralıkta ameliyat oldu---doğal yoldan---(3 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız)---keçiboynuzu arı poleni,fındık,fıstık
minos---???---Sayı---doğal yoldan(3. Aşılama başarısız)---???
leylmelek---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspinsız)---???
ftsedp---???---(bir aşılama başarısız)
aysen_34---???---hareket---doğal yoldan---keçi b. kürü,pekmezi,havuç suyu,arı sütü

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

duygu2008---30-Ekim-2009---arkadaşımız doğal yoldan hamile:teytey:
PinkRose---???
saboli---???

Son düzenleme:
ÖNEMLı OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (02-01-2010 -Cumartesi)

:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LıSTE (Erkek ınfertilitesi) ::hooray:

65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)

66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)

67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)

68.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)

69.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)

70.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???

71. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)

72.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---

73.hamişşimiz---liyadora(AdaEge)---15-11-2009---Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle---(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2. Tüp Bebek başarısız)

74.hamişşimiz---canzi3445---24-Aralık-2009---Doğal yoldan---sayı hareket ve morfoloji---(doğal yoldan 1 erken doğum)

75.hamişşimiz---surayn ---08-Aralık-2009---tüp bebek tedavisiyle(dondurulmuş)---azo sperm---(1. tüp bebek karnında öldü)

76. hamişşimiz---laluz24z---19-Aralık-2009---doğal yoldan(ilaçsız yumurta takibiyle)---Morfoloji---(Doğal yoldan bir düşük)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

liyadora(AdaEge) arkadaşımız tüp bebek tedavisiyle hamile:CüvCüv:allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin...

canzi3445 arkadaşımız doğal yoldan maşallah mücizesine kavuştu:teytey:
mucize diyorum çünkü değerler gerçekten iyi değildi ve tüp bebek hazırlığı yapıyorlardı...
rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin(aminn)

surayn arkadaşımız dondurulmuşla hamile :teytey:

laluz24z arkadaşımız bu ay ilaçsız yumurta takibi yapmıştı....ve hamile:teytey:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:

lalin80---???---tüp bebek tedavsi :Saruboceq:
cankiz84 ---???---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
tüliny---07 Ocak---1. aşılama tedavisinde:Saruboceq:
mrs.gizmo---23-Ocak---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:

LıSTEDE ıSMı OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARıHLERıNıZı VERıRMıSıNıZopuyorumnanaktan

TOPıĞıMıZE YENı GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSıNE HOŞGELDıNıZ DıYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LıSTEMıZE GıRMEK ıSTEYENLER VARSA BıLGıLERıNı
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERıP
BENDE LıSTEYE GıRMEK ıSTıYORUM DıYE BELıRTMELERıNı ıSTıYORUM...

selam kıslarr

benide listeye yazmışsınız teşekkür ederim
eşimde hareksizlik var yeni öğrendik varikosel gözükmedi ultrasyondada muayenedede gizli varikosel dediler
amlyt dediler
ama şimdi doktorumuz 2 ay arı sütü ve keçiboynuzu kullan tekrar bakalım dedi
şimdi onlara başladık
keçiboynuzu kürü pekmezini kullanıyoruz ve gün aşırı havuş suyu içiyo ve tabi ar sütü

reglim 4 gün geçti gelmezse kırmızılar pzrsti kan testi yaptırıcam pek umudum yok ama
dua edin kızlar banada :Saruboceq:

30 ocak-sperm sayısı ve hareketlilik az-normal yollardan-keçiboynuzu-havuz kürü-çinko bulunan sebzeler-klomen-antibiyotik (azitro 3 tane)

selammm kızlarrrr uzun zamandır gelemdim 1 haftadır kaynanamgildeydim de delikafadulden herkes iyi inşallahhhhh yeni yılınız sizlereeeeeeeeeee tatlı mı tatlı güzelmi güzelll bebikler getirsin

neyse şekerler bende çıkıyorum koktum çok sessiz burası pazartesiye coşarız inş güzel haberlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…