eşimin sperm sayısı,hareketliliği düşük diye doktor klomen verdi sizin eşlerinizide verdimi doktor hiç bunun yanında keçi boynuzu kullanmak yararlı olur mu
şekerlerim ilk günümüz ilk cumamız hayırlara vesile olur inşaalah cumamız hayırlı olsun rabbim kucaklarımızı doldursn ben iki aydır aktarlarla uğraşiyom eşim garibim macundan demirdikeni hapından bide çakşırotu keciboynuzu ve demirdikeni otunu kaynatıp içiriyom adam kafayı yedi allah sonumuzu hayr etsin yaza kadar devam belki bi mucize olur bn 3 kere tüb denedm ii bildiğinz bi hastane varmı bide uygunndan hepinizi öptmopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3:Saruboceq::CüvCüv:
yeni yılınız kutlu olsun kızlar
2010 yılı tüm isteyenlere sağlıklı bebişler getirsin
aminnnnnnnnnnnnn canim
insallah benim yaramaz sipayida gonderir rabbim
aleykum selam yeteeercim.AMİİİİİNNN AMİİİİİİİİİİNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin canıma.s.benide eklermisiniz bu gün doktora götürdüm tahlillerimi benim hormon sonuçlarım normalmiş eşimin sperm sayısı düşük ve ileri hareketliliği azmış ürolojiye gitmesi gerek dedi doktor
selam kıslarr
ya benide listeye eklermisniz acaba :kedi:
bu arada reglim 3 gün geçti gelen giden yok
sabat test yaptım baktım çıkmadı geri uyudum kalktım baktım test karışöış birbirine kaydirigubbakcemile3
ikinci çizgi silik orta çizgi birbirine girmiş
ayy testte bana benzedi delikafadulden
anlıycanız yok yani inşlhh 2010 bizim sıpaları getirir artık
yumurta çatladığı zamanla birlikte 2 gün döllenme ihtimali var...kızlar tekrardan mutlu yıllar birşey sorucam evvelsi günkasıklarım çok ağrıdı dünde azıcık kahverengi leke geldii uzayan cinsten büyük ihtimalle yumurtla belirtisi ama yok yılbaşı mılbaşı derken bu güne kaldık sizce ilişki olsa yumurta hala ordamıdır??
şifa olsun canım... değerler kısa zaman da düzelir inşallah....bende havucu katı meyva sıkıcağından geçirip suyunu içiriyorum eşime bide keçi boynuzu suyunu da içirdim doktor klomen verdi hatta her gün yarısını içiceksin pazarları hariç dedi değerleri biraz düşük dedi doktor nisan da tekrar spermogram alırız dedi inşallah gerek kalmadan değerleri yükselirde bebişimiz gelir.bende bal,çörek otu,tarçın karışımı yiyorum
dediğin gibi yumurtlama olmuş galiba.bence bi dene.kaybedecek bişey yok değil mi.
günaydın arkadaşlar rabbim hepimizin gönlündeki meleklerini gönderir inş bu yıll
selammm kızlarrrr uzun zamandır gelemdim 1 haftadır kaynanamgildeydim de delikafadulden herkes iyi inşallahhhhh yeni yılınız sizlereeeeeeeeeee tatlı mı tatlı güzelmi güzelll bebikler getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?