Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canı benim dediğin gibi önce sağlık. inşallah önce sağlığın tam olarak düzelir peşindende sağlığın düzeldi diye doğal yolla geliverir canım..

slm kızlar............

selam kızlar yeni yılınız kutlu olsun bu yıl cennet kokulu yavrularınız gelsin insallah gobisinde olanlarda sagılkla kucaklarına alsın meleklerini

Herkese Slm Kızlar,
Nasıl geçiyor yeni yılınız?
Benim de biraz heyecanım var yarın yumoşlarım toplanacak
Öpüyorum herkesi

ben yeni yıla ağrılı girdim malesef . dün doktordaydım yatak istirahati verdi annemdeyim yatıyorum sürekli. arada geliri görüşürüz kızlar

kendine dikkat et canım ..bolca istirahat et

ederiz tabiki canım...inşş bebişin göbüşündedir

Herkese Slm Kızlar,
Nasıl geçiyor yeni yılınız?
Benim de biraz heyecanım var yarın yumoşlarım toplanacak
Öpüyorum herkesi

inşş her şey yolunda gider canımmm ..güzel haberlerini bekliyoruz

ıyi akşamlar kızlar nasılsınız yeni yıl bol mucize bebiş getirsin inşallah.Ben bugün dr gittim bebişin kalp atışlarını gördük çok şükür.Kan pıhtılaşması içinde yaptırdığım testler temiz çıktı çok şükür sadece aspirin kullanıcam 28 aya kadar.

slm kızlar, nasılsınız?
benim kontrolüm vardı bu sabah hastanedeydim
bebişlerin cinsiyetini de öğrendik
bir kız bir oğlan dedi doktorum,
inşallah sağlıkla doğarlar
Rabbim en kısa zamanda hepinize ve isteyen herkese ikiz ikiz bebişler göndersin inşallah dualarımdasınız iyi geceler......

can iso canım öylesine bakınıyordum msjını gördüm
Allah sağlıcakla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin, darısı buradaki kızların başına
ayy ne güzel 1 erkek 1 kız..Allah nazarlardan saklasın
mutlu yıllar herkese bu arada

Amiiiin, inşallah teyzesi, birlikte hepinize dua ediyoruz hep,
sanada mutlu yıllar canım inşallah yeni yılın hep güzelliklerle dolu geçer...

senın adına cok sevındım benımde hayalım hep o ma kısmet allah analı babalı buyutsun:Saruboceq:

Tekrar tebrik ederim laluzcum:lepi:,herşey iyi gidecek:)

Süper olmuş bir kız bir erkek:),hadi bakalım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar

can iso Rabbim kucağına almayı nasip etsin cnsiyetlerin hiç önemi yok benim için bir kız bi erkek yeteri sağlıkla kucağına al.....

laluzcum çok sevndim Rabbim tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…