canım bizim için böylesi hayırlıymış,sizin şer bildikleriniz hayır,hayır bildikleriniz şer olabilir demiş rabbim.yoksa gücü yetmeyecekmi rabbimin.niye ben,neden olmuyor diyene kadar dualarımız kabul olurmuş.ben tedavi gördüğümde doktor normal olur diyordu,herşey yolunda gidiyordu,biz bu ay tamam diyorduk.her negatif sonuçta doktor üzülüyordu oysaki hipertroid varmış farkında olmadan tedavi görmüşüm ve buda gebeliğe engelmiş.bu defa acaba kötü bişey çıkarmı,nodüller kötü huyluysa diyip can derdine düşünce sağlıktan önemli bişey olmadığını anladım.tabi bebek çok önemli ama sağlığın yerinde olmayınca aklına bile gelmiyor.mutlaka bişey engel oluyor nasipte olmayınca.o yüzden şimdi takmıyorum üzülmüyor değilim ama eskisi gibi değil.hayırlısı olsun ama önce benim sağlığım yerinde olsun bu günümüzü aratmasın rabbim.:Saruboceq:
selammm kızlarrrr uzun zamandır gelemdim 1 haftadır kaynanamgildeydim de delikafadulden herkes iyi inşallahhhhh yeni yılınız sizlereeeeeeeeeee tatlı mı tatlı güzelmi güzelll bebikler getirsin
ben yeni yıla ağrılı girdim malesef . dün doktordaydım yatak istirahati verdi annemdeyim yatıyorum sürekli. arada geliri görüşürüz kızlar
selam kıslarr
benide listeye yazmışsınız teşekkür ederim
eşimde hareksizlik var yeni öğrendik varikosel gözükmedi ultrasyondada muayenedede gizli varikosel dediler
amlyt dediler
ama şimdi doktorumuz 2 ay arı sütü ve keçiboynuzu kullan tekrar bakalım dedi
şimdi onlara başladık
keçiboynuzu kürü pekmezini kullanıyoruz ve gün aşırı havuş suyu içiyo ve tabi ar sütü
reglim 4 gün geçti gelmezse kırmızılar pzrsti kan testi yaptırıcam pek umudum yok ama
dua edin kızlar banada :Saruboceq:
Herkese Slm Kızlar,
Nasıl geçiyor yeni yılınız?
Benim de biraz heyecanım var yarın yumoşlarım toplanacak
Öpüyorum herkesi
can iso canım öylesine bakınıyordum msjını gördüm
Allah sağlıcakla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin, darısı buradaki kızların başına
ayy ne güzel 1 erkek 1 kız..Allah nazarlardan saklasın
mutlu yıllar herkese bu arada
slm kızlar, nasılsınız?
benim kontrolüm vardı bu sabah hastanedeydim
bebişlerin cinsiyetini de öğrendik
bir kız bir oğlan dedi doktorum,
inşallah sağlıkla doğarlar
Rabbim en kısa zamanda hepinize ve isteyen herkese ikiz ikiz bebişler göndersin inşallah dualarımdasınız iyi geceler......
Herkese Slm Kızlar,
Nasıl geçiyor yeni yılınız?
Benim de biraz heyecanım var yarın yumoşlarım toplanacak
Öpüyorum herkesi
İyi akşamlar kızlar nasılsınız yeni yıl bol mucize bebiş getirsin inşallah.Ben bugün dr gittim bebişin kalp atışlarını gördük çok şükür.Kan pıhtılaşması içinde yaptırdığım testler temiz çıktı çok şükür sadece aspirin kullanıcam 28 aya kadar.
slm kızlar, nasılsınız?
benim kontrolüm vardı bu sabah hastanedeydim
bebişlerin cinsiyetini de öğrendik
bir kız bir oğlan dedi doktorum,
inşallah sağlıkla doğarlar
Rabbim en kısa zamanda hepinize ve isteyen herkese ikiz ikiz bebişler göndersin inşallah dualarımdasınız iyi geceler......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?