amin canım imiinnn inşşşşş isteyen herkese nasip etsin rabimselam kızlar yeni yılınız kutlu olsun bu yıl cennet kokulu yavrularınız gelsin insallah gobisinde olanlarda sagılkla kucaklarına alsın meleklerini
canım ne güzel uomoş toplama günün gelmişherkese slm kızlar,
nasıl geçiyor yeni yılınız?
Benim de biraz heyecanım var yarın yumoşlarım toplanacak
öpüyorum herkesi
topike ne güzel haberler var böle[color="ındigo"]iyi akşamlar kızlar nasılsınız yeni yıl bol mucize bebiş getirsin inşallah.ben bugün dr gittim bebişin kalp atışlarını gördük çok şükür.kan pıhtılaşması içinde yaptırdığım testler temiz çıktı çok şükür sadece aspirin kullanıcam 28 aya kadar.[/color]
slm kızlar, nasılsınız?
Benim kontrolüm vardı bu sabah hastanedeydim
bebişlerin cinsiyetini de öğrendik
bir kız bir oğlan dedi doktorum,
inşallah sağlıkla doğarlar
rabbim en kısa zamanda hepinize ve isteyen herkese ikiz ikiz bebişler göndersin inşallah dualarımdasınız iyi geceler......
AMİN YAĞMURUM AMİN İNŞŞŞŞŞ DUALARINIZLA CANIMselammm kızlarrrr uzun zamandır gelemdim 1 haftadır kaynanamgildeydim de delikafadulden herkes iyi inşallahhhhh yeni yılınız sizlereeeeeeeeeee tatlı mı tatlı güzelmi güzelll bebikler getirsin
İNŞŞŞOLCAK DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZkızlar selamlar..yenı yıl mujdelerı varmı
kızlarrrr opuyorumnanaktan
selam kıslarr
benide listeye yazmışsınız teşekkür ederim
eşimde hareksizlik var yeni öğrendik varikosel gözükmedi ultrasyondada muayenedede gizli varikosel dediler
amlyt dediler
ama şimdi doktorumuz 2 ay arı sütü ve keçiboynuzu kullan tekrar bakalım dedi
şimdi onlara başladık
keçiboynuzu kürü pekmezini kullanıyoruz ve gün aşırı havuş suyu içiyo ve tabi ar sütü
reglim 4 gün geçti gelmezse kırmızılar pzrsti kan testi yaptırıcam pek umudum yok ama
dua edin kızlar banada :saruboceq:
canım çok sevindim...rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...İyi akşamlar kızlar nasılsınız yeni yıl bol mucize bebiş getirsin inşallah.Ben bugün dr gittim bebişin kalp atışlarını gördük çok şükür.Kan pıhtılaşması içinde yaptırdığım testler temiz çıktı çok şükür sadece aspirin kullanıcam 28 aya kadar.
maşallah canım....slm kızlar, nasılsınız?
benim kontrolüm vardı bu sabah hastanedeydim
Rabbim en kısa zamanda hepinize ve isteyen herkese ikiz ikiz bebişler göndersin inşallah dualarımdasınız iyi geceler......
canım bugün toplanmıştır herhalde...Herkese Slm Kızlar,
Nasıl geçiyor yeni yılınız?
Öpüyorum herkesi
slm kızlar, nasılsınız?
benim kontrolüm vardı bu sabah hastanedeydim
Rabbim en kısa zamanda hepinize ve isteyen herkese ikiz ikiz bebişler göndersin inşallah dualarımdasınız iyi geceler......
Herkese Slm Kızlar,
Öpüyorum herkesi
[color="ındigo"]iyi akşamlar kızlar nasılsınız yeni yıl bol mucize bebiş getirsin inşallah.ben bugün dr gittim bebişin kalp atışlarını gördük çok şükür.kan pıhtılaşması içinde yaptırdığım testler temiz çıktı çok şükür sadece aspirin kullanıcam 28 aya kadar.[/color]
FADİKCİM BENİM KIRMIZILAR BUGÜN GELDİ.ŞÜKÜRLER OLSUN SADECE 2GÜN GEÇİKTİ.BU AY İLAÇSIZ ADET OLDUM.SOĞAN KÜRÜ SAYESİNDE.Bİ DAHAKİ REGL İM MUHTEMELEN 3 DE FALAN.LİSTEMİZLE İLGİLENDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIMzemuszemuszemuszemus
Herkese Slm Kızlar,
Öpüyorum herkesi
İyi akşamlar kızlar nasılsınız yeni yıl bol mucize bebiş getirsin inşallah.Ben bugün dr gittim bebişin kalp atışlarını gördük çok şükür.Kan pıhtılaşması içinde yaptırdığım testler temiz çıktı çok şükür sadece aspirin kullanıcam 28 aya kadar.
TÜLİŞİM İNŞŞŞ 3 GÜN SONRA :teytey::teytey::teytey::teytey:İNŞŞŞŞŞ
tüliny az kaldı sonuca. inşallah halaylar bizi bekliyo canım. evde hiç test falan yaptınmı canım direk gününümü bekliyosun
smhsmh sanırım doğumunu yapmıştır inşallah iyilerdir. bilgisi olan varmı belki geçmişte kaçırmışımdır ben
Amin canım iyi dileklerin için teşekkür ederim.günaydın kızlar
can iso Rabbim kucağına almayı nasip etsin cnsiyetlerin hiç önemi yok benim için bir kız bi erkek yeteri sağlıkla kucağına al.....
laluzcum çok sevndim Rabbim tamamına erdirsin
ınşallah canım rabbim bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri gösterir birer birer hepimize.a.s.:Saruboceq:topike ne güzel haberler var böle
canım darsı cinsiyetini gördüğün ve sağlıcakla kucakladığn günlare olsun inşşşşşşş
iyi pazarlar kızlar.
lazuzcum testlerin güzel çıkmış sevindim canım. hayırlısı ile kucağınada alısın inşallah.
QUOTE]
Sağol canım rabbim seninde bebeğini korusun.
ne kadar güzel bi duygudur şimdi.canım rabbim hayırlısıyla sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasip etsin.işl.aminn
Sağol canım inşallah rabbim en yakın zamanda sana ve tüm arkdaşlarımızada nasip eder.:Saruboceq:a.s.
ıyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim rabbim hepinizin dualarını kabul etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?