Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tuliny tedavi nasıl gidiyor canım?

valla bilmiyorum ki..
gitti bitti bile nerdeyse ama hala heyecanım yok..
hormon yumurtalarıma yaramıyor kist olmuştu daha önce de..
yine olduysa zaten bişey yok..
çatladıysa şansım vardır belki olmuştur..
kasık ağrım oldu genelde..
şimdi de var arada..
adet olcam gibi bakalım..
perşembeye az kaldı nasılsa..

iyi geceler kizlar evde yoktum neler var neler yok bilmiyorum heniz gecmisi okumadim
benim adet sokturucum bu gun bitti ama gelen giden yok

insallah bu sene isteklerimize kavusuruz kizlar
herkese iyi seneler biraz gec oldu amaopuyorumnanaktan

kızlar merhaba dr.kontrtollerine gidiyorum dr.bugüniçin ilişki önerdi ama gündüz mü gecemi farkedermi analayamadım bilginiz varmıdır bu konuda yardımcı olrumusunuz
tulny canım sonuç günün nezman inşallah sende hamişliğe adını yazdırırsın
semiş derken smashdan mı bahsediyorsun doğurdumu yoksa ayy allahım öyleyse ne güzel darısı bizlerin başına

tahlillerinin güzel çıkmasına sevindimm..ne güzel kalp atışını duymuşunuzz..inşş kucağına alacağın günlerde gelecek canımmm

ayyy maşallah canımm ne güzel rabbim mutluluğunuzu bozmasın inşş

evet aşkmeleği smhsmh canım..
perşembe günü adetim gelir canım.. kaydirigubbakcemile3

canım göğüslerim acıyo kasıklarım ağrıyo faalan demişin.bu belirtelere göre yumurtlamışındır büyük ihtimalle.kist falan olmamıştır da tutmuştur inş.

Slm Kızlar,
Oldu toplamam yatıyorum şimdi evde,biraz ağrım oldu ama sabaha geçeceğini düşünüyorum
23 yumoşum toplandı,ama kaçı düzgün yarın öğreneceğim
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorum...
**Tülinyim can çıkmadan ümit kesilmez demişler,kırmızıları görmeden olmaz olmaz deme

HERKESE GÜNAYDINLAR a.s.a.s.a.s.
YENİ YILIN İLK PAZARTESİ Sİ İNŞŞ GÜZEL HABERLELE DOLU BİR HAFTA OLSUN :lepi::lepi::lepi:

CANIM HAYIRLISIYLA HEPSİ BEBEİŞ OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

canıminşallah her şey güzel olacak göbüşün bebişlerle dolar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…