Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar gunaydın bende yenı gordum bu sayfayı hee
yeteeeer sende burtdasın canııım

herkese günaydın.bu hafta hepimiz için hayırlı olur inşallah
[COLOR="Red"GÜNAYDINLAR CANIM a.s.a.s.a.s.[/COLOR][/FONT]
[quote="gullucan, post: 10818199"]kızlar gunaydın bende yenı gordum bu sayfayı hee
yeteeeer sende burtdasın canııım[/QUOTE]

GULLUCAN HOŞ GELDİN CANIM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

EVET BENDE BURDAYIM BURASI ERKEK İNFERTİLİTESİ BİZDE ERKEKİNFERTİLİTESİYİZ
DAHA SIK GEL HEP BEKLERİZ

günaydın topiğin gülleri,
güzelliklerle dolu bir hafta geçirmeniz dileğiyle....
msjıma cevap yazan arkadaşlarım alıntı yapmıştım ama gitti birden,
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
biliyorum burda hiç birimiz için cinsiyetin önemi yok,
kız veya erkek sağlıklı olsunlar tek dileğimiz o tabii,
Dualarım hep sizinle
Allahım inşallah hepinizin meleklerini bir an evvel göndersin
dualarımızı kabul etsin inşallah
hergün yeni bir hamiş haberi alalım inşallah...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım yumoşların bebiş olur inşallah,
evet biraz ağrı oluyo, fazla yumurta toplandığında daha çok ağrı oluyo
benden 35 tane toplamışlardı epey ağrım olmuştu inşallah çabucak toparlanırsın
transferinde rahatça geçerde bebişlerin konar göbişine :Saruboceq:

evet aşkmeleği smhsmh canım..
perşembe günü adetim gelir canım.. kaydirigubbakcemile3

kııııss bana bak daha gelmeden ne diye kesin konuşuyosun
innnnşallah bebişin seninledir de sonucu öğrenince görürsün adetinaniknanik
Rabbim sağlıklı ve hayırlısıyla göndersin bebişini :Saruboceq:

hewrkese iyi haftalarrrrrrr

herkese günadın iyi haftalar güzel haberli bir hafta olur inşallahhhhhhhhhhhhhhh
canım geçmiş olsun biliyosun tüp bebişler biraz önemli gebelikler oluyor. dikkat et kendine canım yorma kendini
nazar değmesin canım bebişlerine sağlıkla doğsunlar inşallah ne guzel bir taşla iki kuş vurmuş oldun. sağlıkla gelsinler inşallah
evet aşkmeleği smhsmh canım..
perşembe günü adetim gelir canım.. kaydirigubbakcemile3
pişt kıss seni yaramaz seni dur bakalım gun doğmadan neler olur
maşşallah canım inşallah hepsi döllenirler ve sağlıkla yerleşirler yerlerine
selam kızlar nasılsınız..
kıs şekerim seni rüyamda ham,ş gördüm bakem tutucakmı

ne guzel yaa peş peşe guzel haberler aldım bugun
inşallah hep seninle kalır canım bebeişin

günaydın arkadaşlar bi kaç gündür giremedim güzel haberleriniz varmı bana:uhm:
GÜNAYDINLAR CANIM

CANIM BİZ BEBEK HASRETİYLE TUTUŞAN KİŞİLERİZ ELBETTE CİNSİYETİN BİR ÖNEMİ YOK AMA
SEN İNKİ ÇOK GÜZEL BİR KIZ :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:BİR ERKEK SAĞLICAKLA KUCAĞINA AL İNNŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

DUALARIN DUALARINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN İNŞŞŞ RABİM BU DUALARI KARŞILIKSIZ BIRAKMAZ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

RABİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN HEPİMİZİN

CAN-İSOM NE GÜZEL OLR DEĞİLMİ
TÜLİŞE 9 AY BEKLESİN SONRA ADET GELECEK DİYE zemuszemuszemuszemuszemuszemus
OOHHHH SONRADA AL SANA :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Slm canım ,
oooo maşallah amma olmuş senin de ,
Ben de bugün haber aldım 20si sağlammış 18i döllenmiş ama mikroyla,senin nasıl olmuştu tüp mü mikro mu?Ben tüpün daha sağlıklı bir yöntem olduğunu düşünüyordum ama bizim morfoloji o sınırı geçememiş maalesef o yüzden mikro olmuş.
Ya da ben kuruntu mu yapıyorumdur tüple mikro arasında bir fark yokmudur sağlıklı hamilelik için,şimdi de bunu kuruntu yaptımmirmirmirmir

CAN-İSOM NE GÜZEL OLR DEĞİLMİ
TÜLİŞE 9 AY BEKLESİN SONRA ADET GELECEK DİYE zemuszemuszemuszemuszemuszemus
OOHHHH SONRADA AL SANA :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

slm fıstığııım nasılsın?
valla dua ediyorum inşallah hamile kalırda 9 ay unutur adetin ne olduğunu zemuszemus

canım bunları kafana takma, tüp veya mikro, önemli olan sağlıkla bebişinin veya bebişlerinin gelmesi,
tüpte seçtikleri ortalama 150 ila 200 bin spermle bir yumurtayı aynı tüp içine koyup bekletiyolar
mikroda tek ve sağlıklı 1 tane spermi seçip yumurtanın içine enjekte ediyolar iğneyle
ama ne olduğu önemli olmasın senin için
önemli olan bebişinin sağlıkla sana tutunması
benim 35 yumoştan 21' i döllenmişti tüp diye biliyodum 3 embriyo transfer edildi transferden sonra embriyo resimleri olan bir kağıt getirdi doktorum, ordada mikroenjeksiyon ve pgt diye iki seçenek vardı benim kağıdımda mikro işaretlenmişti ama ben merak edip sormadım bile ne olduğunu, oyüzden sende ayrıntılara takılma
dualarımız seninle, transferden sonrada rahat ol, olumsuz birşey düşünme, dinlen olurmu tatlım hadi hayırlı haberlerle sonuçlansın inşallah

kızzz yetr bıızmde erkek ınfertılıtesı yaaa.sızındemı oyleydı dıger topıkten hatırlayamıyorum da.arasıra gırerım kız.ne kadar cokmus kader arkadaslarımız yaaa

Rabbim izin verdikten sonra tedavi şekli sağlıklı bir gebelik için önemli değil tatlım,
ne olursa olsun bebişin gelsinde Allahım korusun inşallah
benim transferden sonra yaptığım küçük hatalar oldu, Hastaneye pazar günü kendi arabamızla 2 buçuk saatlik uzak bi mesafeden gittik transferden sonra 1 saat hastanede kaldım pazar olduğu için hastane kapanacaktı çıkmam gerekti, ertesi gün eşimin işinden dolayı tekrar dönmemiz gerekince yakınlarda bir yerde kalamadım doktora kısa bi yolculuk yaparak eve gitmem gerektiğini söyledim bana "sen bilirsin yola çıkarak sadece şansını azaltırsın" dedi ama gitmemiz gerekti Arabanın arka koltuğuna yattım 2 buçuk saatlik yolu 5 saatte geldik yavaş yavaş, ve gelene kadar elim karnımda hep dua ettim, geldikten sonrada 3.gün işe başladım, işyerimde eve yarım saat uzaklıkta bir yerde, yollarıda bozuk, gebelik 6 hafta olana kadar gittim işe, sonra doktorum hemen ayrılmamı söyledi,
eğer tutmasaydı bu yaptıklarımın sebep olduğunu düşünecektim, keşke deyip duracaktım çok şükür Rabbim izin verdi yaşamalarına, uzun ömürlerde verir inşallah...

slm fıstığııım nasılsın?
valla dua ediyorum inşallah hamile kalırda 9 ay unutur adetin ne olduğunu zemuszemus
VALLA NE GÜZEL OLUR zemuszemuszemuszemuszemuszemus
Saol yeterim benim,herşey iyi olur inşallahkaydirigubbakcemile3

ıNŞŞŞ CANIM ıNŞŞŞŞŞŞ
YENı YILDA ÇıFT ÇıFT GEZERSıNıZ ıNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…