Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızzz yetr bıızmde erkek ınfertılıtesı yaaa.sızındemı oyleydı dıger topıkten hatırlayamıyorum da.arasıra gırerım kız.ne kadar cokmus kader arkadaslarımız yaaa

EVET CANIM ERKEK İNFERTİLİTESİ BİZİMDE
MALESEF AMA OLDUKÇA KALABALIĞIZ İNFERTİLİTEDE lmaz:lmaz:lmaz:

Verdiğin bilgi için çok teşşekkür ederim. İnşallah bende 1 ay sonra tutanlardan olurum. Çok heyecanlıyım.

kızlar ben kaÇtım sızlere ıyı sohbetler

maşalalh canım herşey yolun da...
micro ile tüp bebeğe çok takılma...sağlık açısından aynılar...
erkek infertiletesinde özellikle morfoloji probleminde micro yapıyorlar...
böylece tutma şansı artıyor...

canım o kadarcık zaman farkı farketmez...ama gece daha iyi olur...yatıp biraz beklemiş olursun...

Son düzenleme:

çok saol canım benim,işte düşünmemeye çalışıyorum,hayırlısıysa olsun istiyorum inşallah.
saol bilgiler için(fazla araştırmak da iyi değil biliyorum,kediyi merak öldürecek:kedi:)

Saol canım ,inşallah herşey iyi gider,zor bir süreçmiş ama valla allah herkese sabır versin diyorum..:Saruboceq:

Anlıyorum canım demek bol bol yatmak gerek,
Ben de 3gün sonra işe başlarım diye düşünüyodum,ozaman biraz izin alayım ben yafff
(gerçi işe yürüyerek gidiyorum ama kesinlikle dinlenmek daha iyi geliyordur,işyerininde stresi ayrı):bbo:
Hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah inşallah

ben ilk 2 gün kayınvalidemde kaldım sadece tuvalet ve yemek için kalkıyodum sonra evime geçtim,
canım sen elinden geleni yap gerisi rabbime kalmış, inşallah bebişle doldurur göbişini :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Canım Solgar Maxi L-Carnitine'ye internetten araştırdım fakat sperm hareketine ve canlılığına iyi gelir diye birşey göremedim. Sen nereden öğrendin bu ilacı yardımcı olursan sevinirim. Bu ilaç zayıflamak için daha çok.

Solgar Maxi L-Carnitine
Vücutta depolanan yağların yakılması için çok önemli rol oynar. Yağ moleküllerinin parçalanıp, enerjiye çevrilmesine yardımcıdır. Kilo verme programlarında yoğun egzersiz ile birlikte kullanılır. Kalbi güçlendirir ve korur. Vücut geliştirenler için uygun destektir. Yağ yakımını arttırdığı için selülit tedavisine yardımcı olarak Co Enzyme Q10 ile birlikte kullanılabilir. Hipogliseminin kontrolüne yardımcı olur.

Can_iso senin adına çok sevindim. Bir taşta 2 kuş. Darısı başımıza inşallah. Bende hep ikizim olsun istiyorum. Yaşım 35 2 çocuk yapmak zor olacak. Ama ikiz olursa süper olur. Hoş birini bulalımda hayırlısıyla.

sağol canım, Rabbim gönlüne göre versin tatlım,
tabiki 1 yada 2 fark etmez Allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah

mstr gızmo hadı hayırlısı canım.ınsallah yuzun guler sonunda..
canıso hayırlı olsun..ne guzel ıkısınıde tattırdı sana mevlam..darısı bızlere ınsallah..

mstr gızmo hadı hayırlısı canım.ınsallah yuzun guler sonunda..
canıso hayırlı olsun..ne guzel ıkısınıde tattırdı sana mevlam..darısı bızlere ınsallah..

sağol canım Rabbim dualarımızı kabul etsin sizede nasip etsin inşallah

canım göğüslerim acıyo kasıklarım ağrıyo faalan demişin.bu belirtelere göre yumurtlamışındır büyük ihtimalle.kist falan olmamıştır da tutmuştur inş.

göğüslerim adete yakın ağrıyor artık canım..
önceden öyle bi şikayetim yoktu son zamanlarda oluyor..
az kaldı artık nasılsa..

tamam canım kaydirigubbakcemile3
toplanmış yumurtalar inş çoğu iyi kalitelidir dondurursunuzda..

kaydirigubbakcemile3 evde test vardı hadi dedim yapayım..
yok canım negatif..
ama yine de perşembe kesin sonuç olucak..

pişt kıss seni yaramaz seni dur bakalım gun doğmadan neler olur

evdeki test ne zamandır bekliyordu yaptım yok canım kaydirigubbakcemile3

CAN-İSOM NE GÜZEL OLR DEĞİLMİ
TÜLİŞE 9 AY BEKLESİN SONRA ADET GELECEK DİYE zemuszemuszemuszemuszemuszemus
OOHHHH SONRADA AL SANA :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

çok sağolun yeterim..
keşke olsa bakalım gelsin perşembe..

can iso bebeklerin bi kız bi erkekmiş..
çok sevindim canım..
Allah sağ salim doğmalarını nasip etsin inş..

can iso bebeklerin bi kız bi erkekmiş..
çok sevindim canım..
Allah sağ salim doğmalarını nasip etsin inş..

sağol bitanem Allahım sanada kısmet etsin de geliversin bebişin inşallah canım perşembe güzel haberlerini alırız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…