Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tulinim inşallah evdeki testin yalan söylüyodur
can iso allah tamamına erdirip sağlıcakla kavuştursun bebişlerine canım
mr.gizmo canıminşallah herşey yolunda gider rabbim hayırlısıyla kavuşturur bebişlerine

sağol canım allah razı olsun
darısı isteyen ve tedavide olan tüm arkadaşların başına...

can iso canım ikizlerin cinsiyetleri belli olmuşş inşallah hayırlsı ile kucağına almayı nasip eder rabbim ne güzel allah cektiğin sıkıntıyı 2 bebişle taçlandıracak yeter artık kulum dedi sana inşallah hayırla kucağına alırsın canım benim

[COLOR="Red"]tulincim[/COLOR] senin sonuç negatifmi çıktı anladığım kadarıyla eğer öleyse üzülme tamamammı rabbim bizede yeter diycek inşallah

mr gizmo arkadaşım inşallah sende pozitif sonuçları görürüsün tedavinde inşallah canım

bu arada merhaba herkesler nasıl bakalım ben iyiyim bu arada çok yakın bir arkadaşımda 8 aydır bebiş için uğraşıyodu eşi baktırmış kendine sayıı iyi ama hareketlilik %12 çıkmış birde normal yapı%2 anormal yapı %98 cıkmış ve kalite konusunda problem olmadığını sölemişş akannehir anlamadım ama sanırım sayıdan kurtarıyor sayı totalde 114 milyon olabilirmi mümkünmü bu ??

inşşş güzel şeyeler olcak tülişim inşşşşş

belki sayı sorunu yok diye normal karşılamıştır....
totalda 114 sayı olması normal canım...bu sayı milde bile olabilir...
bizlerin az olduğu için yüksek rakam duyunca bir garip oluyoruz....

belki sayı sorunu yok diye normal karşılamıştır....
totalda 114 sayı olması normal canım...bu sayı milde bile olabilir...
bizlerin az olduğu için yüksek rakam duyunca bir garip oluyoruz....

isterse 500 milyon sayı olsun
morfoloji ya da hareket olmayınca farketmiyor diye biliyorum. yanlış mıyım Fadikcim?

isterse 500 milyon sayı olsun
morfoloji ya da hareket olmayınca farketmiyor diye biliyorum. yanlış mıyım Fadikcim?

canım aslında haklısın ama o arkadaşın 0 değilmiş....

birde eğer yanlış bilmiyorsam sperm sayımı ve değerlendirmesi şöyle oluyor...

bir miktar mesela 1 milyon spermi ele alıyorlar...bunun içindeki hareket ve morfolojiyi hesap edip çıkan değerleri kaç mil çıkmışsa o kadarla çarpıp öğle bir sayı ediyorlar...
yani anlatmak istediğim spermler tek tek incelenmiyor...

şimdi mesela 114 milyon içinde sadece 1 milyon sperm sayımına göre morfolojinin % 2 olduğunu düşünürsek diğer 113 milyon spermin içinde de sağlam morfolojinin olma olasılığı fazla...

bu yüzden sayı sorunun olmamasının güzel olduğunu düşünüyorum...

Son düzenleme:
sağolun kızlar..
asıl sonuç perşembe belli olucak..
melonycim evde test yaptım ama erken yaptım..
hayırlısı birşey demiyorum..

tülişim işallah rabbim o güzel kalbine göre verir.işallah hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm diyenlerden olursun.:Saruboceq:

sağolun kızlar..
asıl sonuç perşembe belli olucak..
melonycim evde test yaptım ama erken yaptım..
hayırlısı birşey demiyorum..
evet çok erken yapmışsın canım...

hakkında hayırlısı bitanemopuyorumnanaktan

günaydın kızlar,can isocum tatlım rabbim kucagına almayıda nasip etsin inş....casperim şeker geçmiş olsun dikkat et kendine sizde rabbime emanet olun inş....bir arkadaşında yumişleri toplanmıştı adını anımsayamadım şimdi inş rabbim onunda yardımcısı olur....tulinim sonuç ne olursa olsun umutsuz olmak yok tamam mı bebiş,ben inanıyorum sana sende hamileyim yazcaksın...............kızlar hayat üç günlük elimizde olmayan şeyler için çok fazla üzülmeye zamanımız yok, ve bizim yaşadıklarımız takdiri ilahi onun için sadece dua edelim birbirimize ben inanıyorum rabbim hepimize yaşatacak o duyguları selam ve dua ile kalın

GÜNAYDINLAR KIZLARRRRRRRRa.s.a.s.a.s.

inşşş canım inşşş hayırlısıyala gelsin mucizelerim
rabim herkesin mucizesini göndersin ama önce sağlık huzur versin

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr.

tuliny dur bakalım teste illede çıkacak diye bişi yok. ben aşılamalarımın her ikisindede 10. adet olmuştum. sende gelen giden yok belli mi olur perşembeyi bekliyoruz hayırlısı ile

özlemcim çok sağol canım. elimden geldiğince dikkat ediyorum allaha emenatimiz artık ne diyeyim.

sidelyacım canım ne güzel demişsin valla. allahım herşeyin hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda dualrımızı kabul ederde tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmaz rabbim.

KIZLAR EŞİMİ GÖNDERDİM BİRKAÇ GÜN YOK mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
OOOFFFFFFFFFF YİNE YALNIZIM YYAAAAAAAAAA :umursamaz::umursamaz::umursamaz:lmaz:lmaz:lmaz:

Selam canlar. asılsınız inşallah bugünde iyisinizdir. Tülin perşembeyi iple çekiyorum. ınşallah o güzel haberi bize verirsin. Burda yazıları okurken zaten çok heyecanlanıyorum şimdi bir hamile haberi alırım diye. Ve inşallah bende en kısa zamanda Allahım bunu bana kısmet ederse sizlere bu haberi veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…