KIZLAR EŞİMİ GÖNDERDİM BİRKAÇ GÜN YOK mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
OOOFFFFFFFFFF YİNE YALNIZIM YYAAAAAAAAAA :umursamaz::umursamaz::umursamaz:lmaz: lmaz: lmaz:
KIZLAR EŞİMİ GÖNDERDİM BİRKAÇ GÜN YOK mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
OOOFFFFFFFFFF YİNE YALNIZIM YYAAAAAAAAAA :umursamaz::umursamaz::umursamaz:lmaz: lmaz: lmaz:
yeter canım allah kavuştursun. Ama bende eşimden uzak kalmayı hiç sevmiyorum. Eşim yokken evde duramıyorum. Gerçekten sıkıcı oluyor. Seni çok iyi anlıyorum.
canım allahım çabucak sağ salim kavuştursun canım arada yanlız kalmak iyidir canım bence kafanı dinle yat dinlen kendi canının istediklerini yap canım
:hulya: :hulya: :hulya: Canını sıkma şeker allah kavuştursun inş
selam canlar. Asılsınız inşallah bugünde iyisinizdir. Tülin perşembeyi iple çekiyorum. Inşallah o güzel haberi bize verirsin. Burda yazıları okurken zaten çok heyecanlanıyorum şimdi bir hamile haberi alırım diye. Ve inşallah bende en kısa zamanda allahım bunu bana kısmet ederse sizlere bu haberi veririm.
allah kavuştursun canım....KIZLAR EŞİMİ GÖNDERDİM BİRKAÇ GÜN YOK mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
allah kavuştursun canım....
günaydın canlara.s.
SAĞOL CANIM
GÜNAYDINMI kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
KIZ ÖĞLE OLDU kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
yok be canım burda öğle ezanının okunmasına 8 dk var dahakaydirigubbakcemile3
tülişim işallah rabbim o güzel kalbine göre verir.işallah hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm diyenlerden olursun.:Saruboceq:
evet çok erken yapmışsın canım...
hakkında hayırlısı bitanemopuyorumnanaktan
günaydın kızlar,can isocum tatlım rabbim kucagına almayıda nasip etsin inş....casperim şeker geçmiş olsun dikkat et kendine sizde rabbime emanet olun inş....bir arkadaşında yumişleri toplanmıştı adını anımsayamadım şimdi inş rabbim onunda yardımcısı olur....tulinim sonuç ne olursa olsun umutsuz olmak yok tamam mı bebiş,ben inanıyorum sana sende hamileyim yazcaksın...............kızlar hayat üç günlük elimizde olmayan şeyler için çok fazla üzülmeye zamanımız yok, ve bizim yaşadıklarımız takdiri ilahi onun için sadece dua edelim birbirimize ben inanıyorum rabbim hepimize yaşatacak o duyguları selam ve dua ile kalın
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr.
tuliny dur bakalım teste illede çıkacak diye bişi yok. ben aşılamalarımın her ikisindede 10. adet olmuştum. sende gelen giden yok belli mi olur perşembeyi bekliyoruz hayırlısı ile
özlemcim çok sağol canım. elimden geldiğince dikkat ediyorum allaha emenatimiz artık ne diyeyim.
sidelyacım canım ne güzel demişsin valla. allahım herşeyin hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda dualrımızı kabul ederde tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmaz rabbim.
Selam canlar. asılsınız inşallah bugünde iyisinizdir. Tülin perşembeyi iple çekiyorum. ınşallah o güzel haberi bize verirsin. Burda yazıları okurken zaten çok heyecanlanıyorum şimdi bir hamile haberi alırım diye. Ve inşallah bende en kısa zamanda Allahım bunu bana kısmet ederse sizlere bu haberi veririm.
günaydın canlarım herkesler iyidir umarım hepnizi çok çok öpüyorumm
mr gizmo canım hayırlısı olsun tatlım maşallah yumuşlar baya iyimiş allahım şimdi onların sağlıcakla döllenmesini nasip etsin sonrada göbüşüne konsun ve bebiş olsunlar canım sıkıca tutunsunlar annelerine canım allahım hakkında hayırlısını versin emeklerini boşa çıkarmasın canım
can-iso canım cinsiyetler belli olmuş ne güzel hem kız hem erkek allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
tüliny canım daha var bakalım inşallah hayırlı haberler alırız senden canım allahım gönlüne göre versin emeklerini boşa çıkarmasın canım
hayırlısı bitanem:çok üzgünüm:Şenizhepinize teşekkür ederim canlarım.. Şeniz
eevveeeettt gelelim asıl meseleye..
bu sabah itibariyle finish düdüğü çaldı benim için kaydirigubbakcemile3
mutlu son kaydirigubbakcemile3 adet geldi kızlar..
erkende geldi 2 gün..
bakalım kistim ne kadarlıkmış yarında onu öğreneyim..
hayırlısını diledim demek ki buymuş..
Allah tüp tedavisini boşa çıkarmasın inş..
olmayan herkese bizlere de nasip etsin evlat sevgisini inş..
ben üzülmedim sizlerde üzülmeyin tamam mı kaydirigubbakcemile5
sağlık olsun.. Şeniz
fadiğim sonraki adet 30 ocak sanırım..
hayırlısı bitanem:çok üzgünüm:Şeniz
bakalım 2. günü dr ne diğecek...
inşalalh düşündüğün gibi kistlerlede savaşmassın...
rabbim bundan sonra yüzünü güldürsünopuyorumnanaktan
hepinize teşekkür ederim canlarım.. Şeniz
eevveeeettt gelelim asıl meseleye..
bu sabah itibariyle finish düdüğü çaldı benim için kaydirigubbakcemile3
mutlu son kaydirigubbakcemile3 adet geldi kızlar..
erkende geldi 2 gün..
bakalım kistim ne kadarlıkmış yarında onu öğreneyim..
hayırlısını diledim demek ki buymuş..
Allah tüp tedavisini boşa çıkarmasın inş..
olmayan herkese bizlere de nasip etsin evlat sevgisini inş..
ben üzülmedim sizlerde üzülmeyin tamam mı kaydirigubbakcemile5
sağlık olsun.. Şeniz
fadiğim sonraki adet 30 ocak sanırım..
[ı]hepinize teşekkür ederim canlarım.. şeniz[/ı]
[ı]eevveeeettt gelelim asıl meseleye..[/ı]
[ı]bu sabah itibariyle finish düdüğü çaldı benim için kaydirigubbakcemile3[/ı]
[ı]mutlu son kaydirigubbakcemile3 adet geldi kızlar..[/ı]
[ı]erkende geldi 2 gün..[/ı]
[ı]bakalım kistim ne kadarlıkmış yarında onu öğreneyim..[/ı]
[ı]hayırlısını diledim demek ki buymuş..[/ı]
[ı]allah tüp tedavisini boşa çıkarmasın inş..[/ı]
[ı]olmayan herkese bizlere de nasip etsin evlat sevgisini inş..[/ı]
[ı]ben üzülmedim sizlerde üzülmeyin tamam mı kaydirigubbakcemile5[/ı]
[ı]sağlık olsun.. şeniz[/ı]
[ı]fadiğim sonraki adet 30 ocak sanırım.. [/ı]
üzülmek yok üzülmek yok kaydirigubbakcemile5
inş yoktur kist canım..
ama varsa da zaten bu ay doğum kontrol kullanıcaktım..
soğan kürüde içmeye çalışırım eritirim inş..
hayırlısı inş tüp tutar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?