Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın canlarım herkesler iyidir umarım hepnizi çok çok öpüyorumm
mr gizmo canım hayırlısı olsun tatlım maşallah yumuşlar baya iyimiş allahım şimdi onların sağlıcakla döllenmesini nasip etsin sonrada göbüşüne konsun ve bebiş olsunlar canım sıkıca tutunsunlar annelerine canım allahım hakkında hayırlısını versin emeklerini boşa çıkarmasın canım
can-iso canım cinsiyetler belli olmuş ne güzel hem kız hem erkek allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
tüliny canım daha var bakalım inşallah hayırlı haberler alırız senden canım allahım gönlüne göre versin emeklerini boşa çıkarmasın canım

KIZLAR EŞİMİ GÖNDERDİM BİRKAÇ GÜN YOK mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
OOOFFFFFFFFFF YİNE YALNIZIM YYAAAAAAAAAA :umursamaz::umursamaz::umursamaz:lmaz:lmaz:lmaz:

canım allahım çabucak sağ salim kavuştursun canım arada yanlız kalmak iyidir canım bence kafanı dinle yat dinlen kendi canının istediklerini yap canım

KIZLAR EŞİMİ GÖNDERDİM BİRKAÇ GÜN YOK mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
OOOFFFFFFFFFF YİNE YALNIZIM YYAAAAAAAAAA :umursamaz::umursamaz::umursamaz:lmaz:lmaz:lmaz:

Yeter canım Allah kavuştursun. Ama bende eşimden uzak kalmayı hiç sevmiyorum. Eşim yokken evde duramıyorum. Gerçekten sıkıcı oluyor. Seni çok iyi anlıyorum.

yeter canım allah kavuştursun. Ama bende eşimden uzak kalmayı hiç sevmiyorum. Eşim yokken evde duramıyorum. Gerçekten sıkıcı oluyor. Seni çok iyi anlıyorum.

canım allahım çabucak sağ salim kavuştursun canım arada yanlız kalmak iyidir canım bence kafanı dinle yat dinlen kendi canının istediklerini yap canım

:hulya: :hulya: :hulya: Canını sıkma şeker allah kavuştursun inş

sağolun kızlar
rabim onları yanımızdan eksik etmesin
eşim benim çocuğum gibi oldu o olmadan ne yemeğin ne uykunun tadı olmuyor yaaaaa

inşşşşşşşşş canım en ksa zamanda buradan HAMıLEYıM diye çığlıklar atarsın inşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

allah kavuştursun canım....

günaydın canlara.s.

SAĞOL CANIM

GÜNAYDINMI kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
KIZ ÖĞLE OLDU kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

kızlar ben çıkıyorum iyi sohbetler sizlere

tülişim işallah rabbim o güzel kalbine göre verir.işallah hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm diyenlerden olursun.:Saruboceq:

evet çok erken yapmışsın canım...

hakkında hayırlısı bitanemopuyorumnanaktan

hepinize teşekkür ederim canlarım.. Şeniz

eevveeeettt gelelim asıl meseleye..
bu sabah itibariyle finish düdüğü çaldı benim için kaydirigubbakcemile3
mutlu son kaydirigubbakcemile3 adet geldi kızlar..
erkende geldi 2 gün..
bakalım kistim ne kadarlıkmış yarında onu öğreneyim..
hayırlısını diledim demek ki buymuş..
Allah tüp tedavisini boşa çıkarmasın inş..
olmayan herkese bizlere de nasip etsin evlat sevgisini inş..
ben üzülmedim sizlerde üzülmeyin tamam mı kaydirigubbakcemile5
sağlık olsun.. Şeniz
fadiğim sonraki adet 30 ocak sanırım..

hayırlısı bitanem:çok üzgünüm:Şeniz

bakalım 2. günü dr ne diğecek...
inşalalh düşündüğün gibi kistlerlede savaşmassın...
rabbim bundan sonra yüzünü güldürsünopuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız
mr gizmo tedavin hayırlısıyla seni mutlu edecek bir şekilde sonuçlanır inşallah
can iso ne güzel rabbim hem kız hem erkek evlat duygusunu tattırıyor sana hayırlısıyla tamamına ersin sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın bebişlerini inşallah

üzülmek yok üzülmek yok kaydirigubbakcemile5
inş yoktur kist canım..
ama varsa da zaten bu ay doğum kontrol kullanıcaktım..
soğan kürüde içmeye çalışırım eritirim inş..
hayırlısı inş tüp tutar..

Babeğim hayırlısı olsun üzülmediğine sevindim. Bir bakarsın tüp bebeğe ihtiyaç kalmaz hazırlık yaparken belki hamile kalırsın. Bizim bir arkadaş öyle olmuştu tüp bebeğe hazırlık yaparken hamile kalmıştı.

ayy canım benim.ben de merakla bekliyodum.sağlık olsun.hiç üzülmedim demişin üzülmede zaten.demek ki zamanı gelmemiş daha.bi daha ki tedavine gerek kalmadan hamiş olursun inş.amiin.

tulıncım yenı gordum canım:gitme::gitme:
hayırlısı sonucta asılamadakı yuzde oranı bılıyoruz:sinifsinif:
ınsallah kıst olmamısıtır...
erken olduguna gore yumurtan catlamısda olabılır...
sogan suyunu kesın ıc derım kıst olduysa ınan cabucak erıtıyor kıstıyerimseniben

SELAM KIZLAR.HERKES İYİDİR İNŞ.BEN İKİ GÜNDÜR AZ KALDI BUNALIM GEÇİRECEM.EN YAKIN KOMŞUM ZEKİYE TEYZEYİ KAYBETTİK.AĞLAMAKTAN BİR HAL OLDUM.KIZLARININ YERİNE KENDİMİ KOYUYORUM DAYANILACAK GİBİ DEĞİL.ALLAHIM SABIR VERSİN.DÜN ANNEMİ ARADIM ANNE SAKIN ÖLME DEDİM.HİÇ DAYANAMAM DEDİM.GERÇEKTEN DAYANILACAK GİBİ DEĞİL YA ÇOK ÜZÜLDÜM ÇOK.GERÇEKTEN ÜÇ GÜNLÜK DÜNYA NE BİRİNİ ÜZMEYE DEĞER NE DE ÜZÜLMEYE DEĞER.AMA NE YAZIKKİ HAYATTAYKEN SEVDİKLERİMİZİN KIYMETİNİ BAZEN BİLEMİYOZ.ÇOK CANIM SIKKINDI,DR A GİDİNCE DR UN SÖYLEDİKLERİ MORAL OLDU BİRAZ.KONTROLÜM VARDI.GİTTİM ADET DÜZENSİZLİĞİNİ ATLATIYORUM GALİBA.İLAÇ FALAN YAZMADI.ÇOK İYİ DEDİ.%95 LERE KADAR DÜZELMİŞ DEDİ.SOĞAN KÜRÜ GERÇEKTEN İŞE YARADI GALİBA.ÇOK MUTLU OLDUM.İŞTE BÖYLE ARKADAŞLAR.SİZİNLE HEM ACIMI HEMDE MUTLULUĞUMU PAYLAŞMAK İSTEDİM.

CANLARIM ÖLÜMDEN BAŞKA HERŞEYİN ÇARESİ HEMEN HEMEN VAR.TEK İŞİN UCUNDA ÖLÜM OLMASINDA YETER.OHH BE BİRAZ RAHATLADIM .senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…