Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canım.. opuyorumnanaktan
bakalım kısmette ne varsa artık..
bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam hamilelik zor gibi ama yine de Allah bilir..

ayy canım benim.ben de merakla bekliyodum.sağlık olsun.hiç üzülmedim demişin üzülmede zaten.demek ki zamanı gelmemiş daha.bi daha ki tedavine gerek kalmadan hamiş olursun inş.amiin.

sağol canım.. opuyorumnanaktan
üzülmekte çare değil ki napim..
kaderde ne zamansa o zaman gelicek..
aşıda şansım düşük demiştim zaten hayırlısı ..

sağol rapum.. opuyorumnanaktan
ay inş çatlamıştırda kistle uğraşmam.
soğan kürünü bir kez içtim yarısını attım..
olduysa zar zor içicem artık..

cornim dedim sana hayırlısı olsun..
inş sağ salim doğduğunu da görürsün.. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Canım başınız sağolsun. Okurken tüylerim diken diken oldu ben çok yakınımı kaybetmedim şimdiye kadar düşündüğümde bile çok kötü oluyorum Allah Korusun.

Adet düzensizliğinin düzelmesi çok süper canım inşallah en kısa zamanda mutlu haberlerini alırız.

canım corneliammmmm benimm tebrik ederimm işte olduu en sonundaa bitti artık son buldu üzüntülerin.. Allah tamamına erdirsinnn inşalahhhalkisalkisalkis

uzun zamandır göremiyorduk Cornelia arkadaşımızı.
haberi eskilerdn olan beni çok sevindirdi
Rabbim tamamına erdirsin.

herkesin hamile olmasına seviniyorum ama eski arkdaşlarıma daha çok.
çünkü uzun zaman dertleştik burada.

canım başınız sağolsun
evet ölüm çok acı ama insanız işte unutuyoruz şu 3 günlük düya derdinden ölümün ne acı ve gerçek olduğunu

CANIM SĞOL İNŞŞ KAZASIZ BELESIZ GELİR EŞİM ÖZLEDİM ZATEN İLK GÜNDEN :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

CANIM İNŞŞ SONUÇ GÜZEL OLUR DİYE DUACIYDIK AMA SAĞLIK OLSUN SEN ZATEN PEK ÜMİTLİ DEĞİLDİN
İNŞŞ BU GÖRDÜĞÜN SON NEGATİF SONUÇ OLSUN
RABİM YARDIMCIN OLSUN CANIM

herkesin hamile olmasına seviniyorum ama eski arkdaşlarıma daha çok.
çünkü uzun zaman dertleştik burada.

ben de eskilerden hamile kalınca daha çok seviniyorum...
ama cornelia arkadaşımız uzun zamandur buraya hiç uğramadı...tüp bebek tedavisine başlamıış...başka yerden okudum...
özelden hayırlı olsun dedim...
oda cevap yazdı....
ama neden topiğimize yine gelmedi...
doğrusu ben biraz kırıldım...

neyse ne olursa olsun hamile olmasına çok sevindim...
rabbim tamamına erdirsin...

başınız sağolsun canım....

adetin düzene girmesi de çok güzel...

tamam canım üzülmek yok....
evet ya zaten sen buay doğum kotrol hapı içecektin...
inşallah varsa da bir ayda yokkolur gider...
tüp bebek tedavisinde inşallah hep beraber sevineceğizopuyorumnanaktan

cornim dedim sana hayırlısı olsun..
inş sağ salim doğduğunu da görürsün.. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

sağol bıtanemmm amin inşşşş allahtan ümidinizi kesmeyın ben cok ınandımmm cok olumlu oldum ıns hep böle gider...

canım corneliammmmm benimm tebrik ederimm işte olduu en sonundaa bitti artık son buldu üzüntülerin.. Allah tamamına erdirsinnn inşalahhhalkisalkisalkis

ewet bıtanemmm cok şükür zamanı geldı artıkkk allahh saglıklı hyrlı evlat olmasını nasip etsınn...

saol cnmm benm ewet pek grmedım cunkuu moralım cok bzuluo cok kfama tkıordummm benı anlamanızı ısterımmm sadeece googla bişiy yazınca kk cıkıodu yıne bkıp cıktımm cunku psıkolojım bozulmuştu artık ya bu seferde olmasssa dıe anlayın bni...

İŞTE BU GÜZEL HABER YYAAAAAAAAAA :teytey::teytey::teytey:

saol cnm bnm ınşş hepinızde yasarsınız bu mutluluguu....

KIZLAR YARIN YİNE KIZ KADEŞİM İÇİN DR GİDECEĞİZ BU AY AŞILAMA YAPCAKLAR BAKALIM YUMOŞLARI NASIL OMUŞ
İNŞŞ HER ŞEY YOLUNDA GİDERDE BU AY BEBİŞİNE KAVUŞUR :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

AMİN CANIM İNŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
RABİM HEPİMİZE YAŞATSIN İNŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

neyse boş verelim gitsinopuyorumnanaktan
çok şükür güzel haberle geldin:teytey::teytey::teytey:
gidişin suskun olmuştu ama dönüşün muhteşem oldu:teytey:
tebrikler canımŞeniz

inşalalh canım...allah yardımcısı olsun...
inşallah bu ay onun da yüzü güler....

inşalalh canım...allah yardımcısı olsun...
inşallah bu ay onun da yüzü güler....

SAĞOL FADİKİM CANIM DUALARINIZLA
İİNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

İnşallah hayırlı haberler alırız canım senden. Burda hep beraber kutlarız bebişi.

Seni çok iyi anlıyorum. İnsanın gerçekten çok psikolojisi bozuluyor. İyi ki uzaklaşmışsın canım. Şimdi herşey yolunda gider inşallah hergün yazarsın.

AMİN CANIM İNŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
RABİM HEPİMİZE YAŞATSIN İNŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin inşşşşşşşşşşşşşşş
herkeseeeeeee butun ısteyen arkadaslarımaa saglıklıhyrlı ewlalar nasip etsın....

neyse boş verelim gitsinopuyorumnanaktan
çok şükür güzel haberle geldin:teytey::teytey::teytey:
gidişin suskun olmuştu ama dönüşün muhteşem oldu:teytey:
tebrikler canımŞeniz

süpersin cnm benmmm cok tesekkur ederımmmmm ewet muhtesem bı haberle geldımmm..........inş sende böle güsel haber verırsın cnm bnm...

Seni çok iyi anlıyorum. İnsanın gerçekten çok psikolojisi bozuluyor. İyi ki uzaklaşmışsın canım. Şimdi herşey yolunda gider inşallah hergün yazarsın.

saol cnm benım benı anlayabıldıgıne sevındım..ewet cok bozuldu cok zor rabbım kımseye aratmasın yaaaa inşşş herşeyy ylunda olsun daa ben yazarımm....delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…