Babeğim hayırlısı olsun üzülmediğine sevindim. Bir bakarsın tüp bebeğe ihtiyaç kalmaz hazırlık yaparken belki hamile kalırsın. Bizim bir arkadaş öyle olmuştu tüp bebeğe hazırlık yaparken hamile kalmıştı.
ayy canım benim.ben de merakla bekliyodum.sağlık olsun.hiç üzülmedim demişin üzülmede zaten.demek ki zamanı gelmemiş daha.bi daha ki tedavine gerek kalmadan hamiş olursun inş.amiin.
tulıncım yenı gordum canım:gitme::gitme:
hayırlısı sonucta asılamadakı yuzde oranı bılıyoruz:sinifsinif:
ınsallah kıst olmamısıtır...
erken olduguna gore yumurtan catlamısda olabılır...
sogan suyunu kesın ıc derım kıst olduysa ınan cabucak erıtıyor kıstıyerimseniben
SELAM KIZLAR.HERKES İYİDİR İNŞ.BEN İKİ GÜNDÜR AZ KALDI BUNALIM GEÇİRECEM.EN YAKIN KOMŞUM ZEKİYE TEYZEYİ KAYBETTİK.AĞLAMAKTAN BİR HAL OLDUM.KIZLARININ YERİNE KENDİMİ KOYUYORUM DAYANILACAK GİBİ DEĞİL.ALLAHIM SABIR VERSİN.DÜN ANNEMİ ARADIM ANNE SAKIN ÖLME DEDİM.HİÇ DAYANAMAM DEDİM.GERÇEKTEN DAYANILACAK GİBİ DEĞİL YA ÇOK ÜZÜLDÜM ÇOK.GERÇEKTEN ÜÇ GÜNLÜK DÜNYA NE BİRİNİ ÜZMEYE DEĞER NE DE ÜZÜLMEYE DEĞER.AMA NE YAZIKKİ HAYATTAYKEN SEVDİKLERİMİZİN KIYMETİNİ BAZEN BİLEMİYOZ.ÇOK CANIM SIKKINDI,DR A GİDİNCE DR UN SÖYLEDİKLERİ MORAL OLDU BİRAZ.KONTROLÜM VARDI.GİTTİM ADET DÜZENSİZLİĞİNİ ATLATIYORUM GALİBA.İLAÇ FALAN YAZMADI.ÇOK İYİ DEDİ.%95 LERE KADAR DÜZELMİŞ DEDİ.SOĞAN KÜRÜ GERÇEKTEN İŞE YARADI GALİBA.ÇOK MUTLU OLDUM.İŞTE BÖYLE ARKADAŞLAR.SİZİNLE HEM ACIMI HEMDE MUTLULUĞUMU PAYLAŞMAK İSTEDİM.
CANLARIM ÖLÜMDEN BAŞKA HERŞEYİN ÇARESİ HEMEN HEMEN VAR.TEK İŞİN UCUNDA ÖLÜM OLMASINDA YETER.OHH BE BİRAZ RAHATLADIM .senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
selam kızlar.herkes iyidir inş.ben iki gündür az kaldı bunalım geçirecem.en yakın komşum zekiye teyzeyi kaybettik.ağlamaktan bir hal oldum.kızlarının yerine kendimi koyuyorum dayanılacak gibi değil.allahım sabır versin.dün annemi aradım anne sakın ölme dedim.hiç dayanamam dedim.gerçekten dayanılacak gibi değil ya çok üzüldüm çok.gerçekten üç günlük dünya ne birini üzmeye değer ne de üzülmeye değer.ama ne yazıkki hayattayken sevdiklerimizin kıymetini bazen bilemiyoz.çok canım sıkkındı,dr a gidince dr un söyledikleri moral oldu biraz.kontrolüm vardı.gittim adet düzensizliğini atlatıyorum galiba.ilaç falan yazmadı.çok iyi dedi.%95 lere kadar düzelmiş dedi.soğan kürü gerçekten işe yaradı galiba.çok mutlu oldum.işte böyle arkadaşlar.sizinle hem acımı hemde mutluluğumu paylaşmak istedim.
Canlarım ölümden başka herşeyin çaresi hemen hemen var.tek işin ucunda ölüm olmasında yeter.ohh be biraz rahatladım .senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
hepinize teşekkür ederim canlarım.. Şeniz
eevveeeettt gelelim asıl meseleye..
bu sabah itibariyle finish düdüğü çaldı benim için kaydirigubbakcemile3
mutlu son kaydirigubbakcemile3 adet geldi kızlar..
erkende geldi 2 gün..
bakalım kistim ne kadarlıkmış yarında onu öğreneyim..
hayırlısını diledim demek ki buymuş..
Allah tüp tedavisini boşa çıkarmasın inş..
olmayan herkese bizlere de nasip etsin evlat sevgisini inş..
ben üzülmedim sizlerde üzülmeyin tamam mı kaydirigubbakcemile5
sağlık olsun.. Şeniz
fadiğim sonraki adet 30 ocak sanırım..
fadıkcım lısteye eklersen canım cornelıa35 hamıs
:teytey::teytey::teytey:
herkesin hamile olmasına seviniyorum ama eski arkdaşlarıma daha çok.
çünkü uzun zaman dertleştik burada.
ben de eskilerden hamile kalınca daha çok seviniyorum...uzun zamandır göremiyorduk Cornelia arkadaşımızı.
haberi eskilerdn olan beni çok sevindirdi
Rabbim tamamına erdirsin.
başınız sağolsun canım....SELAM KIZLAR.HERKES İYİDİR İNŞ.BEN İKİ GÜNDÜR AZ KALDI BUNALIM GEÇİRECEM.EN YAKIN KOMŞUM ZEKİYE TEYZEYİ KAYBETTİK.AĞLAMAKTAN BİR HAL OLDUM.KIZLARININ YERİNE KENDİMİ KOYUYORUM DAYANILACAK GİBİ DEĞİL.ALLAHIM SABIR VERSİN.DÜN ANNEMİ ARADIM ANNE SAKIN ÖLME DEDİM.HİÇ DAYANAMAM DEDİM.GERÇEKTEN DAYANILACAK GİBİ DEĞİL YA ÇOK ÜZÜLDÜM ÇOK.GERÇEKTEN ÜÇ GÜNLÜK DÜNYA NE BİRİNİ ÜZMEYE DEĞER NE DE ÜZÜLMEYE DEĞER.AMA NE YAZIKKİ HAYATTAYKEN SEVDİKLERİMİZİN KIYMETİNİ BAZEN BİLEMİYOZ.ÇOK CANIM SIKKINDI,DR A GİDİNCE DR UN SÖYLEDİKLERİ MORAL OLDU BİRAZ.KONTROLÜM VARDI.GİTTİM ADET DÜZENSİZLİĞİNİ ATLATIYORUM GALİBA.İLAÇ FALAN YAZMADI.ÇOK İYİ DEDİ.%95 LERE KADAR DÜZELMİŞ DEDİ.SOĞAN KÜRÜ GERÇEKTEN İŞE YARADI GALİBA.ÇOK MUTLU OLDUM.İŞTE BÖYLE ARKADAŞLAR.SİZİNLE HEM ACIMI HEMDE MUTLULUĞUMU PAYLAŞMAK İSTEDİM.
CANLARIM ÖLÜMDEN BAŞKA HERŞEYİN ÇARESİ HEMEN HEMEN VAR.TEK İŞİN UCUNDA ÖLÜM OLMASINDA YETER.OHH BE BİRAZ RAHATLADIM .senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
tamam canım üzülmek yok....üzülmek yok üzülmek yok kaydirigubbakcemile5
inş yoktur kist canım..
ama varsa da zaten bu ay doğum kontrol kullanıcaktım..
soğan kürüde içmeye çalışırım eritirim inş..
hayırlısı inş tüp tutar..
cornim dedim sana hayırlısı olsun..
inş sağ salim doğduğunu da görürsün.. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım corneliammmmm benimm tebrik ederimm işte olduu en sonundaa bitti artık son buldu üzüntülerin.. Allah tamamına erdirsinnn inşalahhhalkisalkisalkis
uzun zamandır göremiyorduk Cornelia arkadaşımızı.
haberi eskilerdn olan beni çok sevindirdi
Rabbim tamamına erdirsin.
İŞTE BU GÜZEL HABERYYAAAAAAAAAA :teytey::teytey::teytey:
ben de eskilerden hamile kalınca daha çok seviniyorum...
ama cornelia arkadaşımız uzun zamandur buraya hiç uğramadı...tüp bebek tedavisine başlamıış...başka yerden okudum...
özelden hayırlı olsun dedim...
oda cevap yazdı....
ama neden topiğimize yine gelmedi...
doğrusu ben biraz kırıldım...
neyse ne olursa olsun hamile olmasına çok sevindim...
rabbim tamamına erdirsin...
benı anlamanı ısterım fadiğimmm cunku hepimız yasadık bazı dönemler bunlarıı ya olmassaa bu sfer nolur yıkılırımmm...bynımı oyun oynuyarakkk zaman gecırtttırdım düşünmedım bebek yokmuş gıbı devam ettım anlayabılırmısın benı:kedi:
sağol bıtanemmm amin inşşşş allahtan ümidinizi kesmeyın ben cok ınandımmm cok olumlu oldum ıns hep böle gider...
ewet bıtanemmm cok şükür zamanı geldı artıkkk allahh saglıklı hyrlı evlat olmasını nasip etsınn...
saol cnmm benm ewet pek grmedım cunkuu moralım cok bzuluo cok kfama tkıordummm benı anlamanızı ısterımmm sadeece googla bişiy yazınca kk cıkıodu yıne bkıp cıktımm cunku psıkolojım bozulmuştu artık ya bu seferde olmasssa dıe anlayın bni...
saol cnm bnm ınşş hepinızde yasarsınız bu mutluluguu....
neyse boş verelim gitsinopuyorumnanaktanbenı anlamanı ısterım fadiğimmm cunku hepimız yasadık bazı dönemler bunlarıı ya olmassaa bu sfer nolur yıkılırımmm...bynımı oyun oynuyarakkk zaman gecırtttırdım düşünmedım bebek yokmuş gıbı devam ettım anlayabılırmısın benı
KIZLAR YARIN YİNE KIZ KADEŞİM İÇİN DR GİDECEĞİZ BU AY AŞILAMA YAPCAKLAR BAKALIM YUMOŞLARI NASIL OMUŞ
İNŞŞ HER ŞEY YOLUNDA GİDERDE BU AY BEBİŞİNE KAVUŞUR :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşalalh canım...allah yardımcısı olsun...
inşallah bu ay onun da yüzü güler....
KIZLAR YARIN YİNE KIZ KADEŞİM İÇİN DR GİDECEĞİZ BU AY AŞILAMA YAPCAKLAR BAKALIM YUMOŞLARI NASIL OMUŞ
İNŞŞ HER ŞEY YOLUNDA GİDERDE BU AY BEBİŞİNE KAVUŞUR :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağol bıtanemmm amin inşşşş allahtan ümidinizi kesmeyın ben cok ınandımmm cok olumlu oldum ıns hep böle gider...
ewet bıtanemmm cok şükür zamanı geldı artıkkk allahh saglıklı hyrlı evlat olmasını nasip etsınn...
saol cnmm benm ewet pek grmedım cunkuu moralım cok bzuluo cok kfama tkıordummm benı anlamanızı ısterımmm sadeece googla bişiy yazınca kk cıkıodu yıne bkıp cıktımm cunku psıkolojım bozulmuştu artık ya bu seferde olmasssa dıe anlayın bni...
saol cnm bnm ınşş hepinızde yasarsınız bu mutluluguu....
amin inşşşşşşşşşşşşşşşAMİN CANIM İNŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
RABİM HEPİMİZE YAŞATSIN İNŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
neyse boş verelim gitsinopuyorumnanaktan
çok şükür güzel haberle geldin:teytey::teytey::teytey:
gidişin suskun olmuştu ama dönüşün muhteşem oldu:teytey:
tebrikler canımŞeniz
Seni çok iyi anlıyorum. İnsanın gerçekten çok psikolojisi bozuluyor. İyi ki uzaklaşmışsın canım. Şimdi herşey yolunda gider inşallah hergün yazarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?