AMİN İNŞŞŞŞŞamin inşşşşşşşşşşşşşşş
herkeseeeeeee butun ısteyen arkadaslarımaa saglıklıhyrlı ewlalar nasip etsın....
süpersin cnm benmmm cok tesekkur ederımmmmm ewet muhtesem bı haberle geldımmm..........inş sende böle güsel haber verırsın cnm bnm...
saol cnm benım benı anlayabıldıgıne sevındım..ewet cok bozuldu cok zor rabbım kımseye aratmasın yaaaa inşşş herşeyy ylunda olsun daa ben yazarımm....delikafadulden
İnşallah hayırlı haberler alırız canım senden. Burda hep beraber kutlarız bebişi.
tulinim inşallah evdeki testin yalan söylüyodur
can iso allah tamamına erdirip sağlıcakla kavuştursun bebişlerine canım
mr.gizmo canıminşallah herşey yolunda gider rabbim hayırlısıyla kavuşturur bebişlerine
mr gizmo arkadaşım inşallah sende pozitif sonuçları [/B]görürüsün tedavinde inşallah canım
mr gizmo canım hayırlısı olsun tatlım maşallah yumuşlar baya iyimiş allahım şimdi onların sağlıcakla döllenmesini nasip etsin sonrada göbüşüne konsun ve bebiş olsunlar canım sıkıca tutunsunlar annelerine canım allahım hakkında hayırlısını versin emeklerini boşa çıkarmasın canım
mr gizmo tedavin hayırlısıyla seni mutlu edecek bir şekilde sonuçlanır inşallah
hepinize teşekkür ederim canlarım.. Şeniz
eevveeeettt gelelim asıl meseleye..
bu sabah itibariyle finish düdüğü çaldı benim için kaydirigubbakcemile3
mutlu son kaydirigubbakcemile3 adet geldi kızlar..
erkende geldi 2 gün..
bakalım kistim ne kadarlıkmış yarında onu öğreneyim..
hayırlısını diledim demek ki buymuş..
Allah tüp tedavisini boşa çıkarmasın inş..
olmayan herkese bizlere de nasip etsin evlat sevgisini inş..
ben üzülmedim sizlerde üzülmeyin tamam mı kaydirigubbakcemile5
sağlık olsun.. Şeniz
fadiğim sonraki adet 30 ocak sanırım..
SELAM KIZLAR.HERKES İYİDİR İNŞ.BEN İKİ GÜNDÜR AZ KALDI BUNALIM GEÇİRECEM.EN YAKIN KOMŞUM ZEKİYE TEYZEYİ KAYBETTİK.AĞLAMAKTAN BİR HAL OLDUM.KIZLARININ YERİNE KENDİMİ KOYUYORUM DAYANILACAK GİBİ DEĞİL.ALLAHIM SABIR VERSİN.DÜN ANNEMİ ARADIM ANNE SAKIN ÖLME DEDİM.HİÇ DAYANAMAM DEDİM.GERÇEKTEN DAYANILACAK GİBİ DEĞİL YA ÇOK ÜZÜLDÜM ÇOK.GERÇEKTEN ÜÇ GÜNLÜK DÜNYA NE BİRİNİ ÜZMEYE DEĞER NE DE ÜZÜLMEYE DEĞER.AMA NE YAZIKKİ HAYATTAYKEN SEVDİKLERİMİZİN KIYMETİNİ BAZEN BİLEMİYOZ.ÇOK CANIM SIKKINDI,DR A GİDİNCE DR UN SÖYLEDİKLERİ MORAL OLDU BİRAZ.KONTROLÜM VARDI.GİTTİM ADET DÜZENSİZLİĞİNİ ATLATIYORUM GALİBA.İLAÇ FALAN YAZMADI.ÇOK İYİ DEDİ.%95 LERE KADAR DÜZELMİŞ DEDİ.SOĞAN KÜRÜ GERÇEKTEN İŞE YARADI GALİBA.ÇOK MUTLU OLDUM.İŞTE BÖYLE ARKADAŞLAR.SİZİNLE HEM ACIMI HEMDE MUTLULUĞUMU PAYLAŞMAK İSTEDİM.
CANLARIM ÖLÜMDEN BAŞKA HERŞEYİN ÇARESİ HEMEN HEMEN VAR.TEK İŞİN UCUNDA ÖLÜM OLMASINDA YETER.OHH BE BİRAZ RAHATLADIM .senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
hepinize teşekkür ederim canlarım.. Şeniz
eevveeeettt gelelim asıl meseleye..
bu sabah itibariyle finish düdüğü çaldı benim için kaydirigubbakcemile3
mutlu son kaydirigubbakcemile3 adet geldi kızlar..
erkende geldi 2 gün..
bakalım kistim ne kadarlıkmış yarında onu öğreneyim..
hayırlısını diledim demek ki buymuş..
Allah tüp tedavisini boşa çıkarmasın inş..
olmayan herkese bizlere de nasip etsin evlat sevgisini inş..
ben üzülmedim sizlerde üzülmeyin tamam mı kaydirigubbakcemile5
sağlık olsun.. Şeniz
fadiğim sonraki adet 30 ocak sanırım..
fadıkcım lısteye eklersen canım cornelıa35 hamıs
:teytey::teytey::teytey:
arkamahalle kısss nasılsın nerelerdesin görmüyorum seni hiç.
Slm Kızlar,
Oldu toplamam yatıyorum şimdi evde,biraz ağrım oldu ama sabaha geçeceğini düşünüyorum
23 yumoşum toplandı,ama kaçı düzgün yarın öğreneceğim
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorum...
**Tülinyim can çıkmadan ümit kesilmez demişler,kırmızıları görmeden olmaz olmaz deme
[ı]adapeli başınız sağolsun canım..[/ı]
[ı]allah mekanını cennet eylesin..[/ı]
canım başınız sağolsun. Okurken tüylerim diken diken oldu ben çok yakınımı kaybetmedim şimdiye kadar düşündüğümde bile çok kötü oluyorum allah korusun.
Adet düzensizliğinin düzelmesi çok süper canım inşallah en kısa zamanda mutlu haberlerini alırız.
canım başınız sağolsun
evet ölüm çok acı ama insanız işte unutuyoruz şu 3 günlük düya derdinden ölümün ne acı ve gerçek olduğunu
adepeli,başın saolsun canım,dediğin gibi ölüm hariç herşeyin çaresi bulunuyor....allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın:gitme:
Tülinyim,geçmiş olsun,hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun canım:saruboceq:
Cornelia35 tebrikler...a.s.
başınız sağolsun canım....
Adetin düzene girmesi de çok güzel...
herkesin hamile olmasına seviniyorum ama eski arkdaşlarıma daha çok.
çünkü uzun zaman dertleştik burada.
tulin canim zaten umutsuz baslamistin galiba
ama yinede saglik olsun bencede asilamda sans cok dusuk
allahim tupte yuzunu guldursun insallah
ne zaman baslayacaksin tedaviye
kizlar bende basliyorum allahin izni ile ile uzun protokol bu ay adetim geldiginde
can eylomum bende sana mesaj atcaktım sımdı...rapum aşağıdasın görüyorum tatlım nasıl gidiyo herşey yolundadır inşallah canıma.s.
can eylomum bende sana mesaj atcaktım sımdı...
mesajını yenı gordum..
ıyı gııdyor sımdılık hersey yolunda...
mesajında cok guzel dıleklerde bulunmusun..cok saol..
16 haftaya gırdık sayılır...
bır tane daha pıpılı gelcek
ruya gıbı :asigim:
ben bıle sasıyorum :kedi:
bıde hareketlerını hıssetsem
senınde az kalmıs gunun belllı oldumu..elımden geldıkce anneler topıgınden takıp etmeye calısıyorum senı.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?