Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
AMİN İNŞŞŞŞŞ
İnşallah hayırlı haberler alırız canım senden. Burda hep beraber kutlarız bebişi.

AMİN CANIM İNŞŞŞ
BENDE TEYZE OLURUM OOOOOOOHHHHHHH NE GÜZEL :lepi::lepi::lepi:

kızlar ben Çıkıyorum ıyı akŞamlar

mr gizmo arkadaşım inşallah sende pozitif sonuçları [/B]görürüsün tedavinde inşallah canım

mr gizmo tedavin hayırlısıyla seni mutlu edecek bir şekilde sonuçlanır inşallah

arkadaşlar herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim,
bugün kontrole gittim,ağrım vardı,acaba ohss diye yüreklerimiz hopladı ama çok şükür kan testi sonucu bişeyim olmadığı anlaşıldı
Çok şükür çok korktum kaydirigubbakcemile3
Öpüyorum herkesleri..

canım sen iğneylemi aşılama oldun?bide pko vardı dimi sende yanlış hatırlamıyorsam.

fadıkcım lısteye eklersen canım cornelıa35 hamıs
:teytey::teytey::teytey:

adepeli,başın saolsun canım,dediğin gibi ölüm hariç herşeyin çaresi bulunuyor....Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın:gitme:

Tülinyim,geçmiş olsun,hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun canım:Saruboceq:

Cornelia35 tebrikler...a.s.

arkamahalle kısss nasılsın nerelerdesin görmüyorum seni hiç.

selam canim iyilik sen nasilsin iste demistim ya canim cenaze gelen giden falan yeni yeni evde kalmaya basladim iste

sen nasilsin ne var ne yok onu okmaya calisiyordum

cornelia gozunuz aydin saglikli bir sekilde kucagina alman dilegi ile

tulin canim zaten umutsuz baslamistin galiba
ama yinede saglik olsun bencede asilamda sans cok dusuk
allahim tupte yuzunu guldursun insallah
ne zaman baslayacaksin tedaviye
kizlar bende basliyorum allahin izni ile ile uzun protokol bu ay adetim geldiginde

yumoslarin hayirli bir sekilde sana tutunurlar insallah sende hamile listesine gecersin

arka mahallle ve mrsgizmo tşkederımm kızlar ınşş sagolunnn allh szlerede nasip etsn ınşşş

[ı]adapeli başınız sağolsun canım..[/ı]
[ı]allah mekanını cennet eylesin..[/ı]

canım başınız sağolsun
evet ölüm çok acı ama insanız işte unutuyoruz şu 3 günlük düya derdinden ölümün ne acı ve gerçek olduğunu

canlarım çok teşekkür ederim,allah hepinizden razı olsun.rabbim herkesin isteğine göre versin.aminn.

tulinim canım geçmiş olsun gelen negatif sonuçlara üzülmenin zararından başka faydası olmadığını bizlerden iyi kimse bilemez canım en iyisi şöye düşünüp moralimizi düzeltmek sevinecek bişey çıkarmak kendimize
üç basamaktan biri gittiiiiiiiiii:dance: buda ancak sevinilecek bişey olmalı inşallah kalan iki basamağa sıra gelmeden bebişin çıkagelir yada gelmiycekse basamakları hop hop su gibi atlar bir an önce tüp bebek aşamasına gelip kavuşursun bebişine tatlım rabbim senide burdaki bütün arkadaşlarımıda sevindirsin inşallah herkese tattırsın rabbim o güzelliği

cornelia tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:

yeni smileleri gördünüzmü kızlar eyvahedigeldismile

boshayallersmile

bilmiyorumkismile

bayanssulusmile

alsanaalsanasmile

aklinialirimsmile

olumunekankayizsmile

ohaoldumsmile

guclubacismile

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

rapum aşağıdasın görüyorum tatlım nasıl gidiyo herşey yolundadır inşallah canıma.s.

herkesin hamile olmasına seviniyorum ama eski arkdaşlarıma daha çok.
çünkü uzun zaman dertleştik burada.

toz bezım canım aklıma ılk sızler gelıyorsunuz burdakı tum arkadslarım..
ınsallah sızlerınde mujdelı haberlerını alcaz..

arkamahalla canım hadı hayırlısı ınsallah bu son olur..
sende bu guzel mutluluga kavusursun

rapum aşağıdasın görüyorum tatlım nasıl gidiyo herşey yolundadır inşallah canıma.s.
can eylomum bende sana mesaj atcaktım sımdı...
mesajını yenı gordum..
ıyı gııdyor sımdılık hersey yolunda...
mesajında cok guzel dıleklerde bulunmusun..cok saol..
16 haftaya gırdık sayılır...
bır tane daha pıpılı gelcek
ruya gıbı :asigim:
ben bıle sasıyorum :kedi:
bıde hareketlerını hıssetsem
senınde az kalmıs gunun belllı oldumu..elımden geldıkce anneler topıgınden takıp etmeye calısıyorum senı.:1hug:

merhaba kızlar dün akşam çatlatma iğnemi oldum ben de bu yolda ufak ufak adımlarımı atmaya başladım rabbim hayırlısını nasip etsin heycanda yok değil hani kısmet saat hesabı yapıyorum düşünüdükçe düşünüyorum rabbim ol dedikten sonra olcak biliyorum ama umut işte benimki
tulny canım benim negatif sonucu almışsın rabbim bunu hayırlı görmüş inşallah gönlündeki biran önce seni bulur tüple yada doğal farketmez olsunda
cornalia canım tebrikelr nasıl oldu normalmi allah kucağına aldırmayı nasip etsin
rapunzelcim sendemi prens annesi olucan ne güzel bu topictekiler de hep erkek doğuruyorlar bizlerde kız yapalımda beşik kertmesi yapalım benimki espri işte rabbim sağlık sıhhatli nasip etsin herkesede bu duyguyu yaşatsın inşallah

canım canım canım Rapum
oğluşumuz oluyormuş
Gözünüz aydın.
Allahtan Caneylomun kızısı var.
yoksam topiği pipiler bastıydııııı.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…