amin canım inşallah daaha ilk aşamalarım bakalım kısmet
tek tavsiyem sana bunu hoş birşey gibbi düşünmen.
bu sürecin bile tadını çıkarmak lazım.
ben yapamadım çok pişmanım.
şu meşhur kısırından yap keyifle olur mu?
başka aşk meleği yok bizim topikte.evet benim için hoş bişey zaten ilkdefa izinleri koparttıp yumurta takibinie gittim çatlatma iğnesi yaptırdım hayal gibi geliyor bunlar canım artık kısmet sonucu güzel olsada olmasada zevkli bişey sende inşalllah biran önce bewbişlerine kavuşursun
ayrıca kısır yaparım ama çok meşhur değildir başka bi aşkmeleğiyle karıştırıyor olamayasın neyse canım ben çıkıyorum iyi akşamlar sana
canım sen iğneylemi aşılama oldun?bide pko vardı dimi sende yanlış hatırlamıyorsam.
Tülinyim,geçmiş olsun,hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun canım:Saruboceq:
tulin canim zaten umutsuz baslamistin galiba
ama yinede saglik olsun bencede asilamda sans cok dusuk
allahim tupte yuzunu guldursun insallah
ne zaman baslayacaksin tedaviye
kizlar bende basliyorum allahin izni ile ile uzun protokol bu ay adetim geldiginde
tulinim canım geçmiş olsun gelen negatif sonuçlara üzülmenin zararından başka faydası olmadığını bizlerden iyi kimse bilemez canım en iyisi şöye düşünüp moralimizi düzeltmek sevinecek bişey çıkarmak kendimize
üç basamaktan biri gittiiiiiiiiii:dance: buda ancak sevinilecek bişey olmalı inşallah kalan iki basamağa sıra gelmeden bebişin çıkagelir yada gelmiycekse basamakları hop hop su gibi atlar bir an önce tüp bebek aşamasına gelip kavuşursun bebişine tatlım rabbim senide burdaki bütün arkadaşlarımıda sevindirsin inşallah herkese tattırsın rabbim o güzelliği
merhaba kızlar dün akşam çatlatma iğnemi oldum ben de bu yolda ufak ufak adımlarımı atmaya başladım rabbim hayırlısını nasip etsin heycanda yok değil hani kısmet saat hesabı yapıyorum düşünüdükçe düşünüyorum rabbim ol dedikten sonra olcak biliyorum ama umut işte benimki
tulny canım benim negatif sonucu almışsın rabbim bunu hayırlı görmüş inşallah gönlündeki biran önce seni bulur tüple yada doğal farketmez olsunda
cornalia canım tebrikelr nasıl oldu normalmi allah kucağına aldırmayı nasip etsin
rapunzelcim sendemi prens annesi olucan ne güzel bu topictekiler de hep erkek doğuruyorlar bizlerde kız yapalımda beşik kertmesi yapalım benimki espri işte rabbim sağlık sıhhatli nasip etsin herkesede bu duyguyu yaşatsın inşallah
TÜLİN'cim canım benim canım benim
seni ben pek çok pek çok severim.olumunekankayizsmile
merhaba kızlar dün akşam çatlatma iğnemi oldum ben de bu yolda ufak ufak adımlarımı atmaya başladım rabbim hayırlısını nasip etsin heycanda yok değil hani kısmet saat hesabı yapıyorum düşünüdükçe düşünüyorum rabbim ol dedikten sonra olcak biliyorum ama umut işte benimki
tulny canım benim negatif sonucu almışsın rabbim bunu hayırlı görmüş inşallah gönlündeki biran önce seni bulur tüple yada doğal farketmez olsunda
cornalia canım tebrikelr nasıl oldu normalmi allah kucağına aldırmayı nasip etsin
rapunzelcim sendemi prens annesi olucan ne güzel bu topictekiler de hep erkek doğuruyorlar bizlerde kız yapalımda beşik kertmesi yapalım benimki espri işte rabbim sağlık sıhhatli nasip etsin herkesede bu duyguyu yaşatsın inşallah
canım canım canım Rapum
oğluşumuz oluyormuş
Gözünüz aydın.
Allahtan Caneylomun kızısı var.
yoksam topiği pipiler bastıydııııı.delikafadulden
hadi hayırlısı canım...tulin canim zaten umutsuz baslamistin galiba
ama yinede saglik olsun bencede asilamda sans cok dusuk
allahim tupte yuzunu guldursun insallah
ne zaman baslayacaksin tedaviye
kizlar bende basliyorum allahin izni ile ile uzun protokol bu ay adetim geldiginde
çok şükür canım....arkadaşlar herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim,
bugün kontrole gittim,ağrım vardı,acaba ohss diye yüreklerimiz hopladı ama çok şükür kan testi sonucu bişeyim olmadığı anlaşıldı
Çok şükür çok korktum kaydirigubbakcemile3
Öpüyorum herkesleri..
günaydın kızlarr.tulinim hayırlısı tatlım inş melegin çok bekletmicek senide,corneacım canım çok sevindim adına rabbim tamamına erdirsin inş .
tulinim canım geçmiş olsun gelen negatif sonuçlara üzülmenin zararından başka faydası olmadığını bizlerden iyi kimse bilemez canım en iyisi şöye düşünüp moralimizi düzeltmek sevinecek bişey çıkarmak kendimize
üç basamaktan biri gittiiiiiiiiii:dance: buda ancak sevinilecek bişey olmalı inşallah kalan iki basamağa sıra gelmeden bebişin çıkagelir yada gelmiycekse basamakları hop hop su gibi atlar bir an önce tüp bebek aşamasına gelip kavuşursun bebişine tatlım rabbim senide burdaki bütün arkadaşlarımıda sevindirsin inşallah herkese tattırsın rabbim o güzelliği
cornelia tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:
yeni smileleri gördünüzmü kızlar eyvahedigeldismile
boshayallersmile
bilmiyorumkismile
bayanssulusmile
alsanaalsanasmile
aklinialirimsmile
olumunekankayizsmile
ohaoldumsmile
guclubacismile
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
yeter yakaladım senı burdasın dımı
kızlar ben bu dr gideceğim kardeşim içöin dualarınızı eksik etmyin
inşş güzel haberlele dolu bir gün olsun]
Günaydın kızlar. Size kendimi hamile sandığım bir anımı anlatmak istiyorum. Kesin hamileyim bu ay diyordum adetimede daha 4 veya 5 gün vardı kan testi yaptırmaya gittim. Birazda rahatsızdım birde dahiliyeden randevu aldım. Dahiliyeye girmeden testin sonucunu aldım muayneye girmek için beklerken sonuca baktım tabi ki negatif o kadar çok inandırmışım ki kendimi şok oldum dondum kaldım. Dahiliyedeki kız bana seslendi ben şok halde doktarın odasına girdim. Doktara neyim olduğunu zor zar anlattıktan sonra doktor muayne masasına oturmamı istedi. Ben oturdum ve doktor hiçbirşey demeden soyunmaya başladım:)). Doktor bana baktı önce boğazınıza bir baksaydım dedim Allahım ne rezil birgündü. O günden sonra bir daha gebelik tahlil yaptırmadım son oldu.:))
dularımız sizinle canım....kızlar ben bu dr gideceğim kardeşim içöin dualarınızı eksik etmyin
inşş güzel haberlele dolu bir gün olsun]
canım ya...Günaydın kızlar. Size kendimi hamile sandığım bir anımı anlatmak istiyorum. Kesin hamileyim bu ay diyordum adetimede daha 4 veya 5 gün vardı kan testi yaptırmaya gittim. Birazda rahatsızdım birde dahiliyeden randevu aldım. Dahiliyeye girmeden testin sonucunu aldım muayneye girmek için beklerken sonuca baktım tabi ki negatif o kadar çok inandırmışım ki kendimi şok oldum dondum kaldım. Dahiliyedeki kız bana seslendi ben şok halde doktarın odasına girdim. Doktara neyim olduğunu zor zar anlattıktan sonra doktor muayne masasına oturmamı istedi. Ben oturdum ve doktor hiçbirşey demeden soyunmaya başladım:)). Doktor bana baktı önce boğazınıza bir baksaydım dedim Allahım ne rezil birgündü. O günden sonra bir daha gebelik tahlil yaptırmadım son oldu.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?