Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar biliyorsunuz nevrosky arkadaşımız bir süre listelere bakamayacak.
Bu yüzden şimdilik küçük bir liste yapalım dedik…
Nevrosky arkadaşımızın en son 28-08-2009 tarihindeki listeye burdan göz atabilirsiniz…
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-7715.html
Çünkü çok uzun olduğu için,bu listedeki her şeyi yeni listemize yazamayacağım…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

turkbayragiLıSTEMıZZZZ(Erkek ınfertilitesi)turkbayragi

nazz81---03 Ocak---sayı ve morfoloji--- keçiboynuzu kürü pekmezi ve tribulus adında karışım
ecemnurr---03-Ocak---sayı ve hareket,---doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü, E vitamini, çakşır otu, arı poleni, bal
meryem42---6 Ocak---Sayı---Doğal yoldan(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarı
ARKAMAHALLE---08 Ocak---sayı---doğal yoldan
beyzanur55---10 Ocak---hareket (eşi 2007 de varikasel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(1. aşılama başarısız)---evicap , keçi boynuzu
melony---13 Ocak---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---E vitamini,keçib.kürü,selenyum,çinko,üzüm çekirdeği ekstersi
zencefill---13 Ocak---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 Tüp Bebek Denemesi,döllenme olmadığı için yarıda kaldı)---Klomen,evicap,pentox(artık ilaç kullanmıyolar)
HARZEM---16 Ocak---Azosperm---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
esra1989---16 Ocak---???---(1. aşılama başarısız)---keçiboynuzu k.
yabangülüm.---16 Ocak---Morfoloji---Doğal yoldan---???
kelebek_1974---16 Ocak---hareket ve morfoloji (kasım 2009 da eşi ameliyat olmuş)---???
eftalya_35 ---19 Ocak---hareket varikosel(1eylül ameliyat tarih ---Doğal yoldan---keçiboynuzu kürü, evicap kullanıyor
Fadik---19 Ocak---Sayı va Hareket---Varikosel(15 Temmuz 2008 de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçib. Kürü,E vitamini
UykucuSirine---20 Ocak---Hareket ve Morfoloji---normal yoldan---(2 Aşılama,1 tüp bebek başarısız,1 Tüp Bebek karnında öldü)
ozlem82do---20 Ocak---Hareket---Doğal yoldan---(2. Aşılama, 1. tüp bebek başarısız)
umudunukaybetme---20 Ocak---azosperm---???
fatıma zehra---22 Ocak---morfoloji---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz(fatımada da çikolata kisti var)
aşk_meleği---22 Ocak---Hareket ve Morfoloji(1 sene önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
yeteeeeer---22 OcakSayı ve Hareket---Doğal yoldan (2 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçib.Kür.,Aktardan karışım
Mrs.Gizmo---23 Ocak---Morfoloji---Tüp bebek tedavisin de(1 başarısız aşılama)-Vitamin Takviyesi
aymes---25 Ocak---Sayı ve Hareket---Ocak'ta ameliyat oldu---Doğal yoldan(1.Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçib.kürü,3 ay klomen kullandı
serenalar---26 Ocak---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
sidelya01---29 Ocak---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçib.kürü,çörekotu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
ayse57---29 Ocak---Morfoloji,varikosel (Kendisinde de PKO var)---doğal yoldan---(4 Aşılama ve 7 Tüp Bebek başarısız , 2 Tüp Bebek düşük)---???
almira85---30 Ocak---sayı ve hareket---doğal yoldan---keçiboynuzu-havuç kürü-çinko bulunan sebzeler-klomen-antibiyotik (azitro 3 tane)
tuliny---30 Ocak---Sayı,hareket,morfoloji (Nisan-2008 de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental(artık ilaç kullanmıyor)
adepeli---=3 Şubat---sayı,hareket ve morfoloji---doğal yoldan---keçib.k.,klomen, evicap,L-arginine,fındık, fıstık ballı süt ,patlamış mısır,ceviz,kuru siyah üzüm ara sıra kabak çekirdeği

butterfly 's'---???---Azosperm---doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,3 tüp bebek başarısız)---???
mavimenekse---???---azo spermi---doğal yoldan---(???)---endol, trental,proxeed plus
nergis55---???---Morfoloji---3. aşılama tedavisinde---(2. Aşılama Tedavisi başarısız)---Çinko,e vitamini,selenyum,folik asit
surayn ---???azosperm---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla)---(1. tüp bebek karnında öldü)
parlak87---???---sayı,varikosel---normal yoldan---???
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---Klomen kullanıyor(Doğal)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal
papatyaa10---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (1Tüp Bebek başarısız)---???
Gokkbb--- ???---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini,çakşır otu çayı,siyah kuru üzüm
sevvalzeynep---???---azosperm---doğal yoldan---(3 tüp bebek denemesi başarısız)keçib.kürü,arı sütü
zehra.tugba---???---???---???---???
lalin80---???---sayı,hareket,morfoloji---tüp bebek tedavisinde---
becun---??? ---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
gulce8484---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1.aşılama başarısız)
arzu0000--- ???--- morfoloji--- doğal yoldan--- keçiboynuzu kürü---
cankiz84---???---???---tüp bebek tedavisinde---???
maviumutolsun---???---Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız,doğal yoldan 1 düşük)
mavioje---???---varikosel,eşi 2008 aralıkta ameliyat oldu---doğal yoldan---(3 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız)---keçiboynuzu arı poleni,fındık,fıstık
minos---???---Sayı---doğal yoldan(3. Aşılama başarısız)---???
leylmelek---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspinsız)---???
ftsedp---???---(bir aşılama başarısız)
aysen_34---???---hareket---doğal yoldan---keçi b. kürü,pekmezi,havuç suyu,arı sütü
gulem---???---Hareket ve morfoloji---proxeed plus,keçiboynuzu tozu,ısırgan tohumu,bal,polen,arı sütü
Ceylin_naz---???---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
bafo---???---morfoloji ve hareket---???
samsak---???---azo sperm---doğal yoldan---(1. tüp bebek denemsi yarım kaldı, tese ameliyatında sperm bulunamadı)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

duygu2008---30-Ekim-2009---arkadaşımız doğal yoldan hamile:teytey:
PinkRose---???
saboli---???

Son düzenleme:
ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (06-01-2010 -Çarşamba)

:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LİSTE (Erkek İnfertilitesi) ::hooray:

65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)

66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)

67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)

68.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)

69.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)

70.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???

71. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)

72.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---

73.hamişşimiz---liyadora(AdaEge)---15-11-2009---Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle---(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2. Tüp Bebek başarısız)

74.hamişşimiz---canzi3445---24-Aralık-2009---Doğal yoldan---sayı hareket ve morfoloji---(doğal yoldan 1 erken doğum)

75.hamişşimiz---surayn ---08-Aralık-2009---tüp bebek tedavisiyle(dondurulmuş)---azo sperm---(1. tüp bebek karnında öldü)

76. hamişşimiz---laluz24z---19-Aralık-2009---doğal yoldan(ilaçsız yumurta takibiyle)---Morfoloji---(Doğal yoldan bir düşük)

77. hamişşimiz---cornelia35---05-Ocak-2009---tüp bebek tedavisi---Morfoloji

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

canzi3445 arkadaşımız doğal yoldan maşallah mücizesine kavuştu:teytey:
mucize diyorum çünkü değerler gerçekten iyi değildi ve tüp bebek hazırlığı yapıyorlardı...
rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin(aminn)

surayn arkadaşımız dondurulmuşla hamile :teytey:

laluz24z arkadaşımız bu ay ilaçsız yumurta takibi yapmıştı....ve hamile:teytey:

cornelia35 arkadaşımız 1. tüp bebek tedavisiyle hamiş:teytey:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:

lalin80---???---tüp bebek tedavsi :Saruboceq:
cankiz84 ---???---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
mrs.gizmo---23-Ocak---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:

LİSTEDE İSMİ OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARİHLERİNİZİ VERİRMİSİNİZopuyorumnanaktan

TOPİĞİMİZE YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSİNE HOŞGELDİNİZ DİYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LİSTEMİZE GİRMEK İSTEYENLER VARSA BİLGİLERİNİ
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERİP
BENDE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM DİYE BELİRTMELERİNİ İSTİYORUM...

canlarım hepinize teşekkürler iyi dilekleriniz için hepimizin isteği arzusu bir sırası gelen muradını alıyor inşallah bizlerede o muradlardan nasip olur
yetercim seninde tedavin hayırla sonuçlanır inşallah
tozbezim canım evet ben bu topicteki tek aşkmeleğiyim biara kısırlar yaparıszda yeriz inşallah ayrıca katılıyorum sana yumurtayı ekranda görmek bile heycanldırıyor insanı daha büyük heycanlar yaşamak dileğimiz

kelebikim kızlara katılıyorum gülmekle ağlamak arası bişey seninki rabbim daha fazla şaşırtmadan bebişlerimizi nasip eder inşallah
mrs.gizmo canım seninde tedavin hayırlı olsun memorialde tedavi görüyordun heralde okmeydanındaysa bende onun karşısında çalışıyorum buralara gelirsen uğra da bi çayımı iç tanışmış oluruz

Merhaba Arkadaşlar,
Biz geçen hafta Kaan Hocaya kontrol gittik.Sperm sonuçlarında hiçbir değişiklik yok.300.000 ve hareketsiz.Ben bu ayı aşılama ile değerlendireyim diye düşünüyordum ancak vazgeçtim.Biraz da olsa artmış olsa denerdim ama beni motive edecek bir sonuç yok ortada.
Biz haziran ayında tüp bebek yaptırmaya karar verdik.Bu sırada Kaan hocanın verdiği ilaçlara devam edecek.Mart ayında yeniden kontrole gideceğiz.Kaan hoca eşimden generik test de istedi.Bu ay içerisinde onu da yaptıracağız.Trental ve endol'e ek olarak Proxeed plus da kullanmamızı tavsiye etti.Ancak ben ondan da sonuç alabileceğimizi düşünmüyorum.En az 6 ayda etki ediyormuş, bu durumda ilacın maliyeti 1.200 lira tutacak.Onu yerine ilaçsız kendi yumurtamla tüp bebek denerim.Neredeyse aynı para.
Buradan hamile arkadaşları tebrik ediyorum:) onlardan ricam tüp bebek tedavilerini hangi merkezde yaptırdıklarını yazmaları...
Herkese iyi bir hafta diliyorum...

aşılamayı iptal etmekye iyi yapmışsın canım...
sizin değerlerle aşılama imkansız gibi...
evet ya Proxeed baya biraz tuzlu oluyor...o yüzden çoğu arkadaş kullanmak istemiyor...
aslında kesin çözüm olacağını bilsek hepimiz kullnırız ama öğle bir garantiside yok...

anladığım kadarıyla haziranda müsait olacağınız için ozamana karar verdiniz....
hayırlısı olsun inşallah...

canım kaan hocanın eşinden istediği genetik testin adını yazarmısın...
ben de merak ettim...

arka mahallle ve mrsgizmo tşkederımm kızlar ınşş sagolunnn allh szlerede nasip etsn ınşşş

amin canim tesekkurler sen hangi merkezde denemistin

amin canim benim amin insallah

TÜLİN'cim canım benim canım benim
seni ben pek çok pek çok severim.olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet yeni smiley lar ne guzellllllll
boshayallersmilebayanssulusmilebayanssulusmile
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ohaoldumsmileeyvahedigeldismilebilmiyorumkismile

evet kizlar benimki uzun protokol yine cok giciklar cokkkkkkkkkkkkkk
lutfen benden dualarinizi eksik etmeyinnnnnnnnn

Şu an ofisyeyim.Eve gidince yazarım.Bizim raporumuz yok, 1,5 yıllık evliyiz.O nedenle kesin sonuş alabileceğimizi bilmediğimiz bir ilaca 1.200 lira vermek masraflı.Haziran ayında yaptırmak istememiz ikimiz de akademisyeniz ve dönem bitmesini bekleyelim dedik.dönem ortasında yoğun oluyoruz. stres vs. olumsuz etkiler belki diye öyle düşündük.Kaan hoca ilaçları kullanmamızı söyledi. Doğal yoldan olabileceği konusunda hala umutlu.Ben de doğal yoldan olması konusunda umut kalmadı.Çünkü eşim larginine, polenli ballı macun, selenyum, çinko, evicap, keçi boynuzu vs. gibi birçok şey kullandı.gerçi devam etsek uzun vadede etkisi olur belki ama tüm bu süreç yorucu ikimiz için de.Tüp bebek için merkez araştırmaya başlayacağım.

Merhaba Canım,
Opum yapıldı transferimi bekliyorum ama daha hangi gün yapılacağı belli değil:)
Sen de başlıyormuşsun allah kolaylık versin :içelim:

tesekkurler canim basliyorum allahin izni ile bakalim neler olacak bu sefer
benim her defasinda bi sorun cikiyordaaaaaakaydirigubbakcemile3

sanslisin ankarada cok iyi merkezler var
hakkinizda hayirlisi olsun
tabi allahtan umit kesilmez en imkansiz dedigimiz insanlar dogal yoldan hamile kaldi
:Saruboceq:

Ankarada erkek infertilitesi konusunda başarılı merkezler hangileri? Bilgi sahibi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

evet kizlar benimki uzun protokol yine cok giciklar cokkkkkkkkkkkkkk
lutfen benden dualarinizi eksik etmeyinnnnnnnnn
bu sefer herşey yolund agider inşallah canım....

tamam canım sonra yazarsın...
evet tüp bebek te her istediğimizde aniden yapılmıyor...tabiki kendimiizde ayarlamamız lazım:...
canım haziranada az kaldı sayılır....ozamana kadar hem merkez bakarsınız hemde eşin gereken testleri yapar ve hazırlanırsınız...
canım benim merkez konusund abilgim yok...
rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın...

canylom aşk melegiii sıdelya saolun kızlarallah razı olsun ılk tüp bebek denememdii izmrde smrna art tup bebek merkezı bana hayallerımı werdı gerckten super bı merkez ılgı alakaa herşey dört dörtlüktüü alllah butun ısteyen arkadaslarımada nasıp etsın ınsallah..
tülincim adet oldugunu yenı ögrendım hayrlısı olsunnn ıns baska sefere allahım senınde yuzunu guldurur allah emeklerımızı boş cıkarmasın ama tedavı olup asılama felan yapıpp sonucun negatıf olması tabıkıı bızlerı kahredıo sabır zamanıı gelınce ınss kavusacan rabbbımm kımseye aratmasın cok zor...

ASOS--25/12/2009---sayı,hareket ve morfoloji---tıbbi herhangi bir girişime başlanmadı---keçiboynuzu kürü,pycnogenol(solgar),zencefil-havlıcan-zerdeçal-darülfülfül-tarçın-karanfil karışımı çayı,ace plus,selenyum ,koç yumurtası,çinko. ben de listeye girmek istiyorum.

Ankarada erkek infertilitesi konusunda başarılı merkezler hangileri? Bilgi sahibi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

slm canım inşallah tedaviniz size bebişinizi getirir,
ben ankarada anatolia da yaptırmıştım tedavimi,
ilk tedavimde ikizlerime hamile kaldım çok şükür,
benim eşimde de sayı ve hareket yanında morfoloji sorunu vardı
aynı zamanda bende de vardı birkaç sorun,
eğer gidersen bülent beyi tavsiye ederim,
ama zamanınız çokmuş henüz, iyice bir araştır yinede
Rabbim yardımcınız olsun...

slm kizlar nasilsiniz cok ozledim sizi turkiyeye geldik ama net bulamadim giremiyorum simdi hastanedeyiz ordan girebildim cepten
allahin izniyle yarin ignelere basliyorum tedavim kisa protokol
dualarinizi eksik etmeyin
yeni hamislere allahim tamamina erdirsin
kendinize iyi bakin allaha emanet olun

slm kızlar, nasılsınız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…