Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tedavin hayirli olsun canim bu sefer basarcaksin sonuna kadar

evet kizlar benimki uzun protokol yine cok giciklar cokkkkkkkkkkkkkk
lutfen benden dualarinizi eksik etmeyinnnnnnnnn

canım her zaman dualarımda vardın ama
şimdi dahada çok edicem inşallah bu sefer sorunsuz bi şekilde
tedavin tamamlanır ve hamiş kalırsın sonunda
Allah yardımcın olsun

canım çok ama çok tebrik ederim seni :lepi:
ilk denemede hamiş kaldın ne kadar güzel
Allah sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah sana
darısıda bizim başımıza tabiki

uzun zamandır halay çekmemiştim ondanda çok kilo aldım zaten biraz oynıyım bu güzel haberi kutlamak lazım dimi

:teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey: sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito :sm_cool:

meryemcim demek iğnelere başlıyosun oh ne güzel valla
bu aralar tedaviler çoğaldı hamiş haberleride sırayla gelir inşallah
Allah yardımcın olsun canım
yüzünü güldürsün inşallah:Saruboceq:

toz bezim canım altta gördüm seni nasılsın görüşemiyoz uzun zamandır seninlede artık çok sık giremiyom girmişken herkese yazıyım dedim bi görseniz halimi motor takmış gibi halel acele yazmaya çalışıyom yakalanmıyım diye.

bu arada arkamahallemde beklirtmiş yeni smileler çok güzel gerçekten bayıldım

canım her zaman dualarımda vardın ama
şimdi dahada çok edicem inşallah bu sefer sorunsuz bi şekilde
tedavin tamamlanır ve hamiş kalırsın sonunda
Allah yardımcın olsun

tesekkurler canim benim
insallah bu yil bizim yilimiz olurrrrrrrrrrr:Saruboceq:

slm canım bebişler nasıl iyilermi
Allahım ne güzel biri kız biri erkek
tam hayallerimdeki gibi
çok sevindim senin adınaboshayallersmile

Canım iyiyim sağol sen nasılsın?
Allah razı olsun bitanem
benimde hep dualarımdasınız rabbim en kısa zamanda hepinize nasip eder inşallah
Allahım gönlüne göre versin canım...:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Allah razı olsun bitanem

ne kadar guzel masallah canim rabbim sag salim ikisinide kucagina almayi nasip etsin
bende bi kiz bi erkek istiyorum banada dua et canim

ne kadar guzel masallah canim rabbim sag salim ikisinide kucagina almayi nasip etsin
bende bi kiz bi erkek istiyorum banada dua et canim

etmezmiyim canıııım Rabbim hepinize ve isteyen herkese ikiz ikiz göndersin bebişlerini innnnnşallaaaaah :Saruboceq:
dualarım sizinle tatlım
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

slm arkadaslar nasilsiniz?
benden iyilik, cuma gunu icin biraz stres yapmaya basladim, tup bbek'te yumurta toplaminda hep lokal anestezi yapildi, safra kesesi ameliyati icin genel anestezi yapilacak, ameliyattan cok anestezi beni biraz korkutuyo...:1ninca:
buarada benim internet sirketi degisiyo, bu yuzden kac gundur giremiyorum suanda laptopu aldim annemlerdeyim, 20ocakta eve tekrar baglanacak, bu yuzden sizlerden istemeyerek ve uzulerek uzak kalacam,

slm canım boşuna stres yapma, benimde ameliyatımda genel anestezi yapılmıştı, bence lokalden daha iyidir, hiç lokal anestezi yapılmadı bana ama en azından genelde uyuyosun hiçbişeyin farkında değilsin zaman hemen geçiyo uyanıyosun herşey bitmiş oluyo, sadece tek sıkıntısı biraz sırt ağrısı ve miğde bulantısı yapıyo bunlarda anestezinin bi sorun çıkarmadığını gösteriyo, ben bulantıdan rahatsız oldum bulantı iğnesi istemiştim hemşire bana anestezinin vücuttan atılması için bulantının olmasını istiyoruz dedi oyüzden iğne yapmadı, ertesi günde gayet rahattım, üstelik ben hem alttan hem karından aynı anda ameliyat olmuştum,
bence rahat ol
şimdiden geçmiş olsun boşuna stres yapma göreceksin herşey çabucak ve sıkıntısız geçecek...:lepi:

sagol canim, lokal anestizeden ayilmak bilke zor olmustu genel nasil olur diye dusunuyorum, neyse zaten safra taslarimida bulanti yaptigi icin ameliyat oluyorum son olarakta anestezi bulantisinada katlanirim artik:sinifsinif:
seninde bebisler bi kiz bi oglanmis bi tasla iki kus vurdun, rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim

Amin canım sağol inşallah en kısa zamanda rabbim senin meleklerinide gönderir :Saruboceq:
ewet ayılmak biraz zor oluyo, gözlerin bi açılıyo bi kapanıyo, ben karın ağrımdan dolayı gözümü açmak istemiyodum, ama uzun sürmedi 5-10 dakika içinde kendime gelmiştim
ben yuurta toplamada da genel anestezi alıştım ondan daha kolay uyandım inşallah bi sıkıntın olmaz canım tekrar geçmiş olsun... opuyorumnanaktan

insallah canim, benim ameliyattan sonrada esimde cift tarafli varikosel ameliyati olacak, herhalde 2010 sonuna dogru tekrar tupbebek tedavisine baslariz

insallah canim, benim ameliyattan sonrada esimde cift tarafli varikosel ameliyati olacak, herhalde 2010 sonuna dogru tekrar tupbebek tedavisine baslariz

hadi bakalım inşallah 2010 hayırlı olur senin içinde bebişin annesini daha fazla bekletmez canım kaydirigubbakcemile5

erhaba kizlar bir hamisimiz varmis cornelia35 tebrik ederim Allha sagsaglim kucaginiza almanizi nasip etsin insallah

benden henuz bir degisiklik yok kizlar 14 ocakta randevum var doktorda
bakalim ne konusucaz tekrar testlerimizi yapicaz gunboyu orada olucakmisiz
ogleden once esim icin ogleden sonrada benim icin sonuclar ayni gun cikicak onlari degerlendiricek iste
sayi insallah yukselmistir
bende kilo vermeye basladim sukurler olsun
sorunum suki hala adet olamadim adet sokturucu 4 gun once bitti ama gelen giden yok gecen gun sancim oldu ama yine gelmedi
korkuyorum ben yaaa
insallah kotu birsey yoktur aklima tek birsey geliyor

tesekkurler canim benim
insallah bu yil bizim yilimiz olurrrrrrrrrrr:Saruboceq:

inşallah canım 2010 bizim yılımız olsun artık

Allah razı olsun bitanem

bende iyiyim çok şükür canım
Allah sendende razı olsun
inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir

selam canım ameliyat olucağını bilmiyodum
yeni öğrendim ben çok geçmiş olsun
Allah yardımcın olsun ben gep genel anestezi aldım
hiç endişelenme korkulacak bişey yok

sagoll cnm arkadasım benım allhım sızlerınde yuzlerını guldursun inşşşşş......ewet ılk denemede oldu ınş keseyı ve klp atısınıda duyarzda rahatederım cok korkuym...ınşş cnm tek temennım o saglıklı hamılelık ıns hersey srunsuz gecer hamıle olmakla bıtmıyo iş işte tedırgınlık hep varr...ya bişiy olursa diye...ınşşş 2010 da kımse klmıcakkk herkes hamiş olucak 2010 bzmmm yılımız kızlar cok calışın cok dua edın alllhh emeklerımızı boşaa cıkarmasınnn.....

tşkür edrımmm mınoşcum cok saolll alllh sanada kolylık versn ınşşşş inşşş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…