slm kizlar nasilsiniz cok ozledim sizi turkiyeye geldik ama net bulamadim giremiyorum simdi hastanedeyiz ordan girebildim cepten
allahin izniyle yarin ignelere basliyorum tedavim kisa protokol
dualarinizi eksik etmeyin
yeni hamislere allahim tamamina erdirsin
kendinize iyi bakin allaha emanet olun
evet kizlar benimki uzun protokol yine cok giciklar cokkkkkkkkkkkkkk
lutfen benden dualarinizi eksik etmeyinnnnnnnnn
canylom aşk melegiii sıdelya saolun kızlarallah razı olsun ılk tüp bebek denememdii izmrde smrna art tup bebek merkezı bana hayallerımı werdı gerckten super bı merkez ılgı alakaa herşey dört dörtlüktüü alllah butun ısteyen arkadaslarımada nasıp etsın ınsallah..
tülincim adet oldugunu yenı ögrendım hayrlısı olsunnn ıns baska sefere allahım senınde yuzunu guldurur allah emeklerımızı boş cıkarmasın ama tedavı olup asılama felan yapıpp sonucun negatıf olması tabıkıı bızlerı kahredıo sabır zamanıı gelınce ınss kavusacan rabbbımm kımseye aratmasın cok zor...
slm kizlar nasilsiniz cok ozledim sizi turkiyeye geldik ama net bulamadim giremiyorum simdi hastanedeyiz ordan girebildim cepten
allahin izniyle yarin ignelere basliyorum tedavim kisa protokol
dualarinizi eksik etmeyin
yeni hamislere allahim tamamina erdirsin
kendinize iyi bakin allaha emanet olun
slm kızlar, nasılsınız???
canım her zaman dualarımda vardın ama
şimdi dahada çok edicem inşallah bu sefer sorunsuz bi şekilde
tedavin tamamlanır ve hamiş kalırsın sonunda
Allah yardımcın olsun
slm canım bebişler nasıl iyilermi
Allahım ne güzel biri kız biri erkek
tam hayallerimdeki gibi
çok sevindim senin adınaboshayallersmile
Canım iyiyim sağol sen nasılsın?
Allah razı olsun bitanem
benimde hep dualarımdasınız rabbim en kısa zamanda hepinize nasip eder inşallah
Allahım gönlüne göre versin canım...:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
ne kadar guzel masallah canim rabbim sag salim ikisinide kucagina almayi nasip etsin
bende bi kiz bi erkek istiyorum banada dua et canim
slm arkadaslar nasilsiniz?
benden iyilik, cuma gunu icin biraz stres yapmaya basladim, tup bbek'te yumurta toplaminda hep lokal anestezi yapildi, safra kesesi ameliyati icin genel anestezi yapilacak, ameliyattan cok anestezi beni biraz korkutuyo...:1ninca:
buarada benim internet sirketi degisiyo, bu yuzden kac gundur giremiyorum suanda laptopu aldim annemlerdeyim, 20ocakta eve tekrar baglanacak, bu yuzden sizlerden istemeyerek ve uzulerek uzak kalacam,
sagol canim, lokal anestizeden ayilmak bilke zor olmustu genel nasil olur diye dusunuyorum, neyse zaten safra taslarimida bulanti yaptigi icin ameliyat oluyorum son olarakta anestezi bulantisinada katlanirim artik:sinifsinif:
seninde bebisler bi kiz bi oglanmis bi tasla iki kus vurdun, rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
insallah canim, benim ameliyattan sonrada esimde cift tarafli varikosel ameliyati olacak, herhalde 2010 sonuna dogru tekrar tupbebek tedavisine baslariz
tesekkurler canim benim
insallah bu yil bizim yilimiz olurrrrrrrrrrr:Saruboceq:
Canım iyiyim sağol sen nasılsın?
Allah razı olsun bitanem
benimde hep dualarımdasınız rabbim en kısa zamanda hepinize nasip eder inşallah
Allahım gönlüne göre versin canım...:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
slm arkadaslar nasilsiniz?
benden iyilik, cuma gunu icin biraz stres yapmaya basladim, tup bbek'te yumurta toplaminda hep lokal anestezi yapildi, safra kesesi ameliyati icin genel anestezi yapilacak, ameliyattan cok anestezi beni biraz korkutuyo...:1ninca:
buarada benim internet sirketi degisiyo, bu yuzden kac gundur giremiyorum suanda laptopu aldim annemlerdeyim, 20ocakta eve tekrar baglanacak, bu yuzden sizlerden istemeyerek ve uzulerek uzak kalacam,
canım çok ama çok tebrik ederim seni :lepi:
ilk denemede hamiş kaldın ne kadar güzel
Allah sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah sana
darısıda bizim başımıza tabiki
uzun zamandır halay çekmemiştim ondanda çok kilo aldım zaten biraz oynıyım bu güzel haberi kutlamak lazım dimi
:teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey: sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?