sagoll cnm arkadasım benım allhım sızlerınde yuzlerını guldursun inşşşşş......ewet ılk denemede oldu ınş keseyı ve klp atısınıda duyarzda rahatederım cok korkuym...ınşş cnm tek temennım o saglıklı hamılelık ıns hersey srunsuz gecer hamıle olmakla bıtmıyo iş işte tedırgınlık hep varr...ya bişiy olursa diye...ınşşş 2010 da kımse klmıcakkk herkes hamiş olucak 2010 bzmmm yılımız kızlar cok calışın cok dua edın alllhh emeklerımızı boşaa cıkarmasınnn.....
Tşkür edrımmm mınoşcum cok saolll alllh sanada kolylık versn ınşşşş inşşş....
inş canım rabbim yardımcınız olsun inş
sağolun kızlar allah razı olsun
dularımız sizinle canım....
Canım ya...
Gerçekten gülsek mi ağlasak mı bilemiyorum...
--------------------------------------------------------------------------------------------
günaydın güzeleropuyorumnanaktan
evet kizlar benimki uzun protokol yine cok giciklar cokkkkkkkkkkkkkk
lutfen benden dualarinizi eksik etmeyinnnnnnnnn
[ı]yetercim nasıl geçti canım doktor işiniz herşey yolunda mı şimdilik..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]cornim sağol canım bakalım kısmette ne zaman var..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]meryemcim allah yardımcın olsun..[/ı]
[ı]inş sonu güzel olsun canım..[/ı]
[ı][/ı]
[ı][/ı]
[ı]bende gittim bugün doktora..[/ı]
[ı]kist yokmuş çok şükür..[/ı]
[ı]ama tedavi 1 ay ileri gitti..[/ı]
[ı]bu ay başlıyacaktım doğum kontrole önümdeki adete kaldı..[/ı]
[ı]sonrakinde de iğneler..[/ı]
[ı]hayırlısı artık..[/ı]
canım benim bilirim o hallerieyvahedigeldismiletoz bezim canım altta gördüm seni nasılsın görüşemiyoz uzun zamandır seninlede artık çok sık giremiyom girmişken herkese yazıyım dedim bi görseniz halimi motor takmış gibi halel acele yazmaya çalışıyom yakalanmıyım diye.
çok sevindim kararınıza canım .tesekkurler canim basliyorum allahin izni ile bakalim neler olacak bu sefer
benim her defasinda bi sorun cikiyordaaaaaakaydirigubbakcemile3
gördün mü kist falan yokmuş:mymeka:yetercim nasıl geçti canım doktor işiniz herşey yolunda mı şimdilik..
cornim sağol canım bakalım kısmette ne zaman var..
meryemcim Allah yardımcın olsun..
inş sonu güzel olsun canım..
bende gittim bugün doktora..
kist yokmuş çok şükür..
ama tedavi 1 ay ileri gitti..
bu ay başlıyacaktım doğum kontrole önümdeki adete kaldı..
sonrakinde de iğneler..
hayırlısı artık..
yumoslarin hayirli bir sekilde sana tutunurlar insallah sende hamile listesine gecersin
can eylomum bende sana mesaj atcaktım sımdı...
mesajını yenı gordum..
ıyı gııdyor sımdılık hersey yolunda...
mesajında cok guzel dıleklerde bulunmusun..cok saol..
16 haftaya gırdık sayılır...
bır tane daha pıpılı gelcek
ruya gıbı :asigim:
ben bıle sasıyorum :kedi:
bıde hareketlerını hıssetsem
senınde az kalmıs gunun belllı oldumu..elımden geldıkce anneler topıgınden takıp etmeye calısıyorum senı.:1hug:
merhaba kızlar dün akşam çatlatma iğnemi oldum ben de bu yolda ufak ufak adımlarımı atmaya başladım rabbim hayırlısını nasip etsin heycanda yok değil hani kısmet saat hesabı yapıyorum düşünüdükçe düşünüyorum rabbim ol dedikten sonra olcak biliyorum ama umut işte benimki
tulny canım benim negatif sonucu almışsın rabbim bunu hayırlı görmüş inşallah gönlündeki biran önce seni bulur tüple yada doğal farketmez olsunda
cornalia canım tebrikelr nasıl oldu normalmi allah kucağına aldırmayı nasip etsin
rapunzelcim sendemi prens annesi olucan ne güzel bu topictekiler de hep erkek doğuruyorlar bizlerde kız yapalımda beşik kertmesi yapalım benimki espri işte rabbim sağlık sıhhatli nasip etsin herkesede bu duyguyu yaşatsın inşallah
kızlar ben bu dr gideceğim kardeşim içöin dualarınızı eksik etmyin
inşş güzel haberlele dolu bir gün olsun]
canlarım hepinize teşekkürler iyi dilekleriniz için hepimizin isteği arzusu bir sırası gelen muradını alıyor inşallah bizlerede o muradlardan nasip olur
yetercim seninde tedavin hayırla sonuçlanır inşallah
tozbezim canım evet ben bu topicteki tek aşkmeleğiyim biara kısırlar yaparıszda yeriz inşallah ayrıca katılıyorum sana yumurtayı ekranda görmek bile heycanldırıyor insanı daha büyük heycanlar yaşamak dileğimiz
kelebikim kızlara katılıyorum gülmekle ağlamak arası bişey seninki rabbim daha fazla şaşırtmadan bebişlerimizi nasip eder inşallah
mrs.gizmo canım seninde tedavin hayırlı olsun memorialde tedavi görüyordun heralde okmeydanındaysa bende onun karşısında çalışıyorum buralara gelirsen uğra da bi çayımı iç tanışmış oluruz
ASOS--25/12/2009---sayı,hareket ve morfoloji---tıbbi herhangi bir girişime başlanmadı---keçiboynuzu kürü,pycnogenol(solgar),zencefil-havlıcan-zerdeçal-darülfülfül-tarçın-karanfil karışımı çayı,ace plus,selenyum ,koç yumurtası,çinko. ben de listeye girmek istiyorum.
slm kizlar nasilsiniz cok ozledim sizi turkiyeye geldik ama net bulamadim giremiyorum simdi hastanedeyiz ordan girebildim cepten
allahin izniyle yarin ignelere basliyorum tedavim kisa protokol
dualarinizi eksik etmeyin
yeni hamislere allahim tamamina erdirsin
kendinize iyi bakin allaha emanet olun
slm kızlar, nasılsınız???
slm arkadaslar nasilsiniz?
benden iyilik, cuma gunu icin biraz stres yapmaya basladim, tup bbek'te yumurta toplaminda hep lokal anestezi yapildi, safra kesesi ameliyati icin genel anestezi yapilacak, ameliyattan cok anestezi beni biraz korkutuyo...:1ninca:
buarada benim internet sirketi degisiyo, bu yuzden kac gundur giremiyorum suanda laptopu aldim annemlerdeyim, 20ocakta eve tekrar baglanacak, bu yuzden sizlerden istemeyerek ve uzulerek uzak kalacam,
hepinize teşekkür ederim canlarım.. Şeniz
eevveeeettt gelelim asıl meseleye..
bu sabah itibariyle finish düdüğü çaldı benim için kaydirigubbakcemile3
mutlu son kaydirigubbakcemile3 adet geldi kızlar..
erkende geldi 2 gün..
bakalım kistim ne kadarlıkmış yarında onu öğreneyim..
hayırlısını diledim demek ki buymuş..
Allah tüp tedavisini boşa çıkarmasın inş..
olmayan herkese bizlere de nasip etsin evlat sevgisini inş..
ben üzülmedim sizlerde üzülmeyin tamam mı kaydirigubbakcemile5
sağlık olsun.. Şeniz
fadiğim sonraki adet 30 ocak sanırım..
fadıkcım lısteye eklersen canım cornelıa35 hamıs
:teytey::teytey::teytey:
tulin canim zaten umutsuz baslamistin galiba
ama yinede saglik olsun bencede asilamda sans cok dusuk
allahim tupte yuzunu guldursun insallah
ne zaman baslayacaksin tedaviye
kizlar bende basliyorum allahin izni ile ile uzun protokol bu ay adetim geldiginde
slm kizlar nasilsiniz cok ozledim sizi turkiyeye geldik ama net bulamadim giremiyorum simdi hastanedeyiz ordan girebildim cepten
allahin izniyle yarin ignelere basliyorum tedavim kisa protokol
dualarinizi eksik etmeyin
yeni hamislere allahim tamamina erdirsin
kendinize iyi bakin allaha emanet olun
slm arkadaslar nasilsiniz?
benden iyilik, cuma gunu icin biraz stres yapmaya basladim, tup bbek'te yumurta toplaminda hep lokal anestezi yapildi, safra kesesi ameliyati icin genel anestezi yapilacak, ameliyattan cok anestezi beni biraz korkutuyo...:1ninca:
buarada benim internet sirketi degisiyo, bu yuzden kac gundur giremiyorum suanda laptopu aldim annemlerdeyim, 20ocakta eve tekrar baglanacak, bu yuzden sizlerden istemeyerek ve uzulerek uzak kalacam,
canylom aşk melegiii sıdelya saolun kızlarallah razı olsun ılk tüp bebek denememdii izmrde smrna art tup bebek merkezı bana hayallerımı werdı gerckten super bı merkez ılgı alakaa herşey dört dörtlüktüü alllah butun ısteyen arkadaslarımada nasıp etsın ınsallah..
tülincim adet oldugunu yenı ögrendım hayrlısı olsunnn ıns baska sefere allahım senınde yuzunu guldurur allah emeklerımızı boş cıkarmasın ama tedavı olup asılama felan yapıpp sonucun negatıf olması tabıkıı bızlerı kahredıo sabır zamanıı gelınce ınss kavusacan rabbbımm kımseye aratmasın cok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?