Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

rahim filminden sonra hamile kalma şansı çok yüksekmiş.6 ay içindede hamile kalabilirsin.:Saruboceq:

rahim filminden sonra hamile kalma şansı çok yüksekmiş.6 ay içindede hamile kalabilirsin.:Saruboceq:

ozaman klomene baslasam bırsey olmaz degılmı sonrada sanırım prenglı vurulacam buay korunmasak olabılıyormu duaların ıcın Allah razı olsun hepımızın yuzunu guldurur Rabbım ınsallah cok kafaya takıyorum aslındao yuzdende hep ıcııme kapanıyorum delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenaynı deli kafadan olmusum cok canım sıkılıyor artık neden daha once cocuk ıstemedım korundum esımın aılesıne esıme cok kızgındım ıstemedım hayatımda bazı seyler yoluna gırdı derken recetemde ınferlıte yazıyor sonucu bu oldu pıre ıcın yorgan yaktım cok uzgunum ama gecmısı gerı getıremıyorum kımsede demedı bır cocugun daha olsun zamn malesef gerı gelmıyor

tulıny canım Rabbım hayırlı vakıtte en kısa zamanda ınsallah bebeklerıne kavusturur cok gecmıs olsun Yuce Allahım bu yolda yardımcın kolaylastırıcın olsun

klomene başlama bu ay.tüplerin açık şu an kendiliğinden hamile kalırsın.stres yapma hiç aynı hatayı bizde yaptık.ama keşkeler hiç bişeyi değiştirmiyor.geçen zamana değilde önümüzdeki zamana bakmalıyız.rahim filmini ne zaman çektirdin?

gördün mü kist falan yokmuş:mymeka:
aldın mı havanı? aklinialirimsmile
ohhhhh.
ohhhhh.

aldım aldım çokta iyi geldi aklinialirimsmile aklinialirimsmile

hayırlısı olsun tülinim ..rabbim inşş daha bekletmeden muradına kavuşturur

sağol şirinem.. hepimizi inş.. :Saruboceq:

geçmişi çok okuyamadım ama tedavide olan arkadaşlara Allah yardım eder inşallah....

tülin hakkında hayırlısı olsun canım.İnşallah herşey gönlünce olsun....

sağol canım benim inş hayırlısı.. opuyorumnanaktan

tulıny canım Rabbım hayırlı vakıtte en kısa zamanda ınsallah bebeklerıne kavusturur cok gecmıs olsun Yuce Allahım bu yolda yardımcın kolaylastırıcın olsun

sağol canım..
doktorun neden beklemiyor ki hemen klomeni kullan demiş..
başka zaman biz deriz kabul etmezler inatla olmaz derler..
filmden sonra korunmak illa şart denmiyor canım..
sonuçta verdikleri ilaç zararlı değil sadece tüplerde geçip geçmediğini görmek için verdikleri bir sıvı..
bunun için korunmaya sanırım gerek yok..
ben korunmamıştım..
filmden sonra tüpler daha açık olduğu için şans daha fazla deniyor..
inş klomende işe yararda sonu güzel biter senin için..
hayırlısı neyse o olsun inşş...

ayşecim ameliyata az kalmış..
korkma canım..
inş hiçbir sorun olmadan geçip gidicek..

GÜNAYDINLAR KIZLARRRRRRRRa.s.a.s.

günaydın kızlar....yetercim güle güle git de gel dişçine canım ....ayşe57 tatlım rabbim yardımcın olsun inş.....

günaydın kızlar....yetercim güle güle git de gel dişçine canım ....ayşe57 tatlım rabbim yardımcın olsun inş.....

GÜNAYDIN SAĞOL CANIM
YA ASLINDA KORKUYORUM BİRZA AMA eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

gunaydin kizlar
ya kizlar islerimden dolayi misafirlerden doleayi gecmisi tam okuyamadinm tedavide olanarkadaslarim insallah rabbimin izni ile hamile kalacaklar
bizlerde tekrar teyze oluruz insallah

yetercigim canim gecmis olsun
tatlim bir defakafan rahat olmadi senin

canim ya kizkardesinden naber
onun tedavisi nasil gidiyor

yetercigim canim gecmis olsun
tatlim bir defakafan rahat olmadi senin

canim ya kizkardesinden naber
onun tedavisi nasil gidiyor

evet canım yyaaa
bu diş beni öldürmeden ben onu yok edeceğim inşşşş

canım kız kadeşime dr aşılama yapıyor bu ay
dün yumoşlarına baktı 8 tane var cuma tekrar gel dedi bakalım pzrts falan aşılamsı yapılacal

inşşş hayırlısıyla

günaydın arkadaşlar kimse yok topikte ama arkamdan gelen olur elberbilmiyorumkismile

Günaydın kızlar herkese,
Bugün erkenciyim bende..

GÜNAYDINLAR HATUNLAR opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YALNIZ OLURMUSUNUZ BEN VARIM BURADA olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

GÜNAYDINLAR HATUNLAR opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YALNIZ OLURMUSUNUZ BEN VARIM BURADA olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

canım pardon altta göremeyince seni çıktın sandım
bugün dişçiye gidiyomuşsun Allah yardımcın olsun
dişten çok çektim bilirim acısını

canım pardon altta göremeyince seni çıktın sandım
bugün dişçiye gidiyomuşsun Allah yardımcın olsun
dişten çok çektim bilirim acısını

EVET YAAAAAAAA KORKUYORUM ZATEN kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

AMA AĞRILARDA DAYANILMAZ OLDU mafoldumben mafoldumben mafoldumben

aymes, kelebek_1974, ozlem82do, sidelya01+ KIZLAR BU GÜN KALABALIĞIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…