herkese ıyı aksamlar salı gunu rahim filmi çekilecem fakat yarında doktor klomene baslamamı soyledı rahım fılmı cekıldıkten sonra korunmaya gerek yokmu ben korunulması gerektıgını okumustum bıldıklerınızı yazarmısınız
rahim filminden sonra hamile kalma şansı çok yüksekmiş.6 ay içindede hamile kalabilirsin.:Saruboceq:
yetercim nasıl geçti canım doktor işiniz herşey yolunda mı şimdilik..
cornim sağol canım bakalım kısmette ne zaman var..
meryemcim Allah yardımcın olsun..
inş sonu güzel olsun canım..
bende gittim bugün doktora..
kist yokmuş çok şükür..
ama tedavi 1 ay ileri gitti..
bu ay başlıyacaktım doğum kontrole önümdeki adete kaldı..
sonrakinde de iğneler..
hayırlısı artık..
ozaman klomene baslasam bırsey olmaz degılmı sonrada sanırım prenglı vurulacam buay korunmasak olabılıyormu duaların ıcın Allah razı olsun hepımızın yuzunu guldurur Rabbım ınsallah cok kafaya takıyorum aslındao yuzdende hep ıcııme kapanıyorum delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenaynı deli kafadan olmusum cok canım sıkılıyor artık neden daha once cocuk ıstemedım korundum esımın aılesıne esıme cok kızgındım ıstemedım hayatımda bazı seyler yoluna gırdı derken recetemde ınferlıte yazıyor sonucu bu oldu pıre ıcın yorgan yaktım cok uzgunum ama gecmısı gerı getıremıyorum kımsede demedı bır cocugun daha olsun zamn malesef gerı gelmıyor
gördün mü kist falan yokmuş:mymeka:
aldın mı havanı? aklinialirimsmile
ohhhhh.
ohhhhh.
hayırlısı olsun tülinim ..rabbim inşş daha bekletmeden muradına kavuşturur
geçmişi çok okuyamadım ama tedavide olan arkadaşlara Allah yardım eder inşallah....
tülin hakkında hayırlısı olsun canım.İnşallah herşey gönlünce olsun....
tulıny canım Rabbım hayırlı vakıtte en kısa zamanda ınsallah bebeklerıne kavusturur cok gecmıs olsun Yuce Allahım bu yolda yardımcın kolaylastırıcın olsun
günaydın kızlar....yetercim güle güle git de gel dişçine canım ....ayşe57 tatlım rabbim yardımcın olsun inş.....
kızlar ben geldİm ne hbaer
yetercigim canim gecmis olsun
tatlim bir defakafan rahat olmadi senin
canim ya kizkardesinden naber
onun tedavisi nasil gidiyor
günaydın arkadaşlar kimse yok topikte ama arkamdan gelen olur elberbilmiyorumkismile
Günaydın kızlar herkese,
Bugün erkenciyim bende..
herkese ıyı aksamlar salı gunu rahim filmi çekilecem fakat yarında doktor klomene baslamamı soyledı rahım fılmı cekıldıkten sonra korunmaya gerek yokmu ben korunulması gerektıgını okumustum bıldıklerınızı yazarmısınız[/QU
Rahim filmi çektirdim ama hiç korunmadım doktorumda böyle birşey söylemedi. Hatta rahim filmi çekilirken çok ufak bir tıkanıklık var ise açılıyormuş. Bundan dolayı hamile kalamayan kalıyormuş. Beni çok korkuttular rahim filmi çektirmeden önce çok zor diye hiç alakası yokmuş boşuna gerildim sanada böyle diyenler varsa hiç takma çok kolay birşey boşuna panik yaptım ben. Geçmiş olsun canım. İnşallah sorun yoktur.
GÜNAYDINLAR HATUNLAR opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YALNIZ OLURMUSUNUZ BEN VARIM BURADA olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
canım pardon altta göremeyince seni çıktın sandım
bugün dişçiye gidiyomuşsun Allah yardımcın olsun
dişten çok çektim bilirim acısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?