Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
BEN ÇIKIYORUM KIZLARbilmiyorumkismile bilmiyorumkismile mafoldumbenmafoldumben
SİZE İYİ SOHBETLER kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

BOL BOL KAYNATIN SAYFALAR OKUMAKLA BİTMESİN :lepi::lepi::lepi::lepi:

slm kızlar....

rahim filmi icin salı gununu verdıler bugun adetın ucuncu gunu klomene basla dedı doktor korkuyorum baslamaya cunku salı gunune kadar yumurtalar buyuyor benım bırde klomen kulandıgım andan ıtıbaren adetım kesılıyor sıkıntı oluyor bende hayıt suyu kullanıyorum bırde sarı kantoronlu karısık bır cay vardı tuplerde tıkanıklık varsa bunlar kullanılıyormus mısır carsısından aldım esımede macun yaptırdım ınsallah hayırlısı olurkaydirigubbakcemile

ben klomenı kullanmassam olurmu cunku yumurtalar fılm cekılecegı gune kadar olması gereken boyuta gelıyor ardındanda ıgne vuruluyom korkuyorum fılm cekılırken yumurtalara zararı vardır dıye bırde rahım fılmı korkulacak kadar varmı eltım cektırmıstı 8 sene once cok aglıyordu cok canının yandıgını soyluyordu bende korkuyorum acıkcasıbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

rahim filmini öyle abartıyolar ki anlamıyorum,
boşver sen anlatılanları
bikaç dakika sürüyo canım
ben gittiğimde doktor çekemedi bekledi,
tam 3 kere aynı girişimde bulundu kadın ama olmadı bilmiyorumkismile
o durumda bile ben okadar ağrı hissetmedim
aldırma sen rahat ol kaydirigubbakcemile5

selam kızlar inşallah herkesler iyidir bzizim dün kontrolümüz vardı allaha şükür herşey yolunda ama 26 ocakta dikiş atılacak tedbir amaçlı ilk gebelikten yola çıkarak biz tedbirmizi alalım taktiri allaha bırakalım dedi doktorum bakalım allahım nasip ettiyse bebişim sağlıcakla doğar
allahım sizlerinde biran önce yüzünü güldürsün inşallah canlarım olmayan isteyen herkese nasip etsin

merhaba kizlar. 2 aydir felan yoktum.tasindik felan daha yerlesemedik cok zormus tasinmak..
nasilsiniz iyisinizdir insallah .

nevromuz yavrusuna kavusmus masallahhhhh rabbim uzun ömurler versin.

baska neler var bi bakayim

herkesler nerde yine yaaa ohaoldumsmile

merhaba kızlar umrım hepiniz iyisinizdir cornelia35 tebrik ederiim hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucagına alırsınız inşallah tedavideki arkadaşlar rabbim inşallah bebişlerinize kvuştursun sizleride

herşeyin yolunda olmasına sevindim tedbirli olmak lazım tabikide rabbim bebeğini korusun inşallah sağsalim kucagına alırsın

canım canım canım Rapum
oğluşumuz oluyormuş
Gözünüz aydın.
Allahtan Caneylomun kızısı var.
yoksam topiği pipiler bastıydııııı.delikafadulden

anaaaaa kızım kaldı pipililerin arasında iyi canım damat adayı çok seç beğen al yaparız kızımla elemeler filan yaparız jüri kurarız :roflol: eee erekek infertilite topiğimizde bu kadar damat adayımız varken yabancıyamı gitsim bizim kızbayanssulusmile

doğum ocat sonuymuş canım dün doktor öyle söyledi çooookkk sevindim canım tüp bebeğe geçildiğineolumunekankayizsmile inşallah sonuda çooooookkkkkk mutlu biter

kaydirigubbakcemile5

ÇOK GÜZELLERRRRRRRRRRRRRR:lepi::lepi::lepi::lepi:

bencedeboshayallersmile

kızlar ben bu dr gideceğim kardeşim içöin dualarınızı eksik etmyin
inşş güzel haberlele dolu bir gün olsun
]

canım inşallah iyi haberler duyarsınız doktordan..

canım inşallah bi dahaki testinde sevinçten şaşkına dönersin...

canım inşallah rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah sende bebişine kavuşursun hayırlısıyla...

evet kizlar benimki uzun protokol yine cok giciklar cokkkkkkkkkkkkkk
lutfen benden dualarinizi eksik etmeyinnnnnnnnn

hadi bakalım hayırlısı canım allahın izniyle güzel bir sonuç alırsın inşallah

türkiyeye hoşgeldin canım inşallah herşey yolunda giderde bebişini lapıta dönersin evine...

geçmiş olsun canım inşallah eşinde sende bir an önce atlatıp kurtulursunuz ameliyattlardanbence hiç merak etme canım bana hiç lokal yapılmadı şimdiye kadar üç yumurta toplama ve bir göğüs ameliyatımın tamamında genel yapıldı diğerini bilmem ama bu daha kolay hiç bozma moralini geçecek inşallah

canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız doktordan kilo vermeyede başlamışssın allah devamını getirsin bakalım olumunekankayizsmile

kızlar ayaklarım ŞİŞdİ geÇmİŞe bakmak İstedİm ama bu yorgunlukla Çok zor
yarında dİŞİm İÇİn mersİn gİdeceĞİm
bİtmİŞ durumdyım

canım bi kurtulsaydın hayırlısıyla şu diş derdindenalsanaalsanasmile

canım inşallah hayırlısıyla atlatıp sonundada sağlıcakla kavuşursun bebişine ....

kızlar herkese hayırlı gunler..
cornı masallah barekallah..ınsallah kucagına aldıgın gunlerıde gorurusun canım..
tedavıde olan arkadaslar dualarımız sızınle..rabbım butun ısteyenlere bır an once nasıp etsın ınsallah..

Sezaryen tartışması

Sağlık Bakanı Akdağ, 1 milyon 165 bin doğum gerçekleştiğini, 7 binin ölü doğum olduğunu, sezaryen oranının ise yaklaşık yüzde 40 şeklinde görüldüğünü bildirdi.Bunun kabul edilebilir bir oran olmadığını vurgulayan Akdağ, kadın doğum dernekleri yöneticileriyle görüştüğünü söyledi.

"Mutlaka ülkemizde sezaryen doğum oranlarını azaltacağız. Bunun için her tedbiri alacağız" diyen Akdağ, "Doğuma ödenen para ile sezaryene ödenen para aynı, performans ek ödemeleri de aynı. Önümüzdeki günlerde şunu yapacağız: Tıbbi zaruret olmadan, sezaryen yaptırılmışsa bir hastaya, özellikle hekim yönlendirmişse, bunun için yeni tedbirler alacağız. Hangi önlemler alacağımızı ilgili dernek ve meslektaşlar çok iyi biliyorlar" dedi.Akdağ, "Devlet hastaneleri, sezaryen oranları açısından en düşük orana sahip. Özel hastanelerde bunun yüzde 60-80'lere çıktığını görüyoruz. Bu işi yapan kuruluş ve hekimlere, halkımıza açıkça ifade ediyorum; buna müsaade etmeyeceğiz. Bunun için gerekli tedbirleri aldık, almaya başladık, çok daha ciddi tedbirleri önümüzdeki aylarda almaya devam edeceğiz" diye konuştu

sen klomene başlama bu ay belki kendiliğinden hamile kalırsın.bu ay kendi haline bırak sen.

yetercim,geçmiş olsunnnn,git kurtul şu dişlerden,...opuyorumnanaktan

canım yyaaaa gitim gitimde çok sinirliyim yyaaa
nerde bir aptal saptal varsa beni bulur yyaaaaaa
pzrt günü aradım merkezi sordum çene cerahı varmı diye evet var dediler bu gün gittim
oraya ulaşmam 2 saat alıyor
bana bizimçene cerahımız yok dediler siz tele başka bir merkez aramışsınızdır dediler
bende koydum tel no bu no sizin değilm,i dedmim ben bunu aradaım buradan işini bilmeyen bir arakdaşaınız evet çene cerahımız var dedi denim sonrada çıktım başak bir merkeze gittim ilaç aldım bir hafta sonra çekecekler

evet yyaaa
biz kadınlar adet dönemimizde bvile o kadar ağrıyla karşılaşıyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…