klomene başlama bu ay.tüplerin açık şu an kendiliğinden hamile kalırsın.stres yapma hiç aynı hatayı bizde yaptık.ama keşkeler hiç bişeyi değiştirmiyor.geçen zamana değilde önümüzdeki zamana bakmalıyız.rahim filmini ne zaman çektirdin?
aldım aldım çokta iyi geldi aklinialirimsmile aklinialirimsmile
sağol şirinem.. hepimizi inş.. :Saruboceq:
sağol canım benim inş hayırlısı.. opuyorumnanaktan
sağol canım..
doktorun neden beklemiyor ki hemen klomeni kullan demiş..
başka zaman biz deriz kabul etmezler inatla olmaz derler..
filmden sonra korunmak illa şart denmiyor canım..
sonuçta verdikleri ilaç zararlı değil sadece tüplerde geçip geçmediğini görmek için verdikleri bir sıvı..
bunun için korunmaya sanırım gerek yok..
ben korunmamıştım..
filmden sonra tüpler daha açık olduğu için şans daha fazla deniyor..
inş klomende işe yararda sonu güzel biter senin için..
hayırlısı neyse o olsun inşş...
ben klomenı kullanmassam olurmu cunku yumurtalar fılm cekılecegı gune kadar olması gereken boyuta gelıyor ardındanda ıgne vuruluyom korkuyorum fılm cekılırken yumurtalara zararı vardır dıye bırde rahım fılmı korkulacak kadar varmı eltım cektırmıstı 8 sene once cok aglıyordu cok canının yandıgını soyluyordu bende korkuyorum acıkcasıbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
selam kızlar inşallah herkesler iyidir bzizim dün kontrolümüz vardı allaha şükür herşey yolunda ama 26 ocakta dikiş atılacak tedbir amaçlı ilk gebelikten yola çıkarak biz tedbirmizi alalım taktiri allaha bırakalım dedi doktorum bakalım allahım nasip ettiyse bebişim sağlıcakla doğar
allahım sizlerinde biran önce yüzünü güldürsün inşallah canlarım olmayan isteyen herkese nasip etsin
canım canım canım Rapum
oğluşumuz oluyormuş
Gözünüz aydın.
Allahtan Caneylomun kızısı var.
yoksam topiği pipiler bastıydııııı.delikafadulden
evet yabanım iğne kullandım..
ama pco yok canım bende.. sadece erkek faktörü var..
sağol canım..
önümüzdeki maçlara bakıyoruz kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile bayanssulusmile
canım dediğin gibi spermler iyi değerde olmadığından evet umudum pek yoktu..
hayırlısı buymuş sağlık olsun..
valla yarın konuşucaz yine..
ama aşılamada bi daha aşılama olucakmı dediğimde hayır tüpe geçicez dedi..
bu ay yani yarın doğum kontrol hapına başlıyacam..
sonraki adette tüp iğneleri canım..
tüp için hevesliyim olacak gibi geliyor ne bileyim.. :kedi:
sende başlıyormuşsun hayırlısı olsun canım benim.. kaydirigubbakcemile5
inş bu kez emeğinin karşılığını alırsın..
neden yine uzun yapıyorlar yaaa üfff alsanaalsanasmile guclubacismile
amin canım amin..
benim sonraki basamağım tüpmüş öyle dedilerhihoyyyt hihoyyyt
bakalım hayırlısı canım..
senin doğuma ne kadar kaldı sen onu söyle olumunekankayizsmile
sağol canım..
inş senin aşılama olumlu olur.. :Saruboceq:
bende seni pek çok severim olumunekankayizsmile
bi daha arka planda olma ortaya çık tamam mı sohbetten konuşalım bari alsanaalsanasmile
yeni smileler güzelmiş hakkaten bi yenilik lazımdı iyi olmuş.. bilmiyorumkismile eyvahedigeldismile
ask melegım canım tedavın hayırlı olsun...
bu durumları cok ıyı bılıyorum gunu saatı hesaplamak oldumu olmadımı mafoldumben
ınsallah cok bekletmezde bır an once gelır kuzucugun..
degısmesse erkek:kedi:
ben kızım olsun topıkte cok erkek var verırım topıktekı prenslere dıyordum
sanırım bende beklıycemzemuszemus
sızden beklıyoruz artık kızları:)
saglıklı olsunlarda cınsıyet hıc onemlı degıl
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende ılk ogrendıgımde tulıse soyledıgım erkek ınfertılıtesınde hep pıpılı oluyor dııye..
kız sayıısnı saydık cok azdıbilmiyorumkismile
spermler duruyor uzun bır sure sonrada sanırım babalarını sevındırıyorlarhihoyyythihoyyyt
ÇOK GÜZELLERRRRRRRRRRRRRR:lepi::lepi::lepi::lepi:
kızlar ben bu dr gideceğim kardeşim içöin dualarınızı eksik etmyin
inşş güzel haberlele dolu bir gün olsun]
Günaydın kızlar. Size kendimi hamile sandığım bir anımı anlatmak istiyorum. Kesin hamileyim bu ay diyordum adetimede daha 4 veya 5 gün vardı kan testi yaptırmaya gittim. Birazda rahatsızdım birde dahiliyeden randevu aldım. Dahiliyeye girmeden testin sonucunu aldım muayneye girmek için beklerken sonuca baktım tabi ki negatif o kadar çok inandırmışım ki kendimi şok oldum dondum kaldım. Dahiliyedeki kız bana seslendi ben şok halde doktarın odasına girdim. Doktara neyim olduğunu zor zar anlattıktan sonra doktor muayne masasına oturmamı istedi. Ben oturdum ve doktor hiçbirşey demeden soyunmaya başladım:)). Doktor bana baktı önce boğazınıza bir baksaydım dedim Allahım ne rezil birgündü. O günden sonra bir daha gebelik tahlil yaptırmadım son oldu.:))
canlarım hepinize teşekkürler iyi dilekleriniz için hepimizin isteği arzusu bir sırası gelen muradını alıyor inşallah bizlerede o muradlardan nasip olur
yetercim seninde tedavin hayırla sonuçlanır inşallah
tozbezim canım evet ben bu topicteki tek aşkmeleğiyim biara kısırlar yaparıszda yeriz inşallah ayrıca katılıyorum sana yumurtayı ekranda görmek bile heycanldırıyor insanı daha büyük heycanlar yaşamak dileğimiz
kelebikim kızlara katılıyorum gülmekle ağlamak arası bişey seninki rabbim daha fazla şaşırtmadan bebişlerimizi nasip eder inşallah
mrs.gizmo canım seninde tedavin hayırlı olsun memorialde tedavi görüyordun heralde okmeydanındaysa bende onun karşısında çalışıyorum buralara gelirsen uğra da bi çayımı iç tanışmış oluruz
evet kizlar benimki uzun protokol yine cok giciklar cokkkkkkkkkkkkkk
lutfen benden dualarinizi eksik etmeyinnnnnnnnn
slm kizlar nasilsiniz cok ozledim sizi turkiyeye geldik ama net bulamadim giremiyorum simdi hastanedeyiz ordan girebildim cepten
allahin izniyle yarin ignelere basliyorum tedavim kisa protokol
dualarinizi eksik etmeyin
yeni hamislere allahim tamamina erdirsin
kendinize iyi bakin allaha emanet olun
slm arkadaslar nasilsiniz?
benden iyilik, cuma gunu icin biraz stres yapmaya basladim, tup bbek'te yumurta toplaminda hep lokal anestezi yapildi, safra kesesi ameliyati icin genel anestezi yapilacak, ameliyattan cok anestezi beni biraz korkutuyo...:1ninca:
buarada benim internet sirketi degisiyo, bu yuzden kac gundur giremiyorum suanda laptopu aldim annemlerdeyim, 20ocakta eve tekrar baglanacak, bu yuzden sizlerden istemeyerek ve uzulerek uzak kalacam,
erhaba kizlar bir hamisimiz varmis cornelia35 tebrik ederim Allha sagsaglim kucaginiza almanizi nasip etsin insallah
benden henuz bir degisiklik yok kizlar 14 ocakta randevum var doktorda
bakalim ne konusucaz tekrar testlerimizi yapicaz gunboyu orada olucakmisiz
ogleden once esim icin ogleden sonrada benim icin sonuclar ayni gun cikicak onlari degerlendiricek iste
sayi insallah yukselmistir
bende kilo vermeye basladim sukurler olsun
sorunum suki hala adet olamadim adet sokturucu 4 gun once bitti ama gelen giden yok gecen gun sancim oldu ama yine gelmedi
korkuyorum ben yaaa
insallah kotu birsey yoktur aklima tek birsey geliyor
kızlar ayaklarım ŞİŞdİ geÇmİŞe bakmak İstedİm ama bu yorgunlukla Çok zor
yarında dİŞİm İÇİn mersİn gİdeceĞİm
bİtmİŞ durumdyım
selam kızlar inşallah herkesler iyidir bzizim dün kontrolümüz vardı allaha şükür herşey yolunda ama 26 ocakta dikiş atılacak tedbir amaçlı ilk gebelikten yola çıkarak biz tedbirmizi alalım taktiri allaha bırakalım dedi doktorum bakalım allahım nasip ettiyse bebişim sağlıcakla doğar
allahım sizlerinde biran önce yüzünü güldürsün inşallah canlarım olmayan isteyen herkese nasip etsin
rahim filmi icin salı gununu verdıler bugun adetın ucuncu gunu klomene basla dedı doktor korkuyorum baslamaya cunku salı gunune kadar yumurtalar buyuyor benım bırde klomen kulandıgım andan ıtıbaren adetım kesılıyor sıkıntı oluyor bende hayıt suyu kullanıyorum bırde sarı kantoronlu karısık bır cay vardı tuplerde tıkanıklık varsa bunlar kullanılıyormus mısır carsısından aldım esımede macun yaptırdım ınsallah hayırlısı olurkaydirigubbakcemile
yetercim,geçmiş olsunnnn,git kurtul şu dişlerden,...opuyorumnanaktan
rahim filmini öyle abartıyolar ki anlamıyorum,
boşver sen anlatılanları
bikaç dakika sürüyo canım
ben gittiğimde doktor çekemedi bekledi,
tam 3 kere aynı girişimde bulundu kadın ama olmadı bilmiyorumkismile
o durumda bile ben okadar ağrı hissetmedim
aldırma sen rahat ol kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?