Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım herşeyin yolunda olmasına sevindim
inşşş 9 ayın sonuna kadar böle olur

hadi yaaaaa ,
Gerçekten bizim memleketimiz bitane nediyim...klava:

ARKADAŞLAR MERHABA,

BUGUN DOKTORA GITTIM SOLDA 5 SAĞDA 7 YUMOŞ OLMUS. YARIN UYGUNSA TUP BEBEK TEDAVILERINE BASLIYORUZ

DUA EDIN NE OLUR ARTIK YOLUNDA GITSIN HERSEY boshayallersmile

arkadaşlar merhaba,

bugun doktora gıttım solda 5 sağda 7 yumoş olmus. Yarın uygunsa tup bebek tedavılerıne baslıyoruz

dua edın ne olur artık yolunda gıtsın hersey boshayallersmile

canım hayırlı uğuğrlu olsun tedavin

inşş ssonu güzel olsun canım iinnşşş

herkese ıyı akŞamlar ben kaÇayım kızlar
yarın kadeŞımle Ünvrs gıdeceĞım yıne Çok yorgunum

ARKADAŞLAR MERHABA,

BUGUN DOKTORA GITTIM SOLDA 5 SAĞDA 7 YUMOŞ OLMUS. YARIN UYGUNSA TUP BEBEK TEDAVILERINE BASLIYORUZ

İnşallah canım hiç sorunla karşılaşmazsın. En kıza zamanda bize hamileyimmm dersin.

klomen konusunda bişey diyemiyorum canım..
eğer içinde şüphe varsa bu ay bırak önümüzdeki ay kullanırsın..
filme gelince ben anestezi almadan çektirdim..
ağrı kişinin ağrı eşiğine göre değişiyor..
benim çok canım yanmadı..
sadece ilacı verdiğinde rahimde ani gerginlik oluyor..
adette ağrı çekiyorsan onun gibi kramp ağrısı gibi oluyor bir kaç saniyelik..
ilacı 3 kez veriyorlar filmi çekmek için..
sedyede yatıp bacaklarını yukarı kıvırıyorsun..
spekulum takıyorlar sonra rahmi tutmak için başka bir alet daha..
ince bir kataterle de ilacı veriyorlar hepsi bu..
öncesinde ağrı kesici almanı söylerler..
sabah birşeyler yiyip apranax iç..
çekilmeden bir tane daha içersin rahatlatır..
bilmediğin için tüm endişen..
inş benim gibi çok canın yanmaz seninde..

canancım herşey yolundaymış..
çok sevindim..
inş sağ salim kucağına alıcaksın bu kez..
işi bıraktın mı napıyosun..
yoksun ya da denk gelmiyoruz..
kendine dikkat et.. Şeniz

iyi akşamlar kızlar 2 gündür sinyal zayıflığından giriş yapamıyordum girsemde takılıyodu yazamadım ne var ne yok kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

iyi akşamlar kızlar...........fadikçim ben adet oldum canım 10 gün önce geldi bu sefer her zaman 2 ay geçerdi şikayetlenirdim herhalde oda al sana kanama dedi bitmek bilmiyor namuzsuz 2 hafta arayla oldum ne zormuş ya bu sıklıkla ped kullanmak gıcık olmaya başladım önkeki 10 gün sürdü bu seferki kaç gün sürecek bakalım...........
dr. gitmeye üşeniyordum ama bu sefer gitmek şart oldu.....
dün adet oldum 6 ocak benim yeni tarih 6 şubat eğer düzenli gelirse.........
kocaylada isyanlardayız zatı önceki adet uzun sürmüştü 10 günde öyle ayrı kalmıştık heriften sadece 2 günle yetindi garibim şimdi isyanlarda mahsusmu yapıyon ne diyo bende önceki rahat günlerine say diyorum deli oluyo

hay allah ya....
neyse canım olan olmuş ...hayırlısı artık...

ARKADAŞLAR MERHABA,

tedavin hayırlı olsun canım....
rabbim yüzünü güldürsün...

maşallah canım...herşey yolunda gitsin inşallah....

merhaba kizlar. 2 aydir felan yoktum.tasindik felan daha yerlesemedik cok zormus tasinmak..
nasilsiniz iyisinizdir insallah .

nevromuz yavrusuna kavusmus masallahhhhh rabbim uzun ömurler versin.

baska neler var bi bakayim
hoşgeldin canım...
kolay gelsin....

oh oh kiste yokmuş şükür...

tedavide hayırlısı olsun canım...bir ay geç olması önemli değilopuyorumnanaktan

hoşgeldin canıma.s.
tedavin hayırlı olsun...

tamam canım senide eklerim...
bu arada hoşgeldina.s.

yetercim kocan gitmiş allah kavuştursun canım. diş ağrısı zordur canım ya inşallah hemen kutulursun bu ağrıdan. kardeşinde aşılama olacakmış inşallah teyzoş olursun canım.peşindende anniş olursun canım benim

tuliny aşılama olmamış canım. hayırlısı artık. genede bir ümit işte beklemiştik bizde. tüp bebeğe başlayacakmışsın canım inşallah bu son tedavin olacak umutluyum demişsin bu çok güzel bence tüp bebek tedavisinde umutlu olmak çok önemli canım.

cornelia35 canım ne güzel bir haber bu tedavide olduğunu bilmiyodum ama çok sevindim olmasına. allahım tamamına erdirsin ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. tedavi aşamanıda paylaşırsan sevinirim canım neler yaptın nasıl öğrendin. darısı diğer tüm arkadaşlarımıza inşallah 2010 erkek infertilite topiğinin yılı olacak inşallah.

adapeli başınız sağolsun canım Allah mekanını cennet etsin canım.

arka mahalle, meryem42,aşk meleği canlarım tedaviniz hayırlı olsun. bu hepinizinde inşallah son tedavileri olurda meleklerinize kavuşursunuz. hakkınızda hayırlısı olsun.

ayşe57 canım şimdiden geçmiş olsun.ameliyat olacakmışsın. korkma canım benim uyuyacan uyanacaksın bide bakmışsın herşey bitmiş canım. sonrasında biraz zorlanacaksın belki ma neler atlatıyoruz be canım allah beterlerinden korusun ve dermansız dert vermesin canım.

canzi3445 canım tabiki tedbirli olmakda fayda var. inşallah sağsağlim kucağına aldığın günleride paylaşıcaz canım.

bafo canım tedavin hayırlı olsun. ya bişi diyecem sen bizim balkafamısın canım.

RYLAı de doğum yapmıştır sanırım.
hiç uğramadı değil mi?
hatam varsa düzeltin.

CANEYLOM sen bizim topikten hiç ayrılmadın ya sanki senin günler yavaş geçti gibi geldi. çünkü hep takvimini gördük hergün.
ama az girenleri görünce şaşırıyoruz.
oooo büyümüş diye.
Allah bi avazda kurtarsın canım.

ıyi geceler topiiiik

canım sağol inşşşşşşşşş

HAYIRLI CUMALAR
RABİM DUALARINIZI KABUL ETSİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
SAĞLIK HUZUR VERSİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…