selam kızlar inşallah herkesler iyidir bzizim dün kontrolümüz vardı allaha şükür herşey yolunda ama 26 ocakta dikiş atılacak tedbir amaçlı ilk gebelikten yola çıkarak biz tedbirmizi alalım taktiri allaha bırakalım dedi doktorum bakalım allahım nasip ettiyse bebişim sağlıcakla doğar
allahım sizlerinde biran önce yüzünü güldürsün inşallah canlarım olmayan isteyen herkese nasip etsin
canım yyaaaa gitim gitimde çok sinirliyim yyaaa
nerde bir aptal saptal varsa beni bulur yyaaaaaa
pzrt günü aradım merkezi sordum çene cerahı varmı diye evet var dediler bu gün gittim
oraya ulaşmam 2 saat alıyor
bana bizimçene cerahımız yok dediler siz tele başka bir merkez aramışsınızdır dediler
bende koydum tel no bu no sizin değilm,i dedmim ben bunu aradaım buradan işini bilmeyen bir arakdaşaınız evet çene cerahımız var dedi denim sonrada çıktım başak bir merkeze gittim ilaç aldım bir hafta sonra çekecekler
hadi yaaaaa ,
Gerçekten bizim memleketimiz bitane nediyim...klava:
arkadaşlar merhaba,
bugun doktora gıttım solda 5 sağda 7 yumoş olmus. Yarın uygunsa tup bebek tedavılerıne baslıyoruz
dua edın ne olur artık yolunda gıtsın hersey boshayallersmile
ARKADAŞLAR MERHABA,
BUGUN DOKTORA GITTIM SOLDA 5 SAĞDA 7 YUMOŞ OLMUS. YARIN UYGUNSA TUP BEBEK TEDAVILERINE BASLIYORUZ
DUA EDIN NE OLUR ARTIK YOLUNDA GITSIN HERSEY boshayallersmile
inşallah canım hiç sorunla karşılaşmazsın. En kıza zamanda bize hamileyimmm dersin.
ben klomenı kullanmassam olurmu cunku yumurtalar fılm cekılecegı gune kadar olması gereken boyuta gelıyor ardındanda ıgne vuruluyom korkuyorum fılm cekılırken yumurtalara zararı vardır dıye bırde rahım fılmı korkulacak kadar varmı eltım cektırmıstı 8 sene once cok aglıyordu cok canının yandıgını soyluyordu bende korkuyorum acıkcasıbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
selam kızlar inşallah herkesler iyidir bzizim dün kontrolümüz vardı allaha şükür herşey yolunda ama 26 ocakta dikiş atılacak tedbir amaçlı ilk gebelikten yola çıkarak biz tedbirmizi alalım taktiri allaha bırakalım dedi doktorum bakalım allahım nasip ettiyse bebişim sağlıcakla doğar
allahım sizlerinde biran önce yüzünü güldürsün inşallah canlarım olmayan isteyen herkese nasip etsin
doğum ocat sonuymuş canım dün doktor öyle söyledi çooookkk sevindim canım tüp bebeğe geçildiğineolumunekankayizsmile inşallah sonuda çooooookkkkkk mutlu biter sağol canom..Şeniz
heh sonunda seni de doğurtcam kaydirigubbakcemile3
sağ salim kucağına alman nasip olsun inş canım..
normal mi olucak şimdiki kararınız ne..
ARKADAŞLAR MERHABA,
BUGUN DOKTORA GITTIM SOLDA 5 SAĞDA 7 YUMOŞ OLMUS. YARIN UYGUNSA TUP BEBEK TEDAVILERINE BASLIYORUZ
hayırlısı olsun canım..
inş sonu güzel biter..
hakkınızda hayırlısı olsun inş.. :Saruboceq:
ARKADAŞLAR MERHABA,
hay allah ya....canım yyaaaa gitim gitimde çok sinirliyim yyaaa
nerde bir aptal saptal varsa beni bulur yyaaaaaa
pzrt günü aradım merkezi sordum çene cerahı varmı diye evet var dediler bu gün gittim
oraya ulaşmam 2 saat alıyor
bana bizimçene cerahımız yok dediler siz tele başka bir merkez aramışsınızdır dediler
bende koydum tel no bu no sizin değilm,i dedmim ben bunu aradaım buradan işini bilmeyen bir arakdaşaınız evet çene cerahımız var dedi denim sonrada çıktım başak bir merkeze gittim ilaç aldım bir hafta sonra çekecekler
tedavin hayırlı olsun canım....ARKADAŞLAR MERHABA,
maşallah canım...herşey yolunda gitsin inşallah....selam kızlar inşallah herkesler iyidir bzizim dün kontrolümüz vardı allaha şükür herşey yolunda ama 26 ocakta dikiş atılacak tedbir amaçlı ilk gebelikten yola çıkarak biz tedbirmizi alalım taktiri allaha bırakalım dedi doktorum bakalım allahım nasip ettiyse bebişim sağlıcakla doğar
hoşgeldin canım...merhaba kizlar. 2 aydir felan yoktum.tasindik felan daha yerlesemedik cok zormus tasinmak..
nasilsiniz iyisinizdir insallah .
nevromuz yavrusuna kavusmus masallahhhhh rabbim uzun ömurler versin.
baska neler var bi bakayim
oh oh kiste yokmuş şükür...yetercim nasıl geçti canım doktor işiniz herşey yolunda mı şimdilik..
cornim sağol canım bakalım kısmette ne zaman var..
meryemcim Allah yardımcın olsun..
inş sonu güzel olsun canım..
bende gittim bugün doktora..
kist yokmuş çok şükür..
ama tedavi 1 ay ileri gitti..
bu ay başlıyacaktım doğum kontrole önümdeki adete kaldı..
sonrakinde de iğneler..
hayırlısı artık..
hoşgeldin canıma.s.slm kizlar nasilsiniz cok ozledim sizi turkiyeye geldik ama net bulamadim giremiyorum simdi hastanedeyiz ordan girebildim cepten
allahin izniyle yarin ignelere basliyorum tedavim kisa protokol
dualarinizi eksik etmeyin
yeni hamislere allahim tamamina erdirsin
kendinize iyi bakin allaha emanet olun
tamam canım senide eklerim...ASOS--25/12/2009---sayı,hareket ve morfoloji---tıbbi herhangi bir girişime başlanmadı---keçiboynuzu kürü,pycnogenol(solgar),zencefil-havlıcan-zerdeçal-darülfülfül-tarçın-karanfil karışımı çayı,ace plus,selenyum ,koç yumurtası,çinko. ben de listeye girmek istiyorum.
klomen konusunda bişey diyemiyorum canım..
[I
doğum ocat sonuymuş canım dün doktor öyle söyledi çooookkk sevindim canım tüp bebeğe geçildiğineolumunekankayizsmile inşallah sonuda çooooookkkkkk mutlu biter sağol canom..Şeniz
heh sonunda seni de doğurtcam kaydirigubbakcemile3
sağ salim kucağına alman nasip olsun inş canım..
normal mi olucak şimdiki kararınız ne..
:[/COLOR][/I]
amin canım rabbim herkese nasip etsin inşallah çok şükür bugünleride gördükmafoldumben doktor baştan beri sezeryan dedi canım riske atamam ben dedi haftaya kesin günümüz belli olcak sanırım rabbim herkeslerin yüzünü güldürsün böyle beklemeler nasip etsin inşallah...
yetercim kocan gitmiş allah kavuştursun canım. Diş ağrısı zordur canım ya inşallah hemen kutulursun bu ağrıdan. Kardeşinde aşılama olacakmış inşallah teyzoş olursun canım.peşindende anniş olursun canım benim
tuliny aşılama olmamış canım. Hayırlısı artık. Genede bir ümit işte beklemiştik bizde. Tüp bebeğe başlayacakmışsın canım inşallah bu son tedavin olacak umutluyum demişsin bu çok güzel bence tüp bebek tedavisinde umutlu olmak çok önemli canım.
cornelia35 canım ne güzel bir haber bu tedavide olduğunu bilmiyodum ama çok sevindim olmasına. Allahım tamamına erdirsin ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. Tedavi aşamanıda paylaşırsan sevinirim canım neler yaptın nasıl öğrendin. Darısı diğer tüm arkadaşlarımıza inşallah 2010 erkek infertilite topiğinin yılı olacak inşallah.
adapeli başınız sağolsun canım allah mekanını cennet etsin canım.
arka mahalle, meryem42,aşk meleği canlarım tedaviniz hayırlı olsun. Bu hepinizinde inşallah son tedavileri olurda meleklerinize kavuşursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
ayşe57 canım şimdiden geçmiş olsun.ameliyat olacakmışsın. Korkma canım benim uyuyacan uyanacaksın bide bakmışsın herşey bitmiş canım. Sonrasında biraz zorlanacaksın belki ma neler atlatıyoruz be canım allah beterlerinden korusun ve dermansız dert vermesin canım.
canzi3445 canım tabiki tedbirli olmakda fayda var. Inşallah sağsağlim kucağına aldığın günleride paylaşıcaz canım.
bafo canım tedavin hayırlı olsun. Ya bişi diyecem sen bizim balkafamısın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?