kızlar günaydın öncelikle allah hepinizin dualarını kabul etsin ve gönlünüze göre versin . sizlerde en kısa zamanda anne olursunuz inşallah . bizde bu sıkıntılar yüzünden 7 yıl bekledik 3 kere tüpbebek denedik. eşimin sperm sayısı azdı ve hareketsizlik. şekil bozukluğu vardı . 2 kere denedik olmadı . üçüncü denememizden önce doktor bir arkadaşımızın tavsiyesiyle destek ilaçlar kullandık .ben hernekadar inanmasamda eşim inandı bi eczaneden getirttik. ilaçlar bittikten sonra tekrar denemeye karar verdik . sperm sayısıda artmıştı normalde milyon civarındayken 5 ilyonlara falan çıktı . ilaçlarmı etkiliydi eşimin inancımı valla bilemedim ama tabiki şanşımızda arttı işlemler sonrasında 19 haziran 2008 de transfer oldu 10 şubatta üçüz bebeklerime kavuştum )))) sizinle paylaşmak istedim malum dert dünyası her bilgide bi hayır vardır . denemek isteyenler olabilir belki
komşum çağırıyor beni sonra gelirim yine kıslar..
öptüm senide yeterimmm
[ı]canım buralardayım ama eskisi gibi çok giremiyorumm..kış günü anlamadım ben valla.. Kalkmadan akşam oluyo [/ı]kafamçokkarıştı
slm kızlar......uzun zamandan beri merak ediyodum smhsmh doğum yapotımı diye yapmış oğluna kavuşmuş ben daha yeni gördüm oda tesadüfen başka topikte ne güzel oda nne oldu darısı sevcanın caneylomun canzinin cornellanın canisonun casperın başına inşallah onlarda hayırlısıyla kurtulurlar bebişlerini kucaklarına alırlar .....başka hamile varsa alınmasın aklıma gelmedi yaaa onlarda hayırlısıyla doğum yapsınlar inşallahhhhhhh.........
yabangülüm ellerine sağlık canım..........
fadikçim eşin üzmüş seni allah sana bol bol sabır ve duyarsız eşine dayanma gücü versin diyorum inşallah düzelir aranız sizi birbirinize daha çok kenetleyecek bebeğinize kavuşursunuz canım rabbim bu üzüntülerinin karşıçığını inşallah hayırlı bir evlatla mükafatlandırır......
selam canlara.s.
kızlar dün gece barıştık...dediğim gibi ilk önce o barıştı...gece sıkı sıkı sarıldı (zaten barışcağı akşamdan belliydi)
tabi bu sarılmanın peşine başka şeylerde düşündü ama ben eğer o iş için bana yaklaçtıysan hiç yaklaşma dedimyasakkelime
oda uslu uslu gece boyu sarıldıolumunekankayizsmile
işin en güzel ve komik yanı ne biliyormusunuz...
eşimin abisi bu gün işe gitmemiş bizim banyo tuvalatte de biraz tamir işleri vardı...sabah geldi müsaitse yapalım dedi...
bende tabi abi dedim...
banyonun, küfetin yanlarının ve tuvaletin fayaslarının aralarına kople yeniden dolgu doldurdu...
bizede en az 2 gün hiç su dökmeyin iyice kurusun dedi...
ben içten içten nasıl güldüm:roflol:
yani 2 gün daha banyo yokguclubacismile:lepi:
oh olsun onakaydirigubbakcemile3[/SIZE][/COLOR][/SIZE]
canım ya demek sizde...hayırlısı artık ne yapalım...
dediğin kimi hiç kimsenin hayatı dört dörtlük değil...
ayrıca hiç bir insan d adört dörtlük olamaz....
n eyapalım düşe kalka geçinip gideceğiz...
iyi yapmışsın canım...
bende artık farklı davranacağım...
kolay gelsin canım...
dikkat et kendine...
maşallah canım ya...hepsi birbirinden güzel....
üstelik yapılışını da anlatmışsın....
eline koluna sağlık...
rabbim kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
çok sağol canımopuyorumnanaktan
rabbim bebeklerinizi size bağışlasın...
desteğin için çok sağol...
amman maşallah de canım...
rabbim nazardan korusun...
canım bende tam bu dediklerini denemeye karar vermiştim...
artık onunla çok ilgilenmeyeceğimkaydirigubbakcemile5
eşimin abisi bu gün işe gitmemiş bizim banyo tuvalatte de biraz tamir işleri vardı...sabah geldi müsaitse yapalım dedi...
bende tabi abi dedim...
banyonun, küfetin yanlarının ve tuvaletin fayaslarının aralarına kople yeniden dolgu doldurdu...
oh olsun onakaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın öncelikle allah hepinizin dualarını kabul etsin ve gönlünüze göre versin . sizlerde en kısa zamanda anne olursunuz inşallah . bizde bu sıkıntılar yüzünden 7 yıl bekledik 3 kere tüpbebek denedik. eşimin sperm sayısı azdı ve hareketsizlik. şekil bozukluğu vardı . 2 kere denedik olmadı . üçüncü denememizden önce doktor bir arkadaşımızın tavsiyesiyle destek ilaçlar kullandık .ben hernekadar inanmasamda eşim inandı bi eczaneden getirttik. ilaçlar bittikten sonra tekrar denemeye karar verdik . sperm sayısıda artmıştı normalde milyon civarındayken 5 ilyonlara falan çıktı . ilaçlarmı etkiliydi eşimin inancımı valla bilemedim ama tabiki şanşımızda arttı işlemler sonrasında 19 haziran 2008 de transfer oldu 10 şubatta üçüz bebeklerime kavuştum )))) sizinle paylaşmak istedim malum dert dünyası her bilgide bi hayır vardır . denemek isteyenler olabilir belki
sağol canmopuyorumnanaktanişte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yaşasın kadınlar :lepi::lepi::lepi:
barışmanıza çok sevindim canım.banyo yok ha ohhhhhhhhh anlasın hatasını boşver canım iyi olmuş. seninde dediğin gibi o iş için barışacaksa barışmasın dimi. allahım esirgesin genede koçişlerimizi kızarızda severizde dimi kız.
ama bundan sonra sen kaç o kovalasın böyle canım. kaçarkende soğuk davranma ha gene eskisi gibiymişsin gibi ama alttan alttan kaçacaksın :jeyyar:
1 hafta iyi fikirkaydirigubbakcemile3 aslında bu 1 haftayı ben ona yuttururum da banyoda sadece o işi için olmuyorki...ooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhh çok sevindim canım içimin yağları eridi banyon kış diye 1 hafta kurumasın inşallah:roflol: eşinde görsün eşini üzmek neymişalsanaalsanasmile şaka bi yana genede barışmanıza çooookk sevindim canım allah eksikliklerini göstermesin genede ne kadar kızsakta onlardan vazgeçemiyoruz ana baba kardeş hepsini çok seviyoruz rabbim hepsini başımızdan eksik etmesin ama eşi bi başka insanın işte... insanın kocası , canının yarısı dimi:asigim: onlarsız bi hayat :1no2: allah korusun:Saruboceq:
sağol canmopuyorumnanaktan
anladım:jeyyar:aynen devam ediyorumkaydirigubbakcemile5
1 hafta iyi fikirkaydirigubbakcemile3 aslında bu 1 haftayı ben ona yuttururum da banyoda sadece o işi için olmuyorki...
illaki kullanmamız gerekecek...
zaten akşam annemlere saçını yıkamaya gideceğiz...
evet canım onlarsızda olmuyorboshayallersmile
hayırlısı artık...
güzel dilekleriniz için çok sağolun kızlaropuyorumnanaktanŞeniz
sizleri seviyorumboshayallersmile
ayyy canım benim sizde baya çekmişsiniz ama sonu güzel bitmiş çok şükür. hemde 3 tane allahım esirgesin onları. allah anneli babalı büyütsün.bu aradada allah kolaylık versin canım. darısı tüm arkadaşlarımıza inşallah çifter üçer göbüşleri dolar inşallah.
bende tabi abi dedim...
oh olsun onakaydirigubbakcemile3
ben tedavi aşamasında lucrin tarzı ilaçları kulalandım ama bahsettiğim eşimin kullandığı ilaçlardı isimlerini ben hatırlamıyorum şuan . ama sperm artırıcı bi ilaç + çinko+cinsel gücü tetikleyici bi ilaç içerik olark 3 ayrı kutu bunları kullanmıştı . eger araştırıp bakmak istersen eşimden öğrenirim . özelden mesaj atarsın
casper profil resin çok tatlı olmuş
iyi aksamlarrrrrrrrrrrrrrrrr
kim var sadece can iso gorunuyor nasilsin canim
casper gercekten cok tatli olmus avatarin
kızlar mrb benim vajinamın etrafı aşılama yapıldıktan 3 gün sonra kaşınmaya başladı sadece kuru kaşıntı akıntı yok koku yok sadece kaşıntı sizce ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?