Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım allah sağlık büyütmek nasip etsin bebeklerini.
acaba bizde o kullandığın destek ilaçlardan kullansak olurmu acaba
bizede verirmisin ilaçların adını

sağol harzemcim rabbim burdaki bütün arkadaşlara içindede sana hayırlı evlatlar sahibi olmak nasip etsin canım.... yabangülümün ördüğü o cici patikleri bebişlerimize giydirmek nasip etsin rabbim inşallah hepimize ....

ooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhh çok sevindim canım içimin yağları eridi banyon kış diye 1 hafta kurumasın inşallah:roflol: eşinde görsün eşini üzmek neymişalsanaalsanasmile şaka bi yana genede barışmanıza çooookk sevindim canım allah eksikliklerini göstermesin genede ne kadar kızsakta onlardan vazgeçemiyoruz ana baba kardeş hepsini çok seviyoruz rabbim hepsini başımızdan eksik etmesin ama eşi bi başka insanın işte... insanın kocası , canının yarısı dimi:asigim: onlarsız bi hayat :1no2: allah korusun:Saruboceq:

işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yaşasın kadınlar :lepi::lepi::lepi:

barışmanıza çok sevindim canım.banyo yok ha ohhhhhhhhh anlasın hatasını boşver canım iyi olmuş. seninde dediğin gibi o iş için barışacaksa barışmasın dimi. allahım esirgesin genede koçişlerimizi kızarızda severizde dimi kız.

ama bundan sonra sen kaç o kovalasın böyle canım. kaçarkende soğuk davranma ha gene eskisi gibiymişsin gibi ama alttan alttan kaçacaksın :jeyyar:

ayyy canım benim sizde baya çekmişsiniz ama sonu güzel bitmiş çok şükür. hemde 3 tane allahım esirgesin onları. allah anneli babalı büyütsün.bu aradada allah kolaylık versin canım. darısı tüm arkadaşlarımıza inşallah çifter üçer göbüşleri dolar inşallah.

sağol canmopuyorumnanaktan
anladım:jeyyar:aynen devam ediyorumkaydirigubbakcemile5

1 hafta iyi fikirkaydirigubbakcemile3 aslında bu 1 haftayı ben ona yuttururum da banyoda sadece o işi için olmuyorki...
illaki kullanmamız gerekecek...
zaten akşam annemlere saçını yıkamaya gideceğiz...

evet canım onlarsızda olmuyorboshayallersmile
hayırlısı artık...

güzel dilekleriniz için çok sağolun kızlaropuyorumnanaktanŞeniz
sizleri seviyorumboshayallersmile

Son düzenleme:

kalp kalbe karşıdır canım bizde seni çok seviyoruzopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

casper profil resin çok tatlı olmuş

YYYYYYAAAAAA KıMSELER YOK YıNE :hulya: :hulya: :hulya:

:roflol::roflol::roflol::roflol:gülmekten koptum resmen.sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

iyi aksamlarrrrrrrrrrrrrrrrr
kim var sadece can iso gorunuyor nasilsin canim

casper gercekten cok tatli olmus avatarin

selam kızlar nasılsınız..
geçmişe üstten baktım bu ara hiç keyfim yok..
eşimle sorunum yok ama ailesi çok üzerime geliyor bunaldım.. yoruldum..
ananem hastanede yatıyor annem geldi sıkıntımdan doğru düzgün sevinemedim bile..
sustukça insanın canını çıkarıyorlar Allah'ım sabır..

eşinin kullandığı ilaçları bende öğrenebilir miyim?
özelden yazabilirsen sevinirim

kızlar mrb benim vajinamın etrafı aşılama yapıldıktan 3 gün sonra kaşınmaya başladı sadece kuru kaşıntı akıntı yok koku yok sadece kaşıntı sizce ne olabilir

kızlar mrb benim vajinamın etrafı aşılama yapıldıktan 3 gün sonra kaşınmaya başladı sadece kuru kaşıntı akıntı yok koku yok sadece kaşıntı sizce ne olabilir

canım tam bilmiyorum ama mantar olabilir canım. bir sonucun belli olsunda canım o zamana kadar devam ederse bakarsın duruma doktoruna söylersin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…