Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar mrb benim vajinamın etrafı aşılama yapıldıktan 3 gün sonra kaşınmaya başladı sadece kuru kaşıntı akıntı yok koku yok sadece kaşıntı sizce ne olabilir
canım aşılamaya bağlama hemen...
belki elerji falandır...

canım ya:teselli:
sıkıntısız insan yok galiba....
sorun ne bilmiyorum ama aileden çıkan sorunlarda insanın çok huzurunu bozuyor...
allah yardımcın olsun canım...
kısa zaman d adüzelir inşallah...

canım allah yardımcın olsun o kaynanaları susturmanın yolunu bizde henüz keşfedemedik malesefmafoldumben tek çaremiz allaha havale etmek ne diyelim......

canım ya:teselli:
sıkıntısız insan yok galiba....
sorun ne bilmiyorum ama aileden çıkan sorunlarda insanın çok huzurunu bozuyor...
allah yardımcın olsun canım...
kısa zaman d adüzelir inşallah...

fadiğim bilmiyorum canım valla bezdim..
kavga onlarınken bize sıçrıyor..
eşim olmadan yalnız yatılı olarak istedikleri yere gitmedim diye kıyamet koptu..
neden gidemezmişim..
mecburmuyum hem sormadı bile gelirmisin diye.. senağlama senağlama

canım allah yardımcın olsun o kaynanaları susturmanın yolunu bizde henüz keşfedemedik malesefmafoldumben tek çaremiz allaha havale etmek ne diyelim......

benim ikiside canım..
bu kez kayınpeder yaktı canımı..
ama ikisininde yaptıkları da var.. senağlama senağlama senağlama

esinte sadece kaşıntıysa krem var canım..
trosyd adı ben kullandım geçirmişti..
hem sadece kaşınan yere sürücen zararı da olmaz içeri gitmez..

canim evvet ogrenmek istiyorum

canım yyaaaaaaaa
bunların hepsimi aynı
hiç farklı olanı yokmu yaaaaa

:roflol::roflol::roflol:

gunaydin canim
nbr
kizkardesin nasil
bir haber varmi

günaydın canım
iyi
valla dişimi çektirmeye gidecektim yağmur yağıyor bende bıraktım başka br gün gideceğim

kız kadeşim iyi aşılaması yapıldı iki gün dinlendi şimdi işine döndü çalışıyor
inşşşşş aşılaması tutar
iinnşşşşşşşşşşş

canım ya inşallah en kısa zamanda düzelir. allah sabır versin canım. ananenede allah şifa versin canım. ne yaparsan yap kaynana tarafı anlamaz işte gelinsn ya suçlusun canım. boşver sen annenle ilgilen canım bak oda yanındaymış opuyorumnanaktan

yeterim diş gene kaldı desene. fırsatı buldunmu gidiverirsin canım. mersin yağmur altında bugün ne zamandır güzel gidiyodu havalar.insanın evden dışarı çıkası gelmiyo valla

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yeterim diş gene kaldı desene. Fırsatı buldunmu gidiverirsin canım. Mersin yağmur altında bugün ne zamandır güzel gidiyodu havalar.insanın evden dışarı çıkası gelmiyo valla

günaydın canım
hiç sorma yyaaa bu diş beni bırakmayacak sanırım
ya geceden bu yana hiç durmadan yağıyor
çıkamıyorum ki bakalım başka bir gün inşşşşş
gideceim

KIZLAR BEN KADEŞİME KAHVALTIYA cokacimcoookcokacimcoookGİDİYORUM GÖRÜŞÜRÜZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…