- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
slm kızlar ne var ne yok???opuyorumnanaktan
ben birkaç gündür rahatsızdım
dün doktora gittim
geçen ay idrar testi yaptırmıştımda kum çıkmıştı
ama 3 ayım dolmadığı için doktorum ilaç vermemişti
dün yine rahatsızlanınca gittim bi test daha yaptırdım
çok şükür kum gözükmüyo enfeksiyon falanda yok
ama bebişin biri aşağıya inmiş
idrar torbasının üstünde yatıyomuş yaramazakannehir
doktor yatacaksın yürümek ve aşırı hareket yok dedi
oyüzden buaralar fazla giremicem sabahları uğrar geçmişe bakarım
biraz yatayım da şu kız yukarı çıkıversin ozaman gelirim
çok kaynatmayın haa aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Merhaba hanımlar,
Biz de 2009 un mayısından bu yana varikosel problemiyle uğraşıyoruz. 2 senelik evli olduğumuz için artık çocuk vaktinin gelmiş olduğunu düşünüp harekete geçmemizle ortaya çıkan durum :sinifsinif:
Ben de bir problem yok çok şükür,ama eşimin 1.3 milyon olan sperm sayısı hamile kalmak için çok düşük. Hepinizin yaşadığını düşündüğüm travmayı biz uzun bi süre yaşadık,eşimin durumu kabullenmesi oldukça zor ve uzun sürdü. ''senin de çocuk sahibi olmaya hakkın var,istersen ayrılalım '' bile dedi,düşünün artık...
Dün bahçelievler de özel bir hastaneye gittik,ameliyat tarihi için,spermiogram testini yenilemek gerek ameliyat öncesi dedi. C.tesi için randevu aldık,ama ameliyat için öngörülen ücret oldukça yüksek,en azından şuan bizi aşıyor.2,300 civarı. anadolu yakasında bildiğiniz,önereceğiniz,uygun bir hastane var mı? ameliyat sonrası neler yaşadınız,lütfen paylaşır mısınız :gitme:
çok geçmiş olsun canım.demek rahat gördü orayı orada yatıyorboshayallersmile.bol bol dinlen.tadını çıkar.sırnaşık şey
çok geçmiş olsun canım.şimdi çok arkadaş yok gelince yazarlar sana.erkekler bu konuda çok hassas oluyorlar birbirinize destek oldumu sorunlar kolay aşılıyor.allah yardımcınız olsun işallah tez zamanda bebişiniz gelir.:Saruboceq:
selam kızlar nasılsınız..
geçmişe üstten baktım bu ara hiç keyfim yok..
eşimle sorunum yok ama ailesi çok üzerime geliyor bunaldım.. yoruldum..
ananem hastanede yatıyor annem geldi sıkıntımdan doğru düzgün sevinemedim bile..
sustukça insanın canını çıkarıyorlar Allah'ım sabır..
dün doktora gittim
dün doktora gittim
selam kızlar nasılsınız..
geçmişe üstten baktım bu ara hiç keyfim yok..
eşimle sorunum yok ama ailesi çok üzerime geliyor bunaldım.. yoruldum..
ananem hastanede yatıyor annem geldi sıkıntımdan doğru düzgün sevinemedim bile..
sustukça insanın canını çıkarıyorlar Allah'ım sabır..
evet canım ya daha erken....ama inşalalh o yüzdendir...kızlar günaydın doktoruma sordum tülinsenin dediğin kremi verdi dün kullandım rahatladım biraz doktorum gebelikte olur dedi ama daha erken biraz zaman gecsin test yap dedi
bak sen keratanın yaptığınakaydirigubbakcemile3slm kızlar ne var ne yok???opuyorumnanaktan
dün doktora gittim
hoşgeldin canım...Merhaba hanımlar,
Biz de 2009 un mayısından bu yana varikosel problemiyle uğraşıyoruz. 2 senelik evli olduğumuz için artık çocuk vaktinin gelmiş olduğunu düşünüp harekete geçmemizle ortaya çıkan durum :sinifsinif:
Ben de bir problem yok çok şükür,ama eşimin 1.3 milyon olan sperm sayısı hamile kalmak için çok düşük. Hepinizin yaşadığını düşündüğüm travmayı biz uzun bi süre yaşadık,eşimin durumu kabullenmesi oldukça zor ve uzun sürdü. ''senin de çocuk sahibi olmaya hakkın var,istersen ayrılalım '' bile dedi,düşünün artık...
Dün bahçelievler de özel bir hastaneye gittik,ameliyat tarihi için,spermiogram testini yenilemek gerek ameliyat öncesi dedi. C.tesi için randevu aldık,ama ameliyat için öngörülen ücret oldukça yüksek,en azından şuan bizi aşıyor.2,300 civarı. anadolu yakasında bildiğiniz,önereceğiniz,uygun bir hastane var mı? ameliyat sonrası neler yaşadınız,lütfen paylaşır mısınız :gitme:
canım ya...ne desem boş...fadiğim bilmiyorum canım valla bezdim..
kavga onlarınken bize sıçrıyor..
eşim olmadan yalnız yatılı olarak istedikleri yere gitmedim diye kıyamet koptu..
neden gidemezmişim..
mecburmuyum hem sormadı bile gelirmisin diye.. senağlama senağlama
benim ikiside canım..
bu kez kayınpeder yaktı canımı..
ama ikisininde yaptıkları da var.. senağlama senağlama senağlama
fadiğim bilmiyorum canım valla bezdim..
kavga onlarınken bize sıçrıyor..
eşim olmadan yalnız yatılı olarak istedikleri yere gitmedim diye kıyamet koptu..
neden gidemezmişim..
mecburmuyum hem sormadı bile gelirmisin diye.. senağlama senağlama
benim ikiside canım..
bu kez kayınpeder yaktı canımı..
ama ikisininde yaptıkları da var.. senağlama senağlama senağlama
günaydın canım
iyi
valla dişimi çektirmeye gidecektim yağmur yağıyor bende bıraktım başka br gün gideceğim
kız kadeşim iyi aşılaması yapıldı iki gün dinlendi şimdi işine döndü çalışıyor
inşşşşş aşılaması tutar
iinnşşşşşşşşşşş
dün doktora gittim
ama n canım sen şükrettki tedaviyi siz karşılamışsınız yoksa bir ömür boyu biz yardım ettikte oldu diye başınıza kakarlardı...kayınpederin patavatsızlıklarını hiç anlatmayım bana yaptığı yetmiyo gibi aileme karşıda kırıcı patavatsız davranıyo bana yapılanlara hadi kocamın babası diye susuyorum ama aileme söylediklerine dayanamıyorum akrabayız deyip akrep gibi sokuyo maaşallah.. akrabalıktan yana annemin büyüğü olduğu için ailemde seslenmiyo ama dayanamıyorum ya ... neymiş benim ailem kalabalıkmış doğuma hepsi gelemezmiş kaynana kayınbaba kızları torunları geleceklermiş bide annemi alırlarmış gelirken yetermiş kardeşlerimin ne işi varmış düşünün ya bu kadarda olmazki alsanaalsanasmile benimde tam zaten doğumdan çıkınca görmeyi hayal ettiğim kişilerya :bbo: aman allah ıslah etsin bunları ne deyim ya
tüp bebek yaptırdık en pahalı hastanede denedik şansimizi son hakkımız diye çünkü eşim 6 defa ameliyat olmuştu bi ameliyat daha kaldıramazdı sondu bu bizde en pahalısına duyduğumuz kadarıyla en iyisine gittik sadece tek bir memur maaşımızla kiracıyız bu şekilde biriktirierek gittik ... maddi yönden zerre kadar faydaları olmadı manevi olarak kösteklerinide hiç saymayım ... şimdi ne diyo biliyomusunuz kaynanam evinde 41 yasin okutmuştu onun için olmuş... kadına bak ya sanki biz hiç dua etmedik biz hiç rabbimden istemedik ne 41 yasinler ne 500 yasinler meryem sureleri gözyaşları çabalar yapılan masraflar bizim eşimizle çabalarımız dualarımız hiç biri değil onun okuttuğu 41 yasinle olmuş iyiki okutmuşum bak tuttu diyo beni çileden çıkarıyo kadın yaaaaaamafoldumben
kayınpederin patavatsızlıklarını hiç anlatmayım bana yaptığı yetmiyo gibi aileme karşıda kırıcı patavatsız davranıyo bana yapılanlara hadi kocamın babası diye susuyorum ama aileme söylediklerine dayanamıyorum akrabayız deyip akrep gibi sokuyo maaşallah.. akrabalıktan yana annemin büyüğü olduğu için ailemde seslenmiyo ama dayanamıyorum ya ... neymiş benim ailem kalabalıkmış doğuma hepsi gelemezmiş kaynana kayınbaba kızları torunları geleceklermiş bide annemi alırlarmış gelirken yetermiş kardeşlerimin ne işi varmış düşünün ya bu kadarda olmazki alsanaalsanasmile benimde tam zaten doğumdan çıkınca görmeyi hayal ettiğim kişilerya :bbo: aman allah ıslah etsin bunları ne deyim ya
tüp bebek yaptırdık en pahalı hastanede denedik şansimizi son hakkımız diye çünkü eşim 6 defa ameliyat olmuştu bi ameliyat daha kaldıramazdı sondu bu bizde en pahalısına duyduğumuz kadarıyla en iyisine gittik sadece tek bir memur maaşımızla kiracıyız bu şekilde biriktirierek gittik ... maddi yönden zerre kadar faydaları olmadı manevi olarak kösteklerinide hiç saymayım ... şimdi ne diyo biliyomusunuz kaynanam evinde 41 yasin okutmuştu onun için olmuş... kadına bak ya sanki biz hiç dua etmedik biz hiç rabbimden istemedik ne 41 yasinler ne 500 yasinler meryem sureleri gözyaşları çabalar yapılan masraflar bizim eşimizle çabalarımız dualarımız hiç biri değil onun okuttuğu 41 yasinle olmuş iyiki okutmuşum bak tuttu diyo beni çileden çıkarıyo kadın yaaaaaamafoldumben
ama n canım sen şükrettki tedaviyi siz karşılamışsınız yoksa bir ömür boyu biz yardım ettikte oldu diye başınıza kakarlardı...
ah bu ailelere diyecak söz bulamıyorumalsanaalsanasmile
ayyyyyyyyyy çok şükür rabbime zaten çok şükürki onlara muhtaç olmadan zerre kadar yardım almadan kalktık bu işin altından yoksa varya ömür boyu çekerdim dillerinden biz yardım ettik diye ... böylye kaynanaların kayınbabaların eline kimseyi düşürmesin muhtaç etmesin rabbim herkesin kendine güç kuvvet versin yoksa bir ömür kurtulunmuyo ellerinden
ay cok guldum ben buna demek onlarin sayesine olmus tovbe tovbe ne biliyorsunki
gercekten ya neden boyle kotu kalpli olabiliyorlar hersey onlarin hakki
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?