Selam Nimescim,
Bizim de morfoloji sorunu olduğu için ben de çok araştırmıştım bu konuyu
Ameliyat harici bulduğum en iyi takviye,Pycnogenol olmuştu(GNC yada Solgarda vardı)
Biz de çok etkisi olmadı ama %3ten %14lere çıkardığı durumlar olmuş,istersen sen de bi araştır
İyi bak kendine...
kızlar 12 ci gün kan testi negatif morelim o hayat boş benim için
arkadaşlar bundan 3 ay önce eşimin ileri sperm hareketi %10 du 2 kere aralıklarla test yapıldı varikosel denildi az kalsın ameliyat olacaktı.bir doktor tavsiyesi üzerine olmayın şunları kullanın gene gelin denildi.eşim 3 ay her sabah evicap 500 mg lık e vitamini aç karnına, solgar l arginine 500 lük sabah akşam tok karnına ve keçiboynuzu suyu ilk hafta sabah aç akşam yatmadan önce içti daha sonra 3 ay boyunca her akşam bir bardak içti.çocugunuz olmaz hemen ameliyat denildi ama çok şükür hamileyim çok mutluyum sizde uygulayın derim.keçiboynuzunu herbardak için 3 adet keçiboynuzu atacaksınız günlük yapın taze olsun ve keçi boynuzlarının krılmamış olmasına dikkat edin.keçiboynuzu kürü diye aratın çıkcaktır ayrıntıları uygulayın işe yarıyo
a.s.lale38 öncelikle tebrik ederi hayırlı evlat olur inş. sizin probleminiz hareket miydi yani bu kür morfolojiye de iyi gelir m i acaba
gızmo canıım hamıleymıssın aynı sorunumuz vardı bızımde senın haberını alınca bende umutlandım sıdmı neguzel nemutlu sana allah kucagınada almak nasıp etsın opuyorum senı
merhaba azer ben topiğin yeni üyelerindenim sizin probleminiz morfoloji miydi
evet morfolojı %1 bıde hareketlılıkte dusukluk var sızdedemı bu sorun var bız aktarlardan bıseyler kullanıyoruz ama durum boyle gıderse tup bebek olucak sanırım asılamada pek sans yokm us benım gıbılerde
kızlar napim sabretcem rabbim büyüktür elbet bizimde sıramız gelcek adet olursam bidahaki ay tekrar aşılama düşünüyom oda olmasa 2 ay sonra tüp bebek kızlar okadar zor bi durumki herşeyim var maddi acıdan eş desen mükemmel ama bebiş olmayınca hiç bişey gözüne gelmio herşey bomboş anlamsız ben elimden geleni yapcam rabbim biyüktür
Kızlar Merhaba
Ben dayanamadım yaptım kan testini bugünden(11.gün) pozitifmiş çok şükür
Dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkür ederim
Darısı isteyen herkesin başına
Çok çok öpüyorum
hihoyyyt
kızlar 12 ci gün kan testi negatif morelim o hayat boş benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?