Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

a.s.gizmocum o ilacı duydum ama araştırma fırsatım olmadı bi de eşim bu tarz ilaçlara güvenmiyo ve kullanmak istemiyor ben de zorlayamıyorum dua edin inş. nisanda tekrar spermiogram olacak sonuç değişir inş. bide %0 morfoloji ile tüp bebek şansı ne kadar biliyor musun

kızlar 12 ci gün kan testi negatif morelim o hayat boş benim için

esinte duygularını çok iyi anlayabiliyorum ama sakin olmak ve mücadeleye devam etmek zorundasın herşey daha güzel olacak inşallah belki de Allah daha güzel daha hayırlı bir zamanda istediğinden çok daha hayırlı bebişler verecek sana. sen de biliyorsundur bizim bazen kötü diye yorumladığımız sonuçlarda muhakkak bir hayır ve güzellik olabiliyo bunun için hep olumlu düşünürsek güzel sonuçlar elde edebiliriz birbirimize hep dua edelim:Saruboceq:

Son düzenleme:

a.s.lale38 öncelikle tebrik ederi hayırlı evlat olur inş. sizin probleminiz hareket miydi yani bu kür morfolojiye de iyi gelir mi acaba bizim ki morfoloji %0 malesef eşim ameliyat oldu şuan beklemedeyz

Son düzenleme:
gızmo canıım hamıleymıssın aynı sorunumuz vardı bızımde senın haberını alınca bende umutlandım sıdmı neguzel nemutlu sana allah kucagınada almak nasıp etsın opuyorum senı

nimes hoşgeldin canım..
Allah sizi de çok bekletmesin inş.

tuliny teşekkür ederim Allah hepimize tatlı tatlı hem bizlere hem de toplumuza hayırlı olacak evlatlar versin a.s.

ben nezamandır gıoremıyordum can ıso sende bebeklerının haberını almıssın cınsıyetınıde ogrenmıssın benımde hayalım ıkız neguzel bır seferde bebeklerıne kavusucaksın allah analı babalı buyutsun hayırlısıyla sende kucagına alırsın ınsallah

a.s.lale38 öncelikle tebrik ederi hayırlı evlat olur inş. sizin probleminiz hareket miydi yani bu kür morfolojiye de iyi gelir m i acaba

ah ah lale ıcı dısı kecıboynuzu oldu esımın ama hala tık yok ınsallah bızde senın gıbı cok gıtmez alırız o mutlu haberı senıde tebrık edıyorum

gızmo canıım hamıleymıssın aynı sorunumuz vardı bızımde senın haberını alınca bende umutlandım sıdmı neguzel nemutlu sana allah kucagınada almak nasıp etsın opuyorum senı

merhaba azer ben topiğin yeni üyelerindenim sizin probleminiz morfoloji miydi

masallah neguzel haberler varmıs cok sevındım herkes adına bende ınsallah guzel haberlerımı yazarım buraya

merhaba azer ben topiğin yeni üyelerindenim sizin probleminiz morfoloji miydi

evet morfolojı %1 bıde hareketlılıkte dusukluk var sızdedemı bu sorun var bız aktarlardan bıseyler kullanıyoruz ama durum boyle gıderse tup bebek olucak sanırım asılamada pek sans yokm us benım gıbılerde

azercm bizde morfoloji%0 sayı 14 milyon eşim ameliyat oldu galiba biz de bu gidişle nisandan sonra tüp bebek deneyeceğiz:çok üzgünüm:

anladım canım allah beterlerden korusun hıc spermı olmayanlarda var onları dusunup sukretmek lazım allahım sızınde yuzunuzu guldursun ınsallah bende hazırana kadar beklıycem bakalım bıde kafamdan cıkarmaya hıc dusunmememye calısıcam cogunlukla boyle yapanlar hamıle kalıyor

canım sağlık olsun üzülme dicem aama insanın elinde değilama sen yinede üzülme.dediğin gibi sabretmekten ve dua etmekten başka çaremiz yok.
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

çok sevindim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın inşallah
herkese hayırlı akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…