ben nezamandır gıoremıyordum can ıso sende bebeklerının haberını almıssın cınsıyetınıde ogrenmıssın benımde hayalım ıkız neguzel bır seferde bebeklerıne kavusucaksın allah analı babalı buyutsun hayırlısıyla sende kucagına alırsın ınsallah
günaydın topiğin gülleriiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günün ilk günaydını benden olsun bu sabaha.s. a.s.
ay ne akşam ne gece kimse uğramamı topiğe hakkaten hayalet topik olmaya başladı ya(
sabah sabah sitemle başladık ama neyse
günaydıııııınnnnn hepinize :))
yeter napıyon kısss
nerde anacım bu millet
geliyorum gidiyorum kimsecikler yokohaoldumsmile
ben iyiyim canım
dün uğradım kimseler yoktu
kız kadeşim hastalanmıştı eşşide has götürecekti
onun oğluna bakmaya gittim
kşam girdim çok az kişi girmiş
nedendir hiç anlamadım
kardeşine allah şifa versin, geçmiş olsun canım
hergün bi hamiş haberi lazım bunlara, ya değilse kimsenin geleceği yok,
hadi bakiim kızlar çalışmaları hızlandırın aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
bende çok sık gelemiyorum buara,
ama yazmasamda arada girip okumaya çalışıyorum mirmirmirmir
kizlar benım bu bu sitedeki ilk mesajim:)esımın sperm sayısı az ne edecez bılmıyom doktorun tekı hemen tup dedı sperm sayısı artırılamıyor dedı bu sıtedede bayagı bızımkınden az olanların kurlarla artıgını okudum anlamadım gıttı
a.s.gizmocum o ilacı duydum ama araştırma fırsatım olmadı bi de eşim bu tarz ilaçlara güvenmiyo ve kullanmak istemiyor ben de zorlayamıyorum dua edin inş. nisanda tekrar spermiogram olacak sonuç değişir inş. bide %0 morfoloji ile tüp bebek şansı ne kadar biliyor musun
kizlar benım bu bu sitedeki ilk mesajim:)esımın sperm sayısı az ne edecez bılmıyom doktorun tekı hemen tup dedı sperm sayısı artırılamıyor dedı bu sıtedede bayagı bızımkınden az olanların kurlarla artıgını okudum Anlamadım gıttı
gızmo canıım hamıleymıssın aynı sorunumuz vardı bızımde senın haberını alınca bende umutlandım sıdmı neguzel nemutlu sana allah kucagınada almak nasıp etsın opuyorum senı
çok sevindim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın inşallah
herkese hayırlı akşamlar
çok teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallahh:saruboceq:
ben iyiyim canım
dün uğradım kimseler yoktu
kız kadeşim hastalanmıştı eşşide has götürecekti
onun oğluna bakmaya gittim
kşam girdim çok az kişi girmiş
nedendir hiç anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?