kızlar size bişey soracaktım.bu kocişlerin kullandığı bitkisel kürlerin cinsel isteği arttırması normal mi.ayıptır söylemesi bizimki kuduruk bu günlerde.:kedi::kedi::kedi:merak ettim yani kürlerden mi yoksa kendi kudurukluğu mu.ama önceden bu kadar değildi.korkmaya başladım ben bu işten.ne desem işi cinselliğe bağlıyo.yarı sapık diyebilirim.klava: klava: klava:bana acele cvp yazın lütfen.
canım kürler bana göre çok etkiliyor benimkide ballı karışımlardan sonra öyle oluyordu bende kestim şimdi önceki gibi vermiyorum ne bu ya gerçekten -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
üzüldüm canım...ama elden birşey gelmiyor...CANIM MALESEF NEGATİF senağlamasenağlamasenağlama
fadikcim benim adet 6gün önce geldi.bu ay stresli geçti ondan mı düzensizlik devam mı ediyo bilmiyom .muhtemelen bir sonraki adet tarihim 29şubat .
hayırlısı canlar....fadiğim canım yeni tarihim 28 şubat eklersin şekercim.olmasın diye çok dua ettim ama hayırlısı böyleymiş napalım bir daha ki aya inş
evet kızlar bu kürler cinselliği etkileyebilir...canım kürler bana göre çok etkiliyor benimkide ballı karışımlardan sonra öyle oluyordu bende kestim şimdi önceki gibi vermiyorum ne bu ya gerçekten -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
demek net yok canım...slm arkadaslar, nasilsiniz?
sizlerden bayagi uzak kaldim ve malesef 1ay daha boyle olacak, internet sorunumuz var, ve yeni hat ancak 2martta yapilacak....
insallah hersey herkes icin yolunda gidiyodur...
benim safra ameliyatindan sonra serum takilan elimde sorun oldu, su an sol elimi cok az kullanabiliyorum, serumun takildigi yerde damar tikaniklik yapmis yani kan pihtilasmasi oldu, o kadar agriyoki ameliyatimi unutturdu bi kac hafta daha boyle devam edecekmis....
yaa iste boyle seyler sadece turkiyede olmuyo!!!!
neyse canlarim hepinizi hasretle opuyorum
byeee
kızlar size bişey soracaktım.bu kocişlerin kullandığı bitkisel kürlerin cinsel isteği arttırması normal mi.ayıptır söylemesi bizimki kuduruk bu günlerde.:kedi::kedi::kedi:merak ettim yani kürlerden mi yoksa kendi kudurukluğu mu.ama önceden bu kadar değildi.korkmaya başladım ben bu işten.ne desem işi cinselliğe bağlıyo.yarı sapık diyebilirim.klava: klava: klava:bana acele cvp yazın lütfen.
üzüldüm canım...ama elden birşey gelmiyor...
allah yardımcıları olsun...
hayırlısı canlar....
tamam güncellerim....
evet kızlar bu kürler cinselliği etkileyebilir...
ama daha iyiya biizm amacımız zaten çocuk yapmak değilmi :)
demek net yok canım...
heber verdiğin iyi oldu bend de geçenlerde ayşe nerelerde kaldı diyordum...
elin için çok geçmiş olsun canım....
o nasıl seron takmaymış...
rabbim beterinden korusun
merhba kızlar uzun zamandır giremiyorum ara ara bakıp çıkıyorum taşınıyorum telaşem büyük bu ara evime yerleşeyim sık sık görüşeceğiz . buara çocuk düşüncesinden de sıyrıldım iyice düşündükçe kendimi üzmekten başka bişey yapmıyorum inşallah hereşy gönlünüzce olur
sidelyam testin kötü çıkmış sanırım rabbim iyi eylesin bidahakine inşallah
yetercim kardeşinin durumu nasıl gelişme varmı canım
fadik ,adepeli,umudunukeybetme daha sayamadığım herkes umarım rabbim bizlerede annelik duygusunu en yakın zmanda tattırsın inşallah
napion fisyik karsilastik sonunda
sorunada gelince yok kiz bizimkinde tik yok
hatta daha da tembellisti
siz ne kattiniz kurlerin icine bizde sperm cikmiskenn isi dahada hizlandiralimaklinialirimsmileaklinialirimsmile
tabiki senide aramıza alırız...bende katılmak istiyorum ocak 8 adet oldum sorunumuz eşim azoospem pregnyl1500 ve menogon kullanıyor ve 2 yıldır devam edıyor 2. tüp bebegimizi 15 gün sonra başlıycaz inş. benide aranıza alırmısınız?
bende katılmak istiyorum ocak 8 adet oldum sorunumuz eşim azoospem pregnyl1500 ve menogon kullanıyor ve 2 yıldır devam edıyor 2. tüp bebegimizi 15 gün sonra başlıycaz inş. benide aranıza alırmısınız?
bende katılmak istiyorum ocak 8 adet oldum sorunumuz eşim azoospem pregnyl1500 ve menogon kullanıyor ve 2 yıldır devam edıyor 2. tüp bebegimizi 15 gün sonra başlıycaz inş. benide aranıza alırmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?