günaydın kızlarrr bir cumartesi gününde dilerim herkez iyidir.mutlu huzurlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle
günaydın millet.
öncelikle hoşgeldin canıma.s.merhaba hanımlar hepimizin isteği normal yoldan hamile kalabilmek,adamcağızlar ot yemekten bi hal oldular,ben de 2buçuk yıldır evliyim ve artık sadece 3yılı doldurup tüp bebek yaptırmayı bekliyorum,ümitle başlayan ayların hüzünle son bulmasını beklemek istemiyorum artık,ne kadar zor olduğunu zaten çok iyi biliyorsunuz kürlere falan da inancım kalmadı yaradan nasip ederse hepsi bahane bu son 6ay içinde mucize olursa ne mutlu fakat olmadığı taktirde daha fazla vakit kaybetmeye niyetim yok en azından ilk çocuk olsun şu çeneler kapanıp huzura erelim ikinci için bekleyebilirim...
hoşgeldin canıma.s.selam arkadaşlar ben daha önceleri yazıyordum hatta listeyede ekliydim ama bu bekleyis beni cok yıprattı buradaki yazıları okuyup ağlıyordum çok etkileniyordum eşimde bu durumdan memnun değildi o yüzden bir süre giremedim.fadikcim adet günlerimi haber veremedigim icin üzgünüm canım.
bendeki son durum bu ay ilk aşılamamı yaptırdım pazartesi günü bu gün 6 gün.şimdi yine o uzun bekleyiş başladı.moralim çok ama çok bozuk dün bütün gün ağladım hatta şu an da ağlıyorum.olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum.kendi kendime söz vermiştim aşılamadan sonra nete girip araştırmıycam belirtiler ne olabilir diye bakmıycam diye ama malesef tüm gün pc başındayım.aşılama yaptırmış olan arkadaşlar bana aşılama sonrası neler yaşadıklarını anlatabilirse çok sevinirim.bendeki tek değişiklik kasık ağrısı oda aşılamada olurmuş yani sanırım yine aynı son beni bekliyo
gunaydin canim
nasilsin
canim bazi kurlerden bahsetmissin neler bunlar soylermisin
hoş geldin aramıza
inşş 15 gün sonraki tedavinde mucizenle buluşursun
iinşşşşşşşşşşşşşş
fadikçim çok saol canım:1hug:bende bukadar stresin iyi olmadığını biliyorum ama elimde değil.sanırım ben sizin kadar güçlü değilim.arkadaşlar hepinizin duasını bekliyorum.inşallah allahım bu aşılamayı yavruma kavuşmakta vesile kılar:Saruboceq:
selam arkadaşlar ben daha önceleri yazıyordum hatta listeyede ekliydim ama bu bekleyis beni cok yıprattı buradaki yazıları okuyup ağlıyordum çok etkileniyordum eşimde bu durumdan memnun değildi o yüzden bir süre giremedim.fadikcim adet günlerimi haber veremedigim icin üzgünüm canım.
bendeki son durum bu ay ilk aşılamamı yaptırdım pazartesi günü bu gün 6 gün.şimdi yine o uzun bekleyiş başladı.moralim çok ama çok bozuk dün bütün gün ağladım hatta şu an da ağlıyorum.olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum.kendi kendime söz vermiştim aşılamadan sonra nete girip araştırmıycam belirtiler ne olabilir diye bakmıycam diye ama malesef tüm gün pc başındayım.aşılama yaptırmış olan arkadaşlar bana aşılama sonrası neler yaşadıklarını anlatabilirse çok sevinirim.bendeki tek değişiklik kasık ağrısı oda aşılamada olurmuş yani sanırım yine aynı son beni bekliyo
amiiin canım amiiiin.adapeli güldürdün valla beni canım yaa hayata bağlanmana hayran kaldım ne güzel keşke bende senin gibi olabilsem.allah neşeni daim etsin canımŞenizönceleri bende çok ağlıyodum ama şimdi durumumuza bayağı alıştım ara ara da olsa istemeden akıveriyo.canım aşılaman inş pozitifle sonuçlanır. rabbim bu sıkıntıdan stresten bir an önce kurtarsın seni inş.
bak bana sanki benim iki üç tane çocuğum varda ayakları açıkta kalmışda onlara hay gelip patik örüyom.ne gomik değilmi.bebiş falan yok ama habire örgü yapıyom.ondan sonrada ördüklerime bakıp bi güzel ağlıyodum . şimdi örüyom ama ağlamıyom.
rabbim hepimizin yüzünü biran önce güldürsün.inş.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
KIZLARRRRRRRRRR MORALİM ÇOK BOZUKbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilesenağlamasenağlama
BU GÜN BİR MERKEZE GİTTİM
BANA SORUN SADECE EŞİNDE DEĞİL SENİNDE YUMURTA KALİTENLE İLGİLİ SORUNUN OLABİLİR DEDİ VE BAZI GENETİK TESTER YAPALIM SONRA BELKİDE SNA TÜP BEBEK YAPMA BİLE DİYE BİLİRİZ DEDİ senağlamasenağlama
OOOFFFFFFFFFFFF NEDEN BÖLE OLUYOR
önceleri bende çok ağlıyodum ama şimdi durumumuza bayağı alıştım ara ara da olsa istemeden akıveriyo.canım aşılaman inş pozitifle sonuçlanır. rabbim bu sıkıntıdan stresten bir an önce kurtarsın seni inş.
bak bana sanki benim iki üç tane çocuğum varda ayakları açıkta kalmışda onlara hay gelip patik örüyom.ne gomik değilmi.bebiş falan yok ama habire örgü yapıyom.ondan sonrada ördüklerime bakıp bi güzel ağlıyodum . şimdi örüyom ama ağlamıyom.
rabbim hepimizin yüzünü biran önce güldürsün.inş.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
allh hayırlısını versın ya doktorlara kafanızı yormayın sımdı baska doktora gıt farklı seyler söler bence uzme tatlı canını.allh gonlune gore versın.esının sperm sayısımıı dusuk?
evet canım 10 şubatta başka bir dr görüşmem var tüp bebk denemsi yapacağız merkez bakıyoruz
amiiin canım amiiiin.adapeli güldürdün valla beni canım yaa hayata bağlanmana hayran kaldım ne güzel keşke bende senin gibi olabilsem.allah neşeni daim etsin canımŞeniz
KIZLARRRRRRRRRR MORALİM ÇOK BOZUKbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilesenağlamasenağlama
BU GÜN BİR MERKEZE GİTTİM
BANA SORUN SADECE EŞİNDE DEĞİL SENİNDE YUMURTA KALİTENLE İLGİLİ SORUNUN OLABİLİR DEDİ VE BAZI GENETİK TESTER YAPALIM SONRA BELKİDE SNA TÜP BEBEK YAPMA BİLE DİYE BİLİRİZ DEDİ senağlamasenağlama
OOOFFFFFFFFFFFF NEDEN BÖLE OLUYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?