Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam arkadaşlar ben daha önceleri yazıyordum hatta listeyede ekliydim ama bu bekleyis beni cok yıprattı buradaki yazıları okuyup ağlıyordum çok etkileniyordum eşimde bu durumdan memnun değildi o yüzden bir süre giremedim.fadikcim adet günlerimi haber veremedigim icin üzgünüm canım.
bendeki son durum bu ay ilk aşılamamı yaptırdım pazartesi günü bu gün 6 gün.şimdi yine o uzun bekleyiş başladı.moralim çok ama çok bozuk dün bütün gün ağladım hatta şu an da ağlıyorum.olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum.kendi kendime söz vermiştim aşılamadan sonra nete girip araştırmıycam belirtiler ne olabilir diye bakmıycam diye ama malesef tüm gün pc başındayım.aşılama yaptırmış olan arkadaşlar bana aşılama sonrası neler yaşadıklarını anlatabilirse çok sevinirim.bendeki tek değişiklik kasık ağrısı oda aşılamada olurmuş yani sanırım yine aynı son beni bekliyo

öncelikle hoşgeldin canıma.s.
bu bekleyişler çok yoruyor bizi ama ne yapalım elden birşey de gelmiyor...
neyseki 3 senenizin dolmasına az kalmış...
inşallah bu 6 ay içinde bebişin gelir gelmessede artık tedaviye geçersiniz...
allah yardımcınız olsun...

hoşgeldin canıma.s.
demek aşılama oldun hayırlı olsun...
rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin...
canımya bu kadar stres hiç iyi değil....hem şimdiden neden bu kadar gözyaşı döküyorsun....
azıcık sabret sonucu bekle bakalım...
olmassa insan elbet üzülüyor ama şimdiden kendini yıpratma...
hem biliyorsun bu işte stresin çok önemi var...

herkese hayırlı günler canlara.s.

gunaydin canim
nasilsin
canim bazi kurlerden bahsetmissin neler bunlar soylermisin

canım yine karşılaşmadık yav ,neyse.canım benim sayfa 8874 yazmıştım ama yine yazayım.selçuk kaya diye bir herbalist var onun stesine gir bak.biz ordan bitkisel kür sipariş verdik eşim onuda kullanıyo.şubatın 15inden sonrada test yapılacak inş güzel sonuçlar alırız.

fadikçim çok saol canım:1hug:bende bukadar stresin iyi olmadığını biliyorum ama elimde değil.sanırım ben sizin kadar güçlü değilim.arkadaşlar hepinizin duasını bekliyorum.inşallah allahım bu aşılamayı yavruma kavuşmakta vesile kılar:Saruboceq:

canım rabbim tez vakit yüzünü güldürsün inş inş.amiiiiiiinnnnnnnn

önceleri bende çok ağlıyodum ama şimdi durumumuza bayağı alıştım ara ara da olsa istemeden akıveriyo.canım aşılaman inş pozitifle sonuçlanır. rabbim bu sıkıntıdan stresten bir an önce kurtarsın seni inş.
bak bana sanki benim iki üç tane çocuğum varda ayakları açıkta kalmışda onlara hay gelip patik örüyom.ne gomik değilmi.bebiş falan yok ama habire örgü yapıyom.ondan sonrada ördüklerime bakıp bi güzel ağlıyodum . şimdi örüyom ama ağlamıyom.

rabbim hepimizin yüzünü biran önce güldürsün.inş.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11)

"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (12) (13) (14)
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)
YER GÖK DUA ÜZERıNE TEDAVıDEN ÖNCE DUALARI OKUYUN ALLAHIM HEPıMıZE YARDIM EYLESıN

amiiin canım amiiiin.adapeli güldürdün valla beni canım yaa hayata bağlanmana hayran kaldım ne güzel keşke bende senin gibi olabilsem.allah neşeni daim etsin canımŞeniz

KIZLARRRRRRRRRR MORALİM ÇOK BOZUKbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilesenağlamasenağlama
BU GÜN BİR MERKEZE GİTTİM
BANA SORUN SADECE EŞİNDE DEĞİL SENİNDE YUMURTA KALİTENLE İLGİLİ SORUNUN OLABİLİR DEDİ VE BAZI GENETİK TESTER YAPALIM SONRA BELKİDE SNA TÜP BEBEK YAPMA BİLE DİYE BİLİRİZ DEDİ senağlamasenağlama
OOOFFFFFFFFFFFF NEDEN BÖLE OLUYOR

allh hayırlısını versın ya doktorlara kafanızı yormayın sımdı baska doktora gıt farklı seyler söler bence uzme tatlı canını.allh gonlune gore versın.esının sperm sayısımıı dusuk?

moralını bozmak ıstemem herseyden once rabbım bılır tutup tutmayacagını gecen ay arkadasım yaptırdı asılama ılk 2 3 gun ıcınde agrı duydu ama sonra kasık agrısı oldu oda adet olacagının belırtısıymıs vede oldu adet.ama hamıle kaldıgın ayda adet sancısı gıbı sancın olabılır aldatıcıdır yanı moralını bozma vede sureklı yat dınlen

allh hayırlısını versın ya doktorlara kafanızı yormayın sımdı baska doktora gıt farklı seyler söler bence uzme tatlı canını.allh gonlune gore versın.esının sperm sayısımıı dusuk?

evet canım 10 şubatta başka bir dr görüşmem var tüp bebk denemsi yapacağız merkez bakıyoruz

amiiin canım amiiiin.adapeli güldürdün valla beni canım yaa hayata bağlanmana hayran kaldım ne güzel keşke bende senin gibi olabilsem.allah neşeni daim etsin canımŞeniz

teşekkür ederim canım .napalım elden dua etmekten başka bişey gelmiyo üzülmek ağlamak bir nevi çare olsa oturur akşama kadar inanki aralıksız ağlardım.ama çare olmuyo.çok şükür rabbim bundan aşağısına düşürmesin.

canım yumurta kalitesini düzeltmek zor bişey değil.lütfen kendini strese sokma.lmaz:lmaz:bir decanım hiç vakit kaybetmeden bol bol kuru inciri zeytin yağına banıp banıp yee.genetik testi anlamadım.hormonlarına bakılıyo ama genetiği duymamıştım.
benimkide yeni yeni düzeliyo.allah yardımcımız olsun.napcaz bilmiyom.gerçi hiçbirzaman çaresiz değiliz çünkü dertlerimizden sorunlarımızdan çok çok çooooook büyük Allahımız var.rabbim bundan aşağısına düşürmesinamiiiin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…