Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11)
"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (12) (13) (14)
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)
YER GÖK DUA ÜZERİNE TEDAVİDEN ÖNCE DUALARI OKUYUN ALLAHIM HEPİMİZE YARDIM EYLESİN
KIZLARRRRRRRRRR MORALİM ÇOK BOZUKbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilesenağlamasenağlama
BU GÜN BİR MERKEZE GİTTİM
BANA SORUN SADECE EŞİNDE DEĞİL SENİNDE YUMURTA KALİTENLE İLGİLİ SORUNUN OLABİLİR DEDİ VE BAZI GENETİK TESTER YAPALIM SONRA BELKİDE SNA TÜP BEBEK YAPMA BİLE DİYE BİLİRİZ DEDİ senağlamasenağlama
OOOFFFFFFFFFFFF NEDEN BÖLE OLUYOR
ayyy ne şeker olmuşlarboshayallersmile
kızlar nasıl olmuş.gözlerinide yapcam daha.ilk defa patik yaptım sizlerle paylaşmak istedim.olmayan bebişlerin ayakları üşümesin
kızlar nasıl olmuş.gözlerinide yapcam daha.ilk defa patik yaptım sizlerle paylaşmak istedim.olmayan bebişlerin ayakları üşümesin
canım bir dr un demesiyle morelini bozma sakın...
hem yumurta kalitesi iyi olmamakla ne oluyormuş...
zaten aşılama ve tüp bebekte iğnelerle yumoş elde ediliyor...
sen başka dr a git canım...
rabbim iyi bir merkez ve iyi dr larla karşılaştırsın sizi....amiinnn...
canım yumurta kalitesini düzeltmek zor bişey değil.lütfen kendini strese sokma.lmaz: lmaz:bir decanım hiç vakit kaybetmeden bol bol kuru inciri zeytin yağına banıp banıp yee.genetik testi anlamadım.hormonlarına bakılıyo ama genetiği duymamıştım.
Benimkide yeni yeni düzeliyo.allah yardımcımız olsun.napcaz bilmiyom.gerçi hiçbirzaman çaresiz değiliz çünkü dertlerimizden sorunlarımızdan çok çok çooooook büyük allahımız var.rabbim bundan aşağısına düşürmesinamiiiin:saruboceq:
canım yine karşılaşmadık yav ,neyse.canım benim sayfa 8874 yazmıştım ama yine yazayım.selçuk kaya diye bir herbalist var onun stesine gir bak.biz ordan bitkisel kür sipariş verdik eşim onuda kullanıyo.şubatın 15inden sonrada test yapılacak inş güzel sonuçlar alırız.
KIZLARRRRRRRRRR MORALİM ÇOK BOZUKbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilesenağlamasenağlama
BU GÜN BİR MERKEZE GİTTİM
BANA SORUN SADECE EŞİNDE DEĞİL SENİNDE YUMURTA KALİTENLE İLGİLİ SORUNUN OLABİLİR DEDİ VE BAZI GENETİK TESTER YAPALIM SONRA BELKİDE SNA TÜP BEBEK YAPMA BİLE DİYE BİLİRİZ DEDİ senağlamasenağlama
OOOFFFFFFFFFFFF NEDEN BÖLE OLUYOR
ya niye bizlr ya
neden hic iyi seyler olmuyor
zaten ben birgun meraktan kanser olacam
canim ya kizkardesinki de negatifolmus
cok uzuldum
allahim yuzune baksin canim
yetercigim hangi kurleri uyguluyorsun
[
ayyy ne şeker olmuşlarboshayallersmile
maşallah ya çok güzel yapmışsın canım...
bebeğine giydirmek nasip olsun inşallah....:Saruboceq::Saruboceq:
OOOOOOOOOO ÇOK GÜZEL
ELLERİNE EMEĞİNE SAĞLIK
RABBİM EN KISA ZAMANDA PATİKLERİN İÇİNE TOMBİŞ AYAKLI BİR MELEK GÖNDERSİN
İİNNNNNNNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ya ama neden bunlar giyecek bebeklerimiz yok ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?