selamlar
yeter canim bencede uzme kendini
bi dr nasil boyle tup bebek bile yapma deriz diyebiliyor hic anlamadim ve saglikli bulmadim
baska dr a git bencede
öylee deme elbet birgün olacakya ama neden bunlar giyecek bebeklerimiz yok ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
yetercım o nasıl ıs oyle yaa ...baska doktora gıt ve sakın moralını bozma ne mucizeler gorduk neler bılıyorsunsağol canım evet negatif aldı
yya ben artık neden biz diye sormayı bırakalı çok oldu
sağlık olsun ne yapalım
eğer bu yolda önümüze bu kadar engel çıkacaksa hayırılısı böleymiş diyeceğim
gerçi ben sonuctan bir şey çıkmayacağına inanıyorum
allahın izniile her şey iyi olacak
iinnnnnnnnşşşşşşşşş
[
teşk ler kızlar.çok şekerler değil mi.bebiş yok ama napim tutamıyom kendimi örüyom.rabbim tez zamanda bizlerede bebişlerimizi göndersin inş.amiiiinnnn
öylee deme elbet birgün olacak
yetercım o nasıl ıs oyle yaa ...baska doktora gıt ve sakın moralını bozma ne mucizeler gorduk neler bılıyorsun
harkaaaa bıze de ogret noluuurrr
kızlar bende 3.ıgnemı vurdum bu gun ılk tup bebek denemize başladık allah hayrlsını verır ınsallahh her gun oldugu gıbı bana da dualarınızı eksık etmeyın kader arkadaslarım
sımdıden hepinizden allah razı olsun
canım öğretmez olurmuyum ,sen tek istee.tedavin hayırlı olsun inş canım rabbim pozitifle sonuçlandırsın.
iyi akşamlar cnm sorun neydıiyakşamlar kimse yokmu cevap yazan olmıycakmı bu akşam?
iyi akşamlar cnm sorun neydı
sadece merhaba demek istedim ama kimse ilgilenmedi(sizden başka)
Selam kızlar
gizmo çok üzüldüm( ne umutlarla besliyor insan ..... Herşeyde bir hayır vardır deyip tekrarla tüp bebekde dış gebelik hata mı acaba?
Selam kızlar,ne zamandır giremiyordum ,moralim bozuktu
dış gebelikmiş yarın iğne olucam
Nihayet en azından belirsizlik sona erdi diyorum
Ama çok yoruldum bu süreçte,3 senedir normal yolla geçirmedim dışgebelik,tüp bebek tedavisi sonununda geçiyorum nasıl iş anlamadımklava:
çok geçmiş olsun gizmocum...kürtaj mı yapacaklar canım?
KIZLARRRRRRRRRR MORALİM ÇOK BOZUKbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilesenağlamasenağlama
BU GÜN BİR MERKEZE GİTTİM
BANA SORUN SADECE EŞİNDE DEĞİL SENİNDE YUMURTA KALİTENLE İLGİLİ SORUNUN OLABİLİR DEDİ VE BAZI GENETİK TESTER YAPALIM SONRA BELKİDE SNA TÜP BEBEK YAPMA BİLE DİYE BİLİRİZ DEDİ senağlamasenağlama
OOOFFFFFFFFFFFF NEDEN BÖLE OLUYOR
canım ya çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:Selam kızlar,ne zamandır giremiyordum ,moralim bozuktu
dış gebelikmiş yarın iğne olucam
Nihayet en azından belirsizlik sona erdi diyorum
Ama çok yoruldum bu süreçte,3 senedir normal yolla geçirmedim dışgebelik,tüp bebek tedavisi sonununda geçiyorum nasıl iş anlamadımklava:
hayırlı olsun canım....öylee deme elbet birgün olacak
kızlar bende 3.ıgnemı vurdum bu gun ılk tup bebek denemize başladık allah hayrlsını verır ınsallahh her gun oldugu gıbı bana da dualarınızı eksık etmeyın kader arkadaslarım
sımdıden hepinizden allah razı olsun
merhaba kızlar opuyorumnanaktan
bir görünüp bir kayboluyorum eski günlerimizi özledim ben :gitme:
inşallah daha sık gelmeye çalışacağım olumunekankayizsmile
kayınvalide hanım canımı çok sıktı dün akşam torun istiyormuş
sanki biz istemiyoruz ,sanki para varda biz tedavi yaptırmıyoruz
bizde onları üzmeyelim diye aksettirmiyorduk,maddi yardım edeceğini söyledi
yarın devlet hastanesine başvuruyoruz inşallah işlerimiz yolunda gider de
alabiliriz raporumuzu pek ümitli değilim ama aşılama tedavisi diyeceklerinden eminim
neyse rabbimden hayırlsını diliyorum :CüvCüv:
fadikciğim ellerin dert görmesin,listeyi sürekli güncelliyorsun ben yine regllim yeni tarih 28 şubat canım rabbim gönlündeki muratları hayırlısıyla kabul eylesin :Saruboceq:
tüm anne olmak isteyenlere rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla bebiş versin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?