Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrs gizmo canım rabbim yardmcın olsun inş.yetercim inş yeni tedavinde bebeişinle dönersin dualarımızdasın.ve tüm tedavide olana bütün canlar rabbim yar ve yardımcınız olsun inş

mrs gizmo canım rabbim yardmcın olsun inş.yetercim inş yeni tedavinde bebeişinle dönersin dualarımızdasın.ve tüm tedavide olana bütün canlar rabbim yar ve yardımcınız olsun inş

herkese günaydınlar
canım sağol inşşşşşşş
rabim en kısa zamanda hepimize göndesin beblerimizi

canım çok üzüldüm ama çok
geçmiş olsun
rabbim bir daha böle bir şey yaşatmasın
yaşadıklarının karşılığında sana doğal yoldan bir bebiş göndesin
iinnnnnnnnnnşşşşşşşşşşşşşşşş

yetercim yaaaa ,üzme kendini ,drlar matematik sanıyorlar bu işi sanırım,
hem daha test yok ortada bişey yok ,ne biliyomuş ,biraz kendilerine saklasalar fikirlerini emin olmadan konuşmasalar ne de iyi olacakklava:

canım sağol ama benim üzüldüğüm bir tüp bebek merkezindeki dr böle pat diye bunu sölemesi
şok oldum ve eve geldiğimde hatta topğe yazdıımda hala şoktaydım yanı bu ne nasıl falan diye biraz zaman geçinde aklım başıma geldi

kızlar ıyı baın kendınıze mısafırım gelecek Çıkıyorum

gizmocum geçmiş olsun. inşallah meleğin doğal yolla gelir canım.

yetercim bunu hangi merkezde söylediler canımya merak ettim. peşini bırakma başka merkezlede mutlaka görüş canım

gizmocum geçmiş olsun. inşallah meleğin doğal yolla gelir canım.

yetercim bunu hangi merkezde söylediler canımya merak ettim. peşini bırakma başka merkezlede mutlaka görüş canım

canım sağol başka merkezle görüşmem var zten
ama bu tesleride yaptıracağım

kızlar bu gün yine duygusallığım üstümde durup durup ağlıyorum.az kaldı çat diye çatlicam ..YÜCE RABBİM KİMSEYİ TÜP BEBEĞE MUHTAÇ ETMESİN.hele bizim tüplük işimiz olsa zorla parayı hallettik diyelim nereye gideriz nerde kalırız hiç bilmiyom.aman benimde yazdığım şeylere bakın herkesin kendi derdi kendine yetiyo zaten bi de ben başınızı şişiriyorum.
kusuruma bakmayın burdan başka hiç biryere içimi dökemiyom

allah yardımcımız olsun ,rabbim sabır ve dayanma gücü versin.

canım sağol başka merkezle görüşmem var zten
ama bu tesleride yaptıracağım

canım valla çok üzüldüm yaa.herşey üst üste geliyor.hangi birine yetişeceğimizi şaşıyoruz.rabbim hepimize güç versin sabır versin.en baştada hayırlısını versin.:sinifsinif::sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…