Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aminn adapeli içini istediğin kadar dökebilirsin burdaki arkaşlarımın hepsinin yüreği çok güzel sen bilmezsin o dönemleri belki ama biz burda kimi zaman ağladık kimi zaman gülük hepimiz aynı dertle burdayız ve bir çoğumuzda şuan hamile bir çoğumuz da doğurduk Rabbim sizlerede nasip etsin sıra yavaş yavaş herkese geliyo.. isyan yok sabır var

allah razı olsun canım inş sıra bizlerede gelir birgün.kesinlikle isyan etmiyorum ,isyandan rabbime sığınırım.rabbim bizlere dayanma gücü versin sabır versin,.rabbime sonsuz şükürler olsun bundan aşağısına düşürmesin.amiiiiiiiiiiiiiiiiin

canım kolay bir yol değil
ama ilkaki gitmen gerekiyorsa merkezlerin anlaşmalı olduğu kalabileceğin oteler falan var
ama işte oda maddi durumla ilgili
rabbim kolaylığını versin

merhaba kizlar nasilsiniz
yeter canim doktora cok kizdim ne kadar dusuncesiz konusmus
insallah Allah en kisa zamanda nasip eder bir bebis sana

gizmo cok uzuldum hayirlisi olsun
elden birsey gelmiyor malesef
ama Allah buyuktur

caneylom yavrusunu kucakliyordur bu saatlerde
Allah anali babali buyutsun insallah

kizlar moralleri bozmayin lutfen Allah bu guzel duygulari bizlerede yasaticak insallah
bizlerde anne_baba olmanin o tarifi edilmez duygusunu yasariz insallah
ben bu ay yumurtlama testleri kullaniyorum
dun 13. gunumde basladim hafif silik cizgi cikti bu sabah sanki biraz daha koyuydu
dahada koyulasmasini bekliycem zaten bildigim kadariyla gec yumurtluyorum
insallah gunleri karistirmam birde ilk defa bu ay preseed kullanicam
Allah'im insallah bu ay hayirlisiyla olur
8 sene oldu bebis istiyoruz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım valla çok üzüldüm yaa.herşey üst üste geliyor.hangi birine yetişeceğimizi şaşıyoruz.rabbim hepimize güç versin sabır versin.en baştada hayırlısını versin.:sinifsinif::sinifsinif:

canım ben kaderciyimdir biraz elimizden geleni yapıyoruz
ne yaPalım sağlık olsun
hakımızda hayırlısı

rabbim hakkınızda herşeyin hayırlısını eylesin

herşey gönlünüzce ve hayırlısı ile olsun inşş.....

amin amin
iinnnnnnnnşşşşşşşşşşşşşş

CANIM İNŞŞŞŞŞŞ BEBİŞİN BU AY HAYILISIYAL GELİR
İİNNNNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

YA EVET BENİM EN ÇOK ŞAŞIRDIĞIMNOKTADA O OLDU TÜP BEBK MERKEZİNDEKİ BİR DR HASTALARIN PSKOLOJİSİNİDE BİLİYOR AMA PAT DİYE BİR ŞEY SÖLÜYOR ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

AMA NEYSE KIZGINLIĞIN VE ŞŞKINLIĞIM GEÇTİ
ALLHIN İZNİ İLE HER ŞEY GÜZEL OLACAK:lepi::lepi::lepi:
İİİNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ben Çıkıyrum herkese ıyı akŞamlar

insallah canim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin adapeli bu topici nevrosky açtı bak bebeği kucağına ikinci mesajı ben yazdım eğer okursan bak benimde kucağımda Rabbim herkese nasip edsin sadece zaman ve sabır

canım kolay bir yol değil
ama ilkaki gitmen gerekiyorsa merkezlerin anlaşmalı olduğu kalabileceğin oteler falan var
ama işte oda maddi durumla ilgili
rabbim kolaylığını versin

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hadi bakalım hayırlısı canım....maşallah değerleriniz fene değildi birde gününü tutturursanız inşallah bu iş olacakyerimseniben

ah canım hangimiz bunları düşünmüyoruzki...
biz istanbulda yaşıyoruzya gören der oooo senin avantaşın fazla...
ama öğle olmuyor işte...bizimde bize göre çok sıkıntımız var...
tüp bebek yaptırmaya kalkmadan beni de düşünceler aldı nasıl yaparız nasıl ederiz diye...

allah yardımcımız olsun...

selam kıslar hayırlı akşamlar herkese topiğin havası bozuk galiba günlerde benimde canım sıkkın nedeni ne derseniz bilmiyorum sıkılıyorum işte

cucum canım altta seni gördüm çok uzun zamandır karşılaşamıyoduk nasılsın neler yyapıyosun özledim valla seni herşey yolundadır inşallahŞeniz

tabikide canım herkesin kendine göre sıkıntısı var.allahım yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…