günaydın kızlar taşınmak çok zor ya daha büyük eşyalar gitmediği halde şimdiden bitmiş durumdayım gündüz iş akşam diğer ev çok yoruyo biraan önce toparlanıp aranıza girmek istiyorum canlar sıkkın galiba rabbim biran önce düzeltsin inşallah güzel günler bizim olsun
kızlar bu gün yine duygusallığım üstümde durup durup ağlıyorum.az kaldı çat diye çatlicam ..YÜCE RABBİM KİMSEYİ TÜP BEBEĞE MUHTAÇ ETMESİN.hele bizim tüplük işimiz olsa zorla parayı hallettik diyelim nereye gideriz nerde kalırız hiç bilmiyom.aman benimde yazdığım şeylere bakın herkesin kendi derdi kendine yetiyo zaten bi de ben başınızı şişiriyorum.
kusuruma bakmayın burdan başka hiç biryere içimi dökemiyom
allah yardımcımız olsun ,rabbim sabır ve dayanma gücü versin.
merhaba kizlar nasilsiniz
yeter canim doktora cok kizdim ne kadar dusuncesiz konusmus
insallah Allah en kisa zamanda nasip eder bir bebis sana
gizmo cok uzuldum hayirlisi olsun
elden birsey gelmiyor malesef
ama Allah buyuktur
caneylom yavrusunu kucakliyordur bu saatlerde
Allah anali babali buyutsun insallah
kizlar moralleri bozmayin lutfen Allah bu guzel duygulari bizlerede yasaticak insallah
bizlerde anne_baba olmanin o tarifi edilmez duygusunu yasariz insallah
ben bu ay yumurtlama testleri kullaniyorum
dun 13. gunumde basladim hafif silik cizgi cikti bu sabah sanki biraz daha koyuydu
dahada koyulasmasini bekliycem zaten bildigim kadariyla gec yumurtluyorum
insallah gunleri karistirmam birde ilk defa bu ay preseed kullanicam
Allah'im insallah bu ay hayirlisiyla olur
8 sene oldu bebis istiyoruz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam kıslar hayırlı akşamlar herkese topiğin havası bozuk galiba günlerde benimde canım sıkkın nedeni ne derseniz bilmiyorum sıkılıyorum işte
cucum canım altta seni gördüm çok uzun zamandır karşılaşamıyoduk nasılsın neler yyapıyosun özledim valla seni herşey yolundadır inşallahŞeniz
canim ya bende preseeed kullanmak istiyorum belki bizde de ise yarar
ama iyimi degilmi bilmiyorum yani kararsizim sen fikirlerinibana soylermisin canim
canimmm evet,uzun zamandir sadece arada sirada okumakla yetiniyordum..iyiyim cok sükür,sen nasilsin?Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?