Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar taşınmak çok zor ya daha büyük eşyalar gitmediği halde şimdiden bitmiş durumdayım gündüz iş akşam diğer ev çok yoruyo biraan önce toparlanıp aranıza girmek istiyorum canlar sıkkın galiba rabbim biran önce düzeltsin inşallah güzel günler bizim olsun

günaydın canım evet zordur taşınamak allah yardımcın 0olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
evet özlettiniz kendinizi

ahh fadikim ahh bilmezmiyim bugünlerde en çok bende onu düşünüyorum eğer tüp yaptırrısam işten izin alamam işten çıkmama gerekebilir bu durumda nasıl geçincez ne yapıcaz inan bende bilmiyorum bunları düşünüyorum hep rabbim bi çıkış yolu gösterir inşallah istanbulda olmak diğer iller de olmaktan daha zor bence

yetercim sağol canım girdik bi işe bakalım bende özleedim ya enazından içimdeki sıkıntı bitiyordu burda olunca dertleri paylaşınca inşallah gelicem

canim benim ya
mecbur icimizi burda bozaltacagiz
brda bunun icin burdayiz
birbirimize yardim edip beraber aglayip beraber gulecegiz
bende burdan baska bir yere icimi dokemiyorum

canim ya bende preseeed kullanmak istiyorum belki bizde de ise yarar
ama iyimi degilmi bilmiyorum yani kararsizim sen fikirlerinibana soylermisin canim

kızlar herkese hayırlı gunler..
gızmo ınsallah kurtaja gerek kalmaz canım ya..herseyde bır hayır vardır.sen saglıgına dıkkat et dogal yoldan gelır ınsallah..
caneylom bebısını dogurmus.guzelce nınnılerle buyutsun ınsallah..rabbım bızede nasıp etsın..

canimmm evet,uzun zamandir sadece arada sirada okumakla yetiniyordum..iyiyim cok sükür,sen nasilsin?Şeniz

canim ya bende preseeed kullanmak istiyorum belki bizde de ise yarar
ama iyimi degilmi bilmiyorum yani kararsizim sen fikirlerinibana soylermisin canim

bende henuz kullanmadim canim zamanini bekliyorum
ama preseed ile hamiler kalan bircok arkadas var sitede
hatta sevcan goksel arkadasimiz var bu topikte oda preseed kullanmisti ve simdi bebisi kucaginda
esim pek inanmiyor ama denemekten zarar gelmez sanirim
ama kullanirsan yumurtlama testlerindende kullan canim
yumurtlama gununu tam bilirsen daha garantili olur
ben 3 gunden beri uyguluyorum bu gun ikinci cizgiyi baya bir belirgin gordum sukurler olsun yarinda bakicam sonradaaa:kedi: calismalar basliyacak

merhabalar kizlar
herkese hayirli gunler diliyorum

umudunukaybetme canim
gebelik bolumunde preseed kullananlar diye bir baslik var
o basliktanda bakabilirsin kullananlarin yorumlari filan var

canimmm evet,uzun zamandir sadece arada sirada okumakla yetiniyordum..iyiyim cok sükür,sen nasilsin?Şeniz

selam arkadaşlar ben ne zaman gelsem kimse olmuyo bi türlü toplanamadık

cucum bi tanem bende iyi sayılırım işte napıyım
iş güç uğraşıyorum yuvarlanıp gidiyorum
pek tadım tuzum yok bu aralar
senin iyi olmana sevindim.

iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrr..........

sidelyacım tüpbebeğe karar vermişsiniz hakkınızda hayırlı olur inşallah ikiz bebeklerin olur rabbim seninde yüzünü güldürür canım..........

yeter dr ların dediğine aldırma canım allah ne derse o olur hem birinin dediği diğerini tutmuyo hepsi farklı şeyler diyor ..........inşallah doğal yoldan veya tedeviyle hamile kalırsında o dr utandırırsın.........

gelelim bana bizde bugün allahın izniyle ev aldık rabbim nasip kismet ederse inşallah haftaya salı gibi taşınıyoruz bende yarından sonra eşyalarımı toplamaya başlayacağım yavaş yavaş ...... 1 yıldan beri kafamıza uygun bir ev arıyorduk rabbim nasip etti sonunda eşim baya beğendi evi almak içinde çok çaba sarf etti benim birtek beğenmediğim yanı amerikan mutfak salonla bir ama çok güzel ne yapalım nasipte bu varmış......inşallah hakkımızda hayırlı olur........rabbim bütün arkadaşlarımada içinde ağız tadıyla oturacakları bir ev sahibi olmayı nasip eder inşallahhhhhhhh

Aminnn Harzemcimmm darısı başımızaaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh bu gidişle zor ama bakalımm..

duygucum sen taşınyımusun anlamadım ama okuyamadımda geçmişi

kızlar tüpbebek için devlet hastanesinde nasıl alıyo tüp bebek yaptırcam 1 aşılama yaptırdım özelde devlet hastanesinde aşılamasız rapor alabilirmiyim aklım karıştı bu rapaor kac günde cıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…