Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

benim demekde istediğim bu deneyelim olmasın önemli değil ama benim yanımda olduğunu bileyim. o ap ayrı. ama umursamaz tavrına dayanamıyorum. ve tdavi bırakılacaksada olmuyor bırakalım dye ikimizin kararı olsun allah ogünü göstermesin de o ayrı tabiki. ama anlatabildimmi. biz yapılması gerekeni yapalım mevlamdan ne gelirse karşılığında elbetteki kabulumdur. olmuyor napalım derim o zaman. ve asla elini bırkamam ve bir dahada lafını etmem. bambaşka bir durum ama daha başında böyle yapmasını hazmedemiyorum. aynısını onada diyorum. ya biz yapılması gerekeni yapalım olmazsa o zaman olmasın amenna. denedik apılması gereken herşeyi yaptık olmadı der sımsıkı birbirimize sarılır gerekirse evlat alır ona bakarız. gül gibide geçiniriz. ama ince çizgi şu oda benimle olacak bu aşamaları birlikde aşacağız olursa kar olmazsada olmaz. o zaman asla düşünmem boşanmayıki çevremizde bizim evliliğimizi parmakla gösteriyorlar ve inan bize çok nazar değiyor. herkes diyor bu kadar uyumlu çift görmedik diye gerçekden saatlerce konuşuruz akşamları televizyonu kapatıp ışıkları söndürüp perdeyi sonuna kadar açar dışarıyı seyreder saatlerce konuşuruz etrafdaki çiftller ne konuşuyorsunuz derler. bizim uyum sorunumuz hiç olmadı. belkide bu konuda yanımda olmamasını bu nedenle hazmedemiyorum. olmazsa olmaz o ayrı ama sen tedbirini al takdir allhın demişler. biz yaılması gerekeni yapalımda olmasın.

anlatabildinmi :) dinlediğin için teşekkürler tekrar tekrar.

canım gunaydın öle deme derdı veren allh kurbanım dermanınıda verır tez zamnda ınşşş.hepımıze acıl sıfalar olsun.beklemedıgımız anda hayırlı evlatlarımız olsunda sevelım :Saruboceq:mafoldumben

sperm sayısından harıc baska hareketlılıgınde yada morfolojıde sorun varmıydı?sayı kacken kac oldu?

canım keci boynuzu aktarda yaptıdım karışım ilçlar ne yapmadımki her yolu denedim aynı ya canım nasip işi biraz kimisaine bakıyon hiç yok ama oluyo kimisinde sesbsiz olmuyo esra canım senin eşini spermi kaç milyon biz eşimin doktoru dediki eşinin cocuğu olur okadar kötü değil hatta tüpbebekte yaptırma dedi biraz bekle ben dayanamıyorum cok yoruldum 2 sene oldu artık bir an önce olsun istiom rabbim yardımcımız olsun

canım sen hemde çalışyorsun...
senin için daha zor...

canım istanbulda omak bütün illerden zor diyemeyiz...
çünkü hiç tüp bebek merkezi olmayan illerde var...
ama işte her yerin bir zorluğu var...
allah cümlemiizn yardımcısı olsun...

eviniz hayırlı olsun canım....güle güle oturun...
taşınma içinde şimdiden kolay gelsin...
rabbim bütün evi olmayanlarada kendi evlerini almak nasip etsin....

canım aşılama şartı 2...yani rapor için bir tane daha yaptırman lazım...

Kızlar herkese dilekleri için teşekkür ederim,
Toparlanmaya çalışıyorum halamafoldumben
canım peki son durum ne oldu...
bebek kendinden düştümü,ne durumdasın arada habar et bize...
allah yardımcınız olsun....

canım doktar bize şu testleri vermişti:
FT3
FT4
TSH
FSH
LH
PROLAKTıN
TESTOSTERON

canım hepimiz nerdeyse aynı şeyleri yaşıyoruz....
sizin değerler hemen tüp bebeğe geçecek kadar kötü değil...
aşılama da deneyebilirsiniz...
eğer olmassa da tapiki tüp bebekte denenir...

ahhh erkekler hep böylemi...
bizimkide pek aceleye almaz...
bugün yarın derken aradan ay geçer...
canım zambak arkadaşla konuşmalarınızı hep okudum...
eşinde varikosel varmış(damar genişlemesi bu demek)utrasonud aonun için veriyorlar...
çekildikten sonra büyük bir ihtimal ameliyat önerirler...

ayrıca boşanmak konusunda ne demek istediğini ben çok iyi anladım...
sorun kimde olursa olsun beraberce bütün yollar katedilmeli eğer olmassa sonra umut kesilmeli...
çocuk olmuyor diye boşanmaya bende karşıyım
ama günümüzde bu kadar tedavi yolu varken hiç bir şey yapmadan oturmayı düşünüyorlarsa o zaman bende boşanmayı düşünürüm...
rabbim eğer bana anne olmayı nasip etmemişse ne kadar tedavi olsamda yine bebek olmaz...
ama boş boş oturamayız biz elimizden geleni yapalımda takdir allahın...
rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin...

Son düzenleme:
herkese hayırlı günler canlara.s.

eşimle dün bir ünüversitenin infertilite bölümüne gittik...
amacımız hem benim tekrarlayan düşükler,hemde eşimdeki değerlerin düşüşü çin son araştırmalarımızı yapalım...
beniim bütün tahlilerime baktı ve sadece smeer testini yapalı senesini geçmiş onu birde hormon testlerini tekrarlayalım dedi...
diğer testleri şimdilik yeterli buldu...
smeer testini de verdim zaten sonuç 1 hafta sonra belli olurmuş...
hormon testinide adetin 3. günü vereceğim inşallah...

rahim filimlerime biraz takıldılar...
(ben 2 kere filim çekildim ve ikisindede ilaç gitmediği için sonuç alamadık...)
en sonunda da filimleri başka dr'a danışıp bize telefon edecekelrini söylediler...

utrasonla muayene çok uzun sürdü baya baktı ve iki dr kendi aralarında konuştular ama hep tıp diliyleydi,doğrusu pek birşey anlamadım...bir anormallik mi var diye sorduğumda,şimdilik birşey diğemeyiz hele şu rahim filimlerini bir halledelim dediler...
ben eskiden utrasona girdiğimde dr lar hep güzel hiç bir sorun yok demişlerdi...
anladığım kadarıyla artık yaşımız geçiyor ve ufak ufak rahimde de değişiklikler tebbellikler başlıyor...

eşimide ürolojiye yönlendirdi...aslında yönlendirdiği böüm ürolojinin bir başka dalı sadece infertilite ve cinsel sorunlarla ilgilenen bir yer...ama adını unuttum işte...
neyse ordanda eşime ayın 15 ve 18 ine gün verdiler...

şimdilik bukar bakalım...baya zaman gerekicek ama şimdilik acelemiz yok...
çünkü bize şimdiki değerlele sadece tüp bebek oluyor tüp bebek içinde ssk nın 5 yılı doldurması lazım...
bizim beş yıl da nisanın sonuna dolacak o zamana kadar bende şu işleri halledeyim dedim...

rabbim cümlemizin yardımcısı olsun...

canım smeer testin inşallah temiz çıkar. Tüp bebek için 5 yıl değil 3 yıl şartı var diye biliyorum ben. İçini ferah tut sen inşallah kötü bişey yoktur Allah yardımcın olsun. Bu arada şu boşanma konusunda deiklerine kesinlikle katılıyorum her kelimesin altına imzamı atarım yaniç

fadikom inşallah herşeyin temiz çıkar zaten nisana kadar ancak halledilir tüp bebek için alınacak rapor vs ..ki inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz bebeğin bu tedavileri görünce kendiliğinden geliverir ama sende demek basladın bu yola hadi hayırlısı olsun. ben tedaviye baslayınca arkadaşlarım çok seviniyorum nedense bebiklerine yaklaştıkları için sanırım tekrar hayırlısı olsun canım umarım zaman çabucak akıverir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…