tekrar allah razı olsun vallah psikolojik destek gibi oldu bu konuşma çok sinirliyim sanırım şuan hem adet olacağım sancılarım başladı onun siniri birde her adetimde sinirli geçer onun siniri birleşince geliyorlar bana. içimde fırtınalar kopuyor. evlatlık alırız ne olcak diyor.:) ya kendimizin olması varken neden alayım diyorum. sonrada bana dalga geçiyor gibi geliyor.. umarım sizde yaza kadar tüp bebek yaparsınız birde tüp bebek yapmadan bir ay önce klomenle ilaç tedavisi iste doktorundan ardından yapılan tüpbebek daha kolay tutuyotmuş klomen tedavisi vücudu hazırlıyormuş. tedaviler ara verilmeden yapılırsa peş peşe daha etkili oluyormuş. sen ara vermişsin. o nedenle en azından bir ayı kloemn tedavisine feda et öyle dene. birde yazın tüp bebek daha çok tutarmış sıcak çok iyi geliyormuş. inana 2 aydır edev dışarı çıkmıyorum üşütmeyeyim diye. ev hamam gibi sıcak olması şartmış tedavilerde. artık hayırlısı umarım inşaallah sende bizim gibi olan ve isteyen herkesde bebişni tez zamanda kucağına alır.
tekrar teşekkürler.[/QUOTE
kendini koşullandırma adet gününün unut hatta sil kafandan
becerebilirsen tabikiii....
kendini dinleme ugraşlar bul kafanı başka şeylerle meşgul et
ama seni mutlu eden şeyler olsun bunlar...
eşinede çok yüklenme...emin olki diline vurmasada içinde fırtınalar kopuyordurr..kolay bişey degil erkekler için..
seni birazda olsun sakinleştirdiysem ne mutlu bana..iyi gecelerr ben yatıyorumm..
tekrar diyorumm stress yoookkkk tamammı..ziyaretçi ve özel msjını açarsan ordanda yazışabilirizz..
ya mesela tüp bebek yaptınız olmadıı
ozaman ne yapacaksınn ..boşanırmısın yinedee...
dr.lar nekadar olur bebeginiz desede allah ol demeyince olmuyor malesefff...
bizde ilk doktora gitttigimizde normal yolla olur bebeginiz dedi..ama allah izin vermeyince aglasanda sızlasanda fayda degill....benimle aynı zamanda evlenenler şimdi 2.yi yapıyorr..ama kısmett herkes anne baba olur diye birşey yokk..
canım öncelikle hoş geldin.hiç endişelenme,morfoloji dışında sayıydı hareketti artıyo.sadece morfolojide artış olmuyo.keçi boynuzu nu kullanın siz.büyük ihtimalle faydası olacaktır.buradaki bizim durumlarımız inanki senden çok daha kötü.sen hiç üzülme sorun morfoloji değil ya.morfoloji tüp bebekte bile sorun oluyomuş.allahım yardımcımız olsun.
merhaba arkadaslar benimde esimin sperm sayisi cok dusuk 1 tup bebek denemsi yaptik ama olmadi.keciboynuzu icirdim 3 ay kadar esime artis oldu biraz.cok degil ama .simdi aktara bi karisim yaptirdim duzenli kullanirsaniz etkisi cok iyidir dedi bakalim simdi onu deniycez hayirlisi artik.doktorumuz tup bebek disinda olmaz cocugunuz dedi.ama ben bu karisim bitenen kadar deniycem hayirlisi artik hpimiz icin kizlarrr,
gunydın tatlımmmmm...
günaydın canlar zemuszemus
gny kızlar
ılaclarlan falan hıc yukselmedımı?yada kecı boynuzu suyunlan falan.bızımde sperm sayısı sorunumuz var ondan harıc hersey yolunda sımdılık.yenı basladık tedavıye.banada yardımcı olurmusun?varıkosel yoktu bızde.ayrıca varıkosel amelıyatından dolayı bazılarında hıc yukselme olmadıgını duymustum.rabbım sızınde bızımde tum bu durumda olanlarında sıfalıgını versın hayırlı evlatlara sahıp olalım
canım sen hemde çalışyorsun...ahh fadikim ahh bilmezmiyim bugünlerde en çok bende onu düşünüyorum eğer tüp yaptırrısam işten izin alamam işten çıkmama gerekebilir bu durumda nasıl geçincez ne yapıcaz inan bende bilmiyorum bunları düşünüyorum hep rabbim bi çıkış yolu gösterir inşallah istanbulda olmak diğer iller de olmaktan daha zor bence
eviniz hayırlı olsun canım....güle güle oturun...iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrr..........
gelelim bana bizde bugün allahın izniyle ev aldık rabbim nasip kismet ederse inşallah haftaya salı gibi taşınıyoruz bende yarından sonra eşyalarımı toplamaya başlayacağım yavaş yavaş ...... 1 yıldan beri kafamıza uygun bir ev arıyorduk rabbim nasip etti sonunda eşim baya beğendi evi almak içinde çok çaba sarf etti benim birtek beğenmediğim yanı amerikan mutfak salonla bir ama çok güzel ne yapalım nasipte bu varmış......inşallah hakkımızda hayırlı olur........rabbim bütün arkadaşlarımada içinde ağız tadıyla oturacakları bir ev sahibi olmayı nasip eder inşallahhhhhhhh
canım aşılama şartı 2...yani rapor için bir tane daha yaptırman lazım...kızlar tüpbebek için devlet hastanesinde nasıl alıyo tüp bebek yaptırcam 1 aşılama yaptırdım özelde devlet hastanesinde aşılamasız rapor alabilirmiyim aklım karıştı bu rapaor kac günde cıkıyo
canım peki son durum ne oldu...Kızlar herkese dilekleri için teşekkür ederim,
Toparlanmaya çalışıyorum halamafoldumben
canım doktar bize şu testleri vermişti:gızmocum cok gecmıs olsun Rabbım hayırlı zamanda ınsallah tekrar saglıklı bır hamılelık gecırmenı nasıp eder .Arkadaslar erkeklerınde yapması gereken bazı hormon testlerı varmıs bunlar hangılerı bılıyormusunuz ne olur bılgı verın bızden boyle bırsey hıc ıstenmedı bızde sadece onceden sayı azdı ve hareketsızlık vardı bazı hormonlardan cocuk olmuyormus erkeklerde baska bır sıtede okudum dogrumu acaba
canım hepimiz nerdeyse aynı şeyleri yaşıyoruz....adet gününe 2 gün kala başlıyor uykusuz geceler... uyuyamıyorum.... vallah artık rüyalarımda doğum yapıyorum.... Allah ım tüm isteyenlere anne baba olmayı nasip eyle.... bugün küçük kadınlar dizisini izledim orda bir ultrasonda hamile kadın bebişini gördüğü bir sahne oldu gözlerim anında doldu ve kendimi tutamadım ağladım.. artık dizilerden bile etkilenir oldum... 2 aydır kloamen tedavisi oluyorum. bende sorun yok. yumurtlama sorunum yok geçen ay 2 bu ay 3 tane oldu doktorum çok iyi dedi. hormonlar düzgün adetim şaşmaz yumurtta kanalları çok güzel açık kısacası sorun yok işde eşimde hareketli sperm yüzde 30 birde 20milyon olması gereken değer 15milyon.. ya doktor ilk normal yollla denemeyi önerdi bu değerler normal yolla bebeiş sahibi olmaya yeterli demişdi ama olmuyor. zamanmı kaybettiriyor...
sizlere şunu sormak istiyorum acaba aşılamayla zaman kaybesem direk tüp bebek diye ısrarmı etsem.. 2 aydır ilaç kullanıyorum doktor 3 ay deniyelim olmazsa 4. 5. ay aşılama yaparız oda olmazsa tüp bebek dedi... çok şükür maddi sorunum yok... tüp bebek konusunda acelemi ediyorum ... gidişatı doktoramı bırakmalıyım... yoksa direk ısrarmı etmeliiyim kafam allak bullak.
içimi dökmeye ihtiyacım olduğundan dolayı birazkafanızı şişirdim. ya millet başlayacak iki gn sonra sormaya ne oldu sanki olsa saklayacağım... onlarda ayrı sinir bozuyorlar aaa olmadımı üzüldümmmmm yalakalık sadece...samimi olan sormaz üzmemek için. millet adet tarihimi benden daha iyi bilir duruma geldi vallah sinir bozucu bir durum şimdiden stresi sardı ....
ahhh erkekler hep böylemi...eşim kavga dövüş gidiyor doktora.... her doktor öncesi bir tartışma muhakak yaşıyoruz. en sonunda sorun bende değil farkınddaysan sende demek zorunda kaldım da doktora gitmeye ikna edebildim. ya bu sorunu sizde eşinizle yaşadınızmı.
herkese hayırlı günler canlara.s.
eşimle dün bir ünüversitenin infertilite bölümüne gittik...
amacımız hem benim tekrarlayan düşükler,hemde eşimdeki değerlerin düşüşü çin son araştırmalarımızı yapalım...
beniim bütün tahlilerime baktı ve sadece smeer testini yapalı senesini geçmiş onu birde hormon testlerini tekrarlayalım dedi...
diğer testleri şimdilik yeterli buldu...
smeer testini de verdim zaten sonuç 1 hafta sonra belli olurmuş...
hormon testinide adetin 3. günü vereceğim inşallah...
rahim filimlerime biraz takıldılar...
(ben 2 kere filim çekildim ve ikisindede ilaç gitmediği için sonuç alamadık...)
en sonunda da filimleri başka dr'a danışıp bize telefon edecekelrini söylediler...
utrasonla muayene çok uzun sürdü baya baktı ve iki dr kendi aralarında konuştular ama hep tıp diliyleydi,doğrusu pek birşey anlamadım...bir anormallik mi var diye sorduğumda,şimdilik birşey diğemeyiz hele şu rahim filimlerini bir halledelim dediler...
ben eskiden utrasona girdiğimde dr lar hep güzel hiç bir sorun yok demişlerdi...
anladığım kadarıyla artık yaşımız geçiyor ve ufak ufak rahimde de değişiklikler tebbellikler başlıyor...
eşimide ürolojiye yönlendirdi...aslında yönlendirdiği böüm ürolojinin bir başka dalı sadece infertilite ve cinsel sorunlarla ilgilenen bir yer...ama adını unuttum işte...
neyse ordanda eşime ayın 15 ve 18 ine gün verdiler...
şimdilik bukar bakalım...baya zaman gerekicek ama şimdilik acelemiz yok...
çünkü bize şimdiki değerlele sadece tüp bebek oluyor tüp bebek içinde ssk nın 5 yılı doldurması lazım...
bizim beş yıl da nisanın sonuna dolacak o zamana kadar bende şu işleri halledeyim dedim...
rabbim cümlemizin yardımcısı olsun...
herkese hayırlı günler canlara.s.
eşimle dün bir ünüversitenin infertilite bölümüne gittik...
amacımız hem benim tekrarlayan düşükler,hemde eşimdeki değerlerin düşüşü çin son araştırmalarımızı yapalım...
beniim bütün tahlilerime baktı ve sadece smeer testini yapalı senesini geçmiş onu birde hormon testlerini tekrarlayalım dedi...
diğer testleri şimdilik yeterli buldu...
smeer testini de verdim zaten sonuç 1 hafta sonra belli olurmuş...
hormon testinide adetin 3. günü vereceğim inşallah...
rahim filimlerime biraz takıldılar...
(ben 2 kere filim çekildim ve ikisindede ilaç gitmediği için sonuç alamadık...)
en sonunda da filimleri başka dr'a danışıp bize telefon edecekelrini söylediler...
utrasonla muayene çok uzun sürdü baya baktı ve iki dr kendi aralarında konuştular ama hep tıp diliyleydi,doğrusu pek birşey anlamadım...bir anormallik mi var diye sorduğumda,şimdilik birşey diğemeyiz hele şu rahim filimlerini bir halledelim dediler...
ben eskiden utrasona girdiğimde dr lar hep güzel hiç bir sorun yok demişlerdi...
anladığım kadarıyla artık yaşımız geçiyor ve ufak ufak rahimde de değişiklikler tebbellikler başlıyor...
eşimide ürolojiye yönlendirdi...aslında yönlendirdiği böüm ürolojinin bir başka dalı sadece infertilite ve cinsel sorunlarla ilgilenen bir yer...ama adını unuttum işte...
neyse ordanda eşime ayın 15 ve 18 ine gün verdiler...
şimdilik bukar bakalım...baya zaman gerekicek ama şimdilik acelemiz yok...
çünkü bize şimdiki değerlele sadece tüp bebek oluyor tüp bebek içinde ssk nın 5 yılı doldurması lazım...
bizim beş yıl da nisanın sonuna dolacak o zamana kadar bende şu işleri halledeyim dedim...
rabbim cümlemizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?