FADİKÇİM hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider
benim rahim filmime bir dr sorun yok dedi tüp bebek yaptığım dr hiçte bişey yokmuş gibi görünmüyo demişti değişiklk gösteriyolar olsun Rabbim çaresiz dert vermesin
çok sağol canım....inşallah...kızlar mrh
harzem canım rabbim agız tadıyla otuttursun inş aldıgınız evde,fadikcim tatlım rabbim yardımcın olsun senin ve senin gibi olan herkezin ayrıca bizlerinde inş
çok sağol canım...ayy canım ya inş. hiç bir sorun çıkmaz..dedim ya herşey üst üst geliyo,insan şaşıyo hangisiyle uğraşacağını.helede gittiğin dr uzakta ise ha diyince gidilmiyo.insan napcanı şaşırıyo.
allah yardımcımız olsun,dayanma gücü ve sabır versin.
bazılarıda elinden geleni yapıyo hamiş kalmamak için şu bizim hale bak.
demekki bizde bu şekilde imtihan ediliyoruz.
canım açıklamaların için çok sağol...çok karışık işler yaaa...canım raporunu çıkardıktan sonra uygunluk raporunun süresi bir yıl bir yıl içinde ne zamam itersen tüp bebk yaptırıyorsun ancak tedaviye başlarken ilaç raporu çıkartırman gerekiyor uygunluk raourunun fotokopisini rapor çıkardığın has veriyorsun en geç bir haftada onlar ilaç raporunu hazırlıyorlar ilaç raporunun süresi 1 ay
tüp bebk raporunun da 1 yıl içinde kulanmamışsan eğer raporu çıkardığın merkeze raporla gidiyorsun bir haftada süresini 1 yıl daha uzatıyorlar
çok sağol canım....canım innşşşşş her şey yolunda gider
inşşş tedaviye gerek kalmadan elir bebğin
iinnnnşşşşşşşşşşş
çok sağol canım...inşalalh...fadikcim inşallah her şey yolunda gider canım.
canım tüpbebekde rapor 1 ay geçerli transfer yapıldığı gün rapor tarihinden 1 ay geçmemiş olması lazım canım. mesela biz önce tedaviye başladık tedavi sırasında raporla uğraştım çıkacağını kesin bildiğim için tedaviye başladıktan sonra raporla uğraştım. yani raporun tarihi önemli canım.
sağol canım...merhaba kizlar
harzem canim eviniz hayirli olsun Allah saglik ve mutlulukla oturmanizi nasip etsin
insallah evin bebislerle dolsun:Saruboceq:
fadik canim testlerin sonucu sorunsuz ciksin insallah
benim esim bu gune kadar doktora gitmeyi hic reddetmedi ben nasil gidiyorsam oda gitti
ama burda doktor sadece sperm,idrar ve kan testi yaptirdi esime
ultrasonla hic muayene olmadi doktor lafini bile etmedi ya
kizlar birde bu yumurtlama testlerini bilen var mi
pazar gununden beri yapiyorum 2 gun silik cizgi cikti
dun ve bu gun cizgi belirgin
ikinci cizgiyi net gordukten sonra 24 ila 48. saatleri arasinda yumurtlama oluyormus
simdi ben bu cizginin tekrardan siliklesmesinimi bekliyecegim
bilen varsa yardimci olur mu lutfen
sağol canım...
canım ikinciyi net gördükten sonra bu satler arasında ilişki olacak...
yani net bir günü ve saati yok...
eğer 2. çizgi çok net değilse yine testi tekrarla...
ben birkeresinde çizgi net diye ogün yumurta olmuş sandım...
ama ertesi günü yaptığımda da iyice koyuydu yani koyu olduktan sonra yumuş oluyor...
ertesi günü denemek için yine yaptıp hafiften renk açılmaya başlamıştı...
kısaca özetleyeyim iyice koyuyu gördükten 24-48 saat içinde değerlendirme yapabilşirsin...
garantiya almak için bu günlerde birgün aralıklarla ilişkşi yapsanda denk gelme olasılığı yüksek olur...
aslında tabi hergün yapsan kaçırmassın ama biizm değerler çok iyi olmadığı için sık ilişkide dahada düşüyor...
canım diyer çizgiden de koyuysa tamam bu iş...sagol canim bu gun arkamahalle yede sordum oda senin gibi dedi
hatta aksam 4 saat sivi tuketmeden dene garanti olsun dedi
2 bucuk saat sivi tuketmeden tekrarladim testi yine ikinci cizgi koyu cikti
hatta kontrol cizgisinden daha koyu simdi gittim baktim gerci 5 dakika gectikten sonra etkisi geciyor sanirim yapali 20 dk olmustur ama cikmisti zaten cizgi
ben 4 gundur cubuklarin hepsini sakliyorum karsilastirmak icin
her gun degerlendirmeyi dusunuyorum
:kedi:cunku hafta sonu kayinvalideme gidip bir gece iki gun kalicaz
cok tesekkur ederim fadigim Şeniz
çok sağol canım...inşallah hepimiz için inşallah....herkese selamlar.fadikcim hayırlısı olsun,inşallah gönlündeki herşey istediğin gibi olur.ben inanıyorum,2010 senesi çok güzel olacak,hepimiz için...
[14. HAMİŞİMİZ : Menzil Gülü - 03.10.2008 Sayı , Hareket , Morfoloji – Sayı ml’de 7 milyon , morfoloji %7 , hareket %25 idi - Havuç suyu,bal,tarçın,çörek otu,ceviz,selenyum,çinko,e vitamini ve hız arttırıcı Pre-seed kullandı – Bu ay beklemiyordu , tamamen aklından çıkarmıştı – Postacı kapıyı iki kez çalarsa , MUCİZE kapıyı çalmaz direkt kırardı :)) – Zamanı gelmişti artık , meleğimiz yola çıktı - Eferim , beni de ağlattı - Allahın izniyle mübarek ayda DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı
kızlar bu nevro ablanın zamanındaki listeden kopyaladım.burdaki bal tarçın çörekotunu acaba kocası mı kullanmıştır kendisimi.belki saçma olcak ama merak ettim.herhalde kendisi yumoş için kullanmıştır. değilmi./COLOR]
sağol canım inşallah....
5 yıl ssk için yani evlilik için değil...
şöyle açıklayayım ssk başlangıcının 5 yılı doldurması gerekiyormuş...birde 900 gün prim şartı var...
bizim pirimden sıkıntı yokta o 5 sene dolmadı işte...
canım hiç kimse boşanma istemez tabiki...ama bazen bu erkekler insanı çileden çıkartıyor...
bazen diyoruzya işte onlar içinde zor,sorun onlarda ya çok üzülüyorlar hiç kimseyle paylaşamıyorlar...
herkesi bilemem ama ben eşimin benim kadar üzüldüğünü hiç sanmıyorum...
sonuçta erkek. ve hiçbir zaman erkekler bir kadın kadar yıpranmaz,üzülmez ve takmaz...
bunlar benim görüşlerim istisnası varsa kusuruma bakmayın...
haa şununda altını çizeyim sakın yanlış anlamayın ben kesinlikle boşanmak taraftarı değilim ve düşünmüyorumda ama işte eşimin biraz vurdum duymaz olması sinir ediyor...
mesala ben onu tüp bebek düşüncesine alıştırmaya çalışıyorum o hala ya tutmassa diyor...
yaa tabiki tutmama ihtimalide var...
tutmassa da boş boş oturcakmıyız...
ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRR YARIN
(TÜP BEBEK FİYATLARINDA İNDİRİM İSTİYORUZ )
TOPİĞİNDE MAİL GÜNÜ LÜTFEN TOPİĞE UĞRAYIP HAZIRLANAN DİLEKÇEYİ GEREKLİ YERLERE MAİL OLARAK ATARMISINIZ
LÜTFEN HERKESE HABER VERELİM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım ya aslında bizden de dr istemedi...biz merakımızdan istettik ve yaptırttık...fadikcim cok sagolbılgılendırdıgın ıcın bu testler ne zaman mesela yapılımalı bılgın varmı bızden neden ıstemedıler anlamadım
...
ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRR YARIN
(TÜP BEBEK FİYATLARINDA İNDİRİM İSTİYORUZ )
TOPİĞİNDE MAİL GÜNÜ LÜTFEN TOPİĞE UĞRAYIP HAZIRLANAN DİLEKÇEYİ GEREKLİ YERLERE MAİL OLARAK ATARMISINIZ
LÜTFEN HERKESE HABER VERELİM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?