canım smeer testin inşallah temiz çıkar. Tüp bebek için 5 yıl değil 3 yıl şartı var diye biliyorum ben. İçini ferah tut sen inşallah kötü bişey yoktur Allah yardımcın olsun. Bu arada şu boşanma konusunda deiklerine kesinlikle katılıyorum her kelimesin altına imzamı atarım yaniç
fadikom inşallah herşeyin temiz çıkar zaten nisana kadar ancak halledilir tüp bebek için alınacak rapor vs ..ki inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz bebeğin bu tedavileri görünce kendiliğinden geliverir ama sende demek basladın bu yola hadi hayırlısı olsun. ben tedaviye baslayınca arkadaşlarım çok seviniyorum nedense bebiklerine yaklaştıkları için sanırım tekrar hayırlısı olsun canım umarım zaman çabucak akıverir
sağol canım inşallah....
5 yıl ssk için yani evlilik için değil...
şöyle açıklayayım ssk başlangıcının 5 yılı doldurması gerekiyormuş...birde 900 gün prim şartı var...
bizim pirimden sıkıntı yokta o 5 sene dolmadı işte...
canım hiç kimse boşanma istemez tabiki...ama bazen bu erkekler insanı çileden çıkartıyor...
bazen diyoruzya işte onlar içinde zor,sorun onlarda ya çok üzülüyorlar hiç kimseyle paylaşamıyorlar...
herkesi bilemem ama ben eşimin benim kadar üzüldüğünü hiç sanmıyorum...
sonuçta erkek. ve hiçbir zaman erkekler bir kadın kadar yıpranmaz,üzülmez ve takmaz...
bunlar benim görüşlerim istisnası varsa kusuruma bakmayın...
haa şununda altını çizeyim sakın yanlış anlamayın ben kesinlikle boşanmak taraftarı değilim ve düşünmüyorumda ama işte eşimin biraz vurdum duymaz olması sinir ediyor...
mesala ben onu tüp bebek düşüncesine alıştırmaya çalışıyorum o hala ya tutmassa diyor...
yaa tabiki tutmama ihtimalide var...
tutmassa da boş boş oturcakmıyız...
herkese hayırlı günler canlara.s.
eşimle dün bir ünüversitenin infertilite bölümüne gittik...
amacımız hem benim tekrarlayan düşükler,hemde eşimdeki değerlerin düşüşü çin son araştırmalarımızı yapalım...
beniim bütün tahlilerime baktı ve sadece smeer testini yapalı senesini geçmiş onu birde hormon testlerini tekrarlayalım dedi...
diğer testleri şimdilik yeterli buldu...
smeer testini de verdim zaten sonuç 1 hafta sonra belli olurmuş...
hormon testinide adetin 3. günü vereceğim inşallah...
rahim filimlerime biraz takıldılar...
(ben 2 kere filim çekildim ve ikisindede ilaç gitmediği için sonuç alamadık...)
en sonunda da filimleri başka dr'a danışıp bize telefon edecekelrini söylediler...
utrasonla muayene çok uzun sürdü baya baktı ve iki dr kendi aralarında konuştular ama hep tıp diliyleydi,doğrusu pek birşey anlamadım...bir anormallik mi var diye sorduğumda,şimdilik birşey diğemeyiz hele şu rahim filimlerini bir halledelim dediler...
ben eskiden utrasona girdiğimde dr lar hep güzel hiç bir sorun yok demişlerdi...
anladığım kadarıyla artık yaşımız geçiyor ve ufak ufak rahimde de değişiklikler tebbellikler başlıyor...
eşimide ürolojiye yönlendirdi...aslında yönlendirdiği böüm ürolojinin bir başka dalı sadece infertilite ve cinsel sorunlarla ilgilenen bir yer...ama adını unuttum işte...
neyse ordanda eşime ayın 15 ve 18 ine gün verdiler...
şimdilik bukar bakalım...baya zaman gerekicek ama şimdilik acelemiz yok...
çünkü bize şimdiki değerlele sadece tüp bebek oluyor tüp bebek içinde ssk nın 5 yılı doldurması lazım...
bizim beş yıl da nisanın sonuna dolacak o zamana kadar bende şu işleri halledeyim dedim...
rabbim cümlemizin yardımcısı olsun...
sağol canım...canim insallah tup bebege gerk kalmadan bebisi gelir
canim bende 3 yil diye biliyorum
yinede iyi arastir
merhaba kızlar nasılsınız bakalım.Fadikcim inşllah sonuçlarınız güzel çıkar..
çok sağol canım...
evet yaa zaten bu işler nisana ancak biter....
hayırlısı artık bende bu yüzden erken başladım zaten...
canım bende tedavideki arkadaşlar için başka bir heyacanlanıyorum...
rabbim hepimizize kısa zaman da anne olmayı nasip etsin...amiinnn....
kızlar benim aklıma birşey takılıyor yaa...
şimdi bizim ssk da 5 yıl nisanda dolacakya...
nisan gelmeden tüp bebek raporunu alsakta tüp bebeği nisandan sonraya bıraksak acaba raporda bir sıkıntı olurmu....
yani raporun çıkma tarihimi önemli yoksa tüp bebek yaptırma mı...
Eşimle dün bir ünüversitenin infertilite bölümüne gittik...
Amacımız hem benim tekrarlayan düşükler,hemde eşimdeki değerlerin düşüşü çin son araştırmalarımızı yapalım...
Beniim bütün tahlilerime baktı ve sadece smeer testini yapalı senesini geçmiş onu birde hormon testlerini tekrarlayalım dedi...
Diğer testleri şimdilik yeterli buldu...
Smeer testini de verdim zaten sonuç 1 hafta sonra belli olurmuş...
Hormon testinide adetin 3. Günü vereceğim inşallah...
Rahim filimlerime biraz takıldılar...
en sonunda da filimleri başka dr'a danışıp bize telefon edecekelrini söylediler...
Utrasonla muayene çok uzun sürdü baya baktı ve iki dr kendi aralarında konuştular ama hep tıp diliyleydi,doğrusu pek birşey anlamadım...bir anormallik mi var diye sorduğumda,şimdilik birşey diğemeyiz hele şu rahim filimlerini bir halledelim dediler...
Ben eskiden utrasona girdiğimde dr lar hep güzel hiç bir sorun yok demişlerdi...
Anladığım kadarıyla artık yaşımız geçiyor ve ufak ufak rahimde de değişiklikler tebbellikler başlıyor...
Eşimide ürolojiye yönlendirdi...aslında yönlendirdiği böüm ürolojinin bir başka dalı sadece infertilite ve cinsel sorunlarla ilgilenen bir yer...ama adını unuttum işte...
Neyse ordanda eşime ayın 15 ve 18 ine gün verdiler...
çünkü bize şimdiki değerlele sadece tüp bebek oluyor tüp bebek içinde ssk nın 5 yılı doldurması lazım...
Bizim beş yıl da nisanın sonuna dolacak o zamana kadar bende şu işleri halledeyim dedim...
Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun...
çok sağol canım...
Evet yaa zaten bu işler nisana ancak biter....
Hayırlısı artık bende bu yüzden erken başladım zaten...
Canım bende tedavideki arkadaşlar için başka bir heyacanlanıyorum...
Rabbim hepimizize kısa zaman da anne olmayı nasip etsin...amiinnn....
kızlar benim aklıma birşey takılıyor yaa...
şimdi bizim ssk da 5 yıl nisanda dolacakya...
Nisan gelmeden tüp bebek raporunu alsakta tüp bebeği nisandan sonraya bıraksak acaba raporda bir sıkıntı olurmu....
Yani raporun çıkma tarihimi önemli yoksa tüp bebek yaptırma mı...
adet gününe 2 gün kala başlıyor uykusuz geceler... uyuyamıyorum.... vallah artık rüyalarımda doğum yapıyorum.... Allah ım tüm isteyenlere anne baba olmayı nasip eyle.... bugün küçük kadınlar dizisini izledim orda bir ultrasonda hamile kadın bebişini gördüğü bir sahne oldu gözlerim anında doldu ve kendimi tutamadım ağladım.. artık dizilerden bile etkilenir oldum... 2 aydır kloamen tedavisi oluyorum. bende sorun yok. yumurtlama sorunum yok geçen ay 2 bu ay 3 tane oldu doktorum çok iyi dedi. hormonlar düzgün adetim şaşmaz yumurtta kanalları çok güzel açık kısacası sorun yok işde eşimde hareketli sperm yüzde 30 birde 20milyon olması gereken değer 15milyon.. ya doktor ilk normal yollla denemeyi önerdi bu değerler normal yolla bebeiş sahibi olmaya yeterli demişdi ama olmuyor. zamanmı kaybettiriyor...
sizlere şunu sormak istiyorum acaba aşılamayla zaman kaybesem direk tüp bebek diye ısrarmı etsem.. 2 aydır ilaç kullanıyorum doktor 3 ay deniyelim olmazsa 4. 5. ay aşılama yaparız oda olmazsa tüp bebek dedi... çok şükür maddi sorunum yok... tüp bebek konusunda acelemi ediyorum ... gidişatı doktoramı bırakmalıyım... yoksa direk ısrarmı etmeliiyim kafam allak bullak.
içimi dökmeye ihtiyacım olduğundan dolayı birazkafanızı şişirdim. ya millet başlayacak iki gn sonra sormaya ne oldu sanki olsa saklayacağım... onlarda ayrı sinir bozuyorlar aaa olmadımı üzüldümmmmm yalakalık sadece...samimi olan sormaz üzmemek için. millet adet tarihimi benden daha iyi bilir duruma geldi vallah sinir bozucu bir durum şimdiden stresi sardı ....
eşimle dün bir ünüversitenin infertilite bölümüne gittik...
amacımız hem benim tekrarlayan düşükler,hemde eşimdeki değerlerin düşüşü çin son araştırmalarımızı yapalım...
beniim bütün tahlilerime baktı ve sadece smeer testini yapalı senesini geçmiş onu birde hormon testlerini tekrarlayalım dedi...
diğer testleri şimdilik yeterli buldu...
smeer testini de verdim zaten sonuç 1 hafta sonra belli olurmuş...
hormon testinide adetin 3. günü vereceğim inşallah...
rahim filimlerime biraz takıldılar...
utrasonla muayene çok uzun sürdü baya baktı ve iki dr kendi aralarında konuştular ama hep tıp diliyleydi,doğrusu pek birşey anlamadım...bir anormallik mi var diye sorduğumda,şimdilik birşey diğemeyiz hele şu rahim filimlerini bir halledelim dediler...
ben eskiden utrasona girdiğimde dr lar hep güzel hiç bir sorun yok demişlerdi...
anladığım kadarıyla artık yaşımız geçiyor ve ufak ufak rahimde de değişiklikler tebbellikler başlıyor...
eşimide ürolojiye yönlendirdi...aslında yönlendirdiği böüm ürolojinin bir başka dalı sadece infertilite ve cinsel sorunlarla ilgilenen bir yer...ama adını unuttum işte...
neyse ordanda eşime ayın 15 ve 18 ine gün verdiler...
bizim beş yıl da nisanın sonuna dolacak o zamana kadar bende şu işleri halledeyim dedim...
rabbim cümlemizin yardımcısı olsun...
kızlar mrh
harzem canım rabbim agız tadıyla otuttursun inş aldıgınız evde,fadikcim tatlım rabbim yardımcın olsun senin ve senin gibi olan herkezin ayrıca bizlerinde inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?