- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
Slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim turkiyedeyim daha tedavim bitti allaha sukur hamileyim simdi hastanedeyim kan tahlili yapildi insallaha degerim yukselmistir insallah bir sorun olmaz dualariniza ihtiyacim var kizlar herkesi opuyorum kendinize iyi bakin
Slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim turkiyedeyim daha tedavim bitti allaha sukur hamileyim simdi hastanedeyim kan tahlili yapildi insallaha degerim yukselmistir insallah bir sorun olmaz dualariniza ihtiyacim var kizlar herkesi opuyorum kendinize iyi bakin
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-tup-bebek-fiyatlarida-indirim-istiyoruz.html
yarın mail günü unutmayalım GEREKLı YERLERE MAıL ATCAGIZ DESTEKLERıNıZı BEKLıYORUZ
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-tup-bebek-fiyatlarida-indirim-istiyoruz.html
yarın mail günü unutmayalım GEREKLİ YERLERE MAİL ATCAGIZ DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ
evet evet aynenzemuszemus
canım hayırlı olsun. bir yerden başlamak lazım değil mi?herkese hayırlı günler canlara.s.
eşimle dün bir ünüversitenin infertilite bölümüne gittik...
amacımız hem benim tekrarlayan düşükler,hemde eşimdeki değerlerin düşüşü çin son araştırmalarımızı yapalım...
beniim bütün tahlilerime baktı ve sadece smeer testini yapalı senesini geçmiş onu birde hormon testlerini tekrarlayalım dedi...
diğer testleri şimdilik yeterli buldu...
smeer testini de verdim zaten sonuç 1 hafta sonra belli olurmuş...
hormon testinide adetin 3. günü vereceğim inşallah...
rahim filimlerime biraz takıldılar...
(ben 2 kere filim çekildim ve ikisindede ilaç gitmediği için sonuç alamadık...)
en sonunda da filimleri başka dr'a danışıp bize telefon edecekelrini söylediler...
utrasonla muayene çok uzun sürdü baya baktı ve iki dr kendi aralarında konuştular ama hep tıp diliyleydi,doğrusu pek birşey anlamadım...bir anormallik mi var diye sorduğumda,şimdilik birşey diğemeyiz hele şu rahim filimlerini bir halledelim dediler...
ben eskiden utrasona girdiğimde dr lar hep güzel hiç bir sorun yok demişlerdi...
anladığım kadarıyla artık yaşımız geçiyor ve ufak ufak rahimde de değişiklikler tebbellikler başlıyor...
eşimide ürolojiye yönlendirdi...aslında yönlendirdiği böüm ürolojinin bir başka dalı sadece infertilite ve cinsel sorunlarla ilgilenen bir yer...ama adını unuttum işte...
neyse ordanda eşime ayın 15 ve 18 ine gün verdiler...
şimdilik bukar bakalım...baya zaman gerekicek ama şimdilik acelemiz yok...
çünkü bize şimdiki değerlele sadece tüp bebek oluyor tüp bebek içinde ssk nın 5 yılı doldurması lazım...
bizim beş yıl da nisanın sonuna dolacak o zamana kadar bende şu işleri halledeyim dedim...
rabbim cümlemizin yardımcısı olsun...
canım ne kadar sevindim anlatamam.Slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim turkiyedeyim daha tedavim bitti allaha sukur hamileyim simdi hastanedeyim kan tahlili yapildi insallaha degerim yukselmistir insallah bir sorun olmaz dualariniza ihtiyacim var kizlar herkesi opuyorum kendinize iyi bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?