Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yetercim illa tüp bebek yaptıracaklarmı katılıyor?

canımhayrı herkes katılşıyor başbakalık ve cumur başkalığına mail atıp bu tedvilerin fiyatlarınd rapor şartlarıda iyileştime itiyoruz
hepinizi bekliyoruz hatta çevrenizde destek verecek kjişiler varsa onlarıda bekliyoruz

FADıKCıM inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir bebişin bu prosedüre bakarsak ben hiç alamam bu raporu hiç bi maddesi uymuyo sanki bana umarım seninki iyi olur

tuliny canım sennide hakkında hayırlısı olsun
yağmurcum evet canım aynı mahallede başka bir eve taşnıyorum buara çok yoğunum ama hafta sonu herşeyim bitmiş olcak inşallah

çok sıkıldım herşeyden bütüm olumsuzluklardan ama nedense hala umudum var gibi ben çok istiyorum eşim benim kdar istekli değil belkide tüm sorun burda oda istese herşey daha rahat olacak rabbim bizleride güldürsün inşallah
meryemcim tebrikler olsun inşallah değerin yükselmiştir.
yetercim umutsuz olma zaman herşeye ilaç belkide mucizen kapını çalmak üzeredir .

üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda bebişin gelir daha fazla bekletmez seni

çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah dikkat et kendineopuyorumnanaktan

sağol canım inşallah...

seninde mart ayında halayını çekeceğiz inşallah:Saruboceq:Şeniz

fadik cim ya ben soramam ki hiç tanımıyom çekinirim.neyse kalsın kendisi yumoş için kullanmıştır herhal
[/COLO

hııı haklısın aslında...
ben çekinmiyorum aklıma takılan birşey oldumu tanımadıklarımada soruyorum....
ama bazısı çok yardımcı oluyor bazısı ise mesaja cevap bile yazmıyor...
neyse canım öptüm seniopuyorumnanaktan

:teytey: :teytey: :teytey:

meryem rebtik ederim darısı hepimizn başına inaşşallah

benimde cmts yumurtalar toplanıyor hayırlısı ıle opuyorumnanaktan
inşallah seninde halayını çekeriz canım....

canım hayırlı olsun. bir yerden başlamak lazım değil mi?
çok sevindim gerçekten
çok sağol canım...
benim çoktandır aklımdaydı ama ancak dr a gitmek nasip oldu....

sağol canım...inşallah seninde bebişin doğal yoldan gelir de sende rağor için uğraşmak zorunda kalmassın....
rabbim cümlemizin yardımcısı olsun....

kızlar ayın 20de çatlatma iğnesi oldum bugün 15. gün iğneden sonraki normal oluş tarihime görede günüm yarın ama 2gündür resmen adet sancısı çekiyorum ve aşırı halsizim neden olabilir. hastalanacak gibiyim ama gelmiyor gelsinde istemiyorum o ayrı ama ladan çıkamıyorum lavobodan çıkamıyorum devamlı gelen giden varmı kontrolle geçiyor günüm. test yapsam geçen ay 3 test yaptım 3dede silik çizgi çıktı ama sonunda hastalandım oda çatlatma iğnesi sebep oluyormuş o nedenlede yapamıyorum. kafayı yemek üzereyim.

adepeli,yeteeeeeeeeer canlarım siz nasılsınız.kış günü evimiz sobalı bilg.başka odada giremiyorum özlüyorum hemde çok.bilmiyorumkismile

iyiyim canım sen nasılsın.evet canım ya çoktandır göremiyoz seni.valla özlettin kendiniolmayacak böylelmaz::kedi:,sen o bilg. sobalı odaya getir özletme kendini.ya da arayı uzatma ara ara uğra olmamı.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

canım hiç böyle umutla bekleyişim olmadığı için pek bişey diyemicem ama gebelik olduğunda akıntı çoğalıyomuş şu sünen cinsinden.tabi herkeste aynımı bilmem.bence olsa mutlak hissedersin farklı bişeyler.herzaman ki olan şeyler dışında.

canım hayırlım olsun tedavi,n
sonu güzl olsun inşşş
ama bu kadar kendini strese sokarsan olacağı varsada olmaz biliyorsun stres en büyük düşman
ama tedavilerde tuutnma olduğu zamnda adet sancısın benzeyen ağralr oluyormuş
inşş senin sancılarında bebişn habercisidir

vallah arkadaşlar her ay aynı şeyleri yaşadığımdan artık ne gerçek ne değil ayırt edemiyorum:) farklı birşeylerde yok gibi:) sadece bu ağrılara göre şimdiye kadar sökülmem lazımdı ama normal günüm zaten yarın hayırlısı artık. ALLAH IM HEPıMıZıN GÖNLÜNE GÖRE EVLADI KUCAĞIMIZA ALMAYI NASıP EYLESıN..

BıRŞEY SORACAĞIM EŞLERıNıZ TESTLERı YAPTIRIKEN SıZLERE SORUN YAŞATIYORMU.. YA BEN KAVGA DÖVÜŞ GÖTÜRÜYORUM HASTANEYE...

anaaam neymiş bu şartlar böyle.ellerinden gelen her türlü zorluğu çıkarmışlar kimse TÜP BEBEKLE uğraşmasın diye.bu şartlarda gelecek yardım yerin dibine batsın.allah muhtaç etmesin.kurban olduğum allahım bizi senden başka kimselere muhtaç etme yarabbim.aminnn
KIZLAR HERKES BU DUAYA AMıN DESıN LÜTFEN.YARIN CUMA BU AKŞAMI VEYARIN ÖĞLEYE KADAR OLAN ZAMANI ıYı DEĞERLENDıRELıM.BOL BOL DUA EDELıM.UNUTMAYIN SAKIN.RABBıM KENDıSıNE AÇILAN ELLERı BOŞ ÇEVıRMEZ.

Yeterrrr bu yazdıĞın tÜp bebek de ındırım ısteĞı formumudur nedır ıŞde tamda anlayamadım nerden ulaŞacaĞız nereye gıreceĞızde bulaacaĞız. Bencede Şartların dagada uygun hale getırılımesı lazım. Yok 30 yaŞına geleceksın yok 3 yıl evlı olacaksın yok 3 kere aŞılama deneyeceksın sonrada rapor alacaksın... Çok aĞır Şartları var ssk veya baĞkurdan yararlanmak ısteyenler ıÇın.

canm amin inşşşş
ben 6 yılık evliyim iki başarısız tüp bebk denem oldu
ilk dönemlerde tet vermeye gitmektense ölmeyi tercih erder durumdaydı eşim hatta ilk tedavimizde bana hiç destek olmadı ama ben ona asla bunun bir eksiklik olmadığını alatım hep hiç bıkamdan usanmadan onun en uygun olduğu zamalarda konuştum bu konuda kırmadım destek olamaya çlaıtım (ne kadar becerdim bilmiyorum ama )
belki bunların etkisi belkide sorunu hazmetmekten dolyı şimdi bana sölemeden sormadan kendisi gidip test veriyor
biz zorda olsa aştık inşş sizde aşarsınız canım

CANIM TOĞİMİZİ BURASI Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

Heheh bunlar delı ya hıÇ ÇocuĞu olmaması lazımmıŞ ÇocuĞu olan zaten neden tÜp bebek yapmayı dÜŞÜnsÜnkÜ... Yazmak ıÇın yazmıŞlar :)

KIZLAR YA AKLIMA BıŞEY TAKILDI.ŞıMDı BU MıKROENJEKSıYON MU NE VE DE TÜP BEBEK FARKLI ŞEYLERMı.BıZıM SAYIYDI HAREKETTı MORFOLOJıYDı HEPSıNDE SORUN VAR.BıZ ŞıMDı MORFOLOJı SORUN OLD. ıÇıN MıKROENJEKSıYON YAPTIRSAK TUTMA ıHTıMALı DAHA MI YÜKSEK OLUYO.BU TÜPLE MıKRO FARKLI ŞEYLERMı YOKSA ıKıSıDE AYNI ŞEY DE BEN Mı SAÇMALAMIŞ OLDUM.BENı ANLAYAN BıRı CVP LASIN LÜTFEN./FONT]

slm kızlar meryem sperm azlıgı oldugu haldemı hamıle kaldı bır bılgısı olan varmı??????

demek tüm erkeklerde var bu sorun biz 2,5 yıllık evliyiz tedaviye başlayalı 3 ay oldu ben tüm testlerimi yaptırdım 2 aydırda klomen tedavisi görüyorum eşim sadece sperm testini yaptırdı diğerlerini daha yaptırmadı 1 sperm testi daha yaptırması lazım ultrosonmu ne çekilecek kan verecek hormonlarına bakılacak urolojiye muayene olacak da dası gitmemesi:) çıldıracağım ama bu aralar baktı üzülüyorum 2 aydırda tedaviye başlandı doktor net birşey diyemiyor eşimin tüm değerleri olmadığından söz verdi gideceğim diye ama bakalım. çok verdi ve caydığı için inanasım gelmiyor:)

ya aslında haklılar muayene olmak başka birde öyle bir ortamda boşalmak o psikoloji ile zor olsa gerek:) ama napalım buda bizim payımıza düşen

uzun zamandır evliymişsin allahım tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip eylesin. Sizdeki problem ne tüp bebek denemeniz olmadımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…