Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol iyi dilekelrin çin inşşşş rabbim hepimize nasip eder anne olmayı biz iki ez tüp bebk dendik ama olmadı
sorun erkek inferilitesi sayı hareket ve morfoloji
evet gerçekten buda bizim payımıza düşen
sağlık olsun

slm kızlar meryem sperm azlıgı oldugu haldemı hamıle kaldı bır bılgısı olan varmı??????

vallah inşaallah öyledirde bizde umutlanırız.. Bizimde sorunumuz sperm azlığı ve hareketsizliği 20 mlyon olması gereken 15milyon hareketlise yüzde 30 seyrinde gerisi yerinde sayıyor tembel tenekeler. :) ama benim doktorum bu değerler çok kötü sayılmaz normal yoldan gebe kalabilirsin dedi sen doktora gittinmi değerleriniz ne.

canım yetercim sizde morfoloji sorunu muda var.acaba bu tüpün olmayışı morfolojiden mi.sizin morfoloji kaçtı canım.hoş göresin merakımı

üzülme benim dayımda canlı sperm hiç yok seviyesindeydi.... 3. Tüp bebek denemelerinde oldu. Hatta 2.si tuttu ikiz ama 2 ayı geçtikden sonra ikiside düştü yengem çok üzüldü 3.yü denemeyeceklerdi ama son dediler birdahada yok dediler şimdi bebişleri kız oldu kucaklarında 12 yılın üzerine. Sizinde olur insaalah ... Allahın dualarımızı duyuyor elbette bizim adımızada beklenen bir an zaman vardır.

bız tedavıye yenı basladık harektlı yuzde 50 morfolojı 90 sayı 1 mılyon bıle deıl acaba yukselırmı kecı bynuzu kuru falan yapıorum

canım yetercim sizde morfoloji sorunu muda var.acaba bu tüpün olmayışı morfolojiden mi.sizin morfoloji kaçtı canım.hoş göresin merakımı

canım evet moffolojide var normal değerler %3 üstü bizde %1 bence etkisi vardır diye düşünüyorum gerçi tutmamasının nedenini dr açklayamıyor ama

bız tedavıye yenı basladık harektlı yuzde 50 morfolojı 90 sayı 1 mılyon bıle deıl acaba yukselırmı kecı bynuzu kuru falan yapıorum

morfoloji hakkında bir bilgim yok... Inşallah yükselen bir değerdir. Yeterrr bilir sanırım onun sorunuda aynı umarım hepimiz tez zamanda kavuşuruz gönlümüzdeki bebişimize. Amin.

sağlıcakla büyütsünlae r inşşşşşşşşşş
inşşş canım hepimiz için innşş o günlerde gelir

slm kizlar degerim yukselmis allaha sukurler olsun
ayin 13 de keseyi gormek icin cagirdi dr
insallah hersey yolunda gider allahin izniyle dualariniza ihtiyacim var
allahim isteyen herkese nasip etsin insallah darisi sizin basiniza

Umudumuzu kaybetmememız lazım bırde sanırım fazla kafaya takıyoruz takma dıyorlar bız bıle bırbırımıze dıyoruz ama hepımızde bunun ımkansız yanı kafaya takmamanın ımkansız olduĞunu bılıyoruz.

ıyıkı burası varda kendımızı bıraz olsa ıfade edebılıyoruz. Daha doĞrusu herkes bırbırını anlıyor dert ortak olunca.. Bu sıkıntıyı bılmeyenler sadece anladıklarını sanıyorlar. Bır an gelıyor delıreceĞım sanıyorum ya dızılerde hatta reklamlarda bır an bır sahne oluyor ben vın mutfaĞa kaÇıyorum gÖzlerım doluyor aĞlıyorum. ınsan banzen kendını en yakını olan eŞıne bıle anlatamıyor.

Beklemek kÖtÜ... Hastalanacakmıyım yoksa hastalanmayacakmıyım olacakmı olmayacakmı .... Net olmamaları ya doktorlar bıle net deĞıkı tatmın edemıyorlar. Of bunaldım gene

allahım tamamanıa erdirsin kucağına almayıda mürvetini görmeyide hatta torununu görmeyide nasip eylesin. Darısı bizim başımıza inşallah.. Aminnnnnn

ya ön belirti varmı şimdi seni sorularla boğarız kaçma ama tedaviylemi oldu nasıl yol izlediniz anlatırmısın rica etsem.

canım gözün aydın olsun
inşş sağlıcakla kesi sonrada kalp atışlarını duyarsın birde bakmışsın kucağında
inşşşşşşşşşşş
sen ve senin gibi olan tüm arkadaşlarımız dualarımzda zaten sende eksik etme dualarını bizden

Bır kıŞının bıle ıstedıĞıne kavuŞduĞunu duymak ıyı gelıyor. ınan Çok sevındım. Bızlere umut oluyor ıyı haberler.. ılk kesyı sonrada bebıŞnın yÜzÜnÜ gÖrÜrsÜn ınŞaallah. Sanada eŞınede saĞlıklı huzurlu mutlu gÜnler dılerım. Allahım hepımızın yardımcısı olsun.. Ay Çok sevındım... Bır an benı alan karamsarlık gıttı vallah sayende. Nedıyelım darısı tÜm ısteyenlere.... Amın.....

canim tedaviye basliyorsun demek
insallah hersey sorunsuz ilerler
ve buradan senin guzel haberlerini aliriz

insallah sende guzel haberler verirsin canim
adet sancisida hamilelik belirtisiymis hic belli olmaz belkide bebisin sana tutunmaya calisiyordur
yanliz benim bildigim catlatma ignesinin etkisi 8 gun sonra bitermis
belki insandan insana degisiyordur bu etki

canim cok sevindim
keseyi gorup kalp atisinida duydummu Allah'in izniyle tam olucak
tekrar tebrik ederim

tülişim canım güzel haberlele dönersin inşşşşşşşşşş
HER ŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLSUN CANIM

meryemcim gözün aydın canım.Allah kucağınada almayı nasip etsin...

tülincim çok sevindim,inşallah güzel haberlerini duyarız,halayını çekeriz burdan...

çok şükür canım...
inşallah keseyide görürüsünz ve kalp atışınıda duyarsınız...

canım meryem arkadaş cep telefonuyla nete girmiş...
bulunduğu yerde şuan net yok...
bu yüzden bize cevap yazmayabilir...

Tüp bebek yönteminde, vücut dışına alınan sperm ve yumurtalar laboratuvarda özel bir ortamda bir araya getirilerek döllenmenin kendiliğinden oluşması beklenir.

Hareketleri ve dölleme kapasitesi yetersiz, az sayıda ve şiddetli şekil bozukluğu gösteren spermler yumurtayı kendiliğinden delerek döllenmeyi sağlayamazlar.

Bu durumda spermler yumurta içine enjekte edilerek döllenme sağlanır. Bu işleme mikroenjeksiyon adı verilir.

slm kızlar meryem sperm azlıgı oldugu haldemı hamıle kaldı bır bılgısı olan varmı??????
tüp bebek canım...

canım az daha sabret bakalım...
adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine benziyor...
eğer günün bir kaç gün geçerse o zaman kan testi yaparsın....

FADıK kullanıcısından alıntıTüp bebek yönteminde, vücut dışına alınan sperm ve yumurtalar laboratuvarda özel bir ortamda bir araya getirilerek döllenmenin kendiliğinden oluşması beklenir.

Hareketleri ve dölleme kapasitesi yetersiz, az sayıda ve şiddetli şekil bozukluğu gösteren spermler yumurtayı kendiliğinden delerek döllenmeyi sağlayamazlar.

Bu durumda spermler yumurta içine enjekte edilerek döllenme sağlanır. Bu işleme mikroenjeksiyon adı verilir........

canım fadikcim ilgin için teşekkürler canım sorularıma senden başka cvp yazan olmuyo.allah razı olsun canım.yeniyiz ya ne nedir tam bilmiyom.

yani morfoloji sorunu olacağına sağlam sağlıklı 20 yada 30tane olsa tüp için daha iyi bence.ne illet bişeymiş bu morfoloji ya..canım tekrardan çok teşekkür ederim.

slm meryem oncelıkle hayırlı olsun sızdedemı sperm azlıgı vardı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…