demek tüm erkeklerde var bu sorun biz 2,5 yıllık evliyiz tedaviye başlayalı 3 ay oldu ben tüm testlerimi yaptırdım 2 aydırda klomen tedavisi görüyorum eşim sadece sperm testini yaptırdı diğerlerini daha yaptırmadı 1 sperm testi daha yaptırması lazım ultrosonmu ne çekilecek kan verecek hormonlarına bakılacak urolojiye muayene olacak da dası gitmemesi:) çıldıracağım ama bu aralar baktı üzülüyorum 2 aydırda tedaviye başlandı doktor net birşey diyemiyor eşimin tüm değerleri olmadığından söz verdi gideceğim diye ama bakalım. çok verdi ve caydığı için inanasım gelmiyor:)
ya aslında haklılar muayene olmak başka birde öyle bir ortamda boşalmak o psikoloji ile zor olsa gerek:) ama napalım buda bizim payımıza düşen
uzun zamandır evliymişsin allahım tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip eylesin. Sizdeki problem ne tüp bebek denemeniz olmadımı.
slm kızlar meryem sperm azlıgı oldugu haldemı hamıle kaldı bır bılgısı olan varmı??????
sağol iyi dilekelrin çin inşşşş rabbim hepimize nasip eder anne olmayı biz iki ez tüp bebk dendik ama olmadı
sorun erkek inferilitesi sayı hareket ve morfoloji
evet gerçekten buda bizim payımıza düşen
sağlık olsun
sağol iyi dilekelrin çin inşşşş rabbim hepimize nasip eder anne olmayı biz iki ez tüp bebk dendik ama olmadı
sorun erkek inferilitesi sayı hareket ve morfoloji
evet gerçekten buda bizim payımıza düşen
sağlık olsun
vallah inşaallah öyledirde bizde umutlanırız.. Bizimde sorunumuz sperm azlığı ve hareketsizliği 20 mlyon olması gereken 15milyon hareketlise yüzde 30 seyrinde gerisi yerinde sayıyor tembel tenekeler. :) ama benim doktorum bu değerler çok kötü sayılmaz normal yoldan gebe kalabilirsin dedi sen doktora gittinmi değerleriniz ne.
canım yetercim sizde morfoloji sorunu muda var.acaba bu tüpün olmayışı morfolojiden mi.sizin morfoloji kaçtı canım.hoş göresin merakımı
bız tedavıye yenı basladık harektlı yuzde 50 morfolojı 90 sayı 1 mılyon bıle deıl acaba yukselırmı kecı bynuzu kuru falan yapıorum
üzülme benim dayımda canlı sperm hiç yok seviyesindeydi.... 3. Tüp bebek denemelerinde oldu. Hatta 2.si tuttu ikiz ama 2 ayı geçtikden sonra ikiside düştü yengem çok üzüldü 3.yü denemeyeceklerdi ama son dediler birdahada yok dediler şimdi bebişleri kız oldu kucaklarında 12 yılın üzerine. Sizinde olur insaalah ... Allahın dualarımızı duyuyor elbette bizim adımızada beklenen bir an zaman vardır.
slm kizlar degerim yukselmis allaha sukurler olsun
ayin 13 de keseyi gormek icin cagirdi dr
insallah hersey yolunda gider allahin izniyle dualariniza ihtiyacim var
allahim isteyen herkese nasip etsin insallah darisi sizin basiniza
canim tedaviye basliyorsun demekselam kızlar..
umarım herkes iyidir..
geçmişi okumadım..
fadik tedaviyle ilgili adımlar atmaya başlamışsın inş herşey yolunda gider canım..
meryem sonuç alıcaksın sanırım inş pozitiftir canım..
bende dün doğum kontrol hapına başladım..
bir aksilik çıkmazsa şubat sonu tedavi başlıyor..
mart ta ne olduğu belli olucak artık..
hayırlısı diyorum yine..
Allah herkesin kalbine göre versin..
insallah sende guzel haberler verirsin canimkızlar ayın 20de çatlatma iğnesi oldum bugün 15. gün iğneden sonraki normal oluş tarihime görede günüm yarın ama 2gündür resmen adet sancısı çekiyorum ve aşırı halsizim neden olabilir. hastalanacak gibiyim ama gelmiyor gelsinde istemiyorum o ayrı ama ladan çıkamıyorum lavobodan çıkamıyorum devamlı gelen giden varmı kontrolle geçiyor günüm. test yapsam geçen ay 3 test yaptım 3dede silik çizgi çıktı ama sonunda hastalandım oda çatlatma iğnesi sebep oluyormuş o nedenlede yapamıyorum. kafayı yemek üzereyim.
selam kızlar..
umarım herkes iyidir..
geçmişi okumadım..
fadik tedaviyle ilgili adımlar atmaya başlamışsın inş herşey yolunda gider canım..
meryem sonuç alıcaksın sanırım inş pozitiftir canım..
bende dün doğum kontrol hapına başladım..
bir aksilik çıkmazsa şubat sonu tedavi başlıyor..
mart ta ne olduğu belli olucak artık..
hayırlısı diyorum yine..
Allah herkesin kalbine göre versin..
çok şükür canım...slm kizlar degerim yukselmis allaha sukurler olsun
canım meryem arkadaş cep telefonuyla nete girmiş...allahım tamamanıa erdirsin kucağına almayıda mürvetini görmeyide hatta torununu görmeyide nasip eylesin. Darısı bizim başımıza inşallah.. Aminnnnnn
ya ön belirti varmı şimdi seni sorularla boğarız kaçma ama tedaviylemi oldu nasıl yol izlediniz anlatırmısın rica etsem.
KIZLAR YA AKLIMA BİŞEY TAKILDI.ŞİMDİ BU MİKROENJEKSİYON MU NE VE DE TÜP BEBEK FARKLI ŞEYLERMİ.BİZİM SAYIYDI HAREKETTİ MORFOLOJİYDİ HEPSİNDE SORUN VAR.BİZ ŞİMDİ MORFOLOJİ SORUN OLD. İÇİN MİKROENJEKSİYON YAPTIRSAK TUTMA İHTİMALİ DAHA MI YÜKSEK OLUYO.BU TÜPLE MİKRO FARKLI ŞEYLERMİ YOKSA İKİSİDE AYNI ŞEY DE BEN Mİ SAÇMALAMIŞ OLDUM.BENİ ANLAYAN BİRİ CVP LASIN LÜTFEN./FONT]
tüp bebek canım...slm kızlar meryem sperm azlıgı oldugu haldemı hamıle kaldı bır bılgısı olan varmı??????
canım az daha sabret bakalım...kızlar ayın 20de çatlatma iğnesi oldum bugün 15. gün iğneden sonraki normal oluş tarihime görede günüm yarın ama 2gündür resmen adet sancısı çekiyorum ve aşırı halsizim neden olabilir. hastalanacak gibiyim ama gelmiyor gelsinde istemiyorum o ayrı ama ladan çıkamıyorum lavobodan çıkamıyorum devamlı gelen giden varmı kontrolle geçiyor günüm. test yapsam geçen ay 3 test yaptım 3dede silik çizgi çıktı ama sonunda hastalandım oda çatlatma iğnesi sebep oluyormuş o nedenlede yapamıyorum. kafayı yemek üzereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?