- 9 Eylül 2008
- 540
- 3
- 316
iyiyim canım sen nasılsın.evet canım ya çoktandır göremiyoz seni.valla özlettin kendiniolmayacak böylelmaz::kedi:,sen o bilg. sobalı odaya getir özletme kendini.ya da arayı uzatma ara ara uğra olmamı.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
canom geldi mi kız vakit..
çok sevindim canım az kalmış kavuşmaya hadii..
allah bi avazda kurtarsın..
sağ salim dünyaya gelsin meleğin inş canım..
sezeryan mı olucak son durum ne..
caneylom gunun az kaldi tatlim
adepeli napion gi
coktandir karsilasmiyoruk
günaydınlar kızlar.................
yarın caneylom için büyük gün inşallah hayırlısıyla doğumunu yapar minik meleğini kucağına alır.......topiğimize bir kız daha ekleniyor inşallah devamıda gelir
CANEYLOM Allah yardımcın olsun.
CANEYLOM canım allah yardımcın olsun...
caneylom allah yardimcin olsun
darsisi basimiza
iyi akşamlar kızlar nasılsınız kimsecikler kalmamış.
caneylom yarın büyük gün canım allah yardımcın olsun sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın inşallah.
sidelyam test yaptırmışsınız canım inşallah ikincisinde beklediğinizdende güzel bir sonuç çıkar canım.
yetercim geçmişde göremedim kızkardeşinin sonucu ne oldu
arkamahalle canım tedavin ahyırlı olsun canım inşallah bu tedavi seni meleğine veya meleklerine kavuşturur canım.
gizmom ne yaptı geçmişte onla ilgili bir haberde göremedim inşallah değeri yükselmiştir
günaydın kızlarrr caneylom rabbim yardımcın olsun inş..dilerim güzel bir gün olur hepimiz için
gunaydın kıslar kaç gundur topik hayalet kent gibiydi hadi gelinde canlansın azcık
caneylom ne guzel miniğin bugun kollarında olucak çektiğin acılar son bulacak saglıklı mutlu bir hayat sürsün bebeişin inşallah anneli babalı
aymesss kısss yakaladım seni gene :))))))
herkese günaydın caneylom bugün büyük gün sorunsuz bir şekilde sağlıklı olarak kucagına alırsın inşallah bebeişini
mrs GİZMA:canım inşallah bir sorun çıkmaz rabbim seni ve bebeğini korusun rabbim bebeiğini sana bağışlasın.
CANEYLOM:canım rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah ve rabbim evlat hasreti çeken ümmeti muhammedede bu duyguyu tattırsın hayırlısıyla...
kızlar caneylomdan haber varmı merak ediyorum
yok canım...
bende çok merak ediyorum...
ama hastanede de biraz kaldıysa eve gelip haber vermesi uzun sürer...
iyi olsunlardaboshayallersmile
merhaba kizlar nasilsiniz
yeter canim doktora cok kizdim ne kadar dusuncesiz konusmus
insallah Allah en kisa zamanda nasip eder bir bebis sana
gizmo cok uzuldum hayirlisi olsun
elden birsey gelmiyor malesef
ama Allah buyuktur
caneylom yavrusunu kucakliyordur bu saatlerde
Allah anali babali buyutsun insallah
kizlar moralleri bozmayin lutfen Allah bu guzel duygulari bizlerede yasaticak insallah
bizlerde anne_baba olmanin o tarifi edilmez duygusunu yasariz insallah
ben bu ay yumurtlama testleri kullaniyorum
dun 13. gunumde basladim hafif silik cizgi cikti bu sabah sanki biraz daha koyuydu
dahada koyulasmasini bekliycem zaten bildigim kadariyla gec yumurtluyorum
insallah gunleri karistirmam birde ilk defa bu ay preseed kullanicam
Allah'im insallah bu ay hayirlisiyla olur
8 sene oldu bebis istiyoruz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sagolun kizlar insallah rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu her zaman dua ediyorum sizler icinde
rabbim insallah butun hamilelere bebeklerini kucaklarina almayi nasip eder
haber vermeye calisicam size hastanedeyim ve cepten baglaniyorum evde net yok ve sarjim bitmek uzere
insallah sonuc cikasiya bitmez sarjim
kızlar merhaba eşim spermiyogram yaptırmıştı bugün
ameliyattan sonra 5.ayımız hala bebiş yok
ama değerlerimiz 2kat artmış çok sevindik
doktorumuz herşey yolunda ilaçlara kürlere aynen devam dedi
ameliyatın 1sene sonra tam değerleri yansıtacağını söyledi
yani şimdilik herşey yolunda sadece hareketin biraz artması lazım
evicap l-arginin kullanıyorduk yanına ek olarak klomen ekledi
ameliyatın kesin yararı oldu :))))
canım senin adına çok çok sevindim...hep böyle iyiye gider inşallah...kızlar merhaba eşim spermiyogram yaptırmıştı bugün
ameliyattan sonra 5.ayımız hala bebiş yok
ama değerlerimiz 2kat artmış çok sevindik
doktorumuz herşey yolunda ilaçlara kürlere aynen devam dedi
ameliyatın 1sene sonra tam değerleri yansıtacağını söyledi
yani şimdilik herşey yolunda sadece hareketin biraz artması lazım
evicap l-arginin kullanıyorduk yanına ek olarak klomen ekledi
ameliyatın kesin yararı oldu :))))
hepinize selamlar kızlar ben geldimmmm
allaha şükürler olsun kızıma kavuştum sağlıcakla
rabbim herkeslere nasip etsin kızlar ameliyat edilirken yarım narkozunda avantajıyla herkeslere dua ettim rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın benim yaşadığınm güzellikleri hepinize nasip etsin inşallah
bu arada kızlar hepiniz hakkınızı helal edin başımıza gelenlerden dolayı ne hoşçakalın deyip dua isteyebildim nede ben geldim diyebildim
bizim bilgisayar hafif hafif sinyaller veriyodu bozulcam diye doğuma gelen küçük yeğenimizinde katkılarıyla sağolsun çökerttik bilgisayarı yeni olduğu için ayın garantiye verdik ayın 27 sinde bu akşam saat 6 geldi pat diye bozulup açılmadığından dolayı ne haber verebildim ne de dua isteyebildim sizlerden ama sağolun hepiniz dualar etmişsiniz allah razı olsun hepinizen yani yine aranızdayım ben hep buralardayım beni bilirsiniz buralardan ayrılamam ben sadece bilgisayarın bize yaptığı bi hainlikten:)) kaynaklandı
belki bi kaç gün daha az girerim sonra buralardayım çünkü doğUm için gelen misafirlerim henüz burdalar o nedenle bir iki gün daha seyrek gircem sonra yine beraberiz her zamanki gibi
şimdilik bu kadar dostlarım ben kuzumu kucakladım darısı burdaki bütüüüüüüüüüüünnnn dostlarıma inşallah aksaklıktan dolayıda kusuruma bakmayın olurmu kimsenin numarası filanda yoktu burdaki arkadaşlardan o nedenle haber veremidim ....
hoşçakalın şimdilikopuyorumnanaktan
bu arada meryemcim tebrik ederim canım benim allah tamamına erdirsin inşallah :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: allah artırsın böyle güzel haberlerimizi inşallah
[sıze="2"]hepinize selamlar kızlar ben geldimmmm
allaha şükürler olsun kızıma kavuştum sağlıcakla
rabbim herkeslere nasip etsin kızlar ameliyat edilirken yarım narkozunda avantajıyla herkeslere dua ettim rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın benim yaşadığınm güzellikleri hepinize nasip etsin inşallah
bu arada kızlar hepiniz hakkınızı helal edin başımıza gelenlerden dolayı ne hoşçakalın deyip dua isteyebildim nede ben geldim diyebildim
bizim bilgisayar hafif hafif sinyaller veriyodu bozulcam diye doğuma gelen küçük yeğenimizinde katkılarıyla sağolsun çökerttik bilgisayarı yeni olduğu için ayın garantiye verdik ayın 27 sinde bu akşam saat 6 geldi pat diye bozulup açılmadığından dolayı ne haber verebildim ne de dua isteyebildim sizlerden ama sağolun hepiniz dualar etmişsiniz allah razı olsun hepinizen yani yine aranızdayım ben hep buralardayım beni bilirsiniz buralardan ayrılamam ben sadece bilgisayarın bize yaptığı bi hainlikten:)) kaynaklandı
belki bi kaç gün daha az girerim sonra buralardayım çünkü doğum için gelen misafirlerim henüz burdalar o nedenle bir iki gün daha seyrek gircem sonra yine beraberiz her zamanki gibi
şimdilik bu kadar dostlarım ben kuzumu kucakladım darısı burdaki bütüüüüüüüüüüünnnn dostlarıma inşallah aksaklıktan dolayıda kusuruma bakmayın olurmu kimsenin numarası filanda yoktu burdaki arkadaşlardan o nedenle haber veremidim ....
Hoşçakalın şimdilikopuyorumnanaktan
bu arada meryemcim tebrik ederim canım benim allah tamamına erdirsin inşallah :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: Allah artırsın böyle güzel haberlerimizi inşallah[/sıze]
arkadaşlar bu gün büyük gün
herkes lütfen mailerini atsın
tüp bebek fiyatlarında indirim istiyoruz topiği
sizleri bekliyor ]
yetercigim tup bebek icin indirim istiyoruz mailini nasil gonderiyorduk sordum ama cevap vermedin
amin amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?