Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar merhaba eşim spermiyogram yaptırmıştı bugün
ameliyattan sonra 5.ayımız hala bebiş yok
ama değerlerimiz 2kat artmış çok sevindik
doktorumuz herşey yolunda ilaçlara kürlere aynen devam dedi
ameliyatın 1sene sonra tam değerleri yansıtacağını söyledi
yani şimdilik herşey yolunda sadece hareketin biraz artması lazım
evicap l-arginin kullanıyorduk yanına ek olarak klomen ekledi
ameliyatın kesin yararı oldu :))))

:kedi: :kedi: bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Şeniz olumunekankayizsmile yerimseniben :1hug:

canom geldi mi kız vakit..
çok sevindim canım az kalmış kavuşmaya hadii..
allah bi avazda kurtarsın..
sağ salim dünyaya gelsin meleğin inş canım..
sezeryan mı olucak son durum ne..

caneylom gunun az kaldi tatlim

adepeli napion gi
coktandir karsilasmiyoruk

CANEYLOM Allah yardımcın olsun.

CANEYLOM canım allah yardımcın olsun...

caneylom allah yardimcin olsun
darsisi basimiza

günaydın kızlarrr caneylom rabbim yardımcın olsun inş..dilerim güzel bir gün olur hepimiz için

herkese günaydın caneylom bugün büyük gün sorunsuz bir şekilde sağlıklı olarak kucagına alırsın inşallah bebeişini

kızlar caneylomdan haber varmı merak ediyorum

yok canım...
bende çok merak ediyorum...
ama hastanede de biraz kaldıysa eve gelip haber vermesi uzun sürer...
iyi olsunlardaboshayallersmile

hepinize selamlar kızlar ben geldimmmm
allaha şükürler olsun kızıma kavuştum sağlıcakla
rabbim herkeslere nasip etsin kızlar ameliyat edilirken yarım narkozunda avantajıyla herkeslere dua ettim rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın benim yaşadığınm güzellikleri hepinize nasip etsin inşallah
bu arada kızlar hepiniz hakkınızı helal edin başımıza gelenlerden dolayı ne hoşçakalın deyip dua isteyebildim nede ben geldim diyebildim
bizim bilgisayar hafif hafif sinyaller veriyodu bozulcam diye doğuma gelen küçük yeğenimizinde katkılarıyla sağolsun çökerttik bilgisayarı yeni olduğu için ayın garantiye verdik ayın 27 sinde bu akşam saat 6 geldi pat diye bozulup açılmadığından dolayı ne haber verebildim ne de dua isteyebildim sizlerden ama sağolun hepiniz dualar etmişsiniz allah razı olsun hepinizen yani yine aranızdayım ben hep buralardayım beni bilirsiniz buralardan ayrılamam ben sadece bilgisayarın bize yaptığı bi hainlikten:)) kaynaklandı
belki bi kaç gün daha az girerim sonra buralardayım çünkü doğUm için gelen misafirlerim henüz burdalar o nedenle bir iki gün daha seyrek gircem sonra yine beraberiz her zamanki gibi
şimdilik bu kadar dostlarım ben kuzumu kucakladım darısı burdaki bütüüüüüüüüüüünnnn dostlarıma inşallah aksaklıktan dolayıda kusuruma bakmayın olurmu kimsenin numarası filanda yoktu burdaki arkadaşlardan o nedenle haber veremidim ....

hoşçakalın şimdilikopuyorumnanaktan

bu arada meryemcim tebrik ederim canım benim allah tamamına erdirsin inşallah :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: allah artırsın böyle güzel haberlerimizi inşallah

caneylom canım ne mutlu sana allah analı babalı büyütsün inşallah uzun ömürlü hayırlı evlat olsun ne tatludur şimdi o bizim içinde kokla olurmu darısı başımıza inşallah

caneylom canim tekrar tebrik ederim
Allah anali babali buyutsun
bizler icinde dua etmissin cok sagol canim

canım senin adına çok çok sevindim...hep böyle iyiye gider inşallah...

demek bilgisayar bozuldu....canım önemli birşey olmasın siz iyi olun da gerisi önemli değil...
bizler seni tanıyoruz...gelip haber veremediğsen bir sebebi olduğunu tahmin ettik zaten...

slm kızlar nasılsınız. bende bu aralar annemdeyim eve geldikçe bir ceeee diyip kaçıyorum ancak.inşallah herkes iyidir.

tedavideki arkadaşlarımın allah yardımcısı olsun ve emeklerini boşa çıkarmasın inşallah göbüşleri doluversin.

hamişimiz varmış ne güzel ya meryemcim canım allah tamamına erdirsin canım sağlıcakla kucağına almayı nasp etsin. darısı diğer tüm arkadaşlarıma inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım bebişin hayırlı mübarekolsun :lepi::lepi::lepi:inş. sorunsuz sağlıklı bişekilde büyüsün.canım minik kuşun adını ne koydunuz.şekermi şekerdir şimdi.valla şimdi burda olsaydı ısırırdım ellerinden.sırnaşık şeysırnaşık şeyrabbim hepimize tattırır inş bu güzel duyguyu.

canım bebeğinle sana saplıklı uzun huzurlu bir çmür diliyorum
sağlıcakla büyüt
nine olduğun günleri gör
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
darısıda tüm isteyenlerin başına olsun
iiinşşşşşşşşşşşşş

arkadaşlar bu gün büyük gün
herkes lütfen mailerini atsın
tüp bebek fiyatlarında indirim istiyoruz topiği
sizleri bekliyor
]

hayırlı cumalar
rabbim açılan ellerimizi boş çerirmesin
dualarımızı kabul etsin
herkesin gönlünden geçeni nasip etssin
innnşşşşşşşşşşşşşş
]

yetercigim tup bebek icin indirim istiyoruz mailini nasil gonderiyorduk sordum ama cevap vermedin

CANIM MESAJINI GÖRMEDİMbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
TOPKTE BİR SORUN VAR O YÜZDEN BAŞKA BİR GÜN GÖNDERECEĞİZ SANIRIM ARKADAŞLAR UĞRAŞIYORLAR SORUNU GİDERMEK İÇİN

KIZLAR BİRZDAN DİŞ İÇİN DR GİDECEĞİM bilmiyorumkismile eyvahedigeldismile :kedi:
KORKUYORUM
İLK KEZ DİŞ ÇEKTİRECEĞİM mafoldumbenmafoldumben
BU GÜN BÜTÜN DR GÖZÜME kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…