Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize

meryemcim hamileymiş galiba çok sevindim
Allah tamamına erdirsin:lepi:

caneylom sende kızını kucağına almışsın eminimki çok güzel bi duygudur
o mis gibi kokusunu benim içinde içine çek olurmu?opuyorumnanaktan

yetercigim tup bebek icin indirim istiyoruz mailini nasil gonderiyorduk sordum ama cevap vermedin

CANIM TÜP BEBEKTE İNDİRİN İSTİYORUZ TOPİĞİ KAPATILMIŞ
AMA ŞİMDİ GİZEM ARKADAŞIMIZ DİĞER TOPĞE YAZDI HERKES [/bimer@basbakanlik.gov.tr başbakanlığın adresi
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr bu da cumhurbaşkanlığının adresi arkadaşlar
BU ADRESLERE MAİL ATABİLİRLER

T.C BAŞBAKANI SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN DİKKATİNE!!!

Sayın başbakanım bu maili göndermemizdeki en büyük gerekçemiz anne baba olma özlemimiz. Bizler tüp bebek hastalarıyız. Gerek prosedürler gerekse özel tüp bebek merkezlerindeki dudak uçuklatan fiyatlar yüzünden çok mağduruz.Özel tüp bebek merkezlerinin bu işi ticarete döktüklerini düşünmekteyiz artık. Evet hastalığımız ölümcül değil Allah a şükür ama evlat sahibi olamıyoruz. Rabbim belki de bizlere bu yolla anne olmayı nasip etmiştir ama maddi imkansızlıklar yüzünden ve fiyatların sürekli artması ve devletinde destek vermemesi yüzünden umutlarımızı kaybetmek üzereyiz.
Bir tüp bebek tedavisi sürecinde kullanacağımız ilaçların maliyeti en az 2000 TL buna hastane masrafları ve tahlilleri de eklersek özel hastanelerde yaptırmak 10.000TL yi buluyor ve tutacağının da garantisi yok tabiî ki…..Tıp Fakültesi ve Araştırma hastanelerinde yaptırabilmemiz içinde heyet raporu gerekiyor ve bu raporu almak sadece dilde kolay.Azosipermi ( menide hiç sperm yok ) hastalarına bile heyet raporu vermek için 3 yıl evli olma şartı aranıyor. Doğal yolla çocuk sahibi olması imkansız biri için bu çok saçma bir gerekçe değilmi sizcede ?

Ülkemizde ilk tüp bebek 1989 yılında yapılmaya başlanmış ama hala 60 binden fazla kişi tüp bebek yaptırmak için çaba gösteriyor. Ve yine ülkemizde 118 Tüp Bebek merkezi bulunduğu söyleniyor sizce 60 binden fazla Tüp bebek hastasına 118 merkez yeterlimi? Sayın başbakanım bizlerde bu ülkenin vatandaşları olarak sizlerden yardım ve destek bekliyoruz.
Tıp fakülteleri ve Araştırma hastaneleri binbir zorlukla çıkartılan heyet raporuna bile şart koyup eğer burada yaptırırsan sana heyet raporu veririz diyorlar bu ne kadar etik bir davranış.
Çoğumuz çalışan bayanlarız tüp bebek tedavisi sürekli hastaneye gidip gelmek gereken bir süreç istiyor bizler işyerlerimizden bunun için sürekli izin alamıyoruz alsak da zaten maaşlarımızdan kesiliyor yani her taraftan etrafımız kuşatılmış durumda. Çaresizlik içinde yıllarca para biriktirip ya tutarsa diye özel hastanelere mahkum olmak zorunda bırakılıyoruz.

Bizlerin istekleri yapamayacağınız imkansız şeyler değil. Lütfen bize yardım edin hayatta tek isteğimiz annelik duygusunu tadmak ve evlatlarımızı sarıp koklamak.
Umarım mesajlarımız size ulaşır ve sizde bizim için bir şey yaparsınız.
Şimdiden çok teşekkür ederiz.

mail adresi T.C BAŞBAKANLIK SİTESİNE GİRİNİZ
T.C CUMHURBAŞKANLIĞI SİTESİNE GİRİNİZ. DİLEKÇENİN BAŞINI DEĞİŞTİRİP CUMHURBAŞKANI YAPARAK YOLALRSINIZ
DİLEKÇE BU ŞEKLDE İSİM SOY İSİM VE ŞEHİR DE BELİTEBİLİRDİNİZ
AYRICA ALTINA KENDİ GÖRÜŞLERİNİZDE YAZABİLİRSİNİZ

ARAKADAŞALR DESTEKLERİNİBEKLİYORUZZZZZZZZZZ
COLOR]

günaydın hayırlı cumalar

Günaydın kızlar hayırlı cumalar. rabbim bu mübarek günde gönüllerinizden geçen tüm dileklerinizi kabul etsinn. en başta sağlık huzur mutluluk içinde kucaklarımızıda boş bırakmasın.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın canım

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn ammiiiiiiiiiinnnnnnn

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim darisi basiniza insallah
alinti yapamiyorum kizlar cepten giriyorum zar zor
caneylom kizina kavusmussun allah anali babali buyutsun benim icinde kokla kizimizi
kendinize iyi bakin kizlar firsat buldukca girerim insallah eve gidince daha cok gorusuruz
cepten zor oluyo
opuyorum hepinizi

herkese hayırlı cumalar kızlar..
meryem arkadasım rabbım saglıcakla kucagına aldıgın gunlerıde gostersın ınsallah..
darısı bızlereeeeeeeeee..

:))))))))sende alırsın kucagına:)

[yeteeeeeeeer cim dilekçe gönderdin mi,kazenin açıklama yapmasını bekliyoz demişin.arkadaşlar göndersek mi göndermesek mi

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese hayirli cumalar kizlar
Allah hepimizin dualarini kabul etsin
bizlere hayirli saglikli evlatlar
hamile kardeslerimizede saglikli kolay dogumlar nasip etsin
yuvalarimizdan saglik,huzur,mutluluk eksik olmasin
ve sevdiklerimizi basimizdan eksik etmesin insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba canım arkadaşlarım..uzun süre evimde değildim..eşime meslek içi eğitim kursu çıkmıştı..ankara olunca yer bende gittim eşimle beraber..ani olduğu için sizlere haber veremedim

umarım herkes iyidir..benim durumumda bi değişiklik yok..en son listeler nerde acaba..tedavide olanlar vardı ben gitmeden

bu arada yeni adet tarihim 17 şubat

canım benim ne günlerdi yaşadıgımız şükürler olsun allahıma saglıcakla kavuştun bebegine allahım ayırmasın size uzun mutlu ömürler versin darısı hepimize inşallah.ne kusuru canım biz seni biliyoruz bizim için ettiğin dualarıda allahım karşılıksız bırakmasın.öpüyorum seni ve yavrunu allahım ayırmasın tekrardan gözün aydın arkadaşım....artık şişkom degilsin benimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…