yetercigim tup bebek icin indirim istiyoruz mailini nasil gonderiyorduk sordum ama cevap vermedin
selam arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize
meryemcim hamileymiş galiba çok sevindim
allah tamamına erdirsin:lepi:
Caneylom sende kızını kucağına almışsın eminimki çok güzel bi duygudur
o mis gibi kokusunu benim içinde içine çek olurmu?opuyorumnanaktan
yetercim ben maili gönderdim hayırlısı her iki tarafada
günaydın kızlar hayırlı cumalar. Rabbim bu mübarek günde gönüllerinizden geçen tüm dileklerinizi kabul etsinn. En başta sağlık huzur mutluluk içinde kucaklarımızıda boş bırakmasın.
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim darisi basiniza insallah
alinti yapamiyorum kizlar cepten giriyorum zar zor
caneylom kizina kavusmussun allah anali babali buyutsun benim icinde kokla kizimizi
kendinize iyi bakin kizlar firsat buldukca girerim insallah eve gidince daha cok gorusuruz
cepten zor oluyo
opuyorum hepinizi
herkese hayırlı cumalar kızlar..
meryem arkadasım rabbım saglıcakla kucagına aldıgın gunlerıde gostersın ınsallah..
darısı bızlereeeeeeeeee..
canım benim ne günlerdi yaşadıgımız şükürler olsun allahıma saglıcakla kavuştun bebegine allahım ayırmasın size uzun mutlu ömürler versin darısı hepimize inşallah.ne kusuru canım biz seni biliyoruz bizim için ettiğin dualarıda allahım karşılıksız bırakmasın.öpüyorum seni ve yavrunu allahım ayırmasın tekrardan gözün aydın arkadaşım....artık şişkom degilsin benimkaydirigubbakcemile3hepinize selamlar kızlar ben geldimmmm
allaha şükürler olsun kızıma kavuştum sağlıcakla
rabbim herkeslere nasip etsin kızlar ameliyat edilirken yarım narkozunda avantajıyla herkeslere dua ettim rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın benim yaşadığınm güzellikleri hepinize nasip etsin inşallah
bu arada kızlar hepiniz hakkınızı helal edin başımıza gelenlerden dolayı ne hoşçakalın deyip dua isteyebildim nede ben geldim diyebildim
bizim bilgisayar hafif hafif sinyaller veriyodu bozulcam diye doğuma gelen küçük yeğenimizinde katkılarıyla sağolsun çökerttik bilgisayarı yeni olduğu için ayın garantiye verdik ayın 27 sinde bu akşam saat 6 geldi pat diye bozulup açılmadığından dolayı ne haber verebildim ne de dua isteyebildim sizlerden ama sağolun hepiniz dualar etmişsiniz allah razı olsun hepinizen yani yine aranızdayım ben hep buralardayım beni bilirsiniz buralardan ayrılamam ben sadece bilgisayarın bize yaptığı bi hainlikten:)) kaynaklandı
belki bi kaç gün daha az girerim sonra buralardayım çünkü doğUm için gelen misafirlerim henüz burdalar o nedenle bir iki gün daha seyrek gircem sonra yine beraberiz her zamanki gibi
şimdilik bu kadar dostlarım ben kuzumu kucakladım darısı burdaki bütüüüüüüüüüüünnnn dostlarıma inşallah aksaklıktan dolayıda kusuruma bakmayın olurmu kimsenin numarası filanda yoktu burdaki arkadaşlardan o nedenle haber veremidim ....
hoşçakalın şimdilikopuyorumnanaktan
bu arada meryemcim tebrik ederim canım benim allah tamamına erdirsin inşallah :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: allah artırsın böyle güzel haberlerimizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?